NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Rynald
247
Tekintve, hogy 1 csatornájuk van, szóval elég nehéz lenne egy idősávból 2 meccset adni => igenközben befutott a csatorna közleménye is: Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló online platform, az ARENA4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak.Heti 5? Hmm
A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.
Az NFL-meccsek népszerűsége gyorsan nő Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az élő mérkőzések nézettsége ma már eléri a négy legnagyobb európai futballbajnokság meccseinek nézettségét. A legutóbbi nagydöntőt, a Super Bowlt például a 18–59 év között férfi célközönség 23%-a követte élőben.
Bazzani
TNF*,MNF, és 3 vasárnapi?
*amikor van
Pari
több mint 4 éve
gamepasst is ki lehet tenni tv-re, főleg okostévével nem bonyolultTudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
mcm4a1
Borbinho
mcm4a1
több mint 4 éve
mcm4a1
53
Tudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
mcm4a1
Borbinho
több mint 4 éve
közben befutott a csatorna közleménye is: Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló online platform, az ARENA4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak.Heti 5? Hmm
A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.
Az NFL-meccsek népszerűsége gyorsan nő Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az élő mérkőzések nézettsége ma már eléri a négy legnagyobb európai futballbajnokság meccseinek nézettségét. A legutóbbi nagydöntőt, a Super Bowlt például a 18–59 év között férfi célközönség 23%-a követte élőben.
Bazzani
TNF*,MNF, és 3 vasárnapi?
*amikor van
több mint 4 éve
hát ez totál wtf hírés sajna SD, azért remélem ügyködnek a HD-n
igaz lehet, hogy az aréna 4 eddigi jogai mind tolódtak a vírus miatt, simán lehet, hogy az NFL-t is kifizetik, aztán egy év pihi lesz😊
több mint 4 éve
közben befutott a csatorna közleménye is: Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló online platform, az ARENA4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak.A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.
több mint 4 éve
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
mcm4a1
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
mcm4a1
53
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....Edit közben megnéztem Arena 4 jelenleg csak a UPC-nél van ami itt nem is elérhető, fantasztikus.
Szerkesztette: mcm4a1
több mint 4 éve
Lesznek olyanok akiket sajnálok, lesznek akiket marhára nem.Ricsi legalább a csúcson hagyhatná abba 😊index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/Fogalmam sincs hogy ez jó e.
shawnka
Majd ha kiderül kik szakértenek akkor megmondom.
Bazzani
de mivel Maka kommentált ott is (vagyis a galaxy4-en, a testvércsatornán), óriási szerepcserére gondolom nem kell számítani
r.baggio
Ezt a Sport TV mocskosul benézte.
Jól gondolom, hogy Szaniszló Csabi a felelős ott a jogokért?
Gondolom ezáltal az NFL podcastjeik is ugranak majd.
több mint 4 éve
Ricsi legalább a csúcson hagyhatná abba 😊index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/Fogalmam sincs hogy ez jó e.
shawnka
Bazzani
de mivel Maka kommentált ott is (vagyis a galaxy4-en, a testvér-/elődcsatornán), óriási szerepcserére gondolom nem kell számítani
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Gamepass oszt jónapot.index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/Fogalmam sincs hogy ez jó e.
shawnka
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/Fogalmam sincs hogy ez jó e.
shawnka
több mint 4 éve
hvg.hu/vilag/20111005_obama_hank_williams_hitlerLangyos😊Emlékszik még valaki, hogy az MNF "főcímdalát" miért cserélték le?nekem rémlik valami, hogy az énekes valami rasszista dumát nyomott
nagylaza
Löfli
nagylaza
több mint 4 éve
Langyos😊Emlékszik még valaki, hogy az MNF "főcímdalát" miért cserélték le?nekem rémlik valami, hogy az énekes valami rasszista dumát nyomott
nagylaza
Löfli
több mint 4 éve
Emlékszik még valaki, hogy az MNF "főcímdalát" miért cserélték le?nekem rémlik valami, hogy az énekes valami rasszista dumát nyomott
nagylaza
több mint 4 éve
Emlékszik még valaki, hogy az MNF "főcímdalát" miért cserélték le?
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Az a nagy szerencse, hogy fehérnek születtünk. Aki meg nem, az meg sajnos így járt. 😉
több mint 4 éve
Hát 92-ben Philadelphiában nem igazán díjazták, hogy 7 éves, fehérsportzoknis, szandálos fehér kölyökként az ordítóan turista, hasitasis apámmal az 50 fokban szeretünk volna egy üveg vizet venni a kisboltban. Bár lehet tényleg a majomok bolygóján jártunk. Mindenkit sért vmi. Mindenki tud egy ellenkező sztorit mondani. Valójában pedig azok, akik mindig hangsúlyozzák, hogy mi történt a FEKETÉKKEL, azok tartják fent a különbséget. Nem az én találmányom, de nagyon igaz: ha nem az lenne a főcím, hogy mit csinált a FEHÉR a FEKETÉVEL, hanem, hogy x ember ezt tette y emberrel, mindjárt megszűnne a rasszizmus. De akkor miről szólnának a hírek? Tudományos eredményekről? Ismeretterjesztésről? Művészetről? Á, az senkit nem érdekel, maradjon csak fekete meg fehér szépen mindenki!Mert amiatt, hogy fehér valaki, maximum Harlemben vagy a majmok bolygóján éri hátrányos megkülönböztetés.Vagy mint amikir az európaiakra mondják, hogy fehér. Ja, azzal valahogy senkinek nincs problémája... hülye egy világot élünk.A redskin inkább olyan, mint amikor ázsiaiakra mondják hogy sárga.Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.A redskin egyáltalán nem olyan, mint a nigger, számtalan cikk bizonyítja, hogy az indiánoknak ez egyáltalán nem sértő, sőt.
A Redskins tényleg olyasmi mint a nigger, most nektek miért fáj, ha ezt megváltoztatják valami nem offenzívre?
Hozzáteszem én ilyen liberális korcs vagyok.
tenorx
warr_b
Jan
warr_b
Sajnos az elmúlt pár száz év európai történelemből nem nagyon lehet hasonló analógiákat találni, de mondjuk tudtommal nem nagyon van Jobbágyok, Eretnekek, Adosrabszolgak vagy Dologhaziak nevű csapat.
somoskovig
BTW:
hu-hu.facebook.com/pg/farehamheathensrfc/posts/
Jó, nem teljesen eretnek, de a sima pogányt is ugyanolyan hőfokon égették. 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Hitelesebb lenne a kispesti fanyalgás, ha az igazi tétmeccseken legalább megpróbálnák legyőzni a Felcsútot és nem feküdnének le neki mint egy... na mindegy 😊A felcsútiakat névtolvajoknak hívjuk, és ez konkrétan igaz is. 😊Itthon ez olyan lenne mint mondjuk a Ferencvárosi Cigányok (😉 ) vagy MTK Zsidók...a Felcsúti G*cikről nem is beszélve...minden évben ment a balhé a skinks miatt most csak ráugrottak a floyd féle zavargás vonatra. de nem véletlen h évekkel ezelőtt volt már téma south parkban is.Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.Bennem meg az vetődött fel, hogy olyan annyi időnk van így covid timeban, hogy a) valakiknek van arra energiájuk, hogy sértőnek találják egy NFL csapat nevét, b) másoknak meg arra van energiájuk, hogy megsértődjenek azon, hogy valaki megsértődnek ezen. Amúgy mi a különbség a két sértődés között? Sértett vagyok mert sért, vagy sértett vagyok, mert sért hogy téged sért. 😀
A Redskins tényleg olyasmi mint a nigger, most nektek miért fáj, ha ezt megváltoztatják valami nem offenzívre?
tenorx
Oké, persze, könyvet ne égessünk, meg sóval azért mégse. De amúgy van nem kevés homokozó is ezekben a szimbolika vitákban azért. 😊
peterk2005
szerintem simán menekülési mechanizmus, olyan dolgok basszák szét az emberek évét amire nulla behatásuk van, és ütnek amit tudnak h ne érezzék tehetetlennek magukat
briareos
Solymi
iktriad
több mint 4 éve
A felcsútiakat névtolvajoknak hívjuk, és ez konkrétan igaz is. 😊Itthon ez olyan lenne mint mondjuk a Ferencvárosi Cigányok (😉 ) vagy MTK Zsidók...a Felcsúti G*cikről nem is beszélve...minden évben ment a balhé a skinks miatt most csak ráugrottak a floyd féle zavargás vonatra. de nem véletlen h évekkel ezelőtt volt már téma south parkban is.Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.Bennem meg az vetődött fel, hogy olyan annyi időnk van így covid timeban, hogy a) valakiknek van arra energiájuk, hogy sértőnek találják egy NFL csapat nevét, b) másoknak meg arra van energiájuk, hogy megsértődjenek azon, hogy valaki megsértődnek ezen. Amúgy mi a különbség a két sértődés között? Sértett vagyok mert sért, vagy sértett vagyok, mert sért hogy téged sért. 😀
tenorx
Oké, persze, könyvet ne égessünk, meg sóval azért mégse. De amúgy van nem kevés homokozó is ezekben a szimbolika vitákban azért. 😊
peterk2005
szerintem simán menekülési mechanizmus, olyan dolgok basszák szét az emberek évét amire nulla behatásuk van, és ütnek amit tudnak h ne érezzék tehetetlennek magukat
briareos
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 027
Itthon ez olyan lenne mint mondjuk a Ferencvárosi Cigányok (😉 ) vagy MTK Zsidók...a Felcsúti G*cikről nem is beszélve...minden évben ment a balhé a skinks miatt most csak ráugrottak a floyd féle zavargás vonatra. de nem véletlen h évekkel ezelőtt volt már téma south parkban is.Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.Bennem meg az vetődött fel, hogy olyan annyi időnk van így covid timeban, hogy a) valakiknek van arra energiájuk, hogy sértőnek találják egy NFL csapat nevét, b) másoknak meg arra van energiájuk, hogy megsértődjenek azon, hogy valaki megsértődnek ezen. Amúgy mi a különbség a két sértődés között? Sértett vagyok mert sért, vagy sértett vagyok, mert sért hogy téged sért. 😀
tenorx
peterk2005
briareos
több mint 4 éve
minden évben ment a balhé a skinks miatt most csak ráugrottak a floyd féle zavargás vonatra. de nem véletlen h évekkel ezelőtt volt már téma south parkban is.Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.Bennem meg az vetődött fel, hogy olyan annyi időnk van így covid timeban, hogy a) valakiknek van arra energiájuk, hogy sértőnek találják egy NFL csapat nevét, b) másoknak meg arra van energiájuk, hogy megsértődjenek azon, hogy valaki megsértődnek ezen. Amúgy mi a különbség a két sértődés között? Sértett vagyok mert sért, vagy sértett vagyok, mert sért hogy téged sért. 😀
tenorx
peterk2005
több mint 4 éve
Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.Bennem meg az vetődött fel, hogy olyan annyi időnk van így covid timeban, hogy a) valakiknek van arra energiájuk, hogy sértőnek találják egy NFL csapat nevét, b) másoknak meg arra van energiájuk, hogy megsértődjenek azon, hogy valaki megsértődnek ezen. Amúgy mi a különbség a két sértődés között? Sértett vagyok mert sért, vagy sértett vagyok, mert sért hogy téged sért. 😀
tenorx
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nyilván, de a történelmi előzményeket USÁra is rá lehet húzniAzért ezeknek az esetek többségében jelentős történelmi előzményei vannak, Kínát és Japánt leszámítva mindenigy terület gyarmati sorban tengődött elég sokáig...meg kinában, japánban, koreában, indiában, fekete afrika, hoppá dél afrikai köztársaság, csak igy top of my head. egyes francia v belga kerületek. Közép kelet, stb.Mert amiatt, hogy fehér valaki, maximum Harlemben vagy a majmok bolygóján éri hátrányos megkülönböztetés.Vagy mint amikir az európaiakra mondják, hogy fehér. Ja, azzal valahogy senkinek nincs problémája... hülye egy világot élünk.A redskin inkább olyan, mint amikor ázsiaiakra mondják hogy sárga.Kicsit túlpörgitek ezt a dolgot szalmabáb érvelésekkel, főleg a posztod Kampman.A redskin egyáltalán nem olyan, mint a nigger, számtalan cikk bizonyítja, hogy az indiánoknak ez egyáltalán nem sértő, sőt.
tenorx
warr_b
Jan
warr_b
Sajnos az elmúlt pár száz év európai történelemből nem nagyon lehet hasonló analógiákat találni, de mondjuk tudtommal nem nagyon van Jobbágyok, Eretnekek, Adosrabszolgak vagy Dologhaziak nevű csapat.
somoskovig
briareos
somoskovig