NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 044 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
az nfl magyarországi arca, Gyuri34
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Bástya elvtársAaron Rodgers/Big Ben már le is van szarva. Meg Wilson, Mahomes, Burrow, Herbie, Allen, és az idei QB draft class is, ahonnan szerintem legalább 2 vagy 3 korszakos egyéniség érkezhet majd a ligába... #Bezzegrégen
iktriad
Mahomes és Wilson lesz a következő évek arca az öregek után. A többi jelenleg vicc kategória, ha a PM, Brady, BB, Brees, ARod hype és media szinthez nézzük.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 473 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Gyuri34?
YoungZeeZee
Majdnem olyan legendás, mint Christopher Walken órás monológja a Ponyvaregényben.
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 483

r.baggio
Gyuri34?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 473 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

r.baggio
Bástya elvtársAaron Rodgers/Big Ben már le is van szarva. Meg Wilson, Mahomes, Burrow, Herbie, Allen, és az idei QB draft class is, ahonnan szerintem legalább 2 vagy 3 korszakos egyéniség érkezhet majd a ligába... #Bezzegrégen

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 115 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 956
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:

peterk2005
A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.

Erdekesseg:

😊
Borbinho
Patsnel jo lenne latni h milyen lenne ez a stat egy Brady vezette evben vagy ugy overall.

A masik grafikonnal meg erdekes h a masodik helyezett a Rams elleni SB donton levo szitu lett. Nem is emlekeztem h volt ilyen es h milyen tavnal. Gondolom az FG elott lehetett.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 517
Matthew99
Kicsit arra emlékeztet, amikor a Falcons-Pats döntő előtt mutatják Ryan bemelegítését, miközben a nagy kivetítőn Brady van.

Jól kifejezi a Brady-s Super Bowlok narratíváját. Van a nagy, sikeres, megdönthetetlennek tűnő gigász és sorban jönnek azok, akik megpróbálják megdönteni, több-kevesebb sikerrel. Most Mahomes-on a sor.

több mint 5 éve
a Saints-nél is megy a cap "mágia" | (machinálás) |

Per league source the #Saints have renegotiated Drew Brees' contract to open up nearly $24M in cap space for 2021.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 189 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 027 — The Mathematician
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0205%2Fr811161_1296x729_16-9.jpg
Kansas City Chiefs assistant coach Britt Reid involved in multicar crash with life-threatening injuries
Chiefs outside linebackers coach Britt Reid was involved in a multicar crash Thursday night that left a 5-year-old child with life-threatening injuries, according to a team statement and the police report.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:

peterk2005
A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.

Erdekesseg:

😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 483
spojler: joe flacco nincs rajta 😀
 www.youtube.com/watch?v=nOT1S6GL5ik
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 189 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 808 — nabege2@yahoo.com
Nfl gamepass sb-re egy dodó
több mint 5 éve
Volt itt valahol az oldalsávban a napokban egy hír, amiben a szezon legszebb pillanatai voltak összevágva két vidiben. Sehogy sem találom. Somebody?
Hanni
 youtu.be/QIAlcFNa8N0

---
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 027 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 607 — Poloska confirmed
Volt itt valahol az oldalsávban a napokban egy hír, amiben a szezon legszebb pillanatai voltak összevágva két vidiben. Sehogy sem találom. Somebody?
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!
Nagyon jól néz ki szerintem, ellenben a full piros szerelésük nekem nem tetszik.

Mondjuk amióta NFL-et nézek (2000-es évek közepe) a legjobb uniform a 2000-es évek vége felé a Chargers fehér meze volt, kék nadrággal, fehér sisakkal. Kár, hogy ezt nagyjából San Diegóban hagyták.

Kampman
Ezt 1 dolognak sikerült überelni, a mostani navy blue color rush cuccnak:

és h egy szomorú vonatkozást is hozzak arról az időszakból:
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0122%2Fr47214_1296x729_16-9.jpg
Former NFL head coach Marty Schottenheimer moved to hospice facility, family says
Former NFL head coach Marty Schottenheimer was moved to a hospice facility near his home in Charlotte, North Carolina, on Saturday because of complications from Alzheimer's disease, his family said Wednesday.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 517
Kétszer játszott kékben, a Giants ellen. Fehérben egyszer kapott ki eddig,
Wyatt
A Rams ellen (először) és a Panthers ellen is kékben nyert.
Kampman
Rosszul fogalmaztam, valóban, ott a két vereséget akartam hangsúlyozni a kékben, nem pedig, hogy összesen annyiszor volt csak hazaiban. De a fehér amúgy is jobb 😊
Wyatt
Sokkal jobban nézne ki ez a Super Bowl, ha a Chiefs piros nadrágban lenne.

Ez a piros-fehér Chiefs mez elég gyász.
Cubehor
Nagyon jól néz ki szerintem, ellenben a full piros szerelésük nekem nem tetszik.

Mondjuk amióta NFL-et nézek (2000-es évek közepe) a legjobb uniform a 2000-es évek vége felé a Chargers fehér meze volt, kék nadrággal, fehér sisakkal. Kár, hogy ezt nagyjából San Diegóban hagyták.

több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Wyatt
Kampman
Rosszul fogalmaztam, valóban, ott a két vereséget akartam hangsúlyozni a kékben, nem pedig, hogy összesen annyiszor volt csak hazaiban. De a fehér amúgy is jobb 😊
Wyatt

Cubehor
Valóban ez a legnagyobb gond ezzel a meccsel! 😉

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Wyatt
Kampman
Wyatt

több mint 5 éve
Van esetleg valakinek eladó példány a NE CSAK A LABDÁT NÉZD! playbook kiadásából?
r.baggio
Eladó nincs, de pdf-ben át tudom küldeni ha az segítség😊
Яagi
Még jobb, köszönöm!

---