NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
201
31
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
(Nem tudtam eldönteni, melyik topikba tegyem be.)
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
több mint 4 éve
Jogos!😊mert amúgy mióta dobnak incomplete passzra sárga zászlót?Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
nagylaza
briareos
nagylaza
Black_Adder
több mint 4 éve
Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
több mint 4 éve
mert amúgy mióta dobnak incomplete passzra sárga zászlót?Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
több mint 4 éve
packers mi más 😀Szerintem pedig szabályos volt!Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
több mint 4 éve
Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
több mint 4 éve
Láttátok?sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
több mint 4 éve
Olyan, mint egy igazi Jags játékos, amikor teheti egyből offol.Justin Simmons és Shaq Barrett is aláírta a franchsie taget, bár utóbbi DE-ként tekint magára (és ezt az igényét elküldte az NFLPA felé is), míg a Bucs LB-ként.ne offolj triád
Már csak AJ Green, Chris Jones & Yannick Ngakoue nem kanyarította még a nevét a tagre. A határidő július 15.
iktriad
briareos
több mint 4 éve
BDMTSSSSSÉrtem. Szóval március óta óvodást játszol amikor "úgyse lesz idény"-ezel, ahelyett, hogy megvárnád, hogy kiderüljön, Akkor a népeknek még van négy hónapjuk, hogy megunják a sport tv-zést. 😊Nem azért nem érzem, hogy nem vették el, mert szerintem nem lesz szezon. Hanem mert most nincs. Július van.Tetszik a hasonlatod, elfogadom 😊A szurkoló az szurkoló. "Elvették a játékát", és úgy reagál, mint egy gyerek. Durcás, és aggódik, hogy visszakapja-e. Most egy buksi simogatásra vágyik, hogy ne aggódj haver, meglesz a játék mire újra játszhatsz. Még javítunk is majd rajta.De nem vették el. Nincs is játék egyelőre. Július közepe van. Inkább úgy reagálnak, mint az a gyerek aki előre azon parázik, hogyha nem az X cukrászdába viszed, hanem az Y-ba, ott “úgyse lesz vanília fagyi”, és ezen előre hisztizik. Ne lásd már te is ennyire óvodásan ezt a szitut.Sobri Jóska
peterk2005
Te úgy érzed, hogy nem vették el, mert nem hiszel benne, hogy lesz szezon. Más meg máshogy gondolja. Az óvodás hozzáállást sem gondolom problémának. Bizonyos dolgoknak éppen az az értelme, hogy gyerekként viselkedhessünk. A szórakozás, azon belül a sport / szurkolás enbnek a klasszikus esete. Lerakod a felnőtt, tudatos, kiszámított énedet, és visszamész lelkes gyerekbe. Máshogy nem is működne, mert felnőtt ésszel ahogy a műsorszolgáltatónál a vállalkozást látnád, az NFL-ben meg a billió dolláros bizniszt, amiben mindenről a pénz dönt. A fair playről is. Ennek pedig képtelenség szurkolni. Ki kell zárni ezeket, hogy lehessen.
peterk2005
Ha lesz, akkor kiderül, hogy miként közvetít az Arena4, de most előre nyígni, hogy “úgyis szar lesz”, az az óvoda.
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 4 éve
Justin Simmons és Shaq Barrett is aláírta a franchsie taget, bár utóbbi DE-ként tekint magára (és ezt az igényét elküldte az NFLPA felé is), míg a Bucs LB-ként.ne offolj triád
Már csak AJ Green, Chris Jones & Yannick Ngakoue nem kanyarította még a nevét a tagre. A határidő július 15.
iktriad
több mint 4 éve
Justin Simmons és Shaq Barrett is aláírta a franchsie taget, bár utóbbi DE-ként tekint magára (és ezt az igényét elküldte az NFLPA felé is), míg a Bucs LB-ként.Már csak AJ Green, Chris Jones & Yannick Ngakoue nem kanyarította még a nevét a tagre. A határidő július 15.
több mint 4 éve
Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
Fast Willie
nagir
Fast Willie
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 396
Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
Fast Willie
nagir
több mint 4 éve
Nekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Mintha 3 évre vették volna meg.
Fast Willie
több mint 4 éve
Nekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Fast Willie
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 396
Nekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
több mint 4 éve
Értem. Szóval március óta óvodást játszol amikor "úgyse lesz idény"-ezel, ahelyett, hogy megvárnád, hogy kiderüljön, Akkor a népeknek még van négy hónapjuk, hogy megunják a sport tv-zést. 😊Nem azért nem érzem, hogy nem vették el, mert szerintem nem lesz szezon. Hanem mert most nincs. Július van.Tetszik a hasonlatod, elfogadom 😊A szurkoló az szurkoló. "Elvették a játékát", és úgy reagál, mint egy gyerek. Durcás, és aggódik, hogy visszakapja-e. Most egy buksi simogatásra vágyik, hogy ne aggódj haver, meglesz a játék mire újra játszhatsz. Még javítunk is majd rajta.De nem vették el. Nincs is játék egyelőre. Július közepe van. Inkább úgy reagálnak, mint az a gyerek aki előre azon parázik, hogyha nem az X cukrászdába viszed, hanem az Y-ba, ott “úgyse lesz vanília fagyi”, és ezen előre hisztizik. Ne lásd már te is ennyire óvodásan ezt a szitut.Sobri Jóska
peterk2005
Te úgy érzed, hogy nem vették el, mert nem hiszel benne, hogy lesz szezon. Más meg máshogy gondolja. Az óvodás hozzáállást sem gondolom problémának. Bizonyos dolgoknak éppen az az értelme, hogy gyerekként viselkedhessünk. A szórakozás, azon belül a sport / szurkolás enbnek a klasszikus esete. Lerakod a felnőtt, tudatos, kiszámított énedet, és visszamész lelkes gyerekbe. Máshogy nem is működne, mert felnőtt ésszel ahogy a műsorszolgáltatónál a vállalkozást látnád, az NFL-ben meg a billió dolláros bizniszt, amiben mindenről a pénz dönt. A fair playről is. Ennek pedig képtelenség szurkolni. Ki kell zárni ezeket, hogy lehessen.
peterk2005
Ha lesz, akkor kiderül, hogy miként közvetít az Arena4, de most előre nyígni, hogy “úgyis szar lesz”, az az óvoda.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem azért nem érzem, hogy nem vették el, mert szerintem nem lesz szezon. Hanem mert most nincs. Július van.Tetszik a hasonlatod, elfogadom 😊A szurkoló az szurkoló. "Elvették a játékát", és úgy reagál, mint egy gyerek. Durcás, és aggódik, hogy visszakapja-e. Most egy buksi simogatásra vágyik, hogy ne aggódj haver, meglesz a játék mire újra játszhatsz. Még javítunk is majd rajta.De nem vették el. Nincs is játék egyelőre. Július közepe van. Inkább úgy reagálnak, mint az a gyerek aki előre azon parázik, hogyha nem az X cukrászdába viszed, hanem az Y-ba, ott “úgyse lesz vanília fagyi”, és ezen előre hisztizik. Ne lásd már te is ennyire óvodásan ezt a szitut.Sobri Jóska
peterk2005
peterk2005
több mint 4 éve
Tetszik a hasonlatod, elfogadom 😊A szurkoló az szurkoló. "Elvették a játékát", és úgy reagál, mint egy gyerek. Durcás, és aggódik, hogy visszakapja-e. Most egy buksi simogatásra vágyik, hogy ne aggódj haver, meglesz a játék mire újra játszhatsz. Még javítunk is majd rajta.De nem vették el. Nincs is játék egyelőre. Július közepe van. Inkább úgy reagálnak, mint az a gyerek aki előre azon parázik, hogyha nem az X cukrászdába viszed, hanem az Y-ba, ott “úgyse lesz vanília fagyi”, és ezen előre hisztizik. Ne lásd már te is ennyire óvodásan ezt a szitut.Sobri Jóska
peterk2005
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem azt mondtam, hogy pátyolgatni KELL, ahogy azt sem írtam, hogy konkrét műsortervet kéne prezentálni, én csak egy okot írtam Makanak miért lehetnek többségben(?) azok a hangok, akik már a nulladik kilométernél negatívan állnak az egész projekthez.Azok a hangok, akik negatívan állnak, kb. a nézők 0,1 százaléka, maximum.
ZERO_L
Nehéz lenne többségnek nevezni.
A szurkoló az szurkoló. "Elvették a játékát", és úgy reagál, mint egy gyerek. Durcás, és aggódik, hogy visszakapja-e. Most egy buksi simogatásra vágyik, hogy ne aggódj haver, meglesz a játék mire újra játszhatsz. Még javítunk is majd rajta.De nem vették el.
peterk2005
Nincs is játék egyelőre. Július közepe van.
Inkább úgy reagálnak, mint az a gyerek aki előre azon parázik, hogyha nem az X cukrászdába viszed, hanem az Y-ba, ott “úgyse lesz vanília fagyi”, és ezen előre hisztizik.
Ne lásd már te is ennyire óvodásan ezt a szitut.
több mint 4 éve
Sajnos fordítva ülitek meg a lovat, hiszen egy felfuttatni kívánt csatorna alapvetően nem azért szerez meg egy ilyen értékes jogot, hogy a fogyasztóknak minél jobb legyen, hanem hogy a szolgáltatók a potenciális nézői nyomás hatására felvegyék a kínálatukba.Mégis minek kellene felmerülnie? A csatorna pénzügyi / piaci esélyeit kéne a szurkolóknak elemezniük, szigorúan befektetői szempontból? 😀
Megdöbbentő, hogy egyáltalán felmerül, itt a fogyasztók lelkivilágát bárkinek is pátyolgatnia kellene.r.baggio
A szurkoló az szurkoló. "Elvették a játékát", és úgy reagál, mint egy gyerek. Durcás, és aggódik, hogy visszakapja-e. Most egy buksi simogatásra vágyik, hogy ne aggódj haver, meglesz a játék mire újra játszhatsz. Még javítunk is majd rajta.
Ez a frusztráció jelenik meg, ennyi. Az más kérdés, hogy a szolgáltató meg szabadon eldöntheti, hogy reagál-e erre a frusztrációra buksi simogatással, vagy csöndben marad, és majd csak akkor mond valamit, ha lesz is mit.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 4 éve
Nem azt mondtam, hogy pátyolgatni KELL, ahogy azt sem írtam, hogy konkrét műsortervet kéne prezentálni, én csak egy okot írtam Makanak miért lehetnek többségben(?) azok a hangok, akik már a nulladik kilométernél negatívan állnak az egész projekthez.Nem vagyok kommunikációs szakember, szóval szakmailag nem tudok érveket felhozni, de szerintem máshogy hangzik a “tárgyalunk a szolgáltatokkal” és az, hogy az “NFL-es jogdíjjal a zsebünkben úgy érezzük nem lesz akadálya, hogy a jelenlegi X%os lefedettségünket Y-ra növeljük”.Sajnos fordítva ülitek meg a lovat, hiszen egy felfuttatni kívánt csatorna alapvetően nem azért szerez meg egy ilyen értékes jogot, hogy a fogyasztóknak minél jobb legyen, hanem hogy a szolgáltatók a potenciális nézői nyomás hatására felvegyék a kínálatukba.
Bármi olyat ami megnyugtatja a fogyasztókat, hogy nem a korábbi x éve folyamatosan történő cirkuszokat kell átélnie.
ZERO_L
Megdöbbentő, hogy egyáltalán felmerül, itt a fogyasztók lelkivilágát bárkinek is pátyolgatnia kellene. Hiszen nekik ez esetben nincs alternatívájuk, ha tv-n akarják nézni az nfl-t, akkor vagy az arena4-en teszik ezt meg ezentúl vagy sehol. Egy konkrét ígéret hangzott el, a HD adás, akit első körben ez nem fog meg amellett, hogy a meccsek száma sem csökken, azt el kell engedni, aztán ha rádöbben, hogy hiába kapcsol a sport tv-re, ott nem lát nfl-t, majd átgondolja az opcióit. De elvárni, hogy előre konkrét műsorterv legyen felvázolva, nehogy megsérüljön a pici nfl néző lelke és visszarohanjon a biztonságos mb1 mocsarába, én nem is tudom milyen tévképzet.
"NFL, MAGYARUL, HD-BEN" - ez a jó kommunikáció, nem az, hogy "figyelj kedves sport tv-t megszokó, Faragó hangjára kelő és Gyula hangjára elalvó nfl-sportbarát, tudjuk, hogy fájdalmas a váltás, de van az úgy, hogy a 90-es csatornáról szívet megszakítva bár, de át kell váltanod a 92-esre, ahol ugyan egy kicsit más köntösben, de hidd el, pontosan ugyanazt kapod majd, amit eddig. Ha a 92-es még nem jön be, ne aggódj, a képernyőn téged fogadó sötétség nem a mi rossz szándékainkat tükrözi, hanem a csúnya szolgáltatód még nem állt át a világos oldalra, ezért türelmedet és megértésedet kérjük, hajbókolva."
r.baggio
Btw az összes szolgáltatóknál való megjelenés is csak egy ígéret, ahogy minden amit leírtak azóta a network4-esek, mert most még nincs semmi, UPC-vel fogható SD-ben, ennyi. Ez a mondat meg minden olyan embernél bűzlik a PR bullshittől, aki nem aludta át az első marketing óráját az egyetemen: Egyszerre leszünk hagyományosak és újítók is.
Szóval szerintem kommunikációt jobban is megoldhatták volna. Lehet az én reggeli közben megírt mondtatom is hülyeség, nekem nem ez a szakterületem csak hasamra ütöttem, de amit összelapátoltak amögött sem látszik túl sok erőfeszítés. Oké, ez nem cél, csak akkor ne lepődjön meg senki, a “ki a faszom fogja ezt nézni”, “mi a szar ez a csatorna, nem is hallottam róla”, “ezek még nem hallottak HD-ről én tuti nem fogom szemcsésen nézni” kommentek hada miatt.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
nem tudom mi lehetne igazán rosszabb az új helyen, mi az a fantasztikus rendszer, technikai feltétel, minőség, amit 15 év alatt a Sport TV annyira egyedien létrehozott, kialakított, hogy ez tutira emiatt már csak rosszabb lehet majd.
zavi27