NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
876
58
Kickoff: 0:30
NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
Wolford meg Jameis Winston még beállhatna a sorba.wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Ez nyilván még nem jelenti azt, hogy el is cserélik, de az a tény, hogy egy offseason alatt nem egy, hanem két franchise qb is cserét kér elég szürreális
Negritis
Wester
watson
wilson
ki a 4.? Staffordnál nem közös megegyezés volt?
Wyatt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta

wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
NegritisRussell Wilson's camp has approached the Seattle Seahawks for a potential trade, per @MikeDugar, @SandoNFL and @JaysonJenks
— PFF (@PFF) February 25, 2021
Potential destinations include: Dolphins, Jets, Saints, and Raiders.
Wilson was PFF's 6th highest-graded QB in 2020 (90.5) pic.twitter.com/u6neuHS6cb
Ez nyilván még nem jelenti azt, hogy el is cserélik, de az a tény, hogy egy offseason alatt nem egy, hanem két franchise qb is cserét kér elég szürreális
Wester
Wyatt
watson
wilson
ki a 4.? Staffordnál nem közös megegyezés volt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Van az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
NegritisRussell Wilson's camp has approached the Seattle Seahawks for a potential trade, per @MikeDugar, @SandoNFL and @JaysonJenks
Wilson was PFF's 6th highest-graded QB in 2020 (90.5) pic.twitter.com/u6neuHS6cb
Wester

Oké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Negritis
Russell Wilson's camp has approached the Seattle Seahawks for a potential trade, per @MikeDugar, @SandoNFL and @JaysonJenks
Lesz ez még így se!
Oké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Lesz ez még így se!
Salary Cap Space vs Free Agent Snaps
— Jason_OTC (@Jason_OTC) February 25, 2021
Top right- Many free agents, decent salary cap position
Top left- Few free agents, decent salary cap position
Bottom left- Few free agents, limited cap space
Bottom right- Many free agents, limited cap space pic.twitter.com/TzETTJn789
egyébként az nfc east roncsderbik szórakoztató faktora magas volt 😀Végre egy műértő 😊 😀
Negritis

A csoport tobbet veszitett mint ő😀Sokat veszítettél. 😀Bevallom töredelmesen, nem sok olyan meccset láttam tavaly, aminél NFC East csapat érintett volt.Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Beszarok, ha kiderül, hogy még Brady Quinn is padozik valahol.
Kampman
Mármint McCoy 😀
warr_b
Kampman
warr_b
Sokat veszítettél. 😀Bevallom töredelmesen, nem sok olyan meccset láttam tavaly, aminél NFC East csapat érintett volt.Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Kampman
Mármint McCoy 😀
warr_b
Kampman

Bevallom töredelmesen, nem sok olyan meccset láttam tavaly, aminél NFC East csapat érintett volt.Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Kampman
Mármint McCoy 😀
warr_b
Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Kampman
Mármint McCoy 😀
Szerkesztette: warr_b

Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande

Just got a sports betting email that says Colt McCoy (#Giants free agent) has 20/1 odds to be the Patriots’ Week 1 starter.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) February 24, 2021
The same odds as Ryan Fitzpatrick and Tyrod Taylor.
So, yeah.
Nem jó, mert balra megy a bowl.hu és az fk logó, és a stílus se stimmel
r.baggio

Stílusban egyezőt az tud csinálni, aki az eredetit is csinálta.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
valaki egy új fejlécet a Washington új "logójával" le tudna gyártani? ilyen kellene kb stílus és méretügyileg:
r.baggio
A csapatlehúzók listája 😀Kéne egy ilyen a szumma fizetésekkel, az lenne a lényeg 😊
Agents by # of NFL clients:
— Darren Heitner (@DarrenHeitner) February 23, 2021
1. @DrewJRosenhaus (92)
2. Jimmy Sexton (78)
3. Joel Segal (56)
4. Todd France (53)
5. Jared Fox (47)
6. Tom Condon (46)
T7. @davidcanter (37)
T7. @ToryDandy (37)
T9. @PWCollins89 (35)
T9. @DavidMulugheta (35)