NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Basszus, akkor tuti leigazoljuk tényleg 😕Azért az elég érdekes, hogy Foles-ban és Teddy-ben nagyobb a bizalom a ligában, mint Newtonban, aki végre egészségesen kezdhetné az offseason edzéseket... Számomra érthetetlen.Nyilván szeretnének a csapatok ránézni arra bizonyos vállra, mielőtt bottal is megpiszkálnák. Ebbe a "kereshetsz magadnak csapatot" kitételbe nem tudom mennyire fér ez bele, gyanítom semennyire.
Cruyffista
Egy ilyen hatalmas red flaggel meg nem fog érte senki kockáztatni, főleg azért sem mert ahogy előbb írták nem éppen a kirobbanó szezonjairól volt híres. Főleg az MVP címe után két gyengus szezon az ami sokat ronthatott a megítélésén.
Amúgy azt a "végre egészségesen" kitételt sem venném készpénznek. Bőven szarra ütötték őt az évek alatt, ha nem a válla akkor a feje vagy az egész teste nem alkalmas a 16/17 meccses alapszakaszra. Egy szó mint száz, csak kérdőjel van körülötte.
ZERO_L
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Azért az elég érdekes, hogy Foles-ban és Teddy-ben nagyobb a bizalom a ligában, mint Newtonban, aki végre egészségesen kezdhetné az offseason edzéseket... Számomra érthetetlen.Nyilván szeretnének a csapatok ránézni arra bizonyos vállra, mielőtt bottal is megpiszkálnák. Ebbe a "kereshetsz magadnak csapatot" kitételbe nem tudom mennyire fér ez bele, gyanítom semennyire.
Cruyffista
Egy ilyen hatalmas red flaggel meg nem fog érte senki kockáztatni, főleg azért sem mert ahogy előbb írták nem éppen a kirobbanó szezonjairól volt híres. Főleg az MVP címe után két gyengus szezon az ami sokat ronthatott a megítélésén.
Amúgy azt a "végre egészségesen" kitételt sem venném készpénznek. Bőven szarra ütötték őt az évek alatt, ha nem a válla akkor a feje vagy az egész teste nem alkalmas a 16/17 meccses alapszakaszra. Egy szó mint száz, csak kérdőjel van körülötte.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
1 évet leszámítva Newton sem volt átlagosnál jobbHát igen, de Teddy szimpatikus srác meg minden, de tulajdonképpen ő sose volt jó. 😀Azért az elég érdekes, hogy Foles-ban és Teddy-ben nagyobb a bizalom a ligában, mint Newtonban, aki végre egészségesen kezdhetné az offseason edzéseket... Számomra érthetetlen.Teddy-ben nekem is nagyobb lenne a bizalmam, Foles már más tészta.
Cruyffista
Newton már nagyon washed upnak tűnik tbh, de lehet, hogy a pihenés segít neki, aztán majd megmutatja mindenkinek, hogy bekaphatjátok.
tenorx
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hát igen, de Teddy szimpatikus srác meg minden, de tulajdonképpen ő sose volt jó. 😀Azért az elég érdekes, hogy Foles-ban és Teddy-ben nagyobb a bizalom a ligában, mint Newtonban, aki végre egészségesen kezdhetné az offseason edzéseket... Számomra érthetetlen.Teddy-ben nekem is nagyobb lenne a bizalmam, Foles már más tészta.
Cruyffista
Newton már nagyon washed upnak tűnik tbh, de lehet, hogy a pihenés segít neki, aztán majd megmutatja mindenkinek, hogy bekaphatjátok.
tenorx
több mint 4 éve
Azért az elég érdekes, hogy Foles-ban és Teddy-ben nagyobb a bizalom a ligában, mint Newtonban, aki végre egészségesen kezdhetné az offseason edzéseket... Számomra érthetetlen.Teddy-ben nekem is nagyobb lenne a bizalmam, Foles már más tészta.
Cruyffista
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Azért az elég érdekes, hogy Foles-ban és Teddy-ben nagyobb a bizalom a ligában, mint Newtonban, aki végre egészségesen kezdhetné az offseason edzéseket... Számomra érthetetlen.
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Ha jól tudom, a combine lement, tehát azért volt némi feedback a prospectek valódi képességeiről.Aztán jönnének a tömeges cut-ok, mert a tényleges edzéseken látszódna meg, hogy egy youtube videót milyen faszán össze lehet vágni. Mint ugye a labdakergetőinkről😊Nem akarok ünneprontó lenni, de ahogy szerdán még Liverpool - Atletico meccs volt, rá pár napra pedig se BL, se egyetlen top bajnokság sem üzemel, ahogy berobban a vírus az USA-ban (pár nap, hét), úgy megy a levesbe ez a szezon, draftostul, mindenestül. 😕Az NFL sokkal jobb helyzetben van, ez most az év kevésbé aktív szakasza. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de pl. egy draftot meg a free agent igazolásokat kb. Skype-on is le lehetne zavarni, aztán július környékére már csak jobb lesz a helyzet, hogy a training campek megnyíljanak.
Sobri Jóska
Legrosszabb esetben a preseasont szívbaj nélkül törlik, az úgyse érdekel senkit.
Én bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban
Kampman
Fast Willie
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Egy adag wishful thinking is van benne nyilván.Jó neked. 😊Nem akarok ünneprontó lenni, de ahogy szerdán még Liverpool - Atletico meccs volt, rá pár napra pedig se BL, se egyetlen top bajnokság sem üzemel, ahogy berobban a vírus az USA-ban (pár nap, hét), úgy megy a levesbe ez a szezon, draftostul, mindenestül. 😕Az NFL sokkal jobb helyzetben van, ez most az év kevésbé aktív szakasza. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de pl. egy draftot meg a free agent igazolásokat kb. Skype-on is le lehetne zavarni, aztán július környékére már csak jobb lesz a helyzet, hogy a training campek megnyíljanak.
Sobri Jóska
Legrosszabb esetben a preseasont szívbaj nélkül törlik, az úgyse érdekel senkit.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Jó neked. 😊Nem akarok ünneprontó lenni, de ahogy szerdán még Liverpool - Atletico meccs volt, rá pár napra pedig se BL, se egyetlen top bajnokság sem üzemel, ahogy berobban a vírus az USA-ban (pár nap, hét), úgy megy a levesbe ez a szezon, draftostul, mindenestül. 😕Az NFL sokkal jobb helyzetben van, ez most az év kevésbé aktív szakasza. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de pl. egy draftot meg a free agent igazolásokat kb. Skype-on is le lehetne zavarni, aztán július környékére már csak jobb lesz a helyzet, hogy a training campek megnyíljanak.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Aztán jönnének a tömeges cut-ok, mert a tényleges edzéseken látszódna meg, hogy egy youtube videót milyen faszán össze lehet vágni. Mint ugye a labdakergetőinkről😊Nem akarok ünneprontó lenni, de ahogy szerdán még Liverpool - Atletico meccs volt, rá pár napra pedig se BL, se egyetlen top bajnokság sem üzemel, ahogy berobban a vírus az USA-ban (pár nap, hét), úgy megy a levesbe ez a szezon, draftostul, mindenestül. 😕Az NFL sokkal jobb helyzetben van, ez most az év kevésbé aktív szakasza. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de pl. egy draftot meg a free agent igazolásokat kb. Skype-on is le lehetne zavarni, aztán július környékére már csak jobb lesz a helyzet, hogy a training campek megnyíljanak.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Nem akarok ünneprontó lenni, de ahogy szerdán még Liverpool - Atletico meccs volt, rá pár napra pedig se BL, se egyetlen top bajnokság sem üzemel, ahogy berobban a vírus az USA-ban (pár nap, hét), úgy megy a levesbe ez a szezon, draftostul, mindenestül. 😕Az NFL sokkal jobb helyzetben van, ez most az év kevésbé aktív szakasza. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de pl. egy draftot meg a free agent igazolásokat kb. Skype-on is le lehetne zavarni, aztán július környékére már csak jobb lesz a helyzet, hogy a training campek megnyíljanak.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
van fa topic bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/szabadugynokpiac-2020/2059977
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Egyébként nagyon viccesek a Tom Brady-s hírek - állítólag ő akart a 49ersbe menni, és nem fordítva, azért volt tele minden 49ers pletykákkal. Nem is értettem, miért akarnák leültetni Jimmy G-t.Kiindulva Brady támadófal-javító képességéből, szerintem nem lenne para, és olyan célpontjai lennének, hogy mehetnének a gyors játékok (egyből jobban nézne ki az a fal). Más kérdés, hogy szerintem Evanst annyira már nem tudná jól kihasználni, ami benne van, de amúgy is tök felesleges az egész kör, mert eddig sem volt kérdés, hogy marad a Patsnél
Így igazából Chargers, Bucs vagy vissza New Englandbe. A Bucs O-fal mögött kb. fél szezont adok neki.
tenorx
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A glimpse of our world: With free agency on track for this week, some teams are planning to use private planes to fly in premier free agents. Still, those flights require pilots to leave home and work, and teams are not pleased about this. Teams NOT happy free agency this week. - Schefter
több mint 4 éve
majd ezt a topikot spammeljétek lécci, ez lesz az eredménykövetője: bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/szabadugynokpiac-2020
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát ez az év poénja volt. 😀és nem csak itt hanem a GM ligánkban is.A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
twitter.com/FieldYates/status/1239232212320628738
iktriad
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
és nem csak itt hanem a GM ligánkban is.A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
iktriad
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
és nem csak itt hanem a GM ligánkban is.A Ravens front office járvány idején is jól keveri a lapokat.Az NFL egyik legjobb front office-a, évtizedek óta.
iktriad
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Emlekeztek meg anno mennyien probaltak Manninget leigazolni amikor a Colts kivagta a nyakserulese utan? NEkem ugy remlik, hogy joval tobb keroje volt, mint most Bradynek, akinek kb. csak a Bucs van ott komoly kerokent, mas ra se hederitett. Ez azert sokat elmond arrol, hogy mit gondolnak az idei teljesitmenyerol es a kovetkezo 2 eves potencialjarol.Jó de Manning 35 volt, Tom meg 42. Azért nem mindegy.
undisputedly
több mint 4 éve
Emlekeztek meg anno mennyien probaltak Manninget leigazolni amikor a Colts kivagta a nyakserulese utan? NEkem ugy remlik, hogy joval tobb keroje volt, mint most Bradynek, akinek kb. csak a Bucs van ott komoly kerokent, mas ra se hederitett. Ez azert sokat elmond arrol, hogy mit gondolnak az idei teljesitmenyerol es a kovetkezo 2 eves potencialjarol.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Asszem 6-tól már éghetnek a vonalak.Szerintem délután 4-5 fele már érdemes gép közelben lenni. Este 9-től van a tampering érvényben.Emberek holnap kinyit a tampering piac, szerdán meg a ligaújév!Magyar idő szerint ma hánytól jöhetnek a hírek?
twitter.com/AdamSchefter/status/1239323056784453632
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 4 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de ahogy szerdán még Liverpool - Atletico meccs volt, rá pár napra pedig se BL, se egyetlen top bajnokság sem üzemel, ahogy berobban a vírus az USA-ban (pár nap, hét), úgy megy a levesbe ez a szezon, draftostul, mindenestül. 😕
több mint 4 éve
Szerintem délután 4-5 fele már érdemes gép közelben lenni. Este 9-től van a tampering érvényben.Emberek holnap kinyit a tampering piac, szerdán meg a ligaújév!Magyar idő szerint ma hánytól jöhetnek a hírek?
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
Emberek holnap kinyit a tampering piac, szerdán meg a ligaújév!Magyar idő szerint ma hánytól jöhetnek a hírek?
iktriad