NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 043 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 310 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Szép, nem szép, de Gondolom a győzelmi recept sem titok a védők előtt. Egy jó találat lehetőleg nem az utolsó pár percben és SB lehet.
ozibozi
Gregg Williams, te vagy az?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 765
Szép, nem szép, de Gondolom a győzelmi recept sem titok a védők előtt. Egy jó találat lehetőleg nem az utolsó pár percben és SB lehet.
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
A tavdiagnozisok ellentmondasosak akkor elegge !
A mutato a semmi baja es a lehet hogy mar nem is él kozott mozog...
Meglatjuk mit mond majd a hivatalos verzio!
Bar azok meg ugyis hazudnak hogy mindenkepp jatszhasson ahogy itt olvastam ...
Bonyolult egy ugy na!😀
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Vasárnap ki fog KC-ben irányítani? Egyébként tényleg ezt mikor lehet tudni vagy vasárnapig várnak, hátha vagy már látják csütörtökön, hogy nono, ebből semmi esetre sem lehet játék?
NB2
 www.cbssports.com/nfl/news/patrick-mahomes-in-concussion-protocol-heres-what-needs-to-happen-for-qb-to-return-for-afc-championship/

a concussion protocol nem exact időt jelent hanem mikor úgy látják alkalmas
legkésőbb szombatig sztem valahogy átmegy, aztán majd kiderül
Negritis
Én azóta azt olvastam, nem agyrázkódás volt, hanem valami idegi bizbasz. Most hogy ez mennyire igaz, vagy mennyire adminisztratív jellegű (tehát ne kelljen protocol alá vonulnia), azt nem tudom. Ugyanúgy kérdőjeles, csak így “simán” az orvosok dönthetnek a játékáról. (Meg persze ő, Reid, stb stb..)
jamaicababa
Pont ezt akartam irni hogy tesomek meg orvos kollegaja is azt mondtak latva az esetet higy ez nem agyrazkodas ( tenyleg semmi beutes nem latszik egy kamerabol sem)hanem valami olyan collapsus (ajulas) ami a carotis (nyaki veroer) elnyomasakor jelentkezik...szoval valami kis fojtast kaphatott a szereles alatt es ez okozta a problemat! Nagy esellyel nincs semmi baja es nyugidtan jatszhat valszeg !
yooker
Nem vagyok orvos, de hasonlót írtam én is már az eredménykövetőben, 😊 mert a visszajátszásból látszott, hogy a védő a nyakán húzta meg PM-t, nem a fején ütötte meg. Csak szerencsétlenül sikerült.

Hál Istennek úgy tűnik játszani fog.
dande
denem ám, nyomott egy taklit a lapockáján, majd belehúzta a fejét a földbe - ott az agyrázkódás, majd a fejénél fogva elkezdte húzgálni

ha ezzel valami nyaki ideget elbaszott, akkor mindenki imádkozzon, hogy csak agyrázkódása legyen

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 821 — #NoStress
Vasárnap ki fog KC-ben irányítani? Egyébként tényleg ezt mikor lehet tudni vagy vasárnapig várnak, hátha vagy már látják csütörtökön, hogy nono, ebből semmi esetre sem lehet játék?
NB2
 www.cbssports.com/nfl/news/patrick-mahomes-in-concussion-protocol-heres-what-needs-to-happen-for-qb-to-return-for-afc-championship/

Negritis
Én azóta azt olvastam, nem agyrázkódás volt, hanem valami idegi bizbasz. Most hogy ez mennyire igaz, vagy mennyire adminisztratív jellegű (tehát ne kelljen protocol alá vonulnia), azt nem tudom. Ugyanúgy kérdőjeles, csak így “simán” az orvosok dönthetnek a játékáról. (Meg persze ő, Reid, stb stb..)
jamaicababa
Pont ezt akartam irni hogy tesomek meg orvos kollegaja is azt mondtak latva az esetet higy ez nem agyrazkodas ( tenyleg semmi beutes nem latszik egy kamerabol sem)hanem valami olyan collapsus (ajulas) ami a carotis (nyaki veroer) elnyomasakor jelentkezik...szoval valami kis fojtast kaphatott a szereles alatt es ez okozta a problemat! Nagy esellyel nincs semmi baja es nyugidtan jatszhat valszeg !
yooker
Rear Tackled Choke.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 996 — Így remélem megfelelek nektek.....
NB2

Negritis
jamaicababa
yooker
Nem vagyok orvos, de hasonlót írtam én is már az eredménykövetőben, 😊 mert a visszajátszásból látszott, hogy a védő a nyakán húzta meg PM-t, nem a fején ütötte meg. Csak szerencsétlenül sikerült.

Hál Istennek úgy tűnik játszani fog.
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
NB2

Negritis
jamaicababa

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
NB2

Negritis

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 282 — Whoops, looks like something went wrong.
NB2
Oszinten? Teljesen biztos vagyok benne, hogy Mahomes, tortenjen barmi. O a liga arca, az uj megvalto, nem tudom elhinni, hogy az egyebkent is allandoan alszent NFL olbe tett kezzel vegignezi, hogy a focsoportdontot nelkule lejatssza a Chiefs, es siman kizugjon.

Balhe ebbol ugy is csak akkor lenne, ha Mahomes jatszana, es ismet kiutnek hasonloan, mint most, hogy a srac magarol sem tud.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 016 — The Mathematician
NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 807 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win

empty taxi
Feketék, olasz bevándorlók gyereke, egy nő, szakmailag tökéletes összeállítás.
De ki lehet az LMBTQ?
Sobri Jóska
Sokakat összezavarnak ezzel, de nyugalom, A Referee továbbra is A Fehér Férfi
| amíg nem comingoutolt nem számít lmbtq-nak |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 465 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

empty taxi
De ki lehet az LMBTQ?
Sobri Jóska
Ez nem olyan mint a pókerben, hogyha nem tudsz rájönni, hogy ki a leggyengébb játékos az asztalnál akkor te vagy az? 😉 😊
Húsrágó
Sarah Thomasnak örülők, de...Carl Cheffers Whistleboyz tag.

"Csodás" ítéletektre van kilátás.
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan

empty taxi
De ki lehet az LMBTQ?
Sobri Jóska
Ez nem olyan mint a pókerben, hogyha nem tudsz rájönni, hogy ki a leggyengébb játékos az asztalnál akkor te vagy az? 😉 😊
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 821 — #NoStress

empty taxi
De ki lehet az LMBTQ?

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
So a guy walks into a bar, he sits at the bar, the bar tender ask “what’ll have” the guy replies I’ll have your best draft and the burger and wing special. The bartender notice the guy watching the the game and is cheering for the falcons. 5 mins go by and the bartender returns with a shot glass and a bottle of whiskey. The guy say hey I didn’t order this where’s my food? The bartender replies “there’s a no food policy for falcon fans” the guy ask, why is that? The bartender replies “if you’re a falcons fan there’s a choking hazard” the guy gets upset and shouts well what the hell is this whiskey for? The bartender replies “ you’ll see after halftime” 😊))

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 465 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
All-Rookie Team

több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Előbb utóbb kikopnap a vének az nfl-ből és nem sok ember lesz kíváncsi a Saints, Bucs, Falcons hármasra. Ha csak nem mákolnak be egy tehetséges QB-t.
FLZOLI
A Steelerst is ideveheted 😀
Én borús jövőt jósolok, de lehet csak a szokásos pesszimizmusom.
tenorx
A Steelers fan base erős itthon, kb a Pats után a második legnagyobb.
Tippre Pats, Steelers, Packers, Seattle, Eagles lehet a top5 csapat itthon
FLZOLI
Szerintem azért a PM éra miatt mi sem vagyunk lemaradva sokkal
Heisman
 bowl.hu/nfl-statisztika
r.baggio
Gondolom a Bucks meg a Chiefs szurkolók fele idei termés 😀
🤘gaben🤘
Igen Giannis MVP címe meghozta a drukkereket, és Middleton is jól nyomja, plusz jött Holliday is
Heisman
Mea culpa!
De lássuk be nagyot így sem tévedtem.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Wow, MA szavaznak a 2021-es Hall of Fame tagokról!

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
A hírről jut eszembe, hogy a tavalyi combine idején még nem is volt covid helyzet. Olyan régen vót, hogy sosevót.

Az idei különleges lesz, nem lesz gyülekezés Indyben. Az egyetemek pro-day-eit alakítják át, és teszik virtuálisan elérhetővé.
 www.nfl.com/news/nfl-memo-details-different-format-for-combine-individual-workouts-will-be-held-o

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay

Buffalo-Green Bay
empty taxi
Ez eddig 6/5
empty taxi
10/9
empty taxi
12/9 lesz a vége. 😛
Sobri Jóska
A döntő elmarad covid miatt? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 205 — beers & Packers
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay

Buffalo-Green Bay
empty taxi
Ez eddig 6/5
empty taxi
10/9
empty taxi
Nagyon teccik a tippsorod, gratulálok!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay