NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 090 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 580 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha volt már, akkor elnézést:

A Ravensnek van egy régi-új javaslata az overtime lebonyolítására. Azért régi, mert az ötlet már korábban is előjött, és azért új, mert ők egy kicsit átöltöztették. A konkréta javaslatot "spot and choose” rendszernek nevezték el, ami azt jelentené, hogy az egyik csapat választ egy pontot a pályán, hogy honnan induljon a játék. Ez lehet a pálya bármelyik része a két egy yardos között. A másik csapat erre eldönti, hogy támadni vagy védekezni akar-e előbb. És a döntés alapján mindenkinek van egy dobása. Nincs TD után hirtelen halál, a másik csapat is mindenképpen támad. Ha megegyezik a szerzett pontok száma, akkor felcserélődnek a szerepek, a másik csapat jelöli ki a kezdő pontot, és az egyik pedig választ, hogy támad vagy védekezik. És ezt addig, amíg valamelyik ilyen páros csata pontkülönbséget nem eredményez. Illetve 10 perc után döntetlen. de a 10 percet úgy számolják, hogy amikor lejár az óra, akkor lejár az óra, de az adott kört még befejezik. Mégpedig úgy, hogy a hátralevő snapekben megkapják 40 másodperces szünetet a csapatok (ha már a második csapat támad és csak két snap van hátra akkor arra, ha úgy jár le az óra, hogy az első csak éppen elkezdett támadni, akkor mindkét csapat megkapja az idejét).

Érdekesnek tűnik. Hasonlít a college féle overtime-ra, de mégis más. Állítólag már elemezgetik is, úgy néz ki, hogy a 14 yardos lesz a "sweet spot". Ott lesz analitikailag a váltás, annál közelebbről támadni, annál messzebbről védekezni fogja megérni először.
peterk2005
Nekem elsőre borzalmasan túlbonyolított, különösen a vége felé eléggé wtf.
Most képzeld el azt, amikor kezdődik a hosszabbítás és kiírják a legfontosabb tudnivalókat (hány percig tart, hány challenge van, stb). Na ezt kb. egy ilyen wall of text formában lehetne csak leírni, egyáltalán nem értené a casual néző.
Ennél biztosan egyszerűbb módszert fognak bevezetni, már ha lesz váltás.

Nekem két lehetőség tetszene:

1. Játsszák le teljes egészében a 15 perces "ötödik negyedet", aztán lesz, ami lesz. Beszéltünk már róla, hogy ezt a tévések nagyon nem szeretnék, én sem hiszem, hogy ez meg fog valósulni.

2. Vezessék be a jelenlegi NCAA hosszabbítást az NFL-be is. Mivel amúgy is sok dolgot át szokott venni a liga az egyetemekről, erre látnék esélyt.
Kampman
Vagy alapszakaszban simán nincs hosszabbítás, marad a tie.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 588

A Ravensnek van egy régi-új javaslata az overtime lebonyolítására. Azért régi, mert az ötlet már korábban is előjött, és azért új, mert ők egy kicsit átöltöztették. A konkréta javaslatot "spot and choose” rendszernek nevezték el, ami azt jelentené, hogy az egyik csapat választ egy pontot a pályán, hogy honnan induljon a játék. Ez lehet a pálya bármelyik része a két egy yardos között. A másik csapat erre eldönti, hogy támadni vagy védekezni akar-e előbb. És a döntés alapján mindenkinek van egy dobása. Nincs TD után hirtelen halál, a másik csapat is mindenképpen támad. Ha megegyezik a szerzett pontok száma, akkor felcserélődnek a szerepek, a másik csapat jelöli ki a kezdő pontot, és az egyik pedig választ, hogy támad vagy védekezik. És ezt addig, amíg valamelyik ilyen páros csata pontkülönbséget nem eredményez. Illetve 10 perc után döntetlen. de a 10 percet úgy számolják, hogy amikor lejár az óra, akkor lejár az óra, de az adott kört még befejezik. Mégpedig úgy, hogy a hátralevő snapekben megkapják 40 másodperces szünetet a csapatok (ha már a második csapat támad és csak két snap van hátra akkor arra, ha úgy jár le az óra, hogy az első csak éppen elkezdett támadni, akkor mindkét csapat megkapja az idejét).

Érdekesnek tűnik. Hasonlít a college féle overtime-ra, de mégis más. Állítólag már elemezgetik is, úgy néz ki, hogy a 14 yardos lesz a "sweet spot". Ott lesz analitikailag a váltás, annál közelebbről támadni, annál messzebbről védekezni fogja megérni először.
peterk2005
Nekem elsőre borzalmasan túlbonyolított, különösen a vége felé eléggé wtf.
Most képzeld el azt, amikor kezdődik a hosszabbítás és kiírják a legfontosabb tudnivalókat (hány percig tart, hány challenge van, stb). Na ezt kb. egy ilyen wall of text formában lehetne csak leírni, egyáltalán nem értené a casual néző.
Ennél biztosan egyszerűbb módszert fognak bevezetni, már ha lesz váltás.

Nekem két lehetőség tetszene:

1. Játsszák le teljes egészében a 15 perces "ötödik negyedet", aztán lesz, ami lesz. Beszéltünk már róla, hogy ezt a tévések nagyon nem szeretnék, én sem hiszem, hogy ez meg fog valósulni.

2. Vezessék be a jelenlegi NCAA hosszabbítást az NFL-be is. Mivel amúgy is sok dolgot át szokott venni a liga az egyetemekről, erre látnék esélyt.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
Lambert. Nem láttam őt (sem) a pályán, de azok alapján amit olvastam és láttam belőle ő lenne az utolsó akivel szeretnék szembe jönni

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 580 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sok szó esett arról h Brady a kecske vagy nem!

De mi van védőoldalon? Nálatok ki a legjobb?
Láttam highlighsokat Deion Sandersről, Lawrence Taylorról, Joe Greeneről ... -elképesztő játékosok voltak!
steelwolf
Amúgy Darrell Green 😊

Esetleg a dobogóra még felfér Lawrence Taylor és Ray Lewis.

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 845 — #NoStress

Láttam highlighsokat Deion Sandersről, Lawrence Taylorról, Joe Greeneről ... -elképesztő játékosok voltak!
steelwolf
ez nem kérdés.
R White
Janek
Én egyiküket se láttam játszani, de érdekelne 1-2 érv, hogy miért nem Lawrence Taylor.
Statok, eredmények, SB-győzelmek alapján nyilvánvaló LT, de ezek csapateredmények alapvetően, meg védekezési sémák függvénye, ráadásul más volt a posztjuk is, de én cikkekben nem olvastam semmi olyan szempontendszert még, ami alapján LT elé lehetne helyezni bárki védőt, akár Whiteot.

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 840 — Apu ökölbeszorított keze

steelwolf
ez nem kérdés.
R White

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
steelwolf
Clayton Fejedelem
Cruyffista
És Al Pacino legjobb edző.
ozibozi
Jack Rooney vagy Willie Beamen?
steelwolf
Bevállalósabbaknak Tyler Cherubini 😊
warr_b
Tyler vagy Terry? Mert egyszer így, egyszer úgy hangzik el a neve. Vagy egypetéjű ikrek és mind2 a sharksban nyomja?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
steelwolf
Clayton Fejedelem
Cruyffista
ozibozi
steelwolf
Bevállalósabbaknak Tyler Cherubini 😊

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 549 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
Clayton Fejedelem
Cruyffista
ozibozi
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 188 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/03/10/salary-cap-almost-definitely-will-be-182-5-million/
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 784
steelwolf
Clayton Fejedelem
Cruyffista
több mint 4 éve
Erdekesseg 2: ahogy igertem, itt a masodik konyv amit kb 92-93-ban vettem ameriaki foci temaban.persze ez is forditas, de itt a szerzo nem akart "nagyot" mondani.amire nem talalt megfelelo szot azt kb meghagyta angolul.komplex konyv.biroi jelzesek, edzesre gyakorlatok stb megtalalhato benne.

www.dropbox.com/s/iq3wyjw7fapapsk/20210310_103447.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/6ct0tkffqjpiuax/20210310_103736.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/ocw9krj1am12sx6/20210310_103817.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/69arf7u45y35127/20210310_103833.jpg?dl=0
YoungZeeZee
Ez a tolongás vonala elég rögbis lett, de ez már egy nagyságrenddel jobb, mint az előző rettenet 🙂

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 483
Erdekesseg 2: ahogy igertem, itt a masodik konyv amit kb 92-93-ban vettem ameriaki foci temaban.persze ez is forditas, de itt a szerzo nem akart "nagyot" mondani.amire nem talalt megfelelo szot azt kb meghagyta angolul.komplex konyv.biroi jelzesek, edzesre gyakorlatok stb megtalalhato benne.

www.dropbox.com/s/iq3wyjw7fapapsk/20210310_103447.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/6ct0tkffqjpiuax/20210310_103736.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/ocw9krj1am12sx6/20210310_103817.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/69arf7u45y35127/20210310_103833.jpg?dl=0
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win
Nekem Jarvis Moss az etalon

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 528 — "Montoya por favor!"
Szerintem Talib volt a legjobb amikor nálunk játszott. Meg minden kezdő a bajnokcsapatunkból

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 483

steelwolf
Az altalad felsorolt jatekosok kozul csak deion sanderst lattam tobb even at jatszani.de abban az idoben nem volt annyira atfogo info mint manapsag igy csak annyit tudtam h fasza jatekos.
Reggie white😀
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 588

steelwolf
Pár éve az NFL.com top 100 játékos szavazásán Taylor lett a 3. (és a legjobb védő). Sosem láttam élőben játszani, de az talán elég reálisan kifejezi, hogy mennyire jó volt.

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 031
steelwolf
Clayton Fejedelem
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 549 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Többek szerint - szerintem is - a héten a kétezres évek legnagyobb "vérengzése" fog jönni. Ahogy Pat McAfee fogalmazott "your team has a franchise player, who wasn't an all pro or pro bowler last year? Cut the bastard." 😀
Lehet, hogy ez a hét izgalmasabb lesz, mint az FA első hete az utána következő héten. Lássuk.
peterk2005
Vajon voidable yeares re-sign lesz tobb, vagy cut?
En sok igazan nagy nevet nem varok, max akik mar 30 felett vannak, vagy tenyleg nem szamitanak kiemelkedonek.
Borbinho
Az igazi nagyágyúit gondolom mindenki igyekszik megtartani, de nem hiszem, hogy ez nagyüzemben indítaná be a voidable éves átalakításokat. Ahol nem "lehetetlen" a helyzet, hogy jobb a sima átstruktúrálás, ami megemeli ugyan a jövő évi/két év múlvai cap hitet, de nem gyárt már most beégetett dead capet. A voidable évek ott kellenek, ahol ez nem elég, ilyenből nincs több néhány csapatnál.

Én nem is csak a cap kényszer miatt várok nagyobb mozgást, hanem azért is, mert az eheti kivágások hógolyóként viselkedhetnek. Kiraknak majd olyan játékosokat is, akiket normál években nem raknának ki, de most igen, mert van a piacon egy jobb, vagy jobb feltételekkel (olcsóbbért) elhozható.
peterk2005
Sztem nem nagyon fog olyan jatekos kikerulni a piacra, aki nagy meglepetest okozna. Cap aldozatok, 30+os jo munkas emberek, kieges szelen levo jo jatekosok.
Akit akarnak, azt meg fognak tudni tartani a csapatok.
Az h Golladay elerheto lesz a piacon meglepo picit, de hat Lions 😀

Lavonte David most irt ala 2 ev 25misiert, 3 extra void yearrel. 3.5M lesz az idei cap hitje.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Többek szerint - szerintem is - a héten a kétezres évek legnagyobb "vérengzése" fog jönni. Ahogy Pat McAfee fogalmazott "your team has a franchise player, who wasn't an all pro or pro bowler last year? Cut the bastard." 😀
Lehet, hogy ez a hét izgalmasabb lesz, mint az FA első hete az utána következő héten. Lássuk.
peterk2005
Vajon voidable yeares re-sign lesz tobb, vagy cut?
En sok igazan nagy nevet nem varok, max akik mar 30 felett vannak, vagy tenyleg nem szamitanak kiemelkedonek.
Borbinho
Az igazi nagyágyúit gondolom mindenki igyekszik megtartani, de nem hiszem, hogy ez nagyüzemben indítaná be a voidable éves átalakításokat. Ahol nem "lehetetlen" a helyzet, hogy jobb a sima átstruktúrálás, ami megemeli ugyan a jövő évi/két év múlvai cap hitet, de nem gyárt már most beégetett dead capet. A voidable évek ott kellenek, ahol ez nem elég, ilyenből nincs több néhány csapatnál.

Én nem is csak a cap kényszer miatt várok nagyobb mozgást, hanem azért is, mert az eheti kivágások hógolyóként viselkedhetnek. Kiraknak majd olyan játékosokat is, akiket normál években nem raknának ki, de most igen, mert van a piacon egy jobb, vagy jobb feltételekkel (olcsóbbért) elhozható.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na vajon kitolják a franchise tag határidejét h nincs official salary cap eddig?