NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
29
14
Kickoff: 0:30
NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
Deshaun Watson hasn’t spoken to new Texans general manager Nick Caserio nor executive Jack Easterby. Watson is moving on and waiting to see where his NFL future takes him. https://t.co/heLvCjpEXu
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 28, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Jason Witten has told ESPN he is retiring from the NFL after a 17-year career. He intends to sign one-day contract and retire as a member of the Dallas Cowboys in March when his contract with the Las Vegas Raiders expires in March. He finishes his... https://t.co/BcXGA3Lk9r
— Todd Archer (@toddarcher) January 27, 2021
Seahawks’ statement on OT Chad Wheeler: pic.twitter.com/G9I0iDiqLz
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 27, 2021

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
csak elméleti kérdés de mi van akkor ha 3-4-5 csapat sehogy se tudja megoldani a cap kérdést idén ?(vagy jövőre) NO,PHI,GB,ATL egész jól állnak és ugye a cap is csökken a covid miattElvileg Nem igazolhatnak új játékost amíg a cap fölött vannak, ezen felül elvehetnek tőlük draftpicket, meg pénzbüntetés. Új CBA nem tudom mit mond, azt sem hogy mikor lép életbe.
Janek
De mindenki meg fogja oldani valahogy. Lehet fájni fog, de minden szükséges eszköz ott a GMek kezében, cut, átsturkturálás, osweiler-trade, ki tudja egyes játékosok akár paycutba is belemennek, ha nem akarják hogy cutolják őket.
Hogy a liga a cap csökkenés után, hoz-e valami kivétel szabályokat, az gondolom a covid protokolhoz hasonlóan csapat függő.
Cap átlépési precedensről nem tudok, de az előző CBA előtti uncapped year után büntették a látványosan túlköltekezőket. Cowboys+Redksin, a Raiders és Saints asszem megúszta. Akkor egyébként a büntetés a következő cap megvágása volt a vétkes csapatoknak.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
(Mahomes még nem elérhető)
Chart showing Playoff QBs along with Offensive vs Def/Special Teams EPA pic.twitter.com/vVxTaAqKfj
— Main Team (@MainTeamSports) January 25, 2021
Szerkesztette: Cruyffista
Ő lenne az a 3 gyűrűs játékos, akinek a nevét pontosan leírni egy NFL rajongónak nem egyszerű, lásd a fenti példákat: Wisnewski Vs Wisniewski. 😊exacte 110M vs 15MAzért a jó öreg Shady is tud helyezkedni, tavaly a KC-vel, idén a TB-vel nyerhet SB-t 😛 csak velünk nem jött össze neki...Hát ha az az alternatíva, hogy szinte állandóan kirúgnak mindenhonnan és nem nyersz soha semmit, vagy hogy közben nyersz pár gyűrűt, akkor nyilván.
Wisnewskiről nem is beszélve, aki méltatlanul alul értékelt G és 3x-s SB győztes lehet úgy, hogy szinte állandóan kirúgták, de amikor kellett mindig kéznél volt....végül is ő járt jól 😀
dande
De azért ha az az alternatíva, hogy leszel-e egy Wisnewski 3 gyűrűvel, vagy egy Joe Thomas nulla playoff meccsel, akkor már más a leányzó fekvése. Meg a pénztárcáé is. 😊
peterk2005
verem, verem, verem majd bele szakadok....
sutianapI CAN’T BELIEVE I GET TO GO TO ANOTHER SUPER BOWL!!!!!!!!!!!!!!
— Stefen Wisniewski (@stefenwiz61) January 25, 2021
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Akkor tessék kinek mi 😛 sztem adtam egy muníció felvezető megíráshoz true storyt színsítésként😛 😉
dande
Senkinek nem kívánom, hogy elkapja a COVID-ot (de kontakt személy mondjuk lehet.... 😉 ), de ezt a Superbowl QB párharcot szívesen megnézném. Akkor az is teljesen kiszámíthatatlan lenne, hogy ki nyer(nálam a Chiefs 1 TDs favorit a meccsre). Remélem legalább az egyikük játszik legalább pár snapet a döntőben.Ha ez a párharc kell ahhoz, hogy legyen egy végig jó, nézhető meccs, én nem bánom.
iktriad
If Brady and Mahomes get Covid next week we’ll get SB of all SB’s.
— Dilla (@E_Dilla) January 25, 2021
Chad Henne vs Blaine Gabbert pic.twitter.com/h2p6N1VIUQ
Nem a legjobb pelda, Thomas szintu OL-bol volt par tucat, Wisniewski szintubol tobb szaz/ezer.Azért a jó öreg Shady is tud helyezkedni, tavaly a KC-vel, idén a TB-vel nyerhet SB-t 😛 csak velünk nem jött össze neki...Hát ha az az alternatíva, hogy szinte állandóan kirúgnak mindenhonnan és nem nyersz soha semmit, vagy hogy közben nyersz pár gyűrűt, akkor nyilván.
Wisnewskiről nem is beszélve, aki méltatlanul alul értékelt G és 3x-s SB győztes lehet úgy, hogy szinte állandóan kirúgták, de amikor kellett mindig kéznél volt....végül is ő járt jól 😀
dande
De azért ha az az alternatíva, hogy leszel-e egy Wisnewski 3 gyűrűvel, vagy egy Joe Thomas nulla playoff meccsel, akkor már más a leányzó fekvése. Meg a pénztárcáé is. 😊
peterk2005
Raadasul o meg a regi CBA alatt volt 1/3 meg kapott tobb hosszabbitast is.
Journeyman OL-hez kepest a zsetonja meg az eredmenyei is rendben vannak Wisniewskinek 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
exacte 110M vs 15MAzért a jó öreg Shady is tud helyezkedni, tavaly a KC-vel, idén a TB-vel nyerhet SB-t 😛 csak velünk nem jött össze neki...Hát ha az az alternatíva, hogy szinte állandóan kirúgnak mindenhonnan és nem nyersz soha semmit, vagy hogy közben nyersz pár gyűrűt, akkor nyilván.
dande
peterk2005
sutianap
I CAN’T BELIEVE I GET TO GO TO ANOTHER SUPER BOWL!!!!!!!!!!!!!!
— Stefen Wisniewski (@stefenwiz61) January 25, 2021
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Akkor tessék kinek mi 😛 sztem adtam egy muníció felvezető megíráshoz true storyt színsítésként😛 😉
Szerkesztette: dande2
exacte 110M vs 15MAzért a jó öreg Shady is tud helyezkedni, tavaly a KC-vel, idén a TB-vel nyerhet SB-t 😛 csak velünk nem jött össze neki...Hát ha az az alternatíva, hogy szinte állandóan kirúgnak mindenhonnan és nem nyersz soha semmit, vagy hogy közben nyersz pár gyűrűt, akkor nyilván.
dande
peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Azért a jó öreg Shady is tud helyezkedni, tavaly a KC-vel, idén a TB-vel nyerhet SB-t 😛 csak velünk nem jött össze neki...Hát ha az az alternatíva, hogy szinte állandóan kirúgnak mindenhonnan és nem nyersz soha semmit, vagy hogy közben nyersz pár gyűrűt, akkor nyilván.
dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Na ja.Azért még nem 😊Az megvan, hogy Mahomes, akinek ez gyakorlatilag a 3. szezonja, mint kezdő QB már többször jutott Superbowlba pályafutása során, mint Rodgers, vagy a visszavonulni készülő Brees?Kőbe is lehet vésni a Chiefs dinasztiát
iktriad
Яagi
dande
Azért most a KC-nak nagy esélye van ezt most behúzni és talán a következő évit is, de az már nagyban fog attól is függeni, hogy Stafford és Watson merre veszik az irányt. Egy-két csapatból sztem instant SB esélyest csinálhatnak, főleg AFC-n belül, de NFC oldalon is.
De azért most jó esélyük van egy dinasztiát összehozni, mert jelenleg nincs túl sok komolyan vehető rivális AFC oldalon.
Azért még nem 😊Az megvan, hogy Mahomes, akinek ez gyakorlatilag a 3. szezonja, mint kezdő QB már többször jutott Superbowlba pályafutása során, mint Rodgers, vagy a visszavonulni készülő Brees?Kőbe is lehet vésni a Chiefs dinasztiát
iktriad
Яagi
Andy Reid's 3 Super Bowl appearances will all be in Florida (Jacksonville, Miami, Tampa). pic.twitter.com/l60HNtJeVD
— CBS Sports (@CBSSports) January 25, 2021
Az megvan, hogy Mahomes, akinek ez gyakorlatilag a 3. szezonja, mint kezdő QB már többször jutott Superbowlba pályafutása során, mint Rodgers, vagy a visszavonulni készülő Brees?Kőbe is lehet vésni a Chiefs dinasztiát
iktriad
Megittam 4 sört, és elaludtam az AFC döntőn, de legalább felébredtem hajnal 4-kor, és most nem tudok mit kezdeni magammal. 😂
Öregszem..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Alakul ez.Csak nekem tűnik úgy, hogy az átlagosnál jóval több csapatnál kérdőjel a jövő évi kezdő QB személye?Ebből a Dolphinst, Broncost, Jetes-t, Jaguarst, Cowboyst, Lionst nyugodtan kihúzhatjuk szerintem. Kettő draftolni fog, és az újonc fog kezdeni, a többinél megvan, hogy ki lesz a kezdő. Az, hogy pletykálnak, nem sokat jelent. Mindig pletykálnak, és nagyon ritkán van alapja is, különösen irányító esetén.
Steelers, Colts, Dolphins, Patriots, Broncos, Jets, Jaguars, Saints, Football Team, Bears, 49ers, Cowboys, Panthers, LionsBazzani
Olyanok akiket alapból nem írtam volna be de egy trade vagy egy visszavonulás vagy egy egyszerű elégedetlenség még bezavarhat a képbe: Raiders, Texans, Buccaners, Vikings, Eagles, Falcons.Szerintem mindenki maradni fog ezek közül is a popóján.
Bazzani
peterk2005
Még a végén kapna 4 meccs eltiltást, a csapat meg kis énzbüntetést. 😱Ez szerintem is messze van az RG3 esettől. Nem olyan dolog, hogy el lehet mismàsolni, pontosan azért mert ennyire figyelem központjában vannak. Biztos vagyok benne, ha nem lenne tiszta nem játszhatna. Nyertek már SBt, nincs értelme kockáztatni a lebukâst.Én se gondolom, hogy megismétlődik a RGIII-eset, az mindennek az alja volt.Ha tényleg a Chiefs-en múlna, akkor az 500 misi az pont amellett érv, hogy ne játszon. Van egy női megérzésem, hogy fog még AFC döntőt játszani a jövőben, szóval egy szezont kérdés nélkül bárki bedobna a karrierje érdekében. A köv. 15 év kicsit fontosabb.Hátha nem. Csipem a gyereket. Gondolom nem volt választása. Félmilliárd lett betolva a gatyajába úgyhogy nem hagyjatták ülni. Biztos megmondták neki hogy ha kettőt lát Hillből annak dobja amelyik kevésbé homályos 😃Várható volt.Micsoda hét!És Mahomes is hihetetlenül gyorsan meggyógyult. Elképesztő szerencse hogy játékra alkalmas lesz. 😃
Az egyik topicban arról megy a picsogás h Brady a kecske vagy nem!
A másikban h Rivers HOF vagy csak gyerekgyáros!
..és még vissza vannak a konferencia döntők! 🙃
steelwolf
samu09
Robert Griffin 2.0???
🤘gaben🤘
samu09
ZERO_L
nagylaza
dande
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Reméljük hogy így van.Azért így, hogy M. sérülése ellenére sikerült behúzni a PO W-t, kicsit más a szitu, mintha meccs közben akarnák visszazavarni a pályára. Van idő felmérni a kockázatokat + ehhez igazítani a stratégiát.Dan Marino is azt gondolta, hogy fog egy csomó SB-t játszani, aztán nem játszott.Hátha nem. Csipem a gyereket. Gondolom nem volt választása. Félmilliárd lett betolva a gatyajába úgyhogy nem hagyjatták ülni. Biztos megmondták neki hogy ha kettőt lát Hillből annak dobja amelyik kevésbé homályos 😃Ha tényleg a Chiefs-en múlna, akkor az 500 misi az pont amellett érv, hogy ne játszon. Van egy női megérzésem, hogy fog még AFC döntőt játszani a jövőben, szóval egy szezont kérdés nélkül bárki bedobna a karrierje érdekében. A köv. 15 év kicsit fontosabb.
samu09
ZERO_L
AZ NFL edzők nagy részénél nincs olyan, hogy következő x év, meg ilyenek. Csak az adott meccs, amit meg kell nyerni, nagyjából bármi áron. Az legyen meg, utána majd meglátjuk hogyan tovább. Ezt sokan le is nyilatkozzák, kb hetente.
Jan
nagylaza