NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
149
25
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Az NFL Network elemzője, Chris Wesseling tegnap meghalt. 😕www.nfl.com/news/nfl-com-writer-podcaster-chris-wesseling-dies-at-age-46
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Másnak is volt már jó defense, sőt, jobb is.Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.Ja, hogy micsoda defense-et hozott össze megint, a Pats után 😉
Kurva unalmas SB volt, de megérdemelte a Tampa.
tenorx
ender1112
Ennyi győzelmet azért már nehéz bármire fogni.
több mint 5 éve
Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.Ja, hogy micsoda defense-et hozott össze megint, a Pats után 😉
tenorx
több mint 5 éve
Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.És majd ha befejezte mint játékos, akkor edzőnek áll és folytatja tovább? 😀
tenorx
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Szomorú elismerni, de igen. Innentől nincs értelme bármiféle vitának, Brady a GOAT, és Brady a rendszer.Kurva unalmas SB volt, de megérdemelte a Tampa.
több mint 5 éve
Akkor ide is összegezzük a fő tanulságot:a 2003-as szezont a Tampa Bay nyerte, a Raiders elleni Super Bowl máig az utolsó finálé, amit magyar csatorna nem közvetített. A sport tv a következőt már műsorára tűzte, hogy itthon is mindenki láthassa Tom Brady első győzelmét. Faragó 2020 februárjában még leközvetíthette kedvenc csapata győzelmét, majd a jogok átvándoroltak az arena4-hez, ahol az első SB-n 2003 után újra a Bucs nyert, Brady-vel a soraiban.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Brady skalpjai a Superbowl-ban:Kurt Warner
Jake Delhomme
Donovan McNabb
Russell Wilson
Matt Ryan
Jared Goff
Patrick Mahomes II
Bradyt legyőzök listája:
Eli Manning (2×)
Nick Foles
több mint 5 éve
18 év alatt nem hagytam ott SBt most megtörtént és mindig tudtam gratulálni a győztesnek..... most nagyon nem (vagy nehezen) fog menni bocs minden Tampa drukkertől.....A második félidőt már én is csak fél szemmel néztem. Nekem sem szimpatikus ez a csapat, de a teljesítményüket elismerem, a playoffba megérdemelten jutottak be, ott is az összes meccsüket megérdemelten nyerték.
dande
több mint 5 éve
18 év alatt nem hagytam ott SBt most megtörtént és mindig tudtam gratulálni a győztesnek..... most nagyon nem (vagy nehezen) fog menni bocs minden Tampa drukkertől.....
több mint 5 éve
Mondjuk ez a stúdió Arpaval nagyjából le is hugyozta a 21.századi, fiatalos, másfajta tv koncepciót, “szerencsére” ide is begyűrűzött a belterjes jopofizas.az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Vagy nem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kicsit magasabb lesz valószínűleg a salary cap a vártnál. Though the NFL’s salary cap is not expected to be officially set until next month, league sources believe it will be roughly $180-$181 million. Throughout the past season, many expected it to be around $175 million, but it now is projected to come in slightly higher, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 7, 2021
több mint 5 éve
meg mert aki a földön van abba minek még1et rúgni? 😀Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történtMert ő szar 🤣🤣🤣
r.baggio
gabokocka
eleve az ő cseréje csak segíthet az eaglesnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történtMert ő szar 🤣🤣🤣
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történtqwhite interesting...
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Végülis a szezon utolsó meccsére korrekt tőlük ha összerakják!😀 Hokin vagy ismétléseknél szerencsére nekem mindig tökéletesen működik.Úgy tudom készülnek ittotték rendesen. Azt mondták, hogy lesz 2 HD és 2 sd Arena4 holnap és növelték a szerver kapacitást is.Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
Lucifer
zavi27
shawnka
több mint 5 éve
Tegnap éjjel elhunyt az NFL szakíró Chris Wesseling. RIPRest in heaven, Chris Wesseling ❤️ pic.twitter.com/og5CXrFfac
— Lakisha Jackson Wesseling (@LakishaJackson) February 6, 2021
több mint 5 éve
Kipróbáltam ezt az itt ott tv-t, legalább a superbowlt nézzem magyarul, ha lehet. Háát ... vasárnap kora délelőtt van és a minőség pocsék. És még így is eléggé szaggat. Aztért majd még adok neki egy esélyt, de valószínűleg inkább marad a gamepass.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Pont tegnap jött ki a SB Nation-ön egy videó a 2017-es Jaguars összeomlásáról egy videó, amiben Bortles sorsa is benne van.Nagy ötlet volt 2016-ban QB-ért feltradelni az 1. kör legelejébe, majd meghosszabbítani őket nagy pénzért, hogy aztán a draft után 5 évvel mindkettő (Goff, Wentz) el legyen cserélve máshová...kérlek meséld el a Bortles sztorit...
Eagles are expected to trade Carson Wentz in the coming days in what would be the latest blockbuster QB deal to rock the NFL, sources tell @mortreport and me. The most pertinent questions now become where, when and for what. But it could happen as early as this week.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 6, 2021
iktriad
sutianap
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
vagy kerj vmilyen ismerosodtol online elerhetotseget akinek van arena 4 csatornaja.nem tűnt fel , my mistake 😀Pont ezt javasolták alattad is pár hsz-el 😀Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv akkor
Lucifer
Negritis
Vagy biztos ami biztos én is írjam le, hogy ittott tv? 😀
tenorx
Negritis
tvgo stb...
több mint 5 éve
Az igazi győztesek 😁NFL Honors! pic.twitter.com/xjqy8QWOi4
— NFL Memes (@NFL_Memes) February 7, 2021

több mint 5 éve
nem tűnt fel , my mistake 😀Pont ezt javasolták alattad is pár hsz-el 😀Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv akkor
Lucifer
Negritis
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Pont ezt javasolták alattad is pár hsz-el 😀Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv akkor
Lucifer
Negritis