NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Every NFL team's most underrated playerwww.thescore.com/s/14532969
Speciel a miénkkel nagyon nem értek egyet... Akkor már Gerry LB vagy Elliott aki hibázgatott de kulcsszitukban berúgta. Illetve Seumaloból is korrekt G vált.
Gondolom más csapatok kapcsán is lehet vitatkozni a listával 😛
több mint 4 éve
Nem is tudom, hogy az vagy Barrett 5. helye a nagyobb vicc.Ryan Wilson TOP10-e EDGE és DL posztokon: www.cbssports.com/nfl/news/ranking-top-10-edge-rushers-defensive-linemen-in-nfl-tj-watt-aaron-donald-lead-the-way/Khalil Mack 9. helye csöppet vicces.
empty taxi
iktriad
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ryan Wilson TOP10-e EDGE és DL posztokon: www.cbssports.com/nfl/news/ranking-top-10-edge-rushers-defensive-linemen-in-nfl-tj-watt-aaron-donald-lead-the-way/Khalil Mack 9. helye csöppet vicces.
empty taxi
Apa kezdődik! Apa kezdődik!The Dallas Cowboys-Pittsburgh Steelers preseason opener at the Pro Football Hall of Fame in Canton, Ohio, on Aug. 6 is being canceled and the Hall of Fame's enshrinement ceremony on Aug. 8 is being postponed due to the coronavirus pandemic, league sources told ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) June 25, 2020
Bence94
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Ryan Wilson TOP10-e EDGE és DL posztokon: www.cbssports.com/nfl/news/ranking-top-10-edge-rushers-defensive-linemen-in-nfl-tj-watt-aaron-donald-lead-the-way/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bence94
1 949
The Dallas Cowboys-Pittsburgh Steelers preseason opener at the Pro Football Hall of Fame in Canton, Ohio, on Aug. 6 is being canceled and the Hall of Fame's enshrinement ceremony on Aug. 8 is being postponed due to the coronavirus pandemic, league sources told ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) June 25, 2020
több mint 4 éve
Szegény macik csak Khabibot keresték a városban hogy tudjanak egy kicsit játszani 😕Ha Ha Clinton-Dix's reaction after he saw a bear 😅
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 23, 2020
(via @haha_cd6pic.twitter.com/WQbI66xarM
Clinton-Dix Bearses karrierje összefoglalva 😀
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha Ha Clinton-Dix's reaction after he saw a bear 😅
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 23, 2020
(via @haha_cd6pic.twitter.com/WQbI66xarM
Clinton-Dix Bearses karrierje összefoglalva 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Von Miller bő 2 hónapja esett át rajta (3 hétig volt beteg), de még 1.5 hónappal az után is h negatív lett az eredménye is nagyon szaron volt (éjszaka arra ébredt, h nem kapott levegőt, napközben random nem kapott levegőt, meg mozogni se tudott).azért jó lenne tudni, hogyan vizsgálták, mivel a metódusok is eltérnek egymástól, az mellett, hogy a gyorstesztnek azért elég rossz a specificitása 😊 de ha nem termel megfelelő antitesteket, akkor eléggé szopó neki a szitu
Ő asztmás, ami jelentős tényező, de kérdés, hányan vannak még az NFL-ben asztmások.
Olvastam olyan véleményeket is, hogy ha vki elkapja és nem a legjobban reagál a szervezete, akkor a karrierje is rámehet (ha tartósan sérül pl a tüdeje).
Borbinho
több mint 4 éve
Valószínűleg de,Ezek nem a faceapp-al készültek?Szerintem a Trubisky csaj is jó. Legalábbis sokkal jobb mint amilyen irányító. 😀 Amúgy ügyes a grafikus, nagyon sok arcon felfedezni az eredetije vonásait. 😊Jenny, esetleg Deb 😊Így nézne ki a csapatod kezdő QB-ja, ha nő lenne.Most őszintén: Kinek melyik arc az, akire 6 feles után a legnagyobb eséllyel "ráfutna" egy thai klubban? 😀
iktriad
akdestroyer
A többi rusnya
warr_b
peterk2005
bcsarli
több mint 4 éve
Ezek nem a faceapp-al készültek?Szerintem a Trubisky csaj is jó. Legalábbis sokkal jobb mint amilyen irányító. 😀 Amúgy ügyes a grafikus, nagyon sok arcon felfedezni az eredetije vonásait. 😊Jenny, esetleg Deb 😊Így nézne ki a csapatod kezdő QB-ja, ha nő lenne.Most őszintén: Kinek melyik arc az, akire 6 feles után a legnagyobb eséllyel "ráfutna" egy thai klubban? 😀
iktriad
akdestroyer
A többi rusnya
warr_b
peterk2005
több mint 4 éve
Akarsz fogadni?ezt csak így itthagyomSzezon biztosan nem lesz, szeptemberben örül Amerika, hogy él. Ha meg nem lesz szezon, akkor minek lenne most tavasszal draft?Valaki majd ezt elmagyarázza neki, és nem lesz se draft, se szezon.Draft szerintem lesz, főleg ha Goodell ennyire akarja. Ez jó nagy (reklám)bevétel lenne neki és a ligának, mindezt minimális fertőzéskockázat mellett.
Sobri Jóska
A szezont meg majd meglátjuk.
iktriad
Sobri Jóska
Adirotor
Még mindig 1:1-ben benne vagyok, hogy nem lesz.
Ha akarsz, írj PM-et.
több mint 4 éve
ezt csak így itthagyomSzezon biztosan nem lesz, szeptemberben örül Amerika, hogy él. Ha meg nem lesz szezon, akkor minek lenne most tavasszal draft?Valaki majd ezt elmagyarázza neki, és nem lesz se draft, se szezon.Draft szerintem lesz, főleg ha Goodell ennyire akarja. Ez jó nagy (reklám)bevétel lenne neki és a ligának, mindezt minimális fertőzéskockázat mellett.
Sobri Jóska
A szezont meg majd meglátjuk.
iktriad
Sobri Jóska
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Sobri megjövendölte. Nem lesz NFL szezon | se meg MLB se. |Dehogy jövendöltem. Ne vagyok vajákos. Erre következtettem, következtetek
Matthew99
több mint 4 éve
Tökéletesen megértem, igazából csak azt akartam ezzel mondani, hogy most is ezt csinálják azzal, hogy erőltetik, csak nem mondja ki senki. 😊Nekem már az is eszembe jutott, hogy nem lenne "egyszerűbb" direkt megfertőzni a játékosokat? Úgy értem hogy persze nem nem hatalmi szóval, hanem önkéntes alapon. Aki akarja, áteshet a betegségen még az idény előtt. Ilyen fiatal és ennyire erős szervezettel bíró embereknél szinte nulla az esélye, hogy komoly baja lenne bárkinek. Háromnegyedük észre se vennék, negyedük meg legfeljebb köhögne egy hetet. Szerintem sok játékos bevállalná, ennél jóval nagyobb rizikókat is bevállalnak a sikerért.Most képzeld el a jelenlegi helyzetben azt a javaslatot, hogy a többségében fehér NFL tisztviselők tanácsára, nagyrészt fehér orvosok beoltanak többségében fekete játékosokat egy jelen pillanatban gyógyíthatatlan kórral, pusztán azért, hogy a lemenjen a szezon, a fehér tulajdonosoknak meglegyen a profit, a többségében fehér közönség pedig tudjon szórakozni 😀
Persze tudom, PR szempontból kb. eladhatatlan a megoldás, de egyébként nem nagyobb rizikó, mint 5 hónapon keresztül nap mint nap egy légtérben öltözni, zuhanyozni, izzadni ötvenvalahány másik emberrel.
peterk2005
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Továbbra se tudok leakadni erről, hogy mi lesz ha teljes sorok fertőződnek majd meg az idényben? Komolytalanná teheti az egészet, ha több csapatnál is előfordul.Von Miller bő 2 hónapja esett át rajta (3 hétig volt beteg), de még 1.5 hónappal az után is h negatív lett az eredménye is nagyon szaron volt (éjszaka arra ébredt, h nem kapott levegőt, napközben random nem kapott levegőt, meg mozogni se tudott).
Nekem már az is eszembe jutott, hogy nem lenne "egyszerűbb" direkt megfertőzni a játékosokat? Úgy értem hogy persze nem nem hatalmi szóval, hanem önkéntes alapon. Aki akarja, áteshet a betegségen még az idény előtt. Ilyen fiatal és ennyire erős szervezettel bíró embereknél szinte nulla az esélye, hogy komoly baja lenne bárkinek. Háromnegyedük észre se vennék, negyedük meg legfeljebb köhögne egy hetet. Szerintem sok játékos bevállalná, ennél jóval nagyobb rizikókat is bevállalnak a sikerért.
Persze tudom, PR szempontból kb. eladhatatlan a megoldás, de egyébként nem nagyobb rizikó, mint 5 hónapon keresztül nap mint nap egy légtérben öltözni, zuhanyozni, izzadni ötvenvalahány másik emberrel.
peterk2005
Ő asztmás, ami jelentős tényező, de kérdés, hányan vannak még az NFL-ben asztmások.
Olvastam olyan véleményeket is, hogy ha vki elkapja és nem a legjobban reagál a szervezete, akkor a karrierje is rámehet (ha tartósan sérül pl a tüdeje).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Sobri megjövendölte. Nem lesz NFL szezon | se meg MLB se. |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Továbbra se tudok leakadni erről, hogy mi lesz ha teljes sorok fertőződnek majd meg az idényben? Komolytalanná teheti az egészet, ha több csapatnál is előfordul.Az is érdekelne h mi a tervük a TC kezdése előtt...arról olvastunk már h HOU, DAL és TB-nél voltak pozitív esetek, de TC előtt le akarják tesztelni az egész rostert? Ha igen, akk hogyan oldják meg? Odahívnak mindenkit és míg eredmények lesznek külön szobában tartják embereinket h ne legyen contact? Na meg aztán, szezon közben oda mennek, ahova akarnak és bárhol összeszedhetik. :/
Nekem már az is eszembe jutott, hogy nem lenne "egyszerűbb" direkt megfertőzni a játékosokat? Úgy értem hogy persze nem nem hatalmi szóval, hanem önkéntes alapon. Aki akarja, áteshet a betegségen még az idény előtt. Ilyen fiatal és ennyire erős szervezettel bíró embereknél szinte nulla az esélye, hogy komoly baja lenne bárkinek. Háromnegyedük észre se vennék, negyedük meg legfeljebb köhögne egy hetet. Szerintem sok játékos bevállalná, ennél jóval nagyobb rizikókat is bevállalnak a sikerért.
peterk2005
LSU-nál is 30 emberke csücsül karanténban vmi nightclub-os gócpontból beszedett víruskával.
több mint 4 éve
Továbbra se tudok leakadni erről, hogy mi lesz ha teljes sorok fertőződnek majd meg az idényben? Komolytalanná teheti az egészet, ha több csapatnál is előfordul.Én most kocsit házat tennék rá hogy minden csapatnál a Pats elleni meccsük előtt produkálnának tömegesen pozitív teszteket 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Nekem már az is eszembe jutott, hogy nem lenne "egyszerűbb" direkt megfertőzni a játékosokat? Úgy értem hogy persze nem nem hatalmi szóval, hanem önkéntes alapon. Aki akarja, áteshet a betegségen még az idény előtt. Ilyen fiatal és ennyire erős szervezettel bíró embereknél szinte nulla az esélye, hogy komoly baja lenne bárkinek. Háromnegyedük észre se vennék, negyedük meg legfeljebb köhögne egy hetet. Szerintem sok játékos bevállalná, ennél jóval nagyobb rizikókat is bevállalnak a sikerért.Most képzeld el a jelenlegi helyzetben azt a javaslatot, hogy a többségében fehér NFL tisztviselők tanácsára, nagyrészt fehér orvosok beoltanak többségében fekete játékosokat egy jelen pillanatban gyógyíthatatlan kórral, pusztán azért, hogy a lemenjen a szezon, a fehér tulajdonosoknak meglegyen a profit, a többségében fehér közönség pedig tudjon szórakozni 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Továbbra se tudok leakadni erről, hogy mi lesz ha teljes sorok fertőződnek majd meg az idényben? Komolytalanná teheti az egészet, ha több csapatnál is előfordul.Nekem már az is eszembe jutott, hogy nem lenne "egyszerűbb" direkt megfertőzni a játékosokat? Úgy értem hogy persze nem nem hatalmi szóval, hanem önkéntes alapon. Aki akarja, áteshet a betegségen még az idény előtt. Ilyen fiatal és ennyire erős szervezettel bíró embereknél szinte nulla az esélye, hogy komoly baja lenne bárkinek. Háromnegyedük észre se vennék, negyedük meg legfeljebb köhögne egy hetet. Szerintem sok játékos bevállalná, ennél jóval nagyobb rizikókat is bevállalnak a sikerért.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szerintem a Trubisky csaj is jó. Legalábbis sokkal jobb mint amilyen irányító. 😀 Amúgy ügyes a grafikus, nagyon sok arcon felfedezni az eredetije vonásait. 😊Jenny, esetleg Deb 😊Így nézne ki a csapatod kezdő QB-ja, ha nő lenne.Most őszintén: Kinek melyik arc az, akire 6 feles után a legnagyobb eséllyel "ráfutna" egy thai klubban? 😀
iktriad
akdestroyer
A többi rusnya
warr_b
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
A Mixon-csaj úgy lenne autentikus, ha lenne monoklijaItt vannak a RB csajok is:Ez már sokkal ijesztőbb 😳
mobile.twitter.com/PFF/status/1273981854371196929
Matthew99
warr_b
több mint 4 éve
twitter.com/pff_seth/status/1274165030053961730that's the spirit! 😀
több mint 4 éve
Itt vannak a RB csajok is:Ez már sokkal ijesztőbb 😳
mobile.twitter.com/PFF/status/1273981854371196929
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Itt vannak a RB csajok is:mobile.twitter.com/PFF/status/1273981854371196929
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.