NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Meg hatved...nem lehetne inkabb vedojatekos?indexen persze sztárjátékos lett egyből adamsBorbinhoprofootballtalk.nbcsports.com/2021/04/08/former-nfl-player-philip-adams-kills-five-then-himself/Travis
uh, szörnyű 😕 CTE?
peteyBenjaminRudolph elkapót is emberöléssel vádolják most
r.baggio
briareos
több mint 4 éve
indexen persze sztárjátékos lett egyből adamsBorbinhoprofootballtalk.nbcsports.com/2021/04/08/former-nfl-player-philip-adams-kills-five-then-himself/Travis
uh, szörnyű 😕 CTE?
r.baggio
több mint 4 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/08/former-nfl-player-philip-adams-kills-five-then-himself/Travis
uh, szörnyű 😕 CTE?
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/08/former-nfl-player-philip-adams-kills-five-then-himself/Travis Benjamin elkapót is emberöléssel vádolják most
uh, szörnyű 😕 CTE?
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
🏆 GOAT of GOATs Bracket: Vote in the semifinals now! 👇www.thescore.com/boxing/news/2147199
Úgy tűnik az előző kör talán nem hozott annyira lázba, de majd most 😊 Pats és Tampa fanoknak különösen ajánlott 😊
több mint 4 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/08/former-nfl-player-philip-adams-kills-five-then-himself/uh, szörnyű 😕 CTE?
több mint 4 éve
,Gyerekkoromba' sorozatjunkie néven reggeltem! Mivel sorozatbuzi vagyok, egész nap azon lógtam! Aztán jött az Nfl és a bowl.hu...mikor vki azt hitte h winnie reg-gelt ide, akkor nem éreztem helyesnek a név választást!..nem is 😕Az én voltam! 😆Azt hittem az jön amikor egy fiatalember arról érdeklődött, hogy "ki a faszom az a Soldi".www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
dugo93
Egy szar Steelers meccsen, mindenki azt írta h majd jön Soldi aztán megmondja h mi nem volt jó! Én meg azt hittem h vmilyen edző a csapatnál!
steelwolf
bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1151843
Löfli
több mint 4 éve
nem is 😕Az én voltam! 😆Azt hittem az jön amikor egy fiatalember arról érdeklődött, hogy "ki a faszom az a Soldi".www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
dugo93
Egy szar Steelers meccsen, mindenki azt írta h majd jön Soldi aztán megmondja h mi nem volt jó! Én meg azt hittem h vmilyen edző a csapatnál!
steelwolf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Az én voltam! 😆Azt hittem az jön amikor egy fiatalember arról érdeklődött, hogy "ki a faszom az a Soldi".www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
dugo93
több mint 4 éve
Azt hittem az jön amikor egy fiatalember arról érdeklődött, hogy "ki a faszom az a Soldi".www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
több mint 4 éve
Tessék végleg el lehet dönteni a kérdést 😛 Hajrá 😊 Bracket: Who's the GOAT of GOATs?
www.thescore.com/chlg/news/2147199
több mint 4 éve
Azoknak, akiket a szakmázgatás is érdekel 😊 Hátha nem lesz ez olyan rossz nekünk 😛youtu.be/sMbVa41dJs4
több mint 4 éve
Globe Life Field opened at full capacity (40,300) today for the Texas Rangers' home opener.
több mint 4 éve
Röviden: az irányító megdobta a fly-t.www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mondjuk erre a New Englandben az elmult jo par evben lathattunk mar peldat, aztan semmi sem tortent. 😕www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
több mint 4 éve
Beigazolódik a vád a megmahinált labdákról 😛 😀www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
több mint 4 éve
A labda Susan nővéré és az árvaházéwww.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Hát ugye attól függ, ha madaras csapat is játszik, akkor mindenképpen övék a labda 😀www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
több mint 4 éve
Interception 😀 Mi más 😀www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
GO JETS!!!
több mint 4 éve
Mi lenne, incomplete pass 😊www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Legjobb thread máról
több mint 4 éve
én remélem hogy a Broncos jön Londonba, de nem idén és akkor tudok majd menni 😀Egyúttal jóváhagyták azt is, hogy 2022-től mind a 32 csapat szerepeljen legalább nyolcévente egy alkalommal Egyesült Államokon kívüli mérkőzésen. Jelen egyezség alapján az NFL évente négy találkozót rendez meg az USA határain kívül.Fordítsuk le ezt nyílt magyarra: előbb-utóbb most már a Packerst is kizavarják külföldre. Azt mondjuk kizártnak tartom, hogy egy hazai meccset adjunk fel ezért.
🤘gaben🤘
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyúttal jóváhagyták azt is, hogy 2022-től mind a 32 csapat szerepeljen legalább nyolcévente egy alkalommal Egyesült Államokon kívüli mérkőzésen. Jelen egyezség alapján az NFL évente négy találkozót rendez meg az USA határain kívül.Fordítsuk le ezt nyílt magyarra: előbb-utóbb most már a Packerst is kizavarják külföldre. Azt mondjuk kizártnak tartom, hogy egy hazai meccset adjunk fel ezért.
🤘gaben🤘
több mint 4 éve
A héten lesz hivatalos a 17. meccs.A véget ért virtuális tulajdonosi találkozón az NFL csapatok szavazásra jogosult tulajdonosai 32-0 arányban jóváhagyták az alapszakasz 17 mérkőzésesre bővítését 2021-től. Ősszel a 17. mérkőzéseknek az AFC csapatok lesznek a házigazdái. Az előszezon ezzel párhuzamosan három hetesre csökken a Hall of Fame Game megmaradása mellett.
NFL is expected to expand the regular season schedule this week to 17 games. The league had played a 16-game regular season schedule since 1978, by far the longest stretch without a change in NFL history.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 28, 2021
iktriad
Egyúttal jóváhagyták azt is, hogy 2022-től mind a 32 csapat szerepeljen legalább nyolcévente egy alkalommal Egyesült Államokon kívüli mérkőzésen. Jelen egyezség alapján az NFL évente négy találkozót rendez meg az USA határain kívül.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "