NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Elhunyt Jim Brown.
Nyugodjon békében.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 398 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

warr_b
Purdy mondjuk nem tudom hogy került oda leszakadt karral, de legalább az évszám ugyanaz Lance-nél is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 28 650 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 249 — Bears & Illinois fan
Azèrt remélem annyit kèpesek megadni, hogy a Chiefs velünk kezdi az idènyt...ha már emlèkeim szerint valami hülyesèg miatt mi nem kezdhettük az èvet amikor mi bajnokok lettünk....
dande2
Az a NE volt, akkor amikor a 100 éves jubilelumi évben GB -CHI volt a kezdő meccs.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
És az idei győztes:

ZERO_L
"Actually does not exist."🤣🤣🤣
Duff
Meg van az eredménye a Jags, akkor rekámszünet tradÍciónak. 😊

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 075 — Így remélem megfelelek nektek.....
De szemèt 🥴

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 626 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már nem Kyler Murray az NFL Baby Yodá-ja.
több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ezt minden évben a Chargers nyeri, igazából ők találták ki a műfajt is, nem? 😀
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 223 — NFL bracket champion '26
Én Fake-től azt tanultam, hogy ne akarjak alázni, de kiprovokáltátok 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 626 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És az idei győztes:

ZERO_L
Nem rossz - de már megint csak 2.-ak ezzel a divízióban. 😉
 www.youtube.com/watch?v=FAQchM5FMRc
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 418
És az idei győztes:

ZERO_L
"Actually does not exist."🤣🤣🤣
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football
És az idei győztes:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Chiefs Lions a nyitó meccs....az igen...
dande2
Van értelme, a nyitó meccset párosítástól függetlenül sokan nézik, szóval nem egy Chiefs-Eagles-t fognak oda rakni, ami máskor is hozza majd a nézettséget
Wester
Persze, csak meglepődtem, de logika van benne.
dande2
Offensive clusterfuck lesz, tökéletes nyitómeccs.
több mint 2 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 754 — no es importante
Le se kell játszani szerencsére a szezont, super bowl preview

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 075 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Van értelme, a nyitó meccset párosítástól függetlenül sokan nézik, szóval nem egy Chiefs-Eagles-t fognak oda rakni, ami máskor is hozza majd a nézettséget
Wester
Persze, csak meglepődtem, de logika van benne.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 001 — Jó ötletnek tűnt!
dande2

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 262 — The Mathematician
Szegény macik

iktriad
Cutler közel volt, és előtte ő ugye még is csinálta denverben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 148 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 514 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 32-ből 22 csapatnak erősebb a strength of schedule-je, mint 0.500. Az NFL tele van winnerekkel. 😊

warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 607
Last August, the Buffalo Bills released former Ray Guy Award winner, punter Matt ‘Punt God’ Arazia after a woman accused him of gang rape:

Evidence has now proven Arazia was not at the house when the woman alleges he raped her and that she was having consensual sex with several dudes that night, per @YahooNews.

deyell
Nahát, gondolom mindenki totál meglepődött.
warr_b
A legkevésbé sem, minden metoo-s hírt alapból az ártatlanság vélelmével olvasok.
Kampman
Akkor Watsonnál 26-szor indítottál az ártatlanság vélelmével, aztán 26-szor lepődtél meg utána? 😀 😀
peterk2005 udvari bolond
Bemondásra ilyeneket már nem hiszek el. Ha bizonyítják, az más kérdés.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 514 — The only discipline that lasts, is self discipline
Last August, the Buffalo Bills released former Ray Guy Award winner, punter Matt ‘Punt God’ Arazia after a woman accused him of gang rape:

Evidence has now proven Arazia was not at the house when the woman alleges he raped her and that she was having consensual sex with several dudes that night, per @YahooNews.

deyell
Nahát, gondolom mindenki totál meglepődött.
warr_b
A legkevésbé sem, minden metoo-s hírt alapból az ártatlanság vélelmével olvasok.
Kampman
Akkor Watsonnál 26-szor indítottál az ártatlanság vélelmével, aztán 26-szor lepődtél meg utána? 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 28 650 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Szegény macik
több mint 2 éve
Azèrt remélem annyit kèpesek megadni, hogy a Chiefs velünk kezdi az idènyt...ha már emlèkeim szerint valami hülyesèg miatt mi nem kezdhettük az èvet amikor mi bajnokok lettünk....
dande2
2018-ban Eagles-Falcons nyitómeccs volt.
Kampman
Akkor rosszul emlékeztem😊 bevallom lusta voltam megnèzni...😏 Kelce anyuka DB bejegyzése alapjan egyébként állítólag második hèten lesz a Chiefs Eagles de majd kiderül😛