NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Meg is van a 3 bűnös.NFL is expected to fine three teams today for Organized Team Activity violations, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 1, 2021
empty taxi
NFL is fining San Francisco, Jacksonville and Dallas for OTA violations, per source. https://t.co/vzFpJTNEQh
több mint 4 éve
NFL is expected to fine three teams today for Organized Team Activity violations, per sources.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A 2021-es szezonban mind a 30 stadion, azaz mind a 32 csapat teljes kapacitással várja a szurkolókat!
több mint 4 éve
Looking at zone vs man passer rating allowed for each team's projected #1 CB in 2021 (that met the 330 coverage snap requirement in 2020)
— Arjun Menon (@arjunmenon100) June 22, 2021
Bryce Callahan is the best slot CB in the league, Jason Verrett had a career revival (love this), and Darius Slay was not good last year pic.twitter.com/GtkADnFJ9y

Madden hates me.
több mint 4 éve
a Cowboys miatt jobban izgulnék a helyedben. (mínusz Amari persze 😀)Lehet félreértettél. A nemrégiben megszülető törvény értelmében ha jól emlékszem csak este 10 után adható LGBT tartalmú műsor hazánkban.Adható lesz Raiders meccs 19:00 órás kezdettel hazánkban ezek után?Rajtunk eddig se múlt ez. Gyorsan visszapörgettem, tavaly egyszer sem lettek kiajánlva este hetes meccsre (mondjuk sokat nem is játszottak abban a sávban).
alatriste
Maka
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Áh, szép volt.Lehet félreértettél. A nemrégiben megszülető törvény értelmében ha jól emlékszem csak este 10 után adható LGBT tartalmú műsor hazánkban.Adható lesz Raiders meccs 19:00 órás kezdettel hazánkban ezek után?Rajtunk eddig se múlt ez. Gyorsan visszapörgettem, tavaly egyszer sem lettek kiajánlva este hetes meccsre (mondjuk sokat nem is játszottak abban a sávban).
alatriste
Maka
alatriste
you don't even know what you like and you don't like
több mint 4 éve
Lehet félreértettél. A nemrégiben megszülető törvény értelmében ha jól emlékszem csak este 10 után adható LGBT tartalmú műsor hazánkban.Adható lesz Raiders meccs 19:00 órás kezdettel hazánkban ezek után?Rajtunk eddig se múlt ez. Gyorsan visszapörgettem, tavaly egyszer sem lettek kiajánlva este hetes meccsre (mondjuk sokat nem is játszottak abban a sávban).
alatriste
Maka

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Adható lesz Raiders meccs 19:00 órás kezdettel hazánkban ezek után?Rajtunk eddig se múlt ez. Gyorsan visszapörgettem, tavaly egyszer sem lettek kiajánlva este hetes meccsre (mondjuk sokat nem is játszottak abban a sávban).
alatriste
több mint 4 éve
Adható lesz Raiders meccs 19:00 órás kezdettel hazánkban ezek után?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊Ha minden igaz azt az öt meccset adhatjuk majd, amit a kintiek is national tv-n közvetítenek. (Ez mindig így volt, csak pre-covid ugye 4 hét volt az előszezon és rendre 8 national tv-s meccs volt a HOF game-mel együtt.)
dande
2021. augusztus 6. 2:00 Steelers - Cowboys
2021. augusztus 21. 2:00 Cardinals - Chiefs
2021. augusztus 24. 2:00 Saints - Jaguars
2021. augusztus 29. 22:00 Bengals - Dolphins
2021. augusztus 30. 2:00 Falcons - Browns
több mint 4 éve
Azért a Wroclaw Panthers nem gondolta túl a logóválasztást 😀A Stuttgart Surge logo és színvilág meg a Seattle Needle-re hajaz.
tenorx
Anno a World League of Football-ban vt egy Sacramento Surge, gondolom ennek vmiféle korcs újjáélesztése.
több mint 4 éve
Azért a Wroclaw Panthers nem gondolta túl a logóválasztást 😀
több mint 4 éve
Ezt most azért írom ide, mert vélhetően itt olvassák a legtöbben:A hivatalos youtube csatornára minden meccs összefoglalója felkerül
holnap indul az új de facto NFL Europe, a European League of Football első idénye, nyolc csapattal, szerintem érdemes lesz belenézni
en.m.wikipedia.org/wiki/European_League_of_Football
r.baggio
youtube.com/c/EuropeanLeagueofFootball

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezt most azért írom ide, mert vélhetően itt olvassák a legtöbben:holnap indul az új de facto NFL Europe, a European League of Football első idénye, nyolc csapattal, szerintem érdemes lesz belenézni
en.m.wikipedia.org/wiki/European_League_of_Football

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Most meglátjuk majd a Vegas elleniekkel mi lesz 😛A szokásos Jets meeting nem maradhat ki 😊 Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊Úgy érzem az elmúlt hetek után megjött a kedved a Jets elleni meccsekhez 😀
dande
Wester
több mint 4 éve
A szokásos Jets meeting nem maradhat ki 😊 Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊Úgy érzem az elmúlt hetek után megjött a kedved a Jets elleni meccsekhez 😀
dande
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
A szokásos Jets meeting nem maradhat ki 😊 Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊
több mint 4 éve
Itt van az előszezon pontos menetrendje. több mint 4 éve
A német nfl meccs(ek) már kész tény, a rendező város(ok) keresése folyikA Schalke + Dortmund palya is adna (egy darazsmezes Steelers meccs mondjuk adna utobbiban 😀), de ketlem h 2 egymashoz kozeli helyen szerveznenek meccseket.
r.baggio
Az Oktoberfest idejen mondjuk eleg meno lenne egy meccs Munchenben.
Berlin a futopalya miatt sztem nem jatszik.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A német nfl meccs(ek) már kész tény, a rendező város(ok) keresése folyik

---
több mint 4 éve
Aztakurva....ez a videó csak most jött velem szembe, lehet már volt is korábban itt, de ez nagyon kemény.www.youtube.com/watch?v=VMhOcmUBQiE
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/ntk9gj/oc_analysis_of_teams_drafting_success_from/Tök jó elemzés
több mint 4 éve
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/nate-davis/2021/06/05/julio-jones-tough-atlanta-falcons-trade-partners/7532784002/

Madden hates me.
több mint 4 éve
De, sikerült. Ha jól emlékszem az én broncos tippem volt a nyerőEz itt nagyon off (?), bar ugy is uborkaszezon van:milyen képen?szijjarto a nagy nfl fan (meg cser-palkovics), ez az ő ügye leszTenyleg, raadasul azon az emblematikus kepen Szijjas gyerekszobajarol volt egy Jags zaszlo is, hatha Jags fan 😀 oket lenne a legkonnyebb elhozni egy meccsre
r.baggio
Borbinho
Löfli
Probaltuk tavaly (?) megfejteni vmeik egyeb temak topikban, hogy a narancs (piros?) sisakos logo melyik csapate lehetett 😀
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Fidesz sisak.Ez itt nagyon off (?), bar ugy is uborkaszezon van:milyen képen?szijjarto a nagy nfl fan (meg cser-palkovics), ez az ő ügye leszTenyleg, raadasul azon az emblematikus kepen Szijjas gyerekszobajarol volt egy Jags zaszlo is, hatha Jags fan 😀 oket lenne a legkonnyebb elhozni egy meccsre
r.baggio
Borbinho
Löfli
Probaltuk tavaly (?) megfejteni vmeik egyeb temak topikban, hogy a narancs (piros?) sisakos logo melyik csapate lehetett 😀
Borbinho