NFL csevegő
Nem azért, mert a jó másfél évét eléggé középszerű, majd annál is gyengébb szezonok követték?Hát, mert nem is azért hullott ki (akár irritáló volt, akár nem). Hanem azért, mert nem volt jó.Úgy értem, hogy ő nem próbálta eladni, hogy az "in your face" kereszténysége miatt közösítette ki a liga, pedig az is sok embert irritált ám.Mondjuk nem tudom mit értesz "méltóságon", de azért Tebow is megjátszott minden licitet, amit csak lehet. A legutóbbi tight end próbálkozására Jacksonville-ben már nem nagyon lehetett mást mondani, mint azt, hogy vicc. Ami kábé ugyanaz, mint ez a Kapernick duma.felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
legutóbb mikor meghívták egy nyilvános edzésre is mekkora hisztit csapott
Fontos_Vidra
Kampman
Esetleg próbálja meg ő is TE-ként, hátha úgy kap egy meghívót valami edzőtáborba. 😀
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Kapernick viszont jó volt, ő egyértelműen a térdelés miatt nem irányító ma...
peterk2005 udvari bolond
Hát, mert nem is azért hullott ki (akár irritáló volt, akár nem). Hanem azért, mert nem volt jó.Úgy értem, hogy ő nem próbálta eladni, hogy az "in your face" kereszténysége miatt közösítette ki a liga, pedig az is sok embert irritált ám.Mondjuk nem tudom mit értesz "méltóságon", de azért Tebow is megjátszott minden licitet, amit csak lehet. A legutóbbi tight end próbálkozására Jacksonville-ben már nem nagyon lehetett mást mondani, mint azt, hogy vicc. Ami kábé ugyanaz, mint ez a Kapernick duma.felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Fontos_Vidra
Kampman
Esetleg próbálja meg ő is TE-ként, hátha úgy kap egy meghívót valami edzőtáborba. 😀
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Kapernick viszont jó volt, ő egyértelműen a térdelés miatt nem irányító ma...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Úgy értem, hogy ő nem próbálta eladni, hogy az "in your face" kereszténysége miatt közösítette ki a liga, pedig az is sok embert irritált ám.Mondjuk nem tudom mit értesz "méltóságon", de azért Tebow is megjátszott minden licitet, amit csak lehet. A legutóbbi tight end próbálkozására Jacksonville-ben már nem nagyon lehetett mást mondani, mint azt, hogy vicc. Ami kábé ugyanaz, mint ez a Kapernick duma.felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Fontos_Vidra
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Mondjuk nem tudom mit értesz "méltóságon", de azért Tebow is megjátszott minden licitet, amit csak lehet. A legutóbbi tight end próbálkozására Jacksonville-ben már nem nagyon lehetett mást mondani, mint azt, hogy vicc. Ami kábé ugyanaz, mint ez a Kapernick duma.felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Fontos_Vidra
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Másik ilyen kedvencem Darnold, aki kifejti, hogy nincs nála 32 jobb QB, ergo ő kezdő.felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Fontos_Vidra
Kampman
Csak azt felejti el a lelkem, hogy benne lófaszt nem látnak(jogosan), szóval inkább mennek a csapatok egy ismeretlennel mert hátha szarba nyúltak mintsem vele, akiről pontosan tudják, hogy a középszer közepe, azzal meg pontosan backupnak való...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Fontos_Vidra
Lehet, hogy ha újra csinálhatná jobban átgondolná ezt a térdelés témát:felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.
Update: Former #49ers QB Colin Kaepernick says he's still waiting for NFL team to call him to resume his career, trains 5-6 days a week.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) June 29, 2023
The 35-year old Kaepernick says he can still easily throw farther than 60 yards, per @GManzano24
"I just want the opportunity to come in,… pic.twitter.com/UKyJ77eaIp
Matthew99
Update: Former #49ers QB Colin Kaepernick says he's still waiting for NFL team to call him to resume his career, trains 5-6 days a week.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) June 29, 2023
The 35-year old Kaepernick says he can still easily throw farther than 60 yards, per @GManzano24
"I just want the opportunity to come in,… pic.twitter.com/UKyJ77eaIp

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Top 5, mert "csak" 1 bajnokságot nyert GM-ként.Höri 3 órát szentelt a GM-ekre.Ha nem Rózsaember az első meg se nèzem, ha meg igen, akkor minek 😉🤪
www.youtube.com/watch?v=1mG2bmXyi4w
iktriad
dande2
Höri 3 órát szentelt a GM-ekre.Ha nem Rózsaember az első meg se nèzem, ha meg igen, akkor minek 😉🤪
www.youtube.com/watch?v=1mG2bmXyi4w
iktriad
Igen, mert elsőre bedob egy reklámot a bejelenetésrőlIgen, nekem a bekapcsolt reklámblokkoló miatt nem mutatta egy darabig.Én be tudok lépni ezen a linken: www.nflgamepass.com/en/Game Pass költözik a DAZN-ra, a magyar is. Jó a platform, működik rendesen, én imádom, minden PL meccs/F1/MotoGP/Darts működik tökéletesen a spanyol verzióban. Az olasz serie a-s hírekkel ne foglalkozattok (ott volt egy kis balhé), ott elvileg az nfl ment rendesen, de egyszer VPNnel megnéztem a kanadait és jól futott. Aztán a puding próbája az éves lesz.Ez a gyakorlatban mit jelent?
Heisman nádor
Nem lesz elérhető a game pass az NFL honlapján?
Furcsa, már most se hoz be semmit.
Közben megnéztem, működik az új már nekem is.
Kampman
Feldob egy üzenetet, hogy augusztus 1. után a DAZN-re költöznek ,de addig még fog menni. És megy is.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Igen, nekem a bekapcsolt reklámblokkoló miatt nem mutatta egy darabig.Én be tudok lépni ezen a linken: www.nflgamepass.com/en/Game Pass költözik a DAZN-ra, a magyar is. Jó a platform, működik rendesen, én imádom, minden PL meccs/F1/MotoGP/Darts működik tökéletesen a spanyol verzióban. Az olasz serie a-s hírekkel ne foglalkozattok (ott volt egy kis balhé), ott elvileg az nfl ment rendesen, de egyszer VPNnel megnéztem a kanadait és jól futott. Aztán a puding próbája az éves lesz.Ez a gyakorlatban mit jelent?
Heisman nádor
Kampman
Feldob egy üzenetet, hogy augusztus 1. után a DAZN-re költöznek ,de addig még fog menni. És megy is.
peterk2005 udvari bolond
Én be tudok lépni ezen a linken: www.nflgamepass.com/en/Game Pass költözik a DAZN-ra, a magyar is. Jó a platform, működik rendesen, én imádom, minden PL meccs/F1/MotoGP/Darts működik tökéletesen a spanyol verzióban. Az olasz serie a-s hírekkel ne foglalkozattok (ott volt egy kis balhé), ott elvileg az nfl ment rendesen, de egyszer VPNnel megnéztem a kanadait és jól futott. Aztán a puding próbája az éves lesz.Ez a gyakorlatban mit jelent?
Heisman nádor
Kampman

Game Pass költözik a DAZN-ra, a magyar is. Jó a platform, működik rendesen, én imádom, minden PL meccs/F1/MotoGP/Darts működik tökéletesen a spanyol verzióban. Az olasz serie a-s hírekkel ne foglalkozattok (ott volt egy kis balhé), ott elvileg az nfl ment rendesen, de egyszer VPNnel megnéztem a kanadait és jól futott. Aztán a puding próbája az éves lesz.Ez a gyakorlatban mit jelent?
Heisman nádor
Szerkesztette: Kampman
(A DAZN-os regisztrációt be kellett fejeznem - jelszó változtatás, email verifikáció -, gondolom azért, mert korábban nem volt dazn accountom. Ja, és arra már nem emlékszem, hogy legutóbb hogyan fizettem a gamepassért. Volt olyan év amikor 4 részletben, volt olyan, hogy egyben. Most csak az utóbbit kínálta fel, kerek 50 rugóért. Chateltem egyet velük, és azt mondta a supportos, hogy ha felbontom az előfizetést és újra kötöm, akkor tudok választani a teljes, a 4 részletben ill. a heti fizetés között. Ha valaki módosítani akarná, akkor így lehet.)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Most yards after catch in 2022
— NFL Stats (@NFL_Stats) June 19, 2023
Austin Ekeler - 857
Christian McCaffrey - 695
Travis Kelce - 648
Justin Jefferson - 613
Leonard Fournette - 563
AJ Brown - 548
Jerick McKinnon - 541
Chris Godwin - 531
Amon-Ra St. Brown - 526
Jaylen Waddle - 510

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
persze hogy véletlen, mer nem patikába vette, csak a nepperében bízhat - nem ismeritek ezt a világotfelreertettel. A "veletlen" tuladagolasra gondoltam mint rossz forditas.Ez nem egy rossz forditas inkabb?nem
no
mer fogalma sincs, hogy mit vesz, max: jó cucc, tiszta, erős - ijeneket tudhat
de max. ha überprofi "nagykeres" organoleptikus sejtheti, hogy mi van benn, mivel hígítva, mivel felültve
egy rossz cucc siman kinyír 8-10 embert, főleg vénázóst - mire rájönnek mennyi az adag, vagy hogy honnan jön a fals felütés
Gróf de sutianap
no
ijentekintetben kabszisjani meg gyúrósgyuri ugyanúgy tökfogalmatlanok, hogy mit tolnak...
a leghelyesebb az a gyógyszer-abúzus kifejezés

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
felreertettel. A "veletlen" tuladagolasra gondoltam mint rossz forditas.Ez nem egy rossz forditas inkabb?nem
no
de max. ha überprofi "nagykeres" organoleptikus sejtheti, hogy mi van benn, mivel hígítva, mivel felültve
egy rossz cucc siman kinyír 8-10 embert, főleg vénázóst - mire rájönnek mennyi az adag, vagy hogy honnan jön a fals felütés
Gróf de sutianap
Ez olyan mint ha lehörpintenék egy kis ciánmérget (mert tudom, hogy életveszélyes, de finom az íze) és ezt követően pár perc alatt megöl. Az is véletlen? 😊Te arról az esetről beszélsz, ha úgy hörpinted le a cián mérget, hogy tudod, hogy cián méreg. De ha azt hiszed, hogy egy kis törkölyt hörpintesz le, az meg a véletlen/baleset.
Nálam ezek az esetek a "házhoz ment lófaszért" kategóriába esnek bele.
Riverske

szerintem rossz fordításEz nem egy rossz forditas inkabb?nem
no
Gróf de sutianap
van simán túladagolás, mivel általában az véletlen, ha öngyilkos szándékkal csinálja, akkor az öngyilkosság, ha idegenkezűség volt a dologban, akkor gyilkosság