NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Anno asszem a Spíler is így kezdte, hogy bezsákolta a PL-t, és gondolta ezzel majd egycsapásra beveszik a szolgáltatók az összes hulladék mellék csatornával együtt 😊Mondjuk ezzel előre lemondasz egy olyan újításról amiről most kb az ég világot semmit se tudnunk.Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Nagyon sok olyan volt aki odakapcsolt a Sport TVre és mivel NFL ment ottragadt. Nem látom magam előtt amikor valaki odakapcsol az Aréna4re, hogy nézzük már meg mi megy ott.
Azért ne nagyon csodálkozzon senki, ha esetleg nézőszám visszaesés lesz. Szakmailag magasabb színvonalú műsor kell, ez nem vitás, de a nézők jelentős részének nem az itteni fórum szaktudása,hozzáértése volt/van, hanem egyszerűen csak szórakozni akarnak. Nekik Sanyi a kedvencük, a játékosok jelentős részét nem ismerik (max a fantasy miatt), ők csak meccset akarnak nézni. Azt gondolom, ha za új műsor túlságosan elemzős, esetleg szárazabb lesz, sokan elpártolnak, újra rétegsport lesz, aztán ide-oda pakolgatják majd.... Ne így legyen.
A lényeg, hogy az NFl hazai közvetítése megérett egy ráncfelvarrásra, de azért most kissé szomorú vagyok 😕
csi77
Nálunk a haveri körben leginkább az "akkor marad a stream" volt a válasz.
Bazzani
Annyi ismert csak, hogy:
- Ugyan úgy heti 5 meccs lesz mint tavaly.
- Ugyan úgy teljes PO és SB lesz a csatornán.
Bár nem az index cikkből, de itt is shawnka és aki benne van pár csoportba láthatta Maka által is, hogy a csatorna dolgozik rajta és célja, hogy minden szolgáltató kínálatába bekerüljön. Persze aki nem Vodás és csak feldobta neki a FB a hírt morcos egy kicsit, de nyugi THome és Digi előfizetők, nem gondolnám, hogy egy nem szolgáltató függő sportcsatorna ne akarná eladni a befektetését a nagy szolgáltatók mindegyikének (nem DigiTV - Digisport kapcsolat van). Továbbá ígéret van HD adásra is.
Egyelőre tehát ott tartunk, hogy ami biztos az semmilyen változást nem fog hozni az életünkben. Akkor miért is megy a hiszti?
Írták például, hogy Faragó Ricsi már most ki van tiltva a csatornától?
Az a forgatókönyv senki fejében nem fordult meg, hogy pl az ismert arcokból nem csak Maka lesz aki átmegy, hanem akár Ricsi (aki persze kommentál meg stúdiózik másba is, de főleg NFL-t nyom).
Továbbá: Sanyi - Gyula - Márk - Höri - Zoli csak az NFL miatt voltak ott, simán lehet, hogy páran átmennek. Senki se mondta még az ellenkezőjét.
alatriste
Hát egy kicsit megfingatták őket , pedig a tervek elméleti szintjén ott is minden be volt ígérve.
Szóval majd ha tényleg lesz rendes HD adás mindegyik szolgáltatónál akkor kell véleményt mondani az egészről. Ameddig ez nincs ócskább szolgáltatást nyújtanak mint az AMC/SportTV jelenleg, és addig nem is lehet a kommentátor gárda minőségéről beszélni ameddig ezt meg nem ugorják.
több mint 4 éve
Remek stílusod van, pont az a bicskanyitogató féleNe rajtam kérd számom, mert téged átbasztak ☺️Olvass vissza kicsit mert nem ezt mondtam. A Game Pass szerintem pont hogy túl drága, de ha szerinted egy mobilon jónak tűnő kép ugyan az mint tv-n ugyan az a minőség nincs miről beszélni.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Az egész család három különböző szolgáltatónál van előfizetve, így MINDENKI tud nézni MINDENT.
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
Amúgy meg a szolgáltatók se hülyék, csomó sport adó hiába szerepel mondjuk a HorizonGO kínálatában, de nem lehet nézni HD-ban (pl. Sport1). A Telekom eleve egy vicc minden fronton. A Digi Online-t nem ismerem speciel, de meglepődnék, ha sokkal másképp csinálnák.
A legértelmesebb alternatíva a Game Pass, a maga 45k-s éves díjával....
FLZOLI
HorizonGO-ban pont van HD adás mind sport1-2, eurosport1-2, m4, spíler stb.
Szóval ha nem az alapcsomagot veszed, akkor HD ott lesz az applikációban (ma már a HD-s csomagok nem kerülnek sokkal többe, sőt)
Én elég sokat nézek telón/pad-en tv-t (autosport, bármilyen foci meccs) mikor megyünk vidékre vagy éppen nem otthon tartózkodunk, de kint a kertbe is kiviszem és ott is tudom nézni az adott sportot, szóval nyugodtan elhiheted nekem semmilyen akadás nincs, HD adás ugyan úgy tű éles csak kisebb képernyőn látod, ennyi.
Szóval elhiszem neked GP havi pár ezer forintos csodálatos szolgáltatását, de itt most MAGYAR nyelvű, egyszerűen és INGYEN elérhető közvetítések hiánya miatt panaszkodtak, és én erre adtam egy kifejezetten hétköznapi megoldást.
(Már ha az ember nem remeteként lakik az erdő mélyén)
ZERO_L
Amúgy belepörgettem az előbb és a Horizon Go-n rohadtul nincs HD pl a Sport1-nél, hiába legmagasabb csomag, szóval a magas lovon lehetnél kicsit informáltabb.
FLZOLI
Hidd el, jó pár éve már HD minőségben nézem a paden/telón a tv adásokat.
(Lehet frissíteni kéne az applikációt 😉)
ZERO_L
Ennyi elég is volt belőled 😊
több mint 4 éve
Megegyeztek a helyi kábellel felőlem Aranyosi vagy Mogács is kommentálhat 😛 😉Köszönöm, mehet kiemeltbe.Mondjuk ezzel előre lemondasz egy olyan újításról amiről most kb az ég világot semmit se tudnunk.Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Nagyon sok olyan volt aki odakapcsolt a Sport TVre és mivel NFL ment ottragadt. Nem látom magam előtt amikor valaki odakapcsol az Aréna4re, hogy nézzük már meg mi megy ott.
Azért ne nagyon csodálkozzon senki, ha esetleg nézőszám visszaesés lesz. Szakmailag magasabb színvonalú műsor kell, ez nem vitás, de a nézők jelentős részének nem az itteni fórum szaktudása,hozzáértése volt/van, hanem egyszerűen csak szórakozni akarnak. Nekik Sanyi a kedvencük, a játékosok jelentős részét nem ismerik (max a fantasy miatt), ők csak meccset akarnak nézni. Azt gondolom, ha za új műsor túlságosan elemzős, esetleg szárazabb lesz, sokan elpártolnak, újra rétegsport lesz, aztán ide-oda pakolgatják majd.... Ne így legyen.
A lényeg, hogy az NFl hazai közvetítése megérett egy ráncfelvarrásra, de azért most kissé szomorú vagyok 😕
csi77
Bazzani
Annyi ismert csak, hogy:
Bár nem az index cikkből, de itt is shawnka és aki benne van pár csoportba láthatta Maka által is, hogy a csatorna dolgozik rajta és célja, hogy minden szolgáltató kínálatába bekerüljön. Persze aki nem Vodás és csak feldobta neki a FB a hírt morcos egy kicsit, de nyugi THome és Digi előfizetők, nem gondolnám, hogy egy nem szolgáltató függő sportcsatorna ne akarná eladni a befektetését a nagy szolgáltatók mindegyikének (nem DigiTV - Digisport kapcsolat van). Továbbá ígéret van HD adásra is.
Egyenlőre tehát ott tartunk, hogy ami biztos az semmilyen változást nem fog hozni az életünkben. Akkor miért is megy a hiszti?
Az a forgatókönyv senki fejében nem fordult meg, hogy pl az ismert arcokból nem csak Maka lesz aki átmegy, hanem akár Ricsi (aki persze kommentál meg stúdiózik másba is, de főleg NFL-t nyom).
Továbbá: Sanyi - Gyula - Márk - Höri - Zoli csak az NFL miatt voltak ott, simán lehet, hogy páran átmennek. Senki se mondta még az ellenkezőjét.
alatriste
shawnka
több mint 4 éve
Köszönöm, mehet kiemeltbe.Mondjuk ezzel előre lemondasz egy olyan újításról amiről most kb az ég világot semmit se tudnunk.Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Nagyon sok olyan volt aki odakapcsolt a Sport TVre és mivel NFL ment ottragadt. Nem látom magam előtt amikor valaki odakapcsol az Aréna4re, hogy nézzük már meg mi megy ott.
csi77
Bazzani
Annyi ismert csak, hogy:
Egyenlőre tehát ott tartunk, hogy ami biztos az semmilyen változást nem fog hozni az életünkben. Akkor miért is megy a hiszti?
alatriste
több mint 4 éve
Mondjuk ezzel előre lemondasz egy olyan újításról amiről most kb az ég világot semmit se tudnunk.Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Nagyon sok olyan volt aki odakapcsolt a Sport TVre és mivel NFL ment ottragadt. Nem látom magam előtt amikor valaki odakapcsol az Aréna4re, hogy nézzük már meg mi megy ott.
csi77
Bazzani
Annyi ismert csak, hogy:
Egyelőre tehát ott tartunk, hogy ami biztos az semmilyen változást nem fog hozni az életünkben. Akkor miért is megy a hiszti?
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Miért, mert más a csatorna neve vagy azért mert nem lesz egy kommentátor aki 5 percenként maga alá élvez micsoda fantasztikus (x+1.) rekordot döntöttek meg?Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Nagyon sok olyan volt aki odakapcsolt a Sport TVre és mivel NFL ment ottragadt. Nem látom magam előtt amikor valaki odakapcsol az Aréna4re, hogy nézzük már meg mi megy ott.
csi77
Bazzani
Ha meglesz a lefedettség és a rendes promo miért ne néznék annyian?
Jah hogy neked Maka stílusa nem jön be, na bumm, ezen kívül van bármi egyéb érv? Nekem meg Faragó stílusától áll fel a hátamon a szőr, szerintem meg többen fogják nézni, mert többet meg fog a casual néző tudni belőle mint a “4 kísérlet 10 yardért”.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Ne rajtam kérd számom, mert téged átbasztak ☺️Olvass vissza kicsit mert nem ezt mondtam. A Game Pass szerintem pont hogy túl drága, de ha szerinted egy mobilon jónak tűnő kép ugyan az mint tv-n ugyan az a minőség nincs miről beszélni.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Az egész család három különböző szolgáltatónál van előfizetve, így MINDENKI tud nézni MINDENT.
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
Amúgy meg a szolgáltatók se hülyék, csomó sport adó hiába szerepel mondjuk a HorizonGO kínálatában, de nem lehet nézni HD-ban (pl. Sport1). A Telekom eleve egy vicc minden fronton. A Digi Online-t nem ismerem speciel, de meglepődnék, ha sokkal másképp csinálnák.
FLZOLI
Szóval ha nem az alapcsomagot veszed, akkor HD ott lesz az applikációban (ma már a HD-s csomagok nem kerülnek sokkal többe, sőt)
Én elég sokat nézek telón/pad-en tv-t (autosport, bármilyen foci meccs) mikor megyünk vidékre vagy éppen nem otthon tartózkodunk, de kint a kertbe is kiviszem és ott is tudom nézni az adott sportot, szóval nyugodtan elhiheted nekem semmilyen akadás nincs, HD adás ugyan úgy tű éles csak kisebb képernyőn látod, ennyi.
Szóval elhiszem neked GP havi pár ezer forintos csodálatos szolgáltatását, de itt most MAGYAR nyelvű, egyszerűen és INGYEN elérhető közvetítések hiánya miatt panaszkodtak, és én erre adtam egy kifejezetten hétköznapi megoldást.
ZERO_L
Amúgy belepörgettem az előbb és a Horizon Go-n rohadtul nincs HD pl a Sport1-nél, hiába legmagasabb csomag, szóval a magas lovon lehetnél kicsit informáltabb.
FLZOLI
Hidd el, jó pár éve már HD minőségben nézem a paden/telón a tv adásokat.
(Lehet frissíteni kéne az applikációt 😉)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Nagyon sok idő és podcast kellett elteljen, hogy a Buday elviselhető legyen nekem. Még mindig bele tud csúszni az elfogult okoskodásba, de baromi sokat fejlődött a social skillek terén.A szakmai hozzáálláson elsősorban inkább a csapatokból meg a liga történéseiből való felkészültséget értettem. Buday Zoli is jó példa, ő sportszakmailag nagyon felkészült, tisztelem a tudását, de a casual nézőknek szerintem emészthetetlen.Rátapintottál a lényegre. Jól elvagyunk ezen a fórumon kb. százan, de a magyarországi NFL közönség túlnyomó része abszolút casual néző, akihez Ricsi, Sanyi (vagy akár Gyula) közvetlen stílusa sokkal közelebb áll, mint az a sokkal szakmaibb hozzáállás, amit várhatóan Maka vinni fog. Az NFL elsősorban miattuk lett nézett itthon, nem miattunk, lássuk be. Ha csak az nfl.hu/bowl.hu közönsége nézné a meccseket, legjobb esetben még mindig ott tartanánk, mint 2008-ban. Heti két meccs, MNF csak angolul, a playoff meccsek talán felét adnák. KampmanHa a szakmai hozzáálláson a sportszakmait ("futball szakértőit") érted, akkor én Maka ilyen oldaláról lemaradtam. Kb. annyira szakmai, mint Gyula, Sanyi, etc. A szakmai az Zoli. Viszont úgy érzem a többiekkel ellentétben akik az utcáról ültek be, Maka tanulta ezt (mármint újságírást). Lehet, hogy tévedek, de nála időnként látok erre utaló jeleket. Neki valószínűleg korai a képernyő még. Ha ülhetett volna pár évet néhány komoly tekintély mögött, ellesve a trükköket, akkor valószínűleg sokkal jobb lehetne. Így neki kell magának rájönni, ami láthatóan küzdelmes. 😊
peterk2005
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 331
A szakmai hozzáálláson elsősorban inkább a csapatokból meg a liga történéseiből való felkészültséget értettem. Buday Zoli is jó példa, ő sportszakmailag nagyon felkészült, tisztelem a tudását, de a casual nézőknek szerintem emészthetetlen.Rátapintottál a lényegre. Jól elvagyunk ezen a fórumon kb. százan, de a magyarországi NFL közönség túlnyomó része abszolút casual néző, akihez Ricsi, Sanyi (vagy akár Gyula) közvetlen stílusa sokkal közelebb áll, mint az a sokkal szakmaibb hozzáállás, amit várhatóan Maka vinni fog. Az NFL elsősorban miattuk lett nézett itthon, nem miattunk, lássuk be. Ha csak az nfl.hu/bowl.hu közönsége nézné a meccseket, legjobb esetben még mindig ott tartanánk, mint 2008-ban. Heti két meccs, MNF csak angolul, a playoff meccsek talán felét adnák. KampmanHa a szakmai hozzáálláson a sportszakmait ("futball szakértőit") érted, akkor én Maka ilyen oldaláról lemaradtam. Kb. annyira szakmai, mint Gyula, Sanyi, etc. A szakmai az Zoli. Viszont úgy érzem a többiekkel ellentétben akik az utcáról ültek be, Maka tanulta ezt (mármint újságírást). Lehet, hogy tévedek, de nála időnként látok erre utaló jeleket. Neki valószínűleg korai a képernyő még. Ha ülhetett volna pár évet néhány komoly tekintély mögött, ellesve a trükköket, akkor valószínűleg sokkal jobb lehetne. Így neki kell magának rájönni, ami láthatóan küzdelmes. 😊
peterk2005
több mint 4 éve
Najó, de azert a game pass még mindig csak 1 sportág 1 ligáját fedi le, míg a Netflix sokféle tartalmat kínál. És ők tudnak is streamelni 4k-ban. Jó lenne, ha ott tartana az egész sport közvetítés mint ahová mondjuk a sorozat/tv ipar fejlődött az elmúlt 10 évben mondjuk.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Háát... én is régóta GP előfizető vagyok, mert kényelmes is, meg amiatt is amit Black írt (idény közben sok coaches filmet nézek, és akkor az nfl network is gyakran megy háttérműsorként, szóval sokat használom). De éppen a minőségtől azért nem vagyok elájulva. Nagyobb 4K-s TV-n gyakran pocsék. No nem egérmozi, de egy normál elvárható HD minőséghez képest is az. Pontos számokra most nem emlékszem - kiírja a GP lejátszás közben az aktuális és a max sávszélességet is -, de valahol 3-4mbit/s környékére emlékszem. Ami eleve so-so, de nem is mindig jön annyival. És amikor nem, az azért látszik a képen erősen. Közben 3mbit/s-es streameket ma már nem nagy kunszt találni. Szó nincs arról, hogy laggolós egérmozi steamek lennének elérhetők. Szóval minőség ügyben én mondjuk elvárnék már valamivel jobbat, mint jó esetben 1 lépcsőfok a free streamekhez képest. (Úgy emlékszem egyébként, hogy mintha lett is volna szó 4K-ról. Na, az komoly lépés lenne, akkor nem kérdés, hogy megérné az árát. Enélkül kinek igen, kinek nem.
FLZOLI
Most egyébként olcsóbb a "szezonbérletes" full csomag, mint tavaly / korábban volt. Nyilván a covid miatt. (Persze nézőpont kérdése, hogy olcsóbbnak nevezem, vagy a körülményekhez képest drágának. Végülis egy Netflix előfizetésbe kerül így is, amit előre ki kell csengeti. A jelenlegi helyzetben tudja fene....)
peterk2005
Personal cam amik között valtogathatsz mondjuk vagy kamera nézet váltás, live 4k és hasonlóak. Nyilván ez az NFL-tol kéne induljon vagy a saját média birodalmukból de jó lenne valami innováció a sportkozvetitesekben is (nem az animáció, a rajzos elemzés és a dupla kommentár nem az)
több mint 4 éve
Rátapintottál a lényegre. Jól elvagyunk ezen a fórumon kb. százan, de a magyarországi NFL közönség túlnyomó része abszolút casual néző, akihez Ricsi, Sanyi (vagy akár Gyula) közvetlen stílusa sokkal közelebb áll, mint az a sokkal szakmaibb hozzáállás, amit várhatóan Maka vinni fog. Az NFL elsősorban miattuk lett nézett itthon, nem miattunk, lássuk be. Ha csak az nfl.hu/bowl.hu közönsége nézné a meccseket, legjobb esetben még mindig ott tartanánk, mint 2008-ban. Heti két meccs, MNF csak angolul, a playoff meccsek talán felét adnák. KampmanHa a szakmai hozzáálláson a sportszakmait ("futball szakértőit") érted, akkor én Maka ilyen oldaláról lemaradtam. Kb. annyira szakmai, mint Gyula, Sanyi, etc. A szakmai az Zoli. Viszont ha az újságíró szakmára gondoltál, akkor azt hiszem igazad van. Nem tudom hogy így van-e, de nekem úgy tűnik Maka tanulta ezt (az újságírást). Időnként látok erre utaló jeleket. Ha így van, akkor valószínűleg neki korai a képernyő még. Ha ülhetett volna pár évet néhány komoly tekintély mögött, ellesve a trükköket, akkor sokkal jobb startja is lehetett volna Így viszont neki kell magának rájönni a trükkökre, ami láthatóan azért fogós feladat neki. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Háát... én is régóta GP előfizető vagyok, mert kényelmes is, meg amiatt is amit Black írt (idény közben sok coaches filmet nézek, és akkor az nfl network is gyakran megy háttérműsorként, szóval sokat használom). De éppen a minőségtől azért nem vagyok elájulva. Nagyobb 4K-s TV-n gyakran pocsék. No nem egérmozi, de egy normál elvárható HD minőséghez képest is az. Pontos számokra most nem emlékszem - kiírja a GP lejátszás közben az aktuális és a max sávszélességet is -, de valahol 3-4mbit/s környékére emlékszem. Ami eleve so-so, de nem is mindig jön annyival. És amikor nem, az azért látszik a képen erősen. Közben 3mbit/s-es streameket ma már nem nagy kunszt találni. Szó nincs arról, hogy laggolós egérmozi steamek lennének elérhetők. Szóval minőség ügyben én mondjuk elvárnék már valamivel jobbat, mint jó esetben 1 lépcsőfok a free streamekhez képest. (Úgy emlékszem egyébként, hogy mintha lett is volna szó 4K-ról. Na, az komoly lépés lenne, akkor nem kérdés, hogy megérné az árát. Enélkül kinek igen, kinek nem.
FLZOLI
Most egyébként olcsóbb a "szezonbérletes" full csomag, mint tavaly / korábban volt. Nyilván a covid miatt. (Persze nézőpont kérdése, hogy olcsóbbnak nevezem, vagy a körülményekhez képest drágának. Végülis egy Netflix előfizetésbe kerül így is, amit előre ki kell csengeti. A jelenlegi helyzetben tudja fene....)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Rátapintottál a lényegre. Jól elvagyunk ezen a fórumon kb. százan, de a magyarországi NFL közönség túlnyomó része abszolút casual néző, akihez Ricsi, Sanyi (vagy akár Gyula) közvetlen stílusa sokkal közelebb áll, mint az a sokkal szakmaibb hozzáállás, amit várhatóan Maka vinni fog. Az NFL elsősorban miattuk lett nézett itthon, nem miattunk, lássuk be. Ha csak az nfl.hu/bowl.hu közönsége nézné a meccseket, legjobb esetben még mindig ott tartanánk, mint 2008-ban. Heti két meccs, MNF csak angolul, a playoff meccsek talán felét adnák.
csi77
Adva lesz egy várhatóan nem túl nagy lefedettségű csatorna, egy szakmailag biztosan jobb, de kevésbé nézőbarát közvetítéssel. Nekem biztosan tetszeni fog (ha lesz egyáltalán ilyen csatornám, most még nincs), de én is tartok egy komoly nézettségi visszaeséstől.
Soccerben ugyanez van. A BL meccsek közönségének 80%-a leül megnézni Messit meg Ronaldot, nem érdeklik igazán mélyen a csapatok, pláne az Instat számok.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Nagyon sok olyan volt aki odakapcsolt a Sport TVre és mivel NFL ment ottragadt. Nem látom magam előtt amikor valaki odakapcsol az Aréna4re, hogy nézzük már meg mi megy ott.
csi77
több mint 4 éve
Nem akartam hozzászólni, de végül addig nem akartam, hogy mégis. Azoknak, akik nem a kezdetektől nézik a Sport TV-t: a legelején (rövid ideig) Spiller István közvetítette az NFL-meccseket. Ha siralmasnak minősítem, akkor visszafogott vagyok. Ricsi érkezése maga volt a megváltás.Velem ez a csatorna szerettette meg az amerikai focit. És nem csak velem. Nyilván voltak üzleti megfontolások (ez természetes), de a helyzet az, hogy (eltekintve egy szűk rétegtől, amely már korábban is ismerte) a Sport TV hozta be Magyarországra az NFL-t.
Én már jó pár éve többnyire streamen nézem, akkor is, ha van magyar közvetítés. (Vonatkozik ez a Packers meccseire is.) Ezzel együtt: egyetlen pillanatig sem vitattam soha, hogy Ricsi él-hal a sportágért, és bármennyire is idegesítő néha, amikor fejhangon üvöltözik, abszolút felkészült + igyekszik objektív lenni. A legrosszabb Ricsi is jobb, mint a legjobb ifj. Knézy a gurulós fociban.
Most olyan érzésem van, hogy valaki bevezetett valamit, amit aztán – miután kiderült, hogy fut a szekér – mások lenyúltak. Nem örülök.
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Pedig tavaly a Galaxy4-en Makát kb csak a hangjáról lehetett felismerni nálam, olyan minőségű volt az adás.Lehet azt hiszik,hogy az emberek nagy részének még doboz tv-je van,amin az SD jól mutat.Nyilván fanyalodtunk már rá sokan hitvány minőségű streamekre a legkulonfelebb sportesemenyek miatt, de azért egy tv-n pláne 2020ban nehogy már pixelháboru menjen...A digi appon 4 fele felbontasbol lehet valasztani.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
FLZOLI
ZERO_L
Old school vagyok.nekem nincs hd fetisem. Kb csak lassam ami megy.
ZoliMP
FLZOLI
több mint 4 éve
Hát, nem tudom.... Kicsi volt (sokáig rétegműsor), savanyú (valóban nem nagyon volt fejlődés) volt, de a miénk (rajta keresztül ismertük meg az NFL-t)!Azért ne nagyon csodálkozzon senki, ha esetleg nézőszám visszaesés lesz. Szakmailag magasabb színvonalú műsor kell, ez nem vitás, de a nézők jelentős részének nem az itteni fórum szaktudása,hozzáértése volt/van, hanem egyszerűen csak szórakozni akarnak. Nekik Sanyi a kedvencük, a játékosok jelentős részét nem ismerik (max a fantasy miatt), ők csak meccset akarnak nézni. Azt gondolom, ha za új műsor túlságosan elemzős, esetleg szárazabb lesz, sokan elpártolnak, újra rétegsport lesz, aztán ide-oda pakolgatják majd.... Ne így legyen.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Én is a haverom Horizon Go accountját használom. Jön rajta a Sport 1-2 HD-ban. Lehet hogy település függő?Olvass vissza kicsit mert nem ezt mondtam. A Game Pass szerintem pont hogy túl drága, de ha szerinted egy mobilon jónak tűnő kép ugyan az mint tv-n ugyan az a minőség nincs miről beszélni.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
FLZOLI
ZERO_L
FLZOLI
több mint 4 éve
vízműves vagy? Nem is tudtamMondjuk úgy, hogy viszonylag közel állok a csatornához. Szóval nem olyan info, mint anno Pest lezárása még a kijárási tilalom.Sorry én annyira nem ismerlek csak innen, akkor neked van közöd az Arena4-hez? Vagy infó, hogy tuti lesz HD és a többi szolgáltatónál vagy csak tárgyalások vannak aztán reménykednek az emberek?Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.
Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.
dugo93
Kérlek ne csak fröcsögjetek, hanem olvassátok is, amiket írunk. A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
shawnka
NB2
shawnka
több mint 4 éve
Nyilván fanyalodtunk már rá sokan hitvány minőségű streamekre a legkulonfelebb sportesemenyek miatt, de azért egy tv-n pláne 2020ban nehogy már pixelháboru menjen...A digi appon 4 fele felbontasbol lehet valasztani.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
FLZOLI
ZERO_L
ZoliMP
több mint 4 éve
Olvass vissza kicsit mert nem ezt mondtam. A Game Pass szerintem pont hogy túl drága, de ha szerinted egy mobilon jónak tűnő kép ugyan az mint tv-n ugyan az a minőség nincs miről beszélni.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
FLZOLI
ZERO_L
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
A digi appon 4 fele felbontasbol lehet valasztani.Nem túlságosan vagy otthon a témában, ezért felvilágosítalak.Bazz, ha van egy fullHD-s vagy egy 4k-s TV-je az embernek, rohadtul nincs kedve pixeles vagy laggoló hulladék minőségű online streamet nézni, amit szépen butít a szoftver, hogy egyszerre többen is tudják nézni.Mobil applikációról tetszett-e hallani nagypapa?!Mindenki nyavajog a kábelszolgáltatók miatt... tényleg olyan kurva nehéz szerezni egy havert, akinél mondjuk T-kom/Digi/UPC van?? Azért egy bizonyos, nem túl magas életkor felett a heti 3 haveroknál való éjszakázás már annyira nem buli
Lifehack lvl 1, duh
ZERO_L
Rynald
ZERO_L
FLZOLI
ZERO_L
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Ez van,ha 16 évig ülsz a monopólium tetején elkényelmesedve és véletlenül kirúgják alólad a széket. Nekem személy szerint semmi bajom Ricsiékkel,meg a sporttv-vel,de 2008-as színvonalat néztünk 2019-ben is.Elment mellettük a világ,ez van. Amúgy meg sokból nem lehet válogatni,soroljatok fel 10 olyan magyar szakkomentátort,aki a mai napig "praktizál", az adott mérkőzésre/eseményre 100%-ban felkészült és nem beszédhibás,stb. Értem én pl,hogy ezek az NFL-es fiatal szagértők kenik vágják,de konkrétan a tv közeléből is elkéne kergetni,mert 3 összetett mondatot nem bír elmondani dadogás nélkül.Az ilyen inkább írja le,mindenki jobban jár😊azért egy Mackó Sanyival kevesebben leszünk.
LeviPoki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ez van,ha 16 évig ülsz a monopólium tetején elkényelmesedve és véletlenül kirúgják alólad a széket. Nekem személy szerint semmi bajom Ricsiékkel,meg a sporttv-vel,de 2008-as színvonalat néztünk 2019-ben is.Elment mellettük a világ,ez van. Amúgy meg sokból nem lehet válogatni,soroljatok fel 10 olyan magyar szakkomentátort,aki a mai napig "praktizál", az adott mérkőzésre/eseményre 100%-ban felkészült és nem beszédhibás,stb. Értem én pl,hogy ezek az NFL-es fiatal szagértők kenik vágják,de konkrétan a tv közeléből is elkéne kergetni,mert 3 összetett mondatot nem bír elmondani dadogás nélkül.Az ilyen inkább írja le,mindenki jobban jár😊