NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért az nfl és az ncaa durva media guide-okat ad nemcsak csapatonként a szezonra vonatkozóan, hanem minden meccshez külön (ami kb egy mezei user számára is könnyen elérhető az nfl communications és a collegepressbox oldalokon való regisztráció után)ez a fő hátránya itteni komcsiknak. Kinti gárda ugye meccs előtt leutazik leülnek key playerekkel beszélni, tudnak új infókat nyomatni, erre nem usákoknak nincs lehetőségük.Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
Szóval én pozitívan várom 😊
gabokocka
Nincs vele emberileg semmi bajom, csak nem szeretem hallgatni.
Régen mikor az NBA podcasteket hallgattam akkor sem tetszett már ahogy elnyomta a többieket és kb kinevette állandóan a véleményüket.
Bazzani
gabokocka
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ott vannak komoly gondok, ha Ricsi magasabb polc mint Maka véleménnyel élünk. De lelked rá, szebb napokt 😀 Ezen ne vitatkozzunk 😀Miben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
zekeffron
bergerdani
De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
NB2
Az Arénán ott van Maka, sztem színvonalban nem kérdés, hogy köröket ver Ricsire. Az meg, hogy a Gyula szintű "szakértelem" nem lesz többet az meg számomra felbecsülhetetlen. NCAA-nél Bálint azért minden volt csak rossz nem, sőt. Nagyon remélem ő (is) csatlakozik a stábhoz.
Ahogy előttem is írtak, hamarosan minden nagy szolgáltatónál fogható lesz a csatorna 😉
zekeffron
Bazzani
ugyanazt tolja mint első mecccseken, amikor az ember még hajlamos volt szemet hunyni sok dolog felett. És most mi van? 3&17 5 yardos futás középen és ordibálás hogy Elliot megindul Elliott megindul
briareos
Bazzani
Ricsi-Gyula páros az NFL megcsúfolása volt...
Szerkesztette: zekeffron
több mint 4 éve
ez a fő hátránya itteni komcsiknak. Kinti gárda ugye meccs előtt leutazik leülnek key playerekkel beszélni, tudnak új infókat nyomatni, erre nem usákoknak nincs lehetőségük.Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
gabokocka
Régen mikor az NBA podcasteket hallgattam akkor sem tetszett már ahogy elnyomta a többieket és kb kinevette állandóan a véleményüket.
Bazzani
gabokocka
több mint 4 éve
Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
gabokocka
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
hát bazzani most mit vitatkozzon veled az ember. ha neked a 16 éve nem fejlődő faragó az etalon, lelked rajta engem aztán kurvára nem zavar. Ahogy számodra zekeffron véleménye megmosolyogtató, számomra a tiéd.Ok, így már értem.gondolom síkfutásMiben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
tenorx
zekeffron
bergerdani
De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
NB2
Az Arénán ott van Maka, sztem színvonalban nem kérdés, hogy köröket ver Ricsire. Az meg, hogy a Gyula szintű "szakértelem" nem lesz többet az meg számomra felbecsülhetetlen. NCAA-nél Bálint azért minden volt csak rossz nem, sőt. Nagyon remélem ő (is) csatlakozik a stábhoz.
Ahogy előttem is írtak, hamarosan minden nagy szolgáltatónál fogható lesz a csatorna 😉
zekeffron
Bazzani
ugyanazt tolja mint első mecccseken, amikor az ember még hajlamos volt szemet hunyni sok dolog felett. És most mi van? 3&17 5 yardos futás középen és ordibálás hogy Elliot megindul Elliott megindul
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
Maradok now here's a guynál
több mint 4 éve
Neeem.De most visszatért az AMC-hez.Ja azt hittem, hogy a kérdést a network4 hálózatra érted. Hollai most az amc-nél a sportjogokért felelős (szintén a linkedin alapján), Szaniszló mintha csak kommentátornak ment volna vissza
A Karanténcastban volt róla szó.
Bazzani
r.baggio
Valami komolyabb poziba került.
Ez tuti.
több mint 4 éve
De most visszatért az AMC-hez.Ja azt hittem, hogy a kérdést a network4 hálózatra érted. Hollai most az amc-nél a sportjogokért felelős (szintén a linkedin alapján), Szaniszló mintha csak kommentátornak ment volna vissza
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ok, így már értem.gondolom síkfutásMiben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
tenorx
zekeffron
bergerdani
NB2
zekeffron
Bazzani
briareos
Bazzani
briareos
több mint 4 éve
gondolom síkfutásMiben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
tenorx
zekeffron
bergerdani
NB2
zekeffron
Bazzani
briareos
Bazzani
több mint 4 éve
De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás.Akkor gondolom ez is megállja a helyét:
shawnka
"A mély délen máig durva a rasszizmus, George Floyd halála után meg egyből mentek a blm-es szimpátiatüntetések, hihetetlen milyen képmutatóak az emberek."
Ja hogy vannak akik a-t mondanak, mások meg b-t? Fura, hogy sok ember együttes véleménye nem egydimenziós, hanem minimum kettő, még jobb esetben három, sőt ha elfogadjuk, hogy egyéni szinten idővel változhat, akkor meg négy.
Ennyit az offról
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 4 éve
Miben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
tenorx
zekeffron
bergerdani
NB2
zekeffron
Bazzani
briareos
több mint 4 éve
ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
tenorx
zekeffron
bergerdani
NB2
zekeffron
Bazzani
több mint 4 éve
dugo93
4 233
Nem siránkozásból írtam. Engem amúgy is idegesített az, hogy minden héten a sport tv és az aktuális kommentátorok ekézése ment. Lehet berögződött a klasszikus PL szindróma, hogy 2 évente máshoz kerülnek a jogok, pont mire bekerül a csatornalistájába az embernek. 😀Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.
Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.
dugo93
Kérlek ne csak fröcsögjetek, hanem olvassátok is, amiket írunk. A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
shawnka
Ha tényleg elérhető lesz kb mindenkinél akkor hajrá, nyomjátok.
több mint 4 éve
Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
gabokocka
több mint 4 éve
Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
tenorx
zekeffron
bergerdani
NB2
zekeffron
több mint 4 éve
Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Nevethetsz rajta, de ha ezek a kommentek vannak ott, az azt jelenti, hogy az egyszeri NFL rajongónak ez szempont. Azaz van rá kereslet. Úgyhogy annyira nem lepődnék meg, ha ősszel Ricsi feltűnne az új TV-ben.
tenorx
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
De most visszatért az AMC-hez.Na látod ezentúl csak vodafone kell és az nfl+ncaa, net, telefon egyben letudva 😊 ja és először fog 16 év után előfordulni itthon, hogy a kinti tv-társaságok cfb-s cross promojánál nem síri csend vagy offolás megy, hanem beszélnek is róla 8)Van Chromecastem azzal sokszor szoktam kirakni, de a Gamepass meg majdnem annyiba kerül mostmár majdnem mint az egész éves TV+Internet előfizetésem és akkor még az NCAA-ről ne is beszéljünk..gamepasst is ki lehet tenni tv-re, főleg okostévével nem bonyolultTudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
mcm4a1
Borbinho
mcm4a1
Löfli
mcm4a1
A linkedIn profilja alapján nem, ő a sport tv-nél volt, hollai váltotta 2017-benJól gondolom, hogy Szaniszló Csabi a felelős ott a jogokért?Ricsi legalább a csúcson hagyhatná abba 😊index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/Fogalmam sincs hogy ez jó e.
shawnka
Majd ha kiderül kik szakértenek akkor megmondom.
Bazzani
de mivel Maka kommentált ott is (vagyis a galaxy4-en, a testvércsatornán), óriási szerepcserére gondolom nem kell számítani
r.baggio
Bazzani
r.baggio
több mint 4 éve
Na látod ezentúl csak vodafone kell és az nfl+ncaa, net, telefon egyben letudva 😊 ja és először fog 16 év után előfordulni itthon, hogy a kinti tv-társaságok cfb-s cross promojánál nem síri csend vagy offolás megy, hanem beszélnek is róla 8)Van Chromecastem azzal sokszor szoktam kirakni, de a Gamepass meg majdnem annyiba kerül mostmár majdnem mint az egész éves TV+Internet előfizetésem és akkor még az NCAA-ről ne is beszéljünk..gamepasst is ki lehet tenni tv-re, főleg okostévével nem bonyolultTudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
mcm4a1
Borbinho
mcm4a1
Löfli
mcm4a1
A linkedIn profilja alapján nem, ő a sport tv-nél volt, hollai váltotta 2017-benJól gondolom, hogy Szaniszló Csabi a felelős ott a jogokért?Ricsi legalább a csúcson hagyhatná abba 😊index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/Fogalmam sincs hogy ez jó e.
shawnka
Majd ha kiderül kik szakértenek akkor megmondom.
Bazzani
de mivel Maka kommentált ott is (vagyis a galaxy4-en, a testvércsatornán), óriási szerepcserére gondolom nem kell számítani
r.baggio
Bazzani
---
több mint 4 éve
shawnka maga az arena4.Sorry én annyira nem ismerlek csak innen, akkor neked van közöd az Arena4-hez? Vagy infó, hogy tuti lesz HD és a többi szolgáltatónál vagy csak tárgyalások vannak aztán reménykednek az emberek?Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.
Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.
dugo93
Kérlek ne csak fröcsögjetek, hanem olvassátok is, amiket írunk. A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
shawnka
NB2
több mint 4 éve
Cubehor
318
Maka féle vernyákolásnál lehet jobban járnának valami random arccal a nézők.Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
dugo93
shawnka
több mint 4 éve
Sorry én annyira nem ismerlek csak innen, akkor neked van közöd az Arena4-hez? Vagy infó, hogy tuti lesz HD és a többi szolgáltatónál vagy csak tárgyalások vannak aztán reménykednek az emberek?Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.
dugo93
shawnka
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Höri mèg a végén kénytelen lesz visszajönni kommentelni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Már évek óta van HD stream a meccsekre. Még keresni sem kell, az eredménykövetőbe belinkelik. A TV kényelmes volt, de nem nélkülözhetetlen egyáltalán. Ha lesz a Diginél fogom nézni, ha nem akkor stream (vagy alvás, az se rossz 😊)Jé itt egy hunyó 😉 😛Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.
dugo93
shawnka
Nekem csak annyi a bajom, hogy streammel kell e szenvedni vagy sem. Még angolul is elnézném, de magyrnál sem érdekelt kb, hogy ki közvetíti. S valóban ez a bosszantó, hogy semmi garancia nincs a szolgáltatás biztonságra lassan. Pont a sportnál megy ez az állandó jog háború, ki közvetít mit stb...és lassan évente változik valami....meglepődnék, ha a helyi szolgáltatónk pl berakná a csatornátokat a kínálatba..........mint ahogy spíler sincs......
dande
több mint 4 éve
Jé itt egy hunyó 😉 😛Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.
dugo93
shawnka
Nekem csak annyi a bajom, hogy streammel kell e szenvedni vagy sem. Még angolul is elnézném, de magyrnál sem érdekelt kb, hogy ki közvetíti. S valóban ez a bosszantó, hogy semmi garancia nincs a szolgáltatás biztonságra lassan. Pont a sportnál megy ez az állandó jog háború, ki közvetít mit stb...és lassan évente változik valami....meglepődnék, ha a helyi szolgáltatónk pl berakná a csatornátokat a kínálatba..........mint ahogy spíler sincs......
több mint 4 éve
Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Szóval én pozitívan várom 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.