NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
203
31
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
24.hu/sport/2020/07/20/nfl-galaxy4-arena4-arpa-attila-kun-zsolt-kerek-istvan-farago-richard/Ezen percek óta röhögök!
jr79
Kellett nektek Ricsit szidni marharépák! 🤣🤣🤣
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Willie Parker
15 396
24.hu/sport/2020/07/20/nfl-galaxy4-arena4-arpa-attila-kun-zsolt-kerek-istvan-farago-richard/A Bencsics-Buday párosnak tudok örülni, Hörit nagyon hiányolom a stábból!
jr79
több mint 4 éve
Elvileg indulhat rendesen július 21-én a rookiek-nak, 28-án pedig a többieknek a TCwww.nfl.com/news/nfl-training-camp-proceeding-as-scheduled
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Aranyos mikor még teljesen elfogadott processek sincsenek a liga és az NFLPA között. 😀twitter.com/TomPelissero/status/1284495775129645057
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/egyesult-allamok-a-redskins-utan-az-eskimos-is-nevet-valthat-2773349Elmondtam a véleményem magamban (sok köszönet nem volt benne, káromkodás annál több)!
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/egyesult-allamok-a-redskins-utan-az-eskimos-is-nevet-valthat-2773349
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Biztos szar dolog, ha egy 14 éve futó műsorát bukja egy csati, de ez egy picit rossz volt Bazskától.Egyébként talán egyedül a BK fut ennyi ideje egy helyen, szerintem nem magazinműsor ennyi ideje nem volt egy helyen sehol. Ha látható helyen van, akkor nem zavar a váltás 😊 De elégedett akkor leszek ha tényleg jön a HD!
több mint 4 éve
Szerintem is egy sértett, tőle szokatlan videó ez. Jó nagy fos.www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpgAz elején - bár burkoltan és cizelláltan - de kőkemény beszólogatás megy mind az Arena, mind az index felé, pedig Bazskától idegen ez a style.
par jo dolog elhangzik arrol is, hogy miert kerult at oda.
ZoliMP
Fast Willie
Bár az index valóban szokásos indexes módon, felszínesen, csúsztatásokkal tálalta, de a Network4-ről úgy beszél, mintha gonosz erők műve lenne az AMC lúzersége.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 396
www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpgAz elején - bár burkoltan és cizelláltan - de kőkemény beszólogatás megy mind az Arena, mind az index felé, pedig Bazskától idegen ez a style.
par jo dolog elhangzik arrol is, hogy miert kerult at oda.
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpgpar jo dolog elhangzik arrol is, hogy miert kerult at oda.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
A pozitív tesztet produkáló játékosok 3 hétre IR-re kerülnek.
több mint 4 éve
az évtized domináns védelmeiDefensive performance doesn't typically carry over year-to-year at the same level as offensive performance, but there are undoubtedly still teams who saw protracted defensive success (or lack thereof) in the last decade. pic.twitter.com/jInKKgmUC6
— Anthony Reinhard (@reinhurdler) July 14, 2020
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=2-2K4qOlbdY
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Nezettseg szempontjabol ertettem.de egy nfl, nhl, championship, indy car nem uti a bundas, forma 1 , nb 1 ,premier league stb szintet.itt mire gondolsz "nem üti meg a szintet" alatt? népszerűség/nézőszám, minőség v valami más?
ZoliMP
JSanyo
több mint 4 éve
de egy nfl, nhl, championship, indy car nem uti a bundas, forma 1 , nb 1 ,premier league stb szintet.itt mire gondolsz "nem üti meg a szintet" alatt? népszerűség/nézőszám, minőség v valami más?
ZoliMP
több mint 4 éve
Sport tv "elgyászolási folyamatának" részeként a 2017s SBt nézem 😉 😛
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Amugy nem hiszem h ne lenne majd minden szolgaltatonal.a legnagyobb jogok eladva, ergo olyan megautokartya nincs a kezukben.ha kijovunk az nfl-es buborekbol illetve lattunk par cikket eme temaban tudhatjuk h meg az nb1 is tobb embert ultet le mit par top ligas meccs.az arena most epitkezik, meg 1 csatorna ahol lehet bambulni de egy nfl, nhl, championship, indy car nem uti a bundas, forma 1 , nb 1 ,premier league stb szintet.Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
- Kedves Mama, szeptembertől február elejéig nem tudjuk látogatni!
csi77
több mint 4 éve
Egy pillanatra azt hittem Luck tábornok kezdett el újra levelezni az anyjával. 😊-Kedves Mama, szeptembertől február elejéig csak a lánya és a gyerekek tudják látogatni!Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Érdeklődtem telefonon a helyi kábelszolgáltatómnál, ahol azt mondták, hogy ha csak pár évre (3-at mondott a csaj), akkor esélytelen, hogy berakják a csomagba, max valami külön előfizetéssel, mint as HBO-t vagy a Cinemaxot vagy a DigiFilmet.
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
csi77
thank me later
briareos
több mint 4 éve
-Kedves Mama, szeptembertől február elejéig csak a lánya és a gyerekek tudják látogatni!Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
csi77
thank me later
több mint 4 éve
Kell ennél jobb indok?Köszi, akkor Anyósnál Pápán nem fogom tudni nézni...Kábelszat 2002, Pápa és környéke + Sárvár + Balaton-felvidék egyes településeiNekem azt mondjátok meg, hogy HÁNY ÉVRE SZEREZTE MEG A JOGOKAT az ARENA4?Had kérdezzem meg mellik szolgáltató volt ez?? 🤔
Fast Willie
nagir
Fast Willie
nagir
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Oké, megbeszéltük, csak - ha szabad kérnem - lehetőleg ne Packers-meccsre ugorjanak be.Nem bírósztrájk. Boger, Blakeman, Hochuli Jr és még pár zebra és csapata COVID-osak lesznek és kell pár ember, aki beugrik helyettük. Olyan, aki már rendelkezik NFL tapasztalattal. 😊Igen, nagyon hiányzik már egy kis bírósztrájk. Úgy is mondhatnám, más se hiányzik.Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
(Nem tudtam eldönteni, melyik topikba tegyem be.)
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
iktriad
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
Nem bírósztrájk. Boger, Blakeman, Hochuli Jr és még pár zebra és csapata COVID-osak lesznek és kell pár ember, aki beugrik helyettük. Olyan, aki már rendelkezik NFL tapasztalattal. 😊Igen, nagyon hiányzik már egy kis bírósztrájk. Úgy is mondhatnám, más se hiányzik.Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
sport365.hu/csapatsportok,egyeb,a-halal-torkabol-mentett-meg-egy-kisfiut-az-egykori-amerikaifutball-jatekos,127204
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
iktriad
nagylaza
több mint 4 éve
Igen, nagyon hiányzik már egy kis bírósztrájk. Úgy is mondhatnám, más se hiányzik.Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
Ja, igazán visszajöhetnének az akkori cserezebrák egy pár meccs erejéig. 😊Nem emlékeztem rá, hogy mikor volt ez a "Fail Mary", rákerestem. 2012-ben. Atyaég, már nyolc éve...Felejthetetlen. Igaz, nem a GB jött jól ki belőle.Kérdezzük meg a bírókat, mit ítélnek.Szerintem pedig szabályos volt! Nem is láttam sárga zászlót...Láttátok?szerintem ez incomplete, talajt ért részben
nagylaza
briareos
nagylaza
Minden világos(?)
iktriad
nagylaza
nagylaza