NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Erdekes. Mondjuk a jozan logika azt gondolna, hogy ha az edzoi stabot diverzebbe akarjak tenni, nem kellene akkor a jatekosok kozott is novelni az ott kisebbsegnek szamito feher, azsiai stb. jelenletet? 😊Goodell-t is lecserélik? Nekem tetszene mondjuk a 88 éves Don King mint NFL commissioner
www.nfl.com/news/nfl-announces-new-policies-designed-to-increase-diversity
undisputedly
"You sign an agreement; you make a contract, you live up to it. You never get what you deserve. You get what you negotiate. You got a right to say yay or nay."
-- Don King
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Erdekes. Mondjuk a jozan logika azt gondolna, hogy ha az edzoi stabot diverzebbe akarjak tenni, nem kellene akkor a jatekosok kozott is novelni az ott kisebbsegnek szamito feher, azsiai stb. jelenletet? 😊Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ja ismerem, köszi, meg találtam más megoldást. Már a csapatstatokhoz is az espn-t vettem elő inkább, egészen siralmas, amit fejlesztés címén elszúrtak, szimplán ezen csalódottságomnak akartam hangot adni 😊Egészen borzalmas, amit az nfl.com képes volt művelni az adatlapokkal, de az, hogy a game logoknál nem lehet éveket átváltani, az mindennek a legalja...www.pro-football-reference.com/
Wyatt
Black_Adder
több mint 4 éve
Egészen borzalmas, amit az nfl.com képes volt művelni az adatlapokkal, de az, hogy a game logoknál nem lehet éveket átváltani, az mindennek a legalja...www.pro-football-reference.com/
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Jelenlegi germánok az NFL-ben (ők Németországban is sajátították el a játék alapjait):twitter.com/NFLCanada/status/1261351380255682560/photo/1Remélem a német srácok is bent maradnak. Moritz után újra!
Nem is annyira az info érdekes, a kép nagyon tetszik 😊
dande
Coolearie
1. Moritz Böhringer, TE, Bengals
2. Jakob Johnson, FB, Patriots
3. Mark Nzeocha, LB, 49ers
Rajtuk kívül még német állampolgár Equanimeous St. Brown Packers WR (anyja német, apja meg a híres testépítő John Brown), folyékonyan beszél is németül, de ugye ő Californiában nőtt fel.
Ryan Smith Bucs CB Augsburgban született, de Marylandben nőtt fel.
Vyncint Smith Jets WR Bad Windsheimban született, de Dél-Karolinában nőtt fel.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Egészen borzalmas, amit az nfl.com képes volt művelni az adatlapokkal, de az, hogy a game logoknál nem lehet éveket átváltani, az mindennek a legalja...
több mint 4 éve
twitter.com/NFLCanada/status/1261351380255682560/photo/1Remélem a német srácok is bent maradnak. Moritz után újra!
Nem is annyira az info érdekes, a kép nagyon tetszik 😊
dande
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Tomlinnak erről nem szóltál? 🥴fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/A néger head coach már alapból garancia a top pickre.
steelwolf
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
318
fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/A néger head coach már alapból garancia a top pickre.
steelwolf
több mint 4 éve
twitter.com/thepick6com/status/1262504681487679488
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
twitter.com/NFLCanada/status/1261351380255682560/photo/1Nem is annyira az info érdekes, a kép nagyon tetszik 😊
több mint 4 éve
Vagy már látom magam előtt ahogy BB átoperáltatja magát feketévé (a lá Trópusi Vihar) azzal a címszóval, hogy ő GM és HC is plusz előlép Kraft is, hogy ő meg az ázsiai kisebbséget támogatja jelentősen.Ha arról szólna a tervezet hogy ha fehér edzőt veszel fel plusz draft picket kapsz, akkor tuti rasszizmus lenne. Ez miben más? Fehér bőrszínű emberrel szemben nem lehet rasszizmus?Klaci is ezt mondja.
samu09
De ne aggodj! Az egeszbol BoB mar latja elore, hogyan lesz pick. Felvesz a szabaly elfogadasa utan egy perccel 8 hatranyosan pigmentalt HCt, aztan indulhat a buli!
ulpianus
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 027
Vagy már látom magam előtt ahogy BB átoperáltatja magát feketévé (a lá Trópusi Vihar) azzal a címszóval, hogy ő GM és HC is plusz előlép Kraft is, hogy ő meg az ázsiai kisebbséget támogatja jelentősen.Ha arról szólna a tervezet hogy ha fehér edzőt veszel fel plusz draft picket kapsz, akkor tuti rasszizmus lenne. Ez miben más? Fehér bőrszínű emberrel szemben nem lehet rasszizmus?Klaci is ezt mondja.
samu09
De ne aggodj! Az egeszbol BoB mar latja elore, hogyan lesz pick. Felvesz a szabaly elfogadasa utan egy perccel 8 hatranyosan pigmentalt HCt, aztan indulhat a buli!
ulpianus
több mint 4 éve
Ha fehér cornert alkalmazol, az meg plusz első körFekete kicker/punter?
Fast Willie
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ha fehér cornert alkalmazol, az meg plusz első körEz igaz a WR és az RB-re is 😛
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Ha fehér cornert alkalmazol, az meg plusz első kör
több mint 4 éve
Május 19 el elvileg nyithatnak az nfl es csapatok edzőközpontjai, hacsak az adott államban nincs más szabály a kijárási korlátozással kapcsolatbanbleacherreport.com/articles/2891931-nfl-sends-memo-saying-teams-can-open-facilities-may-19-depending-on-state-rules
több mint 4 éve
A demográfiai trendeket elnézve ez már nem sokáig lesz így...Ez nem az a topic, ahol ebbe érdemes lenne belemenni, de röviden: Ez kisebbség / többségi kérdés. Egy országon belül a kisebbség pozitív megkülönböztetése az az, ami. Pozitív diszkriminácuó. A többséget viszont nem lehet pozitívan diszkriminálni, mert a többségre vonatkozó "pozitív diszkrimináció" az lesz a norma. Ha hozol egy adószabályt, ami a 90% számára adókedvezményt ad, akkor az az adókedvezmény lesz az adózási norma, és az a 10% aki kívül esik, az lesz hátrányosan megkülönböztetve. Vagy másik példa. Ha a mozgássértültek autóvásárlását támogatod, akkor azzal a mozgássérültek autóvásárlását támogatod. Ha a támogatást csak a nem mozgássérülteknek adod, azzal a többséget támogatod, azaz az lesz a norma. Ergó a mozgássérülteket hozod hátrányos helyzetbe.Ha arról szólna a tervezet hogy ha fehér edzőt veszel fel plusz draft picket kapsz, akkor tuti rasszizmus lenne. Ez miben más? Fehér bőrszínű emberrel szemben nem lehet rasszizmus?Így igaz...én arra írtam, hogy ez rasszizmus lenne 😉A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.Nyilván mi ezt is jobban tudjuk...fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/Rasszizmus ellen rasszizmussal harcolnak.
steelwolf
samu09
Klaci79
warr_b
Klaci79
samu09
Szóval a fehéreket definitive nem tudod pozitívan diszkriminálni. Már az USA-ban. 😊 Nigériában tudnád. 😊
peterk2005
több mint 4 éve
Ha arról szólna a tervezet hogy ha fehér edzőt veszel fel plusz draft picket kapsz, akkor tuti rasszizmus lenne. Ez miben más? Fehér bőrszínű emberrel szemben nem lehet rasszizmus?Klaci is ezt mondja.
samu09
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ez nem az a topic, ahol ebbe érdemes lenne belemenni, de röviden: Ez kisebbség / többségi kérdés. Egy országon belül a kisebbség pozitív megkülönböztetése az az, ami. Pozitív diszkriminácuó. A többséget viszont nem lehet pozitívan diszkriminálni, mert a többségre vonatkozó "pozitív diszkrimináció" az lesz a norma. Ha hozol egy adószabályt, ami a 90% számára adókedvezményt ad, akkor az az adókedvezmény lesz az adózási norma, és az a 10% aki kívül esik, az lesz hátrányosan megkülönböztetve. Vagy másik példa. Ha a mozgássértültek autóvásárlását támogatod, akkor azzal a mozgássérültek autóvásárlását támogatod. Ha a támogatást csak a nem mozgássérülteknek adod, azzal a többséget támogatod, azaz az lesz a norma. Ergó a mozgássérülteket hozod hátrányos helyzetbe.Ha arról szólna a tervezet hogy ha fehér edzőt veszel fel plusz draft picket kapsz, akkor tuti rasszizmus lenne. Ez miben más? Fehér bőrszínű emberrel szemben nem lehet rasszizmus?Így igaz...én arra írtam, hogy ez rasszizmus lenne 😉A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.Nyilván mi ezt is jobban tudjuk...fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/Rasszizmus ellen rasszizmussal harcolnak.
steelwolf
samu09
Klaci79
warr_b
Klaci79
samu09
Szóval a fehéreket definitive nem tudod pozitívan diszkriminálni. Már az USA-ban. 😊 Nigériában tudnád. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ha arról szólna a tervezet hogy ha fehér edzőt veszel fel plusz draft picket kapsz, akkor tuti rasszizmus lenne. Ez miben más? Fehér bőrszínű emberrel szemben nem lehet rasszizmus?Így igaz...én arra írtam, hogy ez rasszizmus lenne 😉A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.Nyilván mi ezt is jobban tudjuk...fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/Rasszizmus ellen rasszizmussal harcolnak.
steelwolf
samu09
Klaci79
warr_b
Klaci79
több mint 4 éve
Jah, oké 🙂Így igaz...én arra írtam, hogy ez rasszizmus lenne 😉A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.Nyilván mi ezt is jobban tudjuk...fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/Rasszizmus ellen rasszizmussal harcolnak.
steelwolf
samu09
Klaci79
warr_b
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Így igaz...én arra írtam, hogy ez rasszizmus lenne 😉A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.Nyilván mi ezt is jobban tudjuk...fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/Rasszizmus ellen rasszizmussal harcolnak.
steelwolf
samu09
Klaci79
warr_b
több mint 4 éve
A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció.Nyilván mi ezt is jobban tudjuk...fuzovelkifele.com/2020/05/extra-es-jobb-draft-pick-jarhat-azoknak-a-csapatoknak-ahol-kisebbsegi-az-edzo-gm/Rasszizmus ellen rasszizmussal harcolnak.
steelwolf
samu09
Klaci79