NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 044 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 627 — Grady Judd fan
Az NFL Network elemzője, Chris Wesseling tegnap meghalt. 😕

www.nfl.com/news/nfl-com-writer-podcaster-chris-wesseling-dies-at-age-46

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
tenorx 14 044 — fő libsi
Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.
Kurva unalmas SB volt, de megérdemelte a Tampa.
tenorx
Ja, hogy micsoda defense-et hozott össze megint, a Pats után 😉
ender1112
Másnak is volt már jó defense, sőt, jobb is.
Ennyi győzelmet azért már nehéz bármire fogni.
több mint 5 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 678 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.
tenorx
Ja, hogy micsoda defense-et hozott össze megint, a Pats után 😉
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 956
tenorx
És majd ha befejezte mint játékos, akkor edzőnek áll és folytatja tovább? 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
tenorx 14 044 — fő libsi
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante
Akkor ide is összegezzük a fő tanulságot:

a 2003-as szezont a Tampa Bay nyerte, a Raiders elleni Super Bowl máig az utolsó finálé, amit magyar csatorna nem közvetített. A sport tv a következőt már műsorára tűzte, hogy itthon is mindenki láthassa Tom Brady első győzelmét. Faragó 2020 februárjában még leközvetíthette kedvenc csapata győzelmét, majd a jogok átvándoroltak az arena4-hez, ahol az első SB-n 2003 után újra a Bucs nyert, Brady-vel a soraiban.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Brady skalpjai a Superbowl-ban:
Kurt Warner
Jake Delhomme
Donovan McNabb
Russell Wilson
Matt Ryan
Jared Goff
Patrick Mahomes II

Bradyt legyőzök listája:
Eli Manning (2×)
Nick Foles
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 528
18 év alatt nem hagytam ott SBt most megtörtént és mindig tudtam gratulálni a győztesnek..... most nagyon nem (vagy nehezen) fog menni bocs minden Tampa drukkertől.....
dande
A második félidőt már én is csak fél szemmel néztem. Nekem sem szimpatikus ez a csapat, de a teljesítményüket elismerem, a playoffba megérdemelten jutottak be, ott is az összes meccsüket megérdemelten nyerték.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 005 — Így remélem megfelelek nektek.....
18 év alatt nem hagytam ott SBt most megtörtént és mindig tudtam gratulálni a győztesnek..... most nagyon nem (vagy nehezen) fog menni bocs minden Tampa drukkertől.....
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 825 — Chiefs GM
az nfl magyarországi arca, Gyuri34
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
Vagy nem.
Sobri Jóska
Mondjuk ez a stúdió Arpaval nagyjából le is hugyozta a 21.századi, fiatalos, másfajta tv koncepciót, “szerencsére” ide is begyűrűzött a belterjes jopofizas.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kicsit magasabb lesz valószínűleg a salary cap a vártnál.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 038 — The Mathematician
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történt
r.baggio
Mert ő szar 🤣🤣🤣
gabokocka
meg mert aki a földön van abba minek még1et rúgni? 😀
eleve az ő cseréje csak segíthet az eaglesnek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 018 — Keep pounding
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történt
r.baggio
Mert ő szar 🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
r.baggio
qwhite interesting...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 532 — Amerikai sportok rajongója
Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Köszi
Lucifer
itt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
zavi27
Úgy tudom készülnek ittotték rendesen. Azt mondták, hogy lesz 2 HD és 2 sd Arena4 holnap és növelték a szerver kapacitást is.
shawnka
Végülis a szezon utolsó meccsére korrekt tőlük ha összerakják!😀 Hokin vagy ismétléseknél szerencsére nekem mindig tökéletesen működik.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Tegnap éjjel elhunyt az NFL szakíró Chris Wesseling. RIP
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kipróbáltam ezt az itt ott tv-t, legalább a superbowlt nézzem magyarul, ha lehet. Háát ... vasárnap kora délelőtt van és a minőség pocsék. És még így is eléggé szaggat. Aztért majd még adok neki egy esélyt, de valószínűleg inkább marad a gamepass.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nagy ötlet volt 2016-ban QB-ért feltradelni az 1. kör legelejébe, majd meghosszabbítani őket nagy pénzért, hogy aztán a draft után 5 évvel mindkettő (Goff, Wentz) el legyen cserélve máshová...

iktriad
kérlek meséld el a Bortles sztorit...
sutianap
Pont tegnap jött ki a SB Nation-ön egy videó a 2017-es Jaguars összeomlásáról egy videó, amiben Bortles sorsa is benne van.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 522 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 483
Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Köszi
Lucifer
itt ott tv akkor
Negritis
Pont ezt javasolták alattad is pár hsz-el 😀
Vagy biztos ami biztos én is írjam le, hogy ittott tv? 😀
tenorx
nem tűnt fel , my mistake 😀
Negritis
vagy kerj vmilyen ismerosodtol online elerhetotseget akinek van arena 4 csatornaja.
tvgo stb...
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 115 — WHO DAT!!!!
Az igazi győztesek 😁

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 865
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 038 — The Mathematician
Lucifer
itt ott tv akkor
Negritis
tenorx
nem tűnt fel , my mistake 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
tenorx 14 044 — fő libsi
Lucifer
itt ott tv akkor
Negritis