NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
16
8
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
ugyanannyi, kezdők 30 playt jáccnak pre-be, inkább a full contact edzések kiesése okozza, de ahhoz meg Maurice Smith ragaszkodott, így a sérülések garmada marad a szezon első feléretwitter.com/TomPelissero/status/1280497996401082374Mennyivel lenne több sérülés szerintetek ha előszezon nélkül ugranának neki a szezonnak?
Lesz itt még jó pár csörte szezonig 😀
Beki
Mennyit ártana ez a színvonalnak?
Én nagyon félek tőle, hogy mindkettőre negatívan hatna, pedig nem vagyok nagy híve az előszezon meccseknek.
Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
twitter.com/TomPelissero/status/1280497996401082374Mennyivel lenne több sérülés szerintetek ha előszezon nélkül ugranának neki a szezonnak?
Lesz itt még jó pár csörte szezonig 😀
Beki
Mennyit ártana ez a színvonalnak?
Én nagyon félek tőle, hogy mindkettőre negatívan hatna, pedig nem vagyok nagy híve az előszezon meccseknek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/TomPelissero/status/1280497996401082374Lesz itt még jó pár csörte szezonig 😀
több mint 4 éve
Hát ezt most már tuti, hogy az NFL csinálta. Ennyi GamePass-t begyűjteni egyetlen hírrel.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Az NFL szemszögéből nem értem a döntést, de én az NHL-Spíler TV házasságot sem értettem anno, aztán állítólag pozitívan megleptek végül mindenkit. A szolgáltatóm be is rakta a Spílert a csomagba, pont akkorra, amikor megszűntek a rendszeres NHL közvetítések😁, szóval személyes tapasztalatom nincs róla.a éjszaka a vadászoké, má a vukba is megmonták...
Ott sem volt eredetileg HD, korántsem volt országos lefedettség, a kommentátor-szakértői gárda - kb Szuper Levit kivéve - borzalmas volt, asszem mindvégig.
Az angol bajnokikkal is így jártam, vagy négy évig nem láttam PL-t, mert adták-vették őket évente kb.
Azt hiszem előbb házat kell bővítenem, meg eszközparkot, mert ebből vagy GamePass v streaming lesz, csak legyen min nézni a srácoktól.
Fast Willie
több mint 4 éve
sporttv-s sms-ek kvinteszenciája:Ez amúgy aranyos, hol találtad?
Ott voltatok a fiam születésénél: Pont a meccs kezdetére értem haza a kórházból, a kickoff-al együtt szólt a borosüveg dugója.
Ott voltatok az első élő meccsnézésénél: Amikor a téli szünetben az óraátállítás miatt végignézhetett élőben egy meccset,izgatottan várta Ricsi és Sankó bácsit.
Aztán az első iskolai prezentációjához (miről másról, az NFL-ről) segített Márk és Ricsi a must have témákkal.
Ha Matyi kérdezett, mindig válaszoltatok: Büszkén mesélte a barátainak, hogy a meccs későbbi részében is vissza-vissza tértetek a kérdésére (ki lesz a bajnok - ezért sem lehet megmondani).
Megszerettettetek egy sportágat egy országgal, minden korosztállyal. Büszkék vagyunk Rátok! Köszönjük a munkátokat!
ZERO_L
több mint 4 éve
Willie Parker
15 393
Az NFL szemszögéből nem értem a döntést, de én az NHL-Spíler TV házasságot sem értettem anno, aztán állítólag pozitívan megleptek végül mindenkit. A szolgáltatóm be is rakta a Spílert a csomagba, pont akkorra, amikor megszűntek a rendszeres NHL közvetítések😁, szóval személyes tapasztalatom nincs róla.Ott sem volt eredetileg HD, korántsem volt országos lefedettség, a kommentátor-szakértői gárda - kb Szuper Levit kivéve - borzalmas volt, asszem mindvégig.
Az angol bajnokikkal is így jártam, vagy négy évig nem láttam PL-t, mert adták-vették őket évente kb.
Azt hiszem előbb házat kell bővítenem, meg eszközparkot, mert ebből vagy GamePass v streaming lesz, csak legyen min nézni a srácoktól.
több mint 4 éve
sporttv-s sms-ek kvinteszenciája:Ott voltatok a fiam születésénél: Pont a meccs kezdetére értem haza a kórházból, a kickoff-al együtt szólt a borosüveg dugója.
Ott voltatok az első élő meccsnézésénél: Amikor a téli szünetben az óraátállítás miatt végignézhetett élőben egy meccset,izgatottan várta Ricsi és Sankó bácsit.
Aztán az első iskolai prezentációjához (miről másról, az NFL-ről) segített Márk és Ricsi a must have témákkal.
Ha Matyi kérdezett, mindig válaszoltatok: Büszkén mesélte a barátainak, hogy a meccs későbbi részében is vissza-vissza tértetek a kérdésére (ki lesz a bajnok - ezért sem lehet megmondani).
Megszerettettetek egy sportágat egy országgal, minden korosztállyal. Büszkék vagyunk Rátok! Köszönjük a munkátokat!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Kicsit off, de egy kis remény a legtöbb fórumtársnakmiről beszélsz?
tenorx
New England - Tampa Bay Super Bowl lesz is örökre elveszítjük az illúziót, hogy Brady system QB vagy hogy Belichick csak Bradyvel tudott nyerni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Nem is értem, eddig mélységesen korrekt szervezetnek tűnt! 😀Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Erre tessék...jött a Network4 és bumm.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
briareos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
több mint 4 éve
és emberek ebből jutottak el odáig, hogy Maka hibája igazából, ő az aki személyesen bement az amcbe ellopni az NFL-t 😀Ő csak javaslatot tett. Ugyanolyan bűnös. Kész 😊
shawnka
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Szerintem van egy 3. opcio is.Akarmi tortenjen, ra lehet fogni a COVID miatti rovid szezonra es a tenyre, hogy nem volt ido egyutt edzeni 😊 (es van is benne nemi igazsag)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Kicsit off, de egy kis remény a legtöbb fórumtársnakSőt, lehet Tampánál is hozni még, ha nem lesz PO, akkor Brady csak BB miatt volt jó, ha pedig a Patsnél, akkor BB csak Bradyvel tud PO-t hozni | (ami nem igaz, mert volt egy éve a Brownsnál PO-val, de ilyen apróságokon most nem akadunk fenn) |
tenorx
Azt nem tudom, akkor mi lesz, ha egyik sem lesz PO-s | (külön-külön már csalni sem tudnak?) |
több mint 4 éve
és emberek ebből jutottak el odáig, hogy Maka hibája igazából, ő az aki személyesen bement az amcbe ellopni az NFL-t 😀Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...Elvileg adott ajánlatot az amc, csak n4 magasabbat
Chargers LT
peach
pedig ez egy olyan üzleti lépés volt a csatornától, amit.. hát csak közöltek velünk is.
több mint 4 éve
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...Elvileg adott ajánlatot az amc, csak n4 magasabbat
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
2020.07.06:Csak az Arena TV utalására vártak 😊
Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás, de millió dolláros nagyságrendről van szóArena42020.07.07:
10-year extension worth up to $503 million.SchefterVéletlen?
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
869
2020.07.06:Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás, de millió dolláros nagyságrendről van szóArena42020.07.07:
10-year extension worth up to $503 million.SchefterVéletlen?
több mint 4 éve
De a lényegről nem beszéltünk..azzal hogy új csatornára költözik az NFL. Több vagy kevesebb Pats meccset fognak adni? 😀Ha nem nyeritek a csoportot a szurkolotaborotok megfelezodik
Nomac
Az emberek gyoztes csapatnak szeretnek szurkolni
Kepzeld ha a real vagy a barca nem lenne az elmezonyben
De orulnek neki ha leadnak a tieiteket az 2 meccs nekunk is
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Shawnka már jelezte a Falcons topikban, hogy az összes Atlanta meccset is adni fogják.De a lényegről nem beszéltünk..azzal hogy új csatornára költözik az NFL. Több vagy kevesebb Pats meccset fognak adni? 😀Most majd a Chiefst nézhetjük orrvérzésig.
Nomac
warr_b
több mint 4 éve
Tampát 😊De a lényegről nem beszéltünk..azzal hogy új csatornára költözik az NFL. Több vagy kevesebb Pats meccset fognak adni? 😀Most majd a Chiefst nézhetjük orrvérzésig.
Nomac
warr_b
több mint 4 éve
De a lényegről nem beszéltünk..azzal hogy új csatornára költözik az NFL. Több vagy kevesebb Pats meccset fognak adni? 😀Most majd a Chiefst nézhetjük orrvérzésig.
Nomac
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
De a lényegről nem beszéltünk..azzal hogy új csatornára költözik az NFL. Több vagy kevesebb Pats meccset fognak adni? 😀
több mint 4 éve
régen minden jobbvót, még Sobriis....A változás rossz. Értem?No srácok, úgy tűnik ma is felkelt a nap (bár épp szakad az eső 😊) az apokalipszis egyelőre elmaradt 😉 😛De már soha semmi nem lesz ugyanolyan, hát nem érted?!
dande
😊
bcsarli
Matthew99