NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
63
20
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
NFL csevegő
82 feliratkozó
27 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Mahomes és Wilson lesz a következő évek arca az öregek után. A többi jelenleg vicc kategória, ha a PM, Brady, BB, Brees, ARod hype és media szinthez nézzük.az nfl magyarországi arca, Gyuri34
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggioBástya elvtársAaron Rodgers/Big Ben már le is van szarva. Meg Wilson, Mahomes, Burrow, Herbie, Allen, és az idei QB draft class is, ahonnan szerintem legalább 2 vagy 3 korszakos egyéniség érkezhet majd a ligába... #Bezzegrégen
iktriad
több mint 5 éve
Majdnem olyan legendás, mint Christopher Walken órás monológja a Ponyvaregényben.az nfl magyarországi arca, Gyuri34Gyuri34?
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
YoungZeeZee
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
az nfl magyarországi arca, Gyuri34Gyuri34?
r.baggio
több mint 5 éve
az nfl magyarországi arca, Gyuri34
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
az nfl magyarországi arca, Gyuri34www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Patsnel jo lenne latni h milyen lenne ez a stat egy Brady vezette evben vagy ugy overall.Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.
peterk2005
Erdekesseg:
The 15 biggest 4th down debacles in the playoffs pic.twitter.com/DOzhFtvbLR
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) January 18, 2021
😊
Borbinho
A masik grafikonnal meg erdekes h a masodik helyezett a Rams elleni SB donton levo szitu lett. Nem is emlekeztem h volt ilyen es h milyen tavnal. Gondolom az FG elott lehetett.
több mint 5 éve
Matthew99Kicsit arra emlékeztet, amikor a Falcons-Pats döntő előtt mutatják Ryan bemelegítését, miközben a nagy kivetítőn Brady van.
Jól kifejezi a Brady-s Super Bowlok narratíváját. Van a nagy, sikeres, megdönthetetlennek tűnő gigász és sorban jönnek azok, akik megpróbálják megdönteni, több-kevesebb sikerrel. Most Mahomes-on a sor.
több mint 5 éve
a Saints-nél is megy a cap "mágia" | (machinálás) | Per league source the #Saints have renegotiated Drew Brees' contract to open up nearly $24M in cap space for 2021.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.
peterk2005
Erdekesseg:
The 15 biggest 4th down debacles in the playoffs pic.twitter.com/DOzhFtvbLR
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) January 18, 2021
😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
spojler: joe flacco nincs rajta 😀 www.youtube.com/watch?v=nOT1S6GL5ik
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nfl gamepass sb-re egy dodó
több mint 5 éve
Volt itt valahol az oldalsávban a napokban egy hír, amiben a szezon legszebb pillanatai voltak összevágva két vidiben. Sehogy sem találom. Somebody?youtu.be/QIAlcFNa8N0
Hanni

---
több mint 5 éve
There were over 20 Chiefs players and staffers, including QB Patrick Mahomes, scheduled Sunday to get a haircut with the barber who tested positive for COVID, per sources. The Chiefs acted wisely and aggressively, and pulled the barber - mid-cut - once his test results came in.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 3, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Volt itt valahol az oldalsávban a napokban egy hír, amiben a szezon legszebb pillanatai voltak összevágva két vidiben. Sehogy sem találom. Somebody?
több mint 5 éve
Nagyon jól néz ki szerintem, ellenben a full piros szerelésük nekem nem tetszik.Ezt 1 dolognak sikerült überelni, a mostani navy blue color rush cuccnak:
Mondjuk amióta NFL-et nézek (2000-es évek közepe) a legjobb uniform a 2000-es évek vége felé a Chargers fehér meze volt, kék nadrággal, fehér sisakkal. Kár, hogy ezt nagyjából San Diegóban hagyták.
Kampman

és h egy szomorú vonatkozást is hozzak arról az időszakból:
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nagyon jól néz ki szerintem, ellenben a full piros szerelésük nekem nem tetszik.Sokkal jobban nézne ki ez a Super Bowl, ha a Chiefs piros nadrágban lenne.Rosszul fogalmaztam, valóban, ott a két vereséget akartam hangsúlyozni a kékben, nem pedig, hogy összesen annyiszor volt csak hazaiban. De a fehér amúgy is jobb 😊Kétszer játszott kékben, a Giants ellen. Fehérben egyszer kapott ki eddig,A Rams ellen (először) és a Panthers ellen is kékben nyert.
Wyatt
Kampman
Wyatt
Ez a piros-fehér Chiefs mez elég gyász.
Cubehor
Mondjuk amióta NFL-et nézek (2000-es évek közepe) a legjobb uniform a 2000-es évek vége felé a Chargers fehér meze volt, kék nadrággal, fehér sisakkal. Kár, hogy ezt nagyjából San Diegóban hagyták.
több mint 5 éve
Valóban ez a legnagyobb gond ezzel a meccsel! 😉Sokkal jobban nézne ki ez a Super Bowl, ha a Chiefs piros nadrágban lenne.Rosszul fogalmaztam, valóban, ott a két vereséget akartam hangsúlyozni a kékben, nem pedig, hogy összesen annyiszor volt csak hazaiban. De a fehér amúgy is jobb 😊Kétszer játszott kékben, a Giants ellen. Fehérben egyszer kapott ki eddig,A Rams ellen (először) és a Panthers ellen is kékben nyert.
Wyatt
Kampman
Wyatt
Cubehor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Sokkal jobban nézne ki ez a Super Bowl, ha a Chiefs piros nadrágban lenne.Rosszul fogalmaztam, valóban, ott a két vereséget akartam hangsúlyozni a kékben, nem pedig, hogy összesen annyiszor volt csak hazaiban. De a fehér amúgy is jobb 😊Kétszer játszott kékben, a Giants ellen. Fehérben egyszer kapott ki eddig,A Rams ellen (először) és a Panthers ellen is kékben nyert.
Wyatt
Kampman
Wyatt
több mint 5 éve
Még jobb, köszönöm!Van esetleg valakinek eladó példány a NE CSAK A LABDÁT NÉZD! playbook kiadásából?Eladó nincs, de pdf-ben át tudom küldeni ha az segítség😊
r.baggio
Яagi

---