NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 607
felejtsük már el ezt az embert könyörgöm.
legutóbb mikor meghívták egy nyilvános edzésre is mekkora hisztit csapott
Fontos_Vidra
Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Kampman
Mondjuk nem tudom mit értesz "méltóságon", de azért Tebow is megjátszott minden licitet, amit csak lehet. A legutóbbi tight end próbálkozására Jacksonville-ben már nem nagyon lehetett mást mondani, mint azt, hogy vicc. Ami kábé ugyanaz, mint ez a Kapernick duma.

Esetleg próbálja meg ő is TE-ként, hátha úgy kap egy meghívót valami edzőtáborba. 😀
peterk2005 udvari bolond
Úgy értem, hogy ő nem próbálta eladni, hogy az "in your face" kereszténysége miatt közösítette ki a liga, pedig az is sok embert irritált ám.
Kampman
Hát, mert nem is azért hullott ki (akár irritáló volt, akár nem). Hanem azért, mert nem volt jó.
Kapernick viszont jó volt, ő egyértelműen a térdelés miatt nem irányító ma...
peterk2005 udvari bolond
Nem azért, mert a jó másfél évét eléggé középszerű, majd annál is gyengébb szezonok követték?

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 514 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fontos_Vidra
Nála még Tebow is több méltósággal kezelte a gyors felemelkedés utáni még gyorsabb bukást.
Kampman
Mondjuk nem tudom mit értesz "méltóságon", de azért Tebow is megjátszott minden licitet, amit csak lehet. A legutóbbi tight end próbálkozására Jacksonville-ben már nem nagyon lehetett mást mondani, mint azt, hogy vicc. Ami kábé ugyanaz, mint ez a Kapernick duma.

Esetleg próbálja meg ő is TE-ként, hátha úgy kap egy meghívót valami edzőtáborba. 😀
peterk2005 udvari bolond
Úgy értem, hogy ő nem próbálta eladni, hogy az "in your face" kereszténysége miatt közösítette ki a liga, pedig az is sok embert irritált ám.
Kampman
Hát, mert nem is azért hullott ki (akár irritáló volt, akár nem). Hanem azért, mert nem volt jó.
Kapernick viszont jó volt, ő egyértelműen a térdelés miatt nem irányító ma...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
Kampman

peterk2005 udvari bolond

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 514 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fontos_Vidra
Kampman

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football
Fontos_Vidra
Kampman
Másik ilyen kedvencem Darnold, aki kifejti, hogy nincs nála 32 jobb QB, ergo ő kezdő.

Csak azt felejti el a lelkem, hogy benne lófaszt nem látnak(jogosan), szóval inkább mennek a csapatok egy ismeretlennel mert hátha szarba nyúltak mintsem vele, akiről pontosan tudják, hogy a középszer közepe, azzal meg pontosan backupnak való...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Fontos_Vidra

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 907 — Chiefs GM
A throw farther azt jelenti, hogy 60 yardra elfingja a labdát? Arról azért csinálhatna egy nyilvános edzést 😊

több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Lehet, hogy ha újra csinálhatná jobban átgondolná ezt a térdelés témát:

Matthew99
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 209 — Invisible man
Lehet, hogy ha újra csinálhatná jobban átgondolná ezt a térdelés témát:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 905 — LIGHTS OUT!
Ryan Mallett korábbi Pats, Texans és Ravens irányító 35 éves korában elhunyt. Halál oka vízbefulladás.

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 461
rip Ryan Mallett

Szerkesztette: r.baggio
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 628 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri 3 órát szentelt a GM-ekre.
 www.youtube.com/watch?v=1mG2bmXyi4w
iktriad
Ha nem Rózsaember az első meg se nèzem, ha meg igen, akkor minek 😉🤪
dande2
Top 5, mert "csak" 1 bajnokságot nyert GM-ként.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 075 — Így remélem megfelelek nektek.....
iktriad
Ha nem Rózsaember az első meg se nèzem, ha meg igen, akkor minek 😉🤪
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 628 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 548 — "Montoya por favor!"
Game Pass költözik a DAZN-ra, a magyar is. Jó a platform, működik rendesen, én imádom, minden PL meccs/F1/MotoGP/Darts működik tökéletesen a spanyol verzióban. Az olasz serie a-s hírekkel ne foglalkozattok (ott volt egy kis balhé), ott elvileg az nfl ment rendesen, de egyszer VPNnel megnéztem a kanadait és jól futott. Aztán a puding próbája az éves lesz.
Heisman nádor
Ez a gyakorlatban mit jelent?
Nem lesz elérhető a game pass az NFL honlapján?
Furcsa, már most se hoz be semmit.

Közben megnéztem, működik az új már nekem is.
Kampman
Én be tudok lépni ezen a linken:  www.nflgamepass.com/en/

Feldob egy üzenetet, hogy augusztus 1. után a DAZN-re költöznek ,de addig még fog menni. És megy is.
peterk2005 udvari bolond
Igen, nekem a bekapcsolt reklámblokkoló miatt nem mutatta egy darabig.
Kampman
Igen, mert elsőre bedob egy reklámot a bejelenetésről

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Game Pass költözik a DAZN-ra, a magyar is. Jó a platform, működik rendesen, én imádom, minden PL meccs/F1/MotoGP/Darts működik tökéletesen a spanyol verzióban. Az olasz serie a-s hírekkel ne foglalkozattok (ott volt egy kis balhé), ott elvileg az nfl ment rendesen, de egyszer VPNnel megnéztem a kanadait és jól futott. Aztán a puding próbája az éves lesz.
Heisman nádor

Kampman

Feldob egy üzenetet, hogy augusztus 1. után a DAZN-re költöznek ,de addig még fog menni. És megy is.
peterk2005 udvari bolond
Igen, nekem a bekapcsolt reklámblokkoló miatt nem mutatta egy darabig.

több mint 2 éve
Heisman nádor

Kampman

több mint 2 éve
Heisman nádor

Szerkesztette: Kampman

több mint 2 éve
Kipróbáltam, működik. Az NFL gamepassos email címemmel és jelszavammal kellett bejelentkeznem, és hozta is a gamepass előfizetésemet. Engedte is megnyitni a gamepass tartalmakat. Próbából elindítottam a network live-ot és 1-2 korábbi meccset ill. nfl originalst is, mind jól megy, akár egyszerre több készülékről is (TV, teló, laptop/böngésző egyidőben). Nem rossz... A képminőség is megfelelő.

(A DAZN-os regisztrációt be kellett fejeznem - jelszó változtatás, email verifikáció -, gondolom azért, mert korábban nem volt dazn accountom. Ja, és arra már nem emlékszem, hogy legutóbb hogyan fizettem a gamepassért. Volt olyan év amikor 4 részletben, volt olyan, hogy egyben. Most csak az utóbbit kínálta fel, kerek 50 rugóért. Chateltem egyet velük, és azt mondta a supportos, hogy ha felbontom az előfizetést és újra kötöm, akkor tudok választani a teljes, a 4 részletben ill. a heti fizetés között. Ha valaki módosítani akarná, akkor így lehet.)

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 548 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 223 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez nem egy rossz forditas inkabb?
no
nem
mer fogalma sincs, hogy mit vesz, max: jó cucc, tiszta, erős - ijeneket tudhat
de max. ha überprofi "nagykeres" organoleptikus sejtheti, hogy mi van benn, mivel hígítva, mivel felültve

egy rossz cucc siman kinyír 8-10 embert, főleg vénázóst - mire rájönnek mennyi az adag, vagy hogy honnan jön a fals felütés
Gróf de sutianap
felreertettel. A "veletlen" tuladagolasra gondoltam mint rossz forditas.
no
persze hogy véletlen, mer nem patikába vette, csak a nepperében bízhat - nem ismeritek ezt a világot

ijentekintetben kabszisjani meg gyúrósgyuri ugyanúgy tökfogalmatlanok, hogy mit tolnak...

a leghelyesebb az a gyógyszer-abúzus kifejezés

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 583
no
nem
de max. ha überprofi "nagykeres" organoleptikus sejtheti, hogy mi van benn, mivel hígítva, mivel felültve

egy rossz cucc siman kinyír 8-10 embert, főleg vénázóst - mire rájönnek mennyi az adag, vagy hogy honnan jön a fals felütés
Gróf de sutianap
felreertettel. A "veletlen" tuladagolasra gondoltam mint rossz forditas.
több mint 2 éve
Ez olyan mint ha lehörpintenék egy kis ciánmérget (mert tudom, hogy életveszélyes, de finom az íze) és ezt követően pár perc alatt megöl. Az is véletlen? 😊
Nálam ezek az esetek a "házhoz ment lófaszért" kategóriába esnek bele.
Riverske
Te arról az esetről beszélsz, ha úgy hörpinted le a cián mérget, hogy tudod, hogy cián méreg. De ha azt hiszed, hogy egy kis törkölyt hörpintesz le, az meg a véletlen/baleset.

több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
no
nem

Gróf de sutianap
szerintem rossz fordítás
van simán túladagolás, mivel általában az véletlen, ha öngyilkos szándékkal csinálja, akkor az öngyilkosság, ha idegenkezűség volt a dologban, akkor gyilkosság