NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
362
39
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Ugye a liga vagy 5 éve attól hangos, hogy abszolút eltolódtunk a passzjáték irányába.A tight endek sokkal több yardot kapnak el, mint akkoriban, Dallas Clark, Witten, Tony Gonzalez sok yardos szezonokat hozott akkoriban, meg biztos még egy-két játékos, de úgy érzem mostanában jobban be vannak vonva.
Kíváncsiságból nézegettem statokat kb 15 évvel ezelőttről.
2006 1000y-os WR: 19 db
2008 1000y-os WR: 22 db
2020 1000y-os WR: 18 db
Ez nem támasztja alá a fenti dolgot, de mégis rá lehet fogni, mert...
2006 1000y-os RB: 22 db (+5 db 800y feletti) Majd minden csapatban volt 1000y körüli futó, wow!
2020 1000y-os RB: 9 db
Szóval az van, hogy baromi sok (szerintem gyökér) rövid játék jöttek be a futások helyett.
Chargers LT
több mint 4 éve
Ugye a liga vagy 5 éve attól hangos, hogy abszolút eltolódtunk a passzjáték irányába.Kíváncsiságból nézegettem statokat kb 15 évvel ezelőttről.
2006 1000y-os WR: 19 db
2008 1000y-os WR: 22 db
2020 1000y-os WR: 18 db
Ez nem támasztja alá a fenti dolgot, de mégis rá lehet fogni, mert...
2006 1000y-os RB: 22 db (+5 db 800y feletti) Majd minden csapatban volt 1000y körüli futó, wow!
2020 1000y-os RB: 9 db
Szóval az van, hogy baromi sok (szerintem gyökér) rövid játék jöttek be a futások helyett.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Salary cap min 175-ről 180 misire emelkedett.
több mint 4 éve
Ez a hosszászólás nélkül sosem hallottam volna a korfballról 😀Nekem is megvan a könyv, kisgyerekként imádtam (ennél többet csak a 94-es vb-t beharangozó 100+ oldalas kiadványt meg az f1 almanachot forgattam), nélküle soha nem hallottam volna mondjuk a korfballrólAz eredeti konyv 1990-es a magyar 1994-es kiadas.miért van mindenki négykézláb?Mert a könyv '94-es
Black_Adder
| 1894-es |
r.baggio
Tobb szakerto nezte at a konyvet, adott sportagak szakvezetoi,ujsagirok stb..
A tojaslabdas sportagak nincsenek a listan ergo egy ujsagiro, rajongo csinalhatta.
Fun fact pl darts vezeto szerepel a listan
Na jo Kovacs Pufifank Sandor neve ott van mint nfl szakerto🙂
YoungZeeZee
r.baggio
GO JETS!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 483
Mennyit forgattam en is ilyen konyveket.Nekem is megvan a könyv, kisgyerekként imádtam (ennél többet csak a 94-es vb-t beharangozó 100+ oldalas kiadványt meg az f1 almanachot forgattam), nélküle soha nem hallottam volna mondjuk a korfballrólAz eredeti konyv 1990-es a magyar 1994-es kiadas.miért van mindenki négykézláb?Mert a könyv '94-es
Black_Adder
| 1894-es |
r.baggio
A tojaslabdas sportagak nincsenek a listan ergo egy ujsagiro, rajongo csinalhatta.
YoungZeeZee
r.baggio
Egy 94-es vb konyv nekem is megvan, de az osszefoglalo.
A brazil futballrol is van egy konyvem azt is imadtam.
Sot volt vmi ki mit mikor nyert osszefoglalom.csak nev es evszam kb 94 ig bezarolag (kb minden sport)
több mint 4 éve
Nekem is megvan a könyv, kisgyerekként imádtam (ennél többet csak a 94-es vb-t beharangozó 100+ oldalas kiadványt meg az f1 almanachot forgattam), nélküle soha nem hallottam volna mondjuk a korfballrólAz eredeti konyv 1990-es a magyar 1994-es kiadas.miért van mindenki négykézláb?Mert a könyv '94-es
Black_Adder
| 1894-es |
r.baggio
YoungZeeZee
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 483
Az eredeti konyv 1990-es a magyar 1994-es kiadas.miért van mindenki négykézláb?Mert a könyv '94-es
Black_Adder
| 1894-es |
r.baggio
több mint 4 éve
Csak erdekesseg:Nekem legjobban a bulivonal és a bulizóna elnevezés tetszik 😀
A jatekszabalyok konyv amiben kb 150+ sport szerepel a 94 korul lett magyarra leforditva.eleg nagy vallalas volt.mai fejjel az amcsi foci es a kanadai foci posztok elnevezese vicces es egyben jo is valahol.foleg a kanadai focinal.
Van meg1 regi amerikai futball szabalyok konyvem magyarul amit anno a pesti bolhan vettem 95 fele.ha a kezembe kerul atlapozom majd es mutatok fotot majd.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
És akkor még nem tudtak álló embert rajzolni. Megcsinálták a négykézlábast és csak azt kellett forgatni mindenfelé 😊miért van mindenki négykézláb?Mert a könyv '94-es
Black_Adder
| 1894-es |
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
miért van mindenki négykézláb?Mert a könyv '94-es
Black_Adder
| 1894-es |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Zseniális 😀Középvonalhátvéd se rossz
Nem is tudom, melyik elnevezés a kedvencem, talán a pillér és a szaladó hátvéd.
A középhátvéd meg hát ugye alap.
warr_b
több mint 4 éve
Zseniális 😀 Nem is tudom, melyik elnevezés a kedvencem, talán a pillér és a szaladó hátvéd.
A középhátvéd meg hát ugye alap.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
miért van mindenki négykézláb?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 483
Csak erdekesseg:A jatekszabalyok konyv amiben kb 150+ sport szerepel a 94 korul lett magyarra leforditva.eleg nagy vallalas volt.mai fejjel az amcsi foci es a kanadai foci posztok elnevezese vicces es egyben jo is valahol.foleg a kanadai focinal.
Van meg1 regi amerikai futball szabalyok konyvem magyarul amit anno a pesti bolhan vettem 95 fele.ha a kezembe kerul atlapozom majd es mutatok fotot majd.
www.dropbox.com/s/d8be3ue00e1a311/20210218_072156.jpg?dl=0
www.dropbox.com/s/0vsnv18lp9epbnt/20210218_072220.jpg?dl=0
több mint 4 éve
RIP VJ Riverssel nagy párost alkottak 😕Hány ilyen van szerte a világban hogy ítéljünk el valakit és zárjuk le az ügyet, van egy bűnös (kit érdekel hogy ártatlan), mi megoldottuk a problémát és közben nem számít hogy emberek életét teszik tönkre. Az meg hogy nem kap kártérítést azért mert 17 évesen ellopott ezt azt az maga a vicc.
Más: Wyatt szépen összeszedett története, gratula!!! 😊
index.hu/sport/amerikaifutball/2021/02/16/halalra-iteltek-37-evig-ult-artatlanul---a-bajnok-segitett-neki/
dande
több mint 4 éve
RIP VJ Riverssel nagy párost alkottak 😕Más: Wyatt szépen összeszedett története, gratula!!! 😊
index.hu/sport/amerikaifutball/2021/02/16/halalra-iteltek-37-evig-ult-artatlanul---a-bajnok-segitett-neki/
több mint 4 éve
Former Bucs WR Vincent Jackson passes away at 38 https://t.co/czwaYAXvbz
— NBC Sports EDGE Football (@NBCSEdgeFB) February 15, 2021
asztakurva... első kedvenc játékosaim egyike volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
A legjobb/legrosszabb offseason forgatókönyv a 32 csapat számára a PFF szerint.Worst-case: It's nearly impossible for the Jaguars to have a “bad” offseason with how much cash and draft capital is at their disposal
www.pff.com/news/nfl-best-case-worst-case-scenarios-for-all-32-nfl-teams
iktriad

több mint 4 éve
A legjobb/legrosszabb offseason forgatókönyv a 32 csapat számára a PFF szerint.www.pff.com/news/nfl-best-case-worst-case-scenarios-for-all-32-nfl-teams
több mint 4 éve
Biztos baloldaliTudom, hogy ez a kép már számtalanszor el lett lőve, de nem baj.Véletlen lenne, hogy itt is ugyanott található, mint a képen?
Na ki lett Super Bowl-győztes?
Kampman
— Tom Brady (@TomBrady) February 10, 2021
iktriad
több mint 4 éve
Tudom, hogy ez a kép már számtalanszor el lett lőve, de nem baj.Véletlen lenne, hogy itt is ugyanott található, mint a képen?
Kampman
— Tom Brady (@TomBrady) February 10, 2021
több mint 4 éve
Tudom, hogy ez a kép már számtalanszor el lett lőve, de nem baj.Rex Ryan 😀
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tudom, hogy ez a kép már számtalanszor el lett lőve, de nem baj.Na ki lett Super Bowl-győztes?
több mint 4 éve
Már elég régóta ezt a saját készítésű háttérképem használom. Privát üzenetben várom az ajánlatokat, hogy a jobb oldalt melyik NBA vagy NHL csapat játékosára cseréljem 😀