NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Kurva jó, idén sem fogok tudni menni. Na majd talán a 2030as években valamikor

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 396 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Sobri tuti nem tud mit kezdeni az orbitális merevedésével
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 219
Mindig tudtam én, hogy ezek rokon lelkek. 😊 😊 😊

iktriad
akkor 40 nap múlva career ending injury?
briareos
Borrá változtatja a vizet a medencében, azt Jacksonfalván mindenki hót részeg lesz
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 965 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
csak aztán nehogy kezdő QB legyen 😀
Negritis
rárakja a rontást lőrincre aztán enter da messiah
briareos
Először a keretszűkítést élje majd túl a rosteren. Meg Minshewt, ha el akarja venni tőle majd a 15-ös mezszámot.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Negritis
rárakja a rontást lőrincre aztán enter da messiah

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 020 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

iktriad
briareos
Én inkább azt remélem, hogy addigra még Meyer is rájön, hogy talán nem ő a megfelelő személy a passzelkapó TE poszt megoldására.
iktriad
Azért látott halálos TE-t a gatorsban tebow lehet ragadt rá pár dolog

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 965 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
briareos
Én inkább azt remélem, hogy addigra még Meyer is rájön, hogy talán nem ő a megfelelő személy a passzelkapó TE poszt megoldására.
több mint 4 éve

iktriad

több mint 4 éve

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 668 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 351 — Vikings fan

steelwolf
Mondjuk az évszám nem stimmel 😀
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 668 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
A 2018-as draft eleje kimondottan jónak bizonyult. A top20-ból csak Rosen és Vander Esch ötödik éves opcióját nem hívták le. Az első kör harmadik harmada már messze nem lett ennyire jó, a maradék 12-ből hatot már biztosan, de valószínűleg hetet (Taven Bryan Jags, aligha) nem hívnak/hívtak le. És lehet, hogy nyolc lesz az, ha Belichik Sony Michelt nem akarja megfizetni.
peterk2005
Mondjuk Vander Esch-t meg akarják hosszabbítani ahogy olvastam.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 635 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 2018-as draft eleje kimondottan jónak bizonyult. A top20-ból csak Rosen és Vander Esch ötödik éves opcióját nem hívták le. Az első kör harmadik harmada már messze nem lett ennyire jó, a maradék 12-ből hatot már biztosan, de valószínűleg hetet (Taven Bryan Jags, aligha) nem hívnak/hívtak le. És lehet, hogy nyolc lesz az, ha Belichik Sony Michelt nem akarja megfizetni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 219
 dailysnark.com/2021/05/02/pittsburgh-steelers-select-a-260-pound-punter-in-7th-round-of-nfl-draft/

Punters are human too
Heisman
UDFA left tackle-ünk már volt, lehet hogy most punterből faragunk LT-t
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 722 — "Montoya por favor!"
 dailysnark.com/2021/05/02/pittsburgh-steelers-select-a-260-pound-punter-in-7th-round-of-nfl-draft/

Punters are human too

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 396 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 576 — I like the Texans, I like who we are
Elméleti kérdés: amerikai egyetemen játszó játékosnak mindenképpen ki kell jönnie, jelentkeznie kell a draftra, vagy anélkül is aláírhat nfl csapathoz?
warr_b
Olyat nem lehet csinálni, hogy egy csapat és egy játékos összebeszélnek, hogy "diploma után ne gyere a draftra, mi majd leigazolunk free agentként".
Kampman
Jaja. Nehogy kiválasszon valaki és milliókat kereshess, helyett gyere udfa és kapsz félmilliót egy évre. 😃
samu09
😊
És külföldről? Mondjuk kinéznek egy kiváló kickert a HFL-ből? 😁
warr_b
Az egy sima FA igazolás. Csak elé kell rakni a szer öltő dear ha megfelelt.
samu09
mi?
briareos
Szerződést
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 514 — Így remélem megfelelek nektek.....
Majd kiderül, hogy kinek mi jobb. Tuának Waddle, vagy Hurtsnek Smith 😛
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!

steelwolf
Azért ez nem gyenge négyes volt Tuának. Lehet inkább nekik köszönhető, hogy ilyen magasan választoták.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Elméleti kérdés: amerikai egyetemen játszó játékosnak mindenképpen ki kell jönnie, jelentkeznie kell a draftra, vagy anélkül is aláírhat nfl csapathoz?
warr_b
Olyat nem lehet csinálni, hogy egy csapat és egy játékos összebeszélnek, hogy "diploma után ne gyere a draftra, mi majd leigazolunk free agentként".
Kampman
Jaja. Nehogy kiválasszon valaki és milliókat kereshess, helyett gyere udfa és kapsz félmilliót egy évre. 😃
samu09
😊
warr_b
samu09
mi?

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 576 — I like the Texans, I like who we are
warr_b
Kampman
samu09
😊
warr_b