NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 096 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 380
Csak úgy unalmamban kattingattam a különböző NFL statisztikák között és azt a - számomra - érdekességet találtam, hogy a NFL Interceptions Career Leaders statban, az első aktív játékos Richard Sherman 36 inttel holtversenyben a 117. helyen, utána meg néma csönd Marcus Petersig aki szintén holtversenyben 187. 31-el (Paul Kruse vezet 81-el, aki '79ben fejezte be pályafutását).

Ami nekem érdekes, hogy amennyire - a közgondolkodás szerint - pass heavy lett a liga, ahhoz képest egyáltalán nem nőttek ki INT-szerző gépek, pedig a passzok számának nagymértékű emelkedésével együtt kellene járnia az INT-ek emelkedésének tehát jóval több INT szerzési lehetőség van, mint mondjuk 30 éve. Ehhez képest a 2000 után draftoltak közül összesen 6 játékos van a top 100-ban. de a 150-ben is csak 10.

Szóval vagy az irányítók is sokkal pontosabbak lettek a passzok számának emelkedésével, vagy a védők lettek tehetségtelenebbek vagy valamilyen játék-szisztéma változás nem engedi, hogy valaki halomra gyűjtse az INT-eket. Érdekes na 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — NFL bracket champion '26
TOP 10 SB-győztes csapat:
 www.cbssports.com/nfl/news/ranking-the-top-10-teams-of-the-super-bowl-era-78-steelers-72-dolphins-battle-for-top-spot/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
NFL All Under 25 Offensive Team
 www.cbssports.com/nfl/news/nfl-all-under-25-offensive-team-titans-have-most-first-teamers-behind-a-j-brown-qb-nod-to-lamar-jackson/

Madden hates me.
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

empty taxi
Meg is van a 3 bűnös.

iktriad
Már megint Brady....
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

empty taxi
Meg is van a 3 bűnös.
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 786
A 2021-es szezonban mind a 30 stadion, azaz mind a 32 csapat teljes kapacitással várja a szurkolókat!
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 940 — je suis poloska
Adható lesz Raiders meccs 19:00 órás kezdettel hazánkban ezek után?
alatriste
Rajtunk eddig se múlt ez. Gyorsan visszapörgettem, tavaly egyszer sem lettek kiajánlva este hetes meccsre (mondjuk sokat nem is játszottak abban a sávban).
Maka
Lehet félreértettél. A nemrégiben megszülető törvény értelmében ha jól emlékszem csak este 10 után adható LGBT tartalmú műsor hazánkban.
alatriste
a Cowboys miatt jobban izgulnék a helyedben. (mínusz Amari persze 😀)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788
alatriste
Rajtunk eddig se múlt ez. Gyorsan visszapörgettem, tavaly egyszer sem lettek kiajánlva este hetes meccsre (mondjuk sokat nem is játszottak abban a sávban).
Maka
Lehet félreértettél. A nemrégiben megszülető törvény értelmében ha jól emlékszem csak este 10 után adható LGBT tartalmú műsor hazánkban.
alatriste
Áh, szép volt.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Maka

Liverpool Fc
több mint 4 éve
alatriste

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊
dande
Ha minden igaz azt az öt meccset adhatjuk majd, amit a kintiek is national tv-n közvetítenek. (Ez mindig így volt, csak pre-covid ugye 4 hét volt az előszezon és rendre 8 national tv-s meccs volt a HOF game-mel együtt.)

2021. augusztus 6. 2:00 Steelers - Cowboys
2021. augusztus 21. 2:00 Cardinals - Chiefs
2021. augusztus 24. 2:00 Saints - Jaguars
2021. augusztus 29. 22:00 Bengals - Dolphins
2021. augusztus 30. 2:00 Falcons - Browns

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 095
Azért a Wroclaw Panthers nem gondolta túl a logóválasztást 😀
tenorx
A Stuttgart Surge logo és színvilág meg a Seattle Needle-re hajaz.

Anno a World League of Football-ban vt egy Sacramento Surge, gondolom ennek vmiféle korcs újjáélesztése.
több mint 4 éve
tenorx 14 096 — fő libsi
Azért a Wroclaw Panthers nem gondolta túl a logóválasztást 😀
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 738 — no es importante
Ezt most azért írom ide, mert vélhetően itt olvassák a legtöbben:

holnap indul az új de facto NFL Europe, a European League of Football első idénye, nyolc csapattal, szerintem érdemes lesz belenézni

en.m.wikipedia.org/wiki/European_League_of_Football
r.baggio
A hivatalos youtube csatornára minden meccs összefoglalója felkerül

youtube.com/c/EuropeanLeagueofFootball

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezt most azért írom ide, mert vélhetően itt olvassák a legtöbben:

holnap indul az új de facto NFL Europe, a European League of Football első idénye, nyolc csapattal, szerintem érdemes lesz belenézni

en.m.wikipedia.org/wiki/European_League_of_Football

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
A szokásos Jets meeting nem maradhat ki 😊 Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊
dande
Úgy érzem az elmúlt hetek után megjött a kedved a Jets elleni meccsekhez 😀
Wester
Most meglátjuk majd a Vegas elleniekkel mi lesz 😛
több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 998 — Jó ötletnek tűnt!
A szokásos Jets meeting nem maradhat ki 😊 Kíváncsi vagyok innen lesz-e magyar közvetítés bár ezeknek meccseknek aztán valóban sok jelentősége nincs 😊
dande
Úgy érzem az elmúlt hetek után megjött a kedved a Jets elleni meccsekhez 😀

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt van az előszezon pontos menetrendje.

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A német nfl meccs(ek) már kész tény, a rendező város(ok) keresése folyik
r.baggio
A Schalke + Dortmund palya is adna (egy darazsmezes Steelers meccs mondjuk adna utobbiban 😀), de ketlem h 2 egymashoz kozeli helyen szerveznenek meccseket.
Az Oktoberfest idejen mondjuk eleg meno lenne egy meccs Munchenben.
Berlin a futopalya miatt sztem nem jatszik.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A német nfl meccs(ek) már kész tény, a rendező város(ok) keresése folyik

---