NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 044 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 483
Amúgy csak én érzem azt, hogy az előző 3 SB teljesen semmilyen volt?
A tavalyiban még fordítás is volt, de nekem nem nagyon maradt meg belőle semmi. Az 53. személyes okokból tetszett, de semlegesként nyilván pusztulat lehetett.
A tegnapi meg tükörsimára sikeredett.
Kár. 😕
jamaicababa
Regen minden jobb volt.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 005 — Így remélem megfelelek nektek.....
A tavalyiban még fordítás is volt, de nekem nem nagyon maradt meg belőle semmi. Az 53. személyes okokból tetszett, de semlegesként nyilván pusztulat lehetett.
Kár. 😕
jamaicababa
Mondjuk az 51 s pláne az 52.t nehéz is felül múlni 😛 Az 52. ráadásul mind külföldi körítésben, mind magyar szinten is nagyon jól sikerült, nemcsak az Eagles győzelme miatt. 😊 Annak valóban volt varázsa. Nagyon hálás vagyok Sobrinak (igen neki 😉) hogy megvan magyarul.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 956
Tom Brady: 7 Super Bowl győzelem.
Cardinals, Falcons, Panthers, Lions, Vikings, Chargers, Texans, Jaguars, Titans, Browns, Bengals, Bills, Seahawks, Rams, Saints, Bears, Eagles, Jets: 6 Super Bowl győzelem együttvéve.
iktriad
Várjál...

SB győzelmek száma:
7 - Tom Brady
6 - Steelers, Patriots
5 - 49ers, Cowboys, Charles Haley
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Kár. 😕

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tom Brady: 7 Super Bowl győzelem.
Cardinals, Falcons, Panthers, Lions, Vikings, Chargers, Texans, Jaguars, Titans, Browns, Bengals, Bills, Seahawks, Rams, Saints, Bears, Eagles, Jets: 6 Super Bowl győzelem együttvéve.
több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 946
Amúgy Brady mvp címével mennyire értetek egyet?
Én előbb adtam volna Gronknak vagy Fournette-nek, vagy leginkább a komplett D-nek...
warr_b
Szerintem megérdemli, részben nevelő célzattal is. Végül is feltörekvő ifjú titán, ezzel most kap egy kis biztatást, hogy jó úton jár. A következő évtizedre nézve még több munkát fog beletenni, és akkor jönnek majd komolyabb eredmények is neki. 😁
több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 946
Akkor ide is összegezzük a fő tanulságot:

a 2003-as szezont a Tampa Bay nyerte, a Raiders elleni Super Bowl máig az utolsó finálé, amit magyar csatorna nem közvetített. A sport tv a következőt már műsorára tűzte, hogy itthon is mindenki láthassa Tom Brady első győzelmét. Faragó 2020 februárjában még leközvetíthette kedvenc csapata győzelmét, majd a jogok átvándoroltak az arena4-hez, ahol az első SB-n 2003 után újra a Bucs nyert, Brady-vel a soraiban.
r.baggio
Hé, ennek a copyright-ja részben nálam van! 😀
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
igen de a cím neve MVP nem pedig MVT v MVGOP.
egyéni díj, nem csoportos.

gronknak adtam volna

több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 1 994
Én előbb adtam volna Gronknak vagy Fournette-nek, vagy leginkább a komplett D-nek...
warr_b
Senki sem nyújtott kiugró egyéni számokat, offense és defense oldalon, ami indokolná az MVP címet. Tom pedig, mint offense vezére lehozta sallangmentesen, kb hiba nélkül a meccset. QBt mindig előnyben reszesítik, többi poszton brutált kell tolni, hogy megkapd...
Amúgy ha lehetett volna, akkor egyértelműen a komplett DEFnek adtam volna, amit műveltek a KC offense-zel, olyat Mahomes még sosem élt át NFL-ben..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 809 — nabege2@yahoo.com
warr_b
D-nek én is, dehát qb a szent
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 580 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
rokaur 876
És Gronk is megérdemelte. Van abban valami ironikus, hogy pont ő, a visszavonult, már nyaralgató, az NFL-re már csak nagyon beosztva alkalmas testű játékos volt talán az egyetlen a két csapat összes játékosa közül, aki képes volt az aktuális önmagát felulmúlni. Elégedett lehet, mehet vissza a strandra koktélt szürcsölni. 😊
peterk2005
Volt egy olyan erzesem, hogy a GB ellen mikor sok elkaponak remegett a keze, rengeteg volt az elejtett labda Brady nem fogja erre bizni az SB-t es elohuzza Gronkot, legyen barmilyen allapotban itt most mar nem volt hova "vedeni".
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Chiefs legalább másfél éve nem játszott ilyen rosszul. Ahhoz képest, hogy elvileg a rutin is adott volt, fejben sem tudtak ott lenni, az egész csapat dekoncentráltnak tűnt. A Bucs meg profi volt, hozták amit tudnak, nem hibáztak. Fejben is úgy ott voltak. ahogy egy playoffban / SB-n kell. Bradyn meg már tényleg csak hitetlenkedve elismerően bólogatni lehet. Az is hihetetlen, hogy mennyire nem unja, másrészt az is, hogy mennyire összejön neki a karrierje során minden. Látva - aki látta őket - hogy pl. egy Jim Kelly vagy Dan Marino mit össze nem melóztak a pályafutásuk során, hogy "semmit" ne tudjanak nyerni, mindig pechjük legyen. Erre jön Tommy Boy a semmiből a hatodik körben, lesérül előle a frissen szerződtetett franchise irányító, jön a tuck rule game és onnantól ahova lép ott megszilárdul a lába alatt a talaj, összeállnak a csillagok, van edző, van védelem, mindig éppen ami kell. Egészen bámulatos 😊 Persze a jó kapusnak van szerencséje, ez nem vitás. De ennél a Bucsnál volt kb. 6 jobb csapat a playoffban. Mégis végig tudtak masírozni idegenben a playoffon, úgy, hogy nem lehet azt mondani, hogy hirtelen űrjátékot vettek elő. Egyszerűen mindenki sorban ledobta a horgot amikor szembe jött velük. Előfordul időnként az ilyen, de így szoktak az egyszer egy évtizedben, egy playoffra összeálló csapatok nyerni. Bradynek meg az ezredik playoffjában, már ezret nyerve is összejön. 😀

Szóval a sztori legalább így érdekes lett (bár Mahomes 2. gyűrűjével is az lett volna). De a meccs (és amúgy szerintem az egész playoff) elég uncsi, gyengus volt. Mondjuk nem csak az idei, szerintem kb. a Philly-Pats döntő óta nem jók a playoffok, van 1-2 kiváló meccs évente (első Pats-Chiefs remek volt), a többi meh... Idén egy igazán jó meccs se volt. Ha izgalmas is volt néhány, inkább a hibák miatt volt az, nem az extra teljesítmények miatt. Mindegy, valószínűleg csak egy rossz sorozat, ami végetért, és jövő évtől megint jönnek a remek playoffok, sok jó meccsel, mint a 2000-es évek első 15-16 évében volt.

Ja, és annak örülök, hogy Arians nyert egy SB-t. Edzőként nem sorolom a legjobbak közé, de emberíleg bírom, Harminc vagy mennyi évet kellett várnia, hogy kaphasson HC esélyt, ez azért igazságtalan volt a sorstól. De a karrierje vége kárpótolta, megjött a szerencse.

És Gronk is megérdemelte. Van abban valami ironikus, hogy pont ő, a visszavonult, már nyaralgató, az NFL-re már csak nagyon beosztva alkalmas testű játékos volt talán az egyetlen a két csapat összes játékosa közül, aki képes volt az aktuális önmagát felulmúlni. Elégedett lehet, mehet vissza a strandra koktélt szürcsölni. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
As ONE .... libabőr 👏🙏
[Vince Lombardi SB felvezető]

youtu.be/SilS_vq4XOw
bogec7
Szerintem is baromi jó lett, de nekem nagyon kilógott az egész milliőből.
Persze felfelé

több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 1 994
As ONE .... libabőr 👏🙏
[Vince Lombardi SB felvezető]

youtu.be/SilS_vq4XOw

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Brady elképesztő, de talán a leghitványabb SB volt amit láttam. A körítés legalább is biztosan, be is aludtam párszor.

Hányinger ez a mainstream puha vonal amit eroltetnek, szépen kiölik az egyediséget az egész cirkuszból.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 522 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bradyvel nem kéne majd kivárni azt az 5 évet a HOFhoz, aznap kell beiktatni amikor visszavonul...
Black_Adder
Amúgy ez nekem is eszembe jutott màr.
NB2
Azért 1 ember miatt nem kéne megváltoztatni a szabályt! Hiába ő az az 1!

a 2003-as szezont a Tampa Bay nyerte, a Raiders elleni Super Bowl máig az utolsó finálé, amit magyar csatorna nem közvetített. A sport tv a következőt már műsorára tűzte, hogy itthon is mindenki láthassa Tom Brady első győzelmét. Faragó 2020 februárjában még leközvetíthette kedvenc csapata győzelmét, majd a jogok átvándoroltak az arena4-hez, ahol az első SB-n 2003 után újra a Bucs nyert, Brady-vel a soraiban.
r.baggio
kis pontosítás: a 2002es szezonra gondolsz / a döntő valóban '03ban volt/ és az már a második győzelme volt
Cuchulain82
Jogos, és akkor már azt is hozzá lehet tenni, hogy Faragó az Eagles elleni győzelmet közvetítette, a Panthers ellen még Méhes Gábor és Baló György kommentált 😊
r.baggio
Ilyen gyöngyszemek nincsenek meg vkinek?
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 809 — nabege2@yahoo.com
Bradyvel nem kéne majd kivárni azt az 5 évet a HOFhoz, aznap kell beiktatni amikor visszavonul...
Black_Adder
Amúgy ez nekem is eszembe jutott màr.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 483
szerintem brady durvan kiegett mar.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante

r.baggio
kis pontosítás: a 2002es szezonra gondolsz / a döntő valóban '03ban volt/ és az már a második győzelme volt
Cuchulain82
Jogos, és akkor már azt is hozzá lehet tenni, hogy Faragó az Eagles elleni győzelmet közvetítette, a Panthers ellen még Méhes Gábor és Baló György kommentált 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 522 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Black_Adder
Holnap? 🤣
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

r.baggio
több mint 5 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 678 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.
Kurva unalmas SB volt, de megérdemelte a Tampa.
tenorx
Ja, hogy micsoda defense-et hozott össze megint, a Pats után 😉
ender1112
Másnak is volt már jó defense, sőt, jobb is.
Ennyi győzelmet azért már nehéz bármire fogni.
tenorx
Emgem most nem mások győzelmei érdekelnek. Azt nem értem, miért Brady kapja nálad (és másoknál) a kreditet, amiért a Tampa védelem TD nélkül tartotta meg a a Chiefs-t.
több mint 5 éve
tenorx 14 044 — fő libsi
Tegnap éjjel elhunyt az NFL szakíró Chris Wesseling. RIP

iktriad