NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 044 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 521 — I like the Texans, I like who we are
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?
Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Szóval nálam egy Szteford szintű játékos értéke reálisan kb 5 vagy 6 db első körös draftcetli.
Kijelenthetjük, hogy bemondtam a frankót?
Ámen.
Riverske
Draft nélkül nem lehet csapatot építeni. A Rams egy win now módban van. Ha ez sem jön be McVaynek jövőre mehet amerre akar. De pl egy top rookie 4+1 évig bagóért játszik. Sok csapat akkor ér el nagy eredményt mikor a franchise irányítójuk újonc szerződés alatt játszik. Addig van pénz csapatot építeni köré.
Ha nem lenne értéke a draft cetlinek többet kértek volna Staffordért.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 020 — The Mathematician
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?
Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Szóval nálam egy Szteford szintű játékos értéke reálisan kb 5 vagy 6 db első körös draftcetli.
Ámen.
Riverske
és azt is hogy bődületes hülyeséget mondtál
mióta fix contractja van az első körösöknek azóta bőven jobb értéke van mint előtte
nincs az hogy jön sam bradford 1/1el és egy pass eldobása előtt már elkéri a város kulcsát
valamint az 5. éves opció is sokat számít hogy meg tudd tartani a tehetségeidet(+fr tag de az nem függ ezzel össze)
brady meg wilson sem első körösök voltak, akkor a 3. körig meg a 6. körig nincs értelme a draftnak?
hagyjuk már

ha nem érne semmit az első körös akkor a lions miért is cserélte el staffordot?
a Rams esetében a kész játékos többet ér mint a draft cetli, de egy jags-jets-bengals-lions esetében fontosabb a több draft lehetőleg elől hogy felépüljön az a csapat ahova már nem draft pick hanem kész játékos kell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Riverske Philadelphia Eagles Miami Hurricanes 186 — White lives matter
Ámen.

Szerkesztette: Riverske
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 028
Összefoglaló, hogy ki mit ajánlott Staffordért, és mi hogyan történt:

www.si.com/.amp/nfl/2021/02/01/mmqb-super-bowl-week-matthew-stafford-trade-negotiations-los-angeles-rams?__twitter_impression=true
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 284 — Whoops, looks like something went wrong.
Goff is szerepelt a Ballersben. O mar sokadik, aki ott bohockodott es aztan cut vagy trade sorsara jutott. Atok az a sorozat. 😀

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante
Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.
warr_b
hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_Washington_Football_Team_first-round_draft_picks

ha meg már Los Angeles, akkor a Chargers szériája a kedvencem:

r.baggio
És ugye ne felejtsük ki, hogy utána még egyszer megcsinálták ezt a hosszú szériát. Pont belefutottam nap közben, valóban szép bekérdezés volt 😀
Wyatt
de ami felteszi az egészre a koronát, hogy az általam kiemelt Chargers sorozat idején ugyanaz volt a GM, mint az általad említett washongtoni duplázásnál, Bobby Beathard 😊
 en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Beathard

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 521 — I like the Texans, I like who we are
Houston Texans 1936 és 2001 között nem húzott az első körben
Black_Adder
És a "hagyományokat" ápolják azzal, hogy tavaly meg idén se teszik meg ugyanezt. 😊
iktriad
Az idénnel várj még 😃
több mint 5 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Nem vagyok lexikon, bocs 😊
Amúgy pont akkoriban nyertünk SB-okat, úgyhogy a first round pickek túlértékeltek XD
warr_b
Azért az, hogy 22 szezon alatt 3-szor volt a Skinsnek első körös pickje, mégis csak említésre méltó dolog. 😊
Jan
Ez szerintem teljesen más kontextus
Pl. 15 éve nem volt rookie salary limit, ha az 1/1en választottál egy Bradfordot az pénzügyileg megnyomta a franchiset...

Sokszor megérte cserélni az első kört

Most sokkal nagyobb érték a draft pick

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.
warr_b
hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben

r.baggio
És ugye ne felejtsük ki, hogy utána még egyszer megcsinálták ezt a hosszú szériát. Pont belefutottam nap közben, valóban szép bekérdezés volt 😀

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 515 — Steelers fan
Amúgy pont akkoriban nyertünk SB-okat, úgyhogy a first round pickek túlértékeltek XD
warr_b
Azért az, hogy 22 szezon alatt 3-szor volt a Skinsnek első körös pickje, mégis csak említésre méltó dolog. 😊
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 576 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b

r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 469 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Black_Adder
És a "hagyományokat" ápolják azzal, hogy tavaly meg idén se teszik meg ugyanezt. 😊
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win
Les Snead nem akar dolgozni a draft 1. napján, illetve bajlódni az 5. éves opcióval.

iktriad
warr_b

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Les Snead nem akar dolgozni a draft 1. napján, illetve bajlódni az 5. éves opcióval.
iktriad
warr_b
a wizards csinált hasonlót az nba-ben
úgy oldva meg h kb a másik csapatnak draftoltak majd a draft után egyből küldték tovább akit húztak
lényegében megrendelésre draftoltak mikor kellett draftolni
mer ugye az nba-ben a cavs kreténsége miatt van egy olyan szabály hogy egymás után 2 évben nem teheted meg hogy nem húzol az első körben
 basketballnoise.com/what-is-the-stepien-rule/
Negritis
Ah. Érdekes. Mondjuk a kosárlabdát egyáltalán nem követem 😊
warr_b
kiváncsi vagyok amúgy hogy a Rams miatt lesz-e hasonló szabály mint ami az nba-ben van
tippre nem

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 576 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
warr_b
úgy oldva meg h kb a másik csapatnak draftoltak majd a draft után egyből küldték tovább akit húztak
mer ugye az nba-ben a cavs kreténsége miatt van egy olyan szabály hogy egymás után 2 évben nem teheted meg hogy nem húzol az első körben
Negritis
Ah. Érdekes. Mondjuk a kosárlabdát egyáltalán nem követem 😊

több mint 5 éve
iktriad
warr_b

több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
Történelmi csere.

Mondjuk az eddig már beváltott 1. körös Rams pickeket eléggé hervasztón használták fel. (igaz pl. Chaisson nálunk az év utolsó harmadára már kezdett hasonlítani egy 1. körös prospectre. )
•2017: Traded to Titans (Corey Davis)
•2018: Traded to Pats (Isaiah Wynn)
•2019: Traded to Falcons (Kaleb McGary)
•2020: Traded to Jags (K'Lavon Chaisson)
iktriad
Na ja, JaMarcus Russelért nem adtak Michael Vicket... 😊
több mint 5 éve

iktriad

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!
Történelmi csere.

Mondjuk az eddig felhasznált 1. körös Rams pickeket eléggé hervasztón használták fel. (igaz pl. Chaisson nálunk az év utolsó harmadára már kezdett hasonlítani egy 1. körös prospectre. )
iktriad
aajándékló foga visszarág?
sutianap
Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Történelmi csere.

Mondjuk az eddig felhasznált 1. körös Rams pickeket eléggé hervasztón használták fel. (igaz pl. Chaisson nálunk az év utolsó harmadára már kezdett hasonlítani egy 1. körös prospectre. )
iktriad
aajándékló foga visszarág?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 469 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Történelmi csere.

Mondjuk az eddig már beváltott 1. körös Rams pickeket eléggé hervasztón használták fel. (igaz pl. Chaisson nálunk az év utolsó harmadára már kezdett hasonlítani egy 1. körös prospectre. )

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 189 — Invisible man
Vajon hány QB után keletkezik majd ennyi dead money a listáról a régi csapatánál. Én 4-et mondok(szerintem Wentz és Rodgers marad a helyén).

iktriad
Jimmy elég no brainer.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Vajon hány QB után keletkezik majd ennyi dead money a listáról a régi csapatánál. Én 4-et mondok(szerintem Wentz és Rodgers marad a helyén).