NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyébként nagyon viccesek a Tom Brady-s hírek - állítólag ő akart a 49ersbe menni, és nem fordítva, azért volt tele minden 49ers pletykákkal. Nem is értettem, miért akarnák leültetni Jimmy G-t.Hát akkor Winston kezd a szezon feléig! Vagy ha csonka szezon lesz, akkor kibírja! 😁
Így igazából Chargers, Bucs vagy vissza New Englandbe. A Bucs O-fal mögött kb. fél szezont adok neki.
tenorx
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Ha igazak az agymenései Bradynek, akkor Gruden gyorsan elengedte a Brady témát. Szerintem Tampa lesz. Chargers QB-t draftol.Egyébként nagyon viccesek a Tom Brady-s hírek - állítólag ő akart a 49ersbe menni, és nem fordítva, azért volt tele minden 49ers pletykákkal. Nem is értettem, miért akarnák leültetni Jimmy G-t.Chargers helyett inkább a Raiderst mondanám. Úgy is menő más szórakoztató iparban dolgozó nagy sztároknál, hogy túl a csúcson elmenj Vegasba jó pénzt keresni. 😊
Így igazából Chargers, Bucs vagy vissza New Englandbe. A Bucs O-fal mögött kb. fél szezont adok neki.
tenorx
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Egyébként nagyon viccesek a Tom Brady-s hírek - állítólag ő akart a 49ersbe menni, és nem fordítva, azért volt tele minden 49ers pletykákkal. Nem is értettem, miért akarnák leültetni Jimmy G-t.Chargers helyett inkább a Raiderst mondanám. Úgy is menő más szórakoztató iparban dolgozó nagy sztároknál, hogy túl a csúcson elmenj Vegasba jó pénzt keresni. 😊
tenorx
több mint 4 éve
Egyébként nagyon viccesek a Tom Brady-s hírek - állítólag ő akart a 49ersbe menni, és nem fordítva, azért volt tele minden 49ers pletykákkal. Nem is értettem, miért akarnák leültetni Jimmy G-t.Így igazából Chargers, Bucs vagy vissza New Englandbe. A Bucs O-fal mögött kb. fél szezont adok neki.
több mint 4 éve
Emberek holnap kinyit a tampering piac, szerdán meg a ligaújév!twitter.com/AdamSchefter/status/1239323056784453632
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Hát ja. twitter.com/MySportsUpdate/status/1239231167183966211Szerintem klubkultúra meg tulajdonosi hozzáállás kérdése ez, ha ezek rendben vannak, úgyis jó GM-et/edzőt hoznak a régiek helyére.Pedig már GM váltás is volt.A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
twitter.com/FieldYates/status/1239232212320628738
iktriad
Kampman
iktriad
A Ravensnél mindig is erény volt a jó értelemben vett stabilitás, ezért is uralják az AFC Northot a Steelers-szel együtt, ellentétben az inkább kuplerájként irányított másik két csapattal.
Kampman
több mint 4 éve
Prescott és ügynöke, hangosan felnyerítettek a mai Tannehill szerződést látva...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Szerintem klubkultúra meg tulajdonosi hozzáállás kérdése ez, ha ezek rendben vannak, úgyis jó GM-et/edzőt hoznak a régiek helyére.Pedig már GM váltás is volt.A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
iktriad
Kampman
iktriad
A Ravensnél mindig is erény volt a jó értelemben vett stabilitás, ezért is uralják az AFC Northot a Steelers-szel együtt, ellentétben az inkább kuplerájként irányított másik két csapattal.
több mint 4 éve
Pedig már GM váltás is volt.A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
iktriad
Kampman
Schefter azt irja, hogy sokan arra szamitanak h FA elindul hnap menetrend szerint.A mai akciók alapján nem csodálom. Ha lehet hinni a pletykáknak, a Jags pl. MÉG 3 JÁTÉKOSÁT akarja épp bőszen elcserélni (draft pickekre) Calais és Bouye után. Legalább másra is gondolunk a koronavíruson kívül.
Beki
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Schefter azt irja, hogy sokan arra szamitanak h FA elindul hnap menetrend szerint.
több mint 4 éve
Kampman
28 331
A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
iktriad
több mint 4 éve
A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.twitter.com/FieldYates/status/1239232212320628738
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1239193679773995008twitter.com/marlon_humphrey/status/1239198420163756032
Cruyffista
több mint 4 éve
tudom, hogy ez most senkit nem érdekel, de hogyhogy most ennyi franchise tag-elt játékos van? utóbbi években összesen nem volt ennyi 😀Talán az új CBA miatt. Kívártak és tageltek inkább.
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Cubehor
318
Hatalmas W a milliárdosoknak, egy kis gandzsáért megkapták a plusz egy meccsüket.
több mint 4 éve
Éppen csak, hogy elfogadták az új CBA-t, de ha azt nézzük, hogy hét elején még a nemek álltak nyerésre, ez szép W a ligának, Goddellnek és a tulajoknak. twitter.com/E_Dilla/status/1239197683627298816
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
198.2M lesz a salary cap 2020-ban.
több mint 4 éve
Úgy tűnik csúszhat a ligaújév és ezzel a FA is. twitter.com/DanGrazianoESPN/status/1239203500829089793
több mint 4 éve
Az ideire ez nem lett volna hatással, a jövő évire lett volna ez probléma, ha nem fogadják el.twitter.com/AdamSchefter/status/1239193679773995008Akkor most már csak a koronavírus miatt marad el az idény \o/
Cruyffista
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/AdamSchefter/status/1239193679773995008Akkor most már csak a koronavírus miatt marad el az idény \o/
Cruyffista
több mint 4 éve
tudom, hogy ez most senkit nem érdekel, de hogyhogy most ennyi franchise tag-elt játékos van? utóbbi években összesen nem volt ennyi 😀