NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Elárulnád, hogy Maka miben kevés, milyen standardekhez, vagy elvárásokhoz képest lóg ki lefelé? Sobri Jóska
Inkább nem. Ha kéred privátban leírom, de itt nem. Nem akarom, hogy egy "Maka alkalmas-e" adok-kapok legyen a dologból.

(A sikerességet egyébként nem Maka személyére értettem, hanem annak a feladatnak a sikerére, hogy össze tudnak-e rakni egy legalább olyan jó csomagot, amilyent a Sport TV Ricsivel és Galuskával összerakott az elmúlt 15 évben. Erre mondtam, hogy ha ez Maka feladata lesz - vagy jelentős részben az övé - akkor abban nem hiszek. A mikrofon mögé beülés más sztori, az sokkal egyszerűbb.)

(Szabó Gábor pedig véleményem szerint sikeres. Hosszú ideje vezeti az egyik sport adó hazai gárdáját, közben a mikrofon mögött is az ország három legjobb sportkommentátora között van, vannak sikeres "tanítványai", van egy elég olvasott blogja, stb. Az insta követőinek számát nem tudom, de nem azon mérem a sikert, az se változtatna a véleményemen, ha egy se lenne.)
peterk2005
Ő tényleg jó, mármint a kerékpáros közvetítések alapján.
Mondjuk tényleg jó "iskolát" csinálhat, ha a csatornától valaki egyből az M4 Sport élére kerülhet 😊
FLZOLI
Szabó Gábor ES-nél van, nem a Szántó Dávidra gondolsz?
NB2
*Székely
shawnka
Szántó is volt, de itt a helyes megoldás tényleg Székely Dávid 😊
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Elárulnád, hogy Maka miben kevés, milyen standardekhez, vagy elvárásokhoz képest lóg ki lefelé? Sobri Jóska
Inkább nem. Ha kéred privátban leírom, de itt nem. Nem akarom, hogy egy "Maka alkalmas-e" adok-kapok legyen a dologból.

(A sikerességet egyébként nem Maka személyére értettem, hanem annak a feladatnak a sikerére, hogy össze tudnak-e rakni egy legalább olyan jó csomagot, amilyent a Sport TV Ricsivel és Galuskával összerakott az elmúlt 15 évben. Erre mondtam, hogy ha ez Maka feladata lesz - vagy jelentős részben az övé - akkor abban nem hiszek. A mikrofon mögé beülés más sztori, az sokkal egyszerűbb.)

(Szabó Gábor pedig véleményem szerint sikeres. Hosszú ideje vezeti az egyik sport adó hazai gárdáját, közben a mikrofon mögött is az ország három legjobb sportkommentátora között van, vannak sikeres "tanítványai", van egy elég olvasott blogja, stb. Az insta követőinek számát nem tudom, de nem azon mérem a sikert, az se változtatna a véleményemen, ha egy se lenne.)
peterk2005
Mondjuk tényleg jó "iskolát" csinálhat, ha a csatornától valaki egyből az M4 Sport élére kerülhet 😊
FLZOLI
NB2
*Székely
több mint 4 éve

peterk2005
FLZOLI
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

peterk2005

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Eddig senki nem nézte a magyar közvetítéseket mert hogy mennyire gyenge meg már senki nem akarja hallgatni a koca nézők smseit. Most meg mekkora felháborodást váltott ki hogy az egyik magyar csatornáról, amin senki nem nézett nflt átkerül egy másikra 😃
samu09
őőő, szeritnem nem azok háborodtak fel, akik kritizálták a sport TV minőségét.
De saját nevemben annyit tudok mondani a témáról, ha jobb lesz az új csatornán, esetleg nyerhetek rajta, ha rosszabb lesz leszarom, mivel eddig se néztem. Az érzéseim a felhávorodttól a lehető legtávolabb állnak és tippre akik most felháborodtak, azok voltak eddig a sportTV bowlhus védőszentjei...
Nem kell 2 teljesen különböző tábort összemosni, hogy aztán kigúnyold őket. Ahogy egy időben vannak BLM és neonáci mozgalmak is, ott sincs közös metszett, itt sincs, vagy ha van, akkor azoknak címezd, ne általánosíts
Black_Adder
Én nem gúnyoltam senkit. Úgy látom neked nem inged mégis felvetted. Inkább azt mondjad meg hova tűntél komisszár.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Számomra valószìnűleg egy hátránya lesz a csatornaváltásnak: nem tud háttérkép lenni egy random NFL meccs.

Ha nagyon fáradt és lusta vagyok streamet keresgélni, akkor szoktam fényévente Sport Tv-t nézni hang nélkül (kivéve, ha Höri van, mert ő speciel érdekel- sztem ő lehetne igazi playbyplay). Esetleg playoff ismétlés volt egyszerűbb, ha nem emberi időben, nem saját csapat meccse megy.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Eddig senki nem nézte a magyar közvetítéseket mert hogy mennyire gyenge meg már senki nem akarja hallgatni a koca nézők smseit. Most meg mekkora felháborodást váltott ki hogy az egyik magyar csatornáról, amin senki nem nézett nflt átkerül egy másikra 😃
samu09
őőő, szeritnem nem azok háborodtak fel, akik kritizálták a sport TV minőségét.
De saját nevemben annyit tudok mondani a témáról, ha jobb lesz az új csatornán, esetleg nyerhetek rajta, ha rosszabb lesz leszarom, mivel eddig se néztem. Az érzéseim a felhávorodttól a lehető legtávolabb állnak és tippre akik most felháborodtak, azok voltak eddig a sportTV bowlhus védőszentjei...
Nem kell 2 teljesen különböző tábort összemosni, hogy aztán kigúnyold őket. Ahogy egy időben vannak BLM és neonáci mozgalmak is, ott sincs közös metszett, itt sincs, vagy ha van, akkor azoknak címezd, ne általánosíts

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 459 — #NoStress
Ha igaz, hogy Maka lesz az "új Ricsi", annak a sikerében én nem hiszek. Nincs Makával bajom, de nálam ott tart, hogy egy blog live streamből már kilóg felülről, de egy TV kommentátor fülkében még sámlira kell állnia. Nekem az kevés lesz. De ki tudja, lehet, hogy az országot viszont megveszi.
peterk2005
Mivel ez az alapszakmám is, értek is hozzá, így nem mennék el emellett.
Elárulnád, hogy Maka miben kevés, milyen standardekhez, vagy elvárásokhoz képest lóg ki lefelé?

Én is elárulom, hogy szerintem a fenti állításod szimplán nem igaz, de a mögötte lévő érvek érdekelnek.
Van három szempont, ami alap kell legyen egy sporteseményt kommentáló embernél. Kommentátornál, nem szakkommentátornál.
- Érthető beszéd, nem kellemetlen orgánum, érthető kifejezőkészség, értelmes, összeszedett, de nem túlcifrázott kommunikáció.
- Bizonyos fokú szakmai felkészültség. Nem kell mindent tudni, bennfenteskedni nem is javallott, de nem keltheti azt a benyomást a nézőben, hogy tudatlan, teljesen vakon van, akár a sportágat akár a konkrét sportolókat illetően, nem okozhat "hogykerülezide?" benyomást. De nem kell tudnia a sportoló három évvel ezelőtti csajának jelenlegi pasiját, egy általános tudás, sport- és popkulturális műveltség szintén elengedhetetlen.
- Laza, flott, slágfertig attitűd, némi humor, irónia, de semmi esetre sem jópofizás vagy erőltetett poénkodás.

Namost ezek alapján Makának nem kell sámlira állnia, teljesen megfelelő mindháromban.
Persze ettől még nem lesz egy sportriporter sikeres, bár nem tudjuk mit értesz sikeren ugye. Méhes vagy Szabó Gábpr teljesen jó sportkommentátorok, de nem sikeresek, nincsenek az álarc alatt az Álarcos Énekesben, nincs 300ezer követőjük Instán, de pl. Sipit is csak egy szűk réteg ismerte, vagyis nem igazán tudom, nem egyértelmű mit értesz siker alatt ebben a kontextusban.

Igazából Ricsi egy szegmensben jobb Makánál, tud "kevés" lenni.
Nem lelkesedi túl a tényt, hogy közvetíthet, és tud az átlagnézőkhöz szólni, gond nélkül ledarálja ugyanazt akár századjára, nem minősíti a "lehet e bajnok a Dallas?" és "ki minden idők legjobb irányítója?" kérdéseket, hanem tudván, hogy ez a szint, akiknek közvetít, tud ehhez alkalmazkodni.
De ennek egyetlen oka vagy magyarázata van, az, hogy Ricsi 20-22 évvel régebb óta közvetít, és módfelett rutinos.

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyébként is fölösleges belemenni ebbe a miért nem szóltak nekik, miért nem emeltek dologba. A TV alkalmazottak, még ha régóta is csinálják, csak alkalmazottak. A döntést a vezetés hozza, és ők azt nyilatkozzák - ha egyáltalán nyilatkoznak - ami szerintük PR szempontból a legjobb. Úgyhogy nem tudjuk, hogy adott-e be az AMC ajánlatot, ha adott akkor mennyit, szóltak-e vissza az NFL-től hogy heló.
peterk2005
Meglepően sok ilyen jellegű írás van itt a napokban, hogy miért nem kérdezték meg az AMC-t, akarnak-e többet adni, ajánlottak-e egyáltalán valamit, meg hasonlók, amikor már két napja reagáltak erre, és nyilván hozták is mindenhol máshol is

„Büszkék vagyunk, hogy 2004-ben belevágtunk az NFL kalandba, ami akkor Magyarországon jóformán ismeretlen volt. Egy egész generáció szeretett bele ebbe a sportágba az elmúlt valamivel több, mint 15 évben.

A televíziós sportjogokért zajló versenyben az árak folyamatosan növekednek, de észszerű üzleti vállalkozásként működve a Sport TV nem akart a már eleve jelentősen megemelt árajánlatunknál még magasabb összeget kínálni az NFL-közvetítési jogaiért.

Így bár az NFL nem nálunk látható a következő szezonban, a húszéves Sport TV továbbra is a minőségi közvetítések otthona. Olyan tartalmakból választhatnak nézőink, mint a magyar csapatok tömegét felvonultató férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája, az EHF új EHL-sorozata, a Bundesliga, az Európa-liga, az európai Eb- és vb-selejtezők, a Nemzetek Ligája, a Német Kupa, az NBA, a UFC és a világ vezető dartsversenyei, de a Sport Tv közvetíti decemberben a női kézilabda Európa-bajnokságot is.”

Sport TV

Szerkesztette: Wyatt

több mint 4 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Mi ez a csönd?
tenorx
Nekem tetszett.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 449 — no es importante
Mi ez a csönd?
Valaki fejtse már ki a véleményét, hogy a Sport TV szar volt / az ARENA4 szar lesz.
tenorx
 24.hu/sport/2020/07/07/network4-arena4-sport-tv-nfl-farago-richard/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mi ez a csönd?
Valaki fejtse már ki a véleményét, hogy a Sport TV szar volt / az ARENA4 szar lesz.
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 114 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintem megtalaltuk Farago inkognitojat itt a forumon 😊
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elsőként minden hálátlan kutya nevében szeretnék elnézést kérni Faragó Ricsitől. Nélküle azt sem tudnátok most, hogy mi az NFL és nélküle már soha nem lesz olyan hangulatos egy NFL közvetítés, mint régen. Sokan azt felejtik el, hogy a kommentátor és a szakkommentátor az két különböző szakma. És kommentátorból nem nagyon van más alternatíva. Maka nem rossz, de még kell neki pár év mire felszedi a rutint. A többiek nem ütik meg az elégséges szintet sem és lelkes amatőröknek tűnnek.
Az eredeti, amcsi kommentátorokat pedig mindenki isteníti itt, de egy rakás nulla az összes kinti kommentátor. Mellesleg nincs is markáns véleményük, ha mondjuk egy ordas nagy bírói hiba van. Borzalmasan unalmasak és olyan gépiesek, mint amilyen irányba az NFL tart. Annyira üzleties lesz már az NFL, hogy lassan a szenvedélyt, tüzet már nem is a játékosok fogják hozni, hanem a kommentátorok. Ha egy igazi kommentátor nem ordibál a kulcs jeleneteknél, akkor egyszerűen bealszom hajnali fél 1-kor......amúgy én pont azt vettem észre és azt sajnáltam, hogy Ricsi már nem olyan hangos, mint 5-10 éve volt.
Summa: remélem valahogy megoldják, hogy Ricsi és kommentátor lehessen Maka mellett az új csatornán.
A szakkommentátorokat illetően pedig azt hiszem nincs vita, hogy Buday Zoli, Höri és Márk a legjobb. Az pedig nagyon helyes, hogy mindhármuknak őszinte, karakán véleményük van és ki is mondják a közvetítés alatt, akkor is ha az nem tetszik a seggnyalásra, lélekápolgatásra vágyó nézőknek 😊
Riverske
szerintem elég bátor kijelentés h itt mindenki sport tv miatt ismerte meg nfl-t. Only a sith deals in absolutes
briareos
Jó, nem nézhetett itthon túl sok ember NFL-t a Sat 1-en. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A magyar közvetítés díja annyira alacsony összeg az NFL teljes bevételéhez képest, hogy kb. annyit foglalkozhattak az NFL-nél azzal, hogy ki közvetíti őket a világ végén Magyarországon, mint amennyi ideig tartott, hogy megírd a fenti hsz-ed.
Sobri Jóska
Hát körülbelül...

Egyébként is fölösleges belemenni ebbe a miért nem szóltak nekik, miért nem emeltek dologba. A TV alkalmazottak, még ha régóta is csinálják, csak alkalmazottak. A döntést a vezetés hozza, és ők azt nyilatkozzák - ha egyáltalán nyilatkoznak - ami szerintük PR szempontból a legjobb. Úgyhogy nem tudjuk, hogy adott-e be az AMC ajánlatot, ha adott akkor mennyit, szóltak-e vissza az NFL-től hogy heló. Mindegyikre lehet igen is meg nem is a válasz. És az is lehet, hogy az AMC egyszerűen úgy döntött, hogy anyagilag nekik eddig érte meg, az új összeget ők már nem tudják kicsengetni. Ez a Network4 vagy mijazisten a nevük meg úgy látszik pénzesebb csapat. Nem lepne meg, ha lenne mögöttük egy kis NER pénz is, ha ilyen könnyen nyúlnak zsebbe. De az is lehet, hogy szimplán csak egy olyan befektető jött föléjük aki piacot akar szerezni és pár év veszteséget eleve belekalkulált.

A lényeg majd most jön, mert nem csak ott lehet elrontani vagy megnyerni a dolgot, hogy mit vesz meg egy TV, hanem ott is (talán ott még jobban is), hogy hogyan tálalja. Elérhető lesz-e minden nagy szolgáltatónál, milyen lesz a közvetítés, és mit raknak magazin műsorban, podcastben, stb. mellé. Ha igaz, hogy Maka lesz az "új Ricsi", annak a sikerében én nem hiszek. Nincs Makával bajom, de nálam ott tart, hogy egy blog live streamből már kilóg felülről, de egy TV kommentátor fülkében még sámlira kell állnia. Nekem az kevés lesz. De ki tudja, lehet, hogy az országot viszont megveszi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 449 — no es importante
Elsőként minden hálátlan kutya nevében szeretnék elnézést kérni Faragó Ricsitől. Nélküle azt sem tudnátok most, hogy mi az NFL és nélküle már soha nem lesz olyan hangulatos egy NFL közvetítés, mint régen.
Riverske
szerintem elég bátor kijelentés h itt mindenki sport tv miatt ismerte meg nfl-t. Only a sith deals in absolutes
briareos
"Nosztalgia ellen nincs orvosság"

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Biztos, hogy a sporttv-t nem kérdezték meg újra? Simán kinézem, hogy azt mondták, ők ennyit nem adnak, aztán úgy kommunikálták ezt az egészet ahogy.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 459 — #NoStress
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Erre tessék...jött a Network4 és bumm.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
briareos
De pont az a bajom, hogy az üzleti életben NEM így megy. Vagy aki így csinálja, az hülye...kivéve, ha fix árak vannak, de tudjuk, hogy az nincs. Pont a legkapitalistább országban a legkapitalistább vállalkozással...
Pont ez a bajom, hogy nem volt verseny. Peach írta, hogy elvileg adott ajánlatot az amc, csak network4 magasabbat...ha én vagyok az NFL médiajogos pénzügyi seggfeje, csak szólok az amc-nek, akiről tudom, hogy 15 éve veszik jópénzért a portékámat, hogy hahó, egy másik csatorna rátok emelt...adtok-e többet ecsém?

Nekem ez a bajom, hogy fura az egész, remélem kiderül. Mert a SportTv-ből mindenkit váratlanul ért a dolog, ergo lövésük nem volt ellenfélről. (Ami szintén fura, hogy nem számítottak rá, mert, ha jól emlékszem, a korábbi szerződésnél a Digi is meg akarta szerezni (vagy melyik) )...
Chargers LT
A magyar közvetítés díja annyira alacsony összeg az NFL teljes bevételéhez képest, hogy kb. annyit foglalkozhattak az NFL-nél azzal, hogy ki közvetíti őket a világ végén Magyarországon, mint amennyi ideig tartott, hogy megírd a fenti hsz-ed.

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
Elsőként minden hálátlan kutya nevében szeretnék elnézést kérni Faragó Ricsitől. Nélküle azt sem tudnátok most, hogy mi az NFL és nélküle már soha nem lesz olyan hangulatos egy NFL közvetítés, mint régen. Sokan azt felejtik el, hogy a kommentátor és a szakkommentátor az két különböző szakma. És kommentátorból nem nagyon van más alternatíva. Maka nem rossz, de még kell neki pár év mire felszedi a rutint. A többiek nem ütik meg az elégséges szintet sem és lelkes amatőröknek tűnnek.
Az eredeti, amcsi kommentátorokat pedig mindenki isteníti itt, de egy rakás nulla az összes kinti kommentátor. Mellesleg nincs is markáns véleményük, ha mondjuk egy ordas nagy bírói hiba van. Borzalmasan unalmasak és olyan gépiesek, mint amilyen irányba az NFL tart. Annyira üzleties lesz már az NFL, hogy lassan a szenvedélyt, tüzet már nem is a játékosok fogják hozni, hanem a kommentátorok. Ha egy igazi kommentátor nem ordibál a kulcs jeleneteknél, akkor egyszerűen bealszom hajnali fél 1-kor......amúgy én pont azt vettem észre és azt sajnáltam, hogy Ricsi már nem olyan hangos, mint 5-10 éve volt.
Summa: remélem valahogy megoldják, hogy Ricsi és kommentátor lehessen Maka mellett az új csatornán.
A szakkommentátorokat illetően pedig azt hiszem nincs vita, hogy Buday Zoli, Höri és Márk a legjobb. Az pedig nagyon helyes, hogy mindhármuknak őszinte, karakán véleményük van és ki is mondják a közvetítés alatt, akkor is ha az nem tetszik a seggnyalásra, lélekápolgatásra vágyó nézőknek 😊
Riverske

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
briareos
De pont az a bajom, hogy az üzleti életben NEM így megy. Vagy aki így csinálja, az hülye...kivéve, ha fix árak vannak, de tudjuk, hogy az nincs. Pont a legkapitalistább országban a legkapitalistább vállalkozással...
Pont ez a bajom, hogy nem volt verseny. Peach írta, hogy elvileg adott ajánlatot az amc, csak network4 magasabbat...ha én vagyok az NFL médiajogos pénzügyi seggfeje, csak szólok az amc-nek, akiről tudom, hogy 15 éve veszik jópénzért a portékámat, hogy hahó, egy másik csatorna rátok emelt...adtok-e többet ecsém?

Nekem ez a bajom, hogy fura az egész, remélem kiderül. Mert a SportTv-ből mindenkit váratlanul ért a dolog, ergo lövésük nem volt ellenfélről. (Ami szintén fura, hogy nem számítottak rá, mert, ha jól emlékszem, a korábbi szerződésnél a Digi is meg akarta szerezni (vagy melyik) )...
Chargers LT
elég sokszor megy így, sokszor azt sem tudod konkrétan kik a kompetitorjaid egy pályázaton. Itt ennél az esetnél az az elgondolkodtató, hogy a sport tv nem tudod olyan relationshipet kialakitani, h NFL kontakt szóljon nekik h srácok ez kevés lesz (szerintem szóltak amúgy)

több mint 4 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 178 — White lives matter
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Chargers LT
briareos

Chargers LT
Jaj, nem kell ezen ennyit szenvedni már. Volt egy Sport tv ajánlat, meg egy Network az nyílván magasabb volt, Sport tv meg ennél többet nem akart/tudott adni, ennyi. Mit vársz, hogy majd az NFL nekiáll itt könyörögni, hogy jaj, itt ez a Sport tv Magyarországon, győzködjük már hogy nekik adhassuk újra.
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Chargers LT
briareos

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀