NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Eagles volt az első csapat, amely meglépte h edzőközpontot stb bezárja és otthonról csapatják a melót.
több mint 4 éve
Az mas. Ott sokan maganrepcsivel mennek, es nem csoportosan, illetve nem talalkoznak a csapattal. De egyebkent szerintem a megerkezesnel mindenkin fognak majd az adott csapatnal tesztet csinalni, elovigyazatossagbol, hogy mindenkinel kiszurjek, ha beteg.Na ja, csak arra gondoltam h FA-n is szoktak vizitre menni emberkék, de a válasz közben:A piacnak nincs ehhez koze. Azt nem fogjak, a draftot sem szerintem. A lenyegi idoszak az edzesekkel kezdodne el, ha majus-juniusig meg para lesz, akkor viszont vagy nem lesz ideny, vagy csonka lesz szvsz.Mar tobb csapat is azon, van, hogy a nyarra lezarja az edzokozpontot a virus miatt. Halkan jegyzem meg, ha nehany heten belul nem javul a helyzet, fel lehet keszulni ra, hogy nem lesz ideny, netan rovidotett, modositott lesz. Nem lesznek TCk, nem tudnak edzeni a csapatok, meg ugye valoszinuleg az edzok es a tulajok sem akarjak, hogy "bandaba" verodjenek. Azert itt a nyaron 70-75 jatekos olne egymast.Gondolom kezdésnek kitolják FA várható kezdését április elejére, aztán ha addig sem javul, akkor jönnek a drasztikusabb lehetőségek.
Stez
Beki
Stez
twitter.com/AdamSchefter/status/1238138269252104192
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na ja, csak arra gondoltam h FA-n is szoktak vizitre menni emberkék, de a válasz közben:A piacnak nincs ehhez koze. Azt nem fogjak, a draftot sem szerintem. A lenyegi idoszak az edzesekkel kezdodne el, ha majus-juniusig meg para lesz, akkor viszont vagy nem lesz ideny, vagy csonka lesz szvsz.Mar tobb csapat is azon, van, hogy a nyarra lezarja az edzokozpontot a virus miatt. Halkan jegyzem meg, ha nehany heten belul nem javul a helyzet, fel lehet keszulni ra, hogy nem lesz ideny, netan rovidotett, modositott lesz. Nem lesznek TCk, nem tudnak edzeni a csapatok, meg ugye valoszinuleg az edzok es a tulajok sem akarjak, hogy "bandaba" verodjenek. Azert itt a nyaron 70-75 jatekos olne egymast.Gondolom kezdésnek kitolják FA várható kezdését április elejére, aztán ha addig sem javul, akkor jönnek a drasztikusabb lehetőségek.
Stez
Beki
Stez
twitter.com/AdamSchefter/status/1238138269252104192
több mint 4 éve
A piacnak nincs ehhez koze. Azt nem fogjak, a draftot sem szerintem. A lenyegi idoszak az edzesekkel kezdodne el, ha majus-juniusig meg para lesz, akkor viszont vagy nem lesz ideny, vagy csonka lesz szvsz.Mar tobb csapat is azon, van, hogy a nyarra lezarja az edzokozpontot a virus miatt. Halkan jegyzem meg, ha nehany heten belul nem javul a helyzet, fel lehet keszulni ra, hogy nem lesz ideny, netan rovidotett, modositott lesz. Nem lesznek TCk, nem tudnak edzeni a csapatok, meg ugye valoszinuleg az edzok es a tulajok sem akarjak, hogy "bandaba" verodjenek. Azert itt a nyaron 70-75 jatekos olne egymast.Gondolom kezdésnek kitolják FA várható kezdését április elejére, aztán ha addig sem javul, akkor jönnek a drasztikusabb lehetőségek.
Stez
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mar tobb csapat is azon, van, hogy a nyarra lezarja az edzokozpontot a virus miatt. Halkan jegyzem meg, ha nehany heten belul nem javul a helyzet, fel lehet keszulni ra, hogy nem lesz ideny, netan rovidotett, modositott lesz. Nem lesznek TCk, nem tudnak edzeni a csapatok, meg ugye valoszinuleg az edzok es a tulajok sem akarjak, hogy "bandaba" verodjenek. Azert itt a nyaron 70-75 jatekos olne egymast.Gondolom kezdésnek kitolják FA várható kezdését április elejére, aztán ha addig sem javul, akkor jönnek a drasztikusabb lehetőségek.
Stez
több mint 4 éve
Mar tobb csapat is azon, van, hogy a nyarra lezarja az edzokozpontot a virus miatt. Halkan jegyzem meg, ha nehany heten belul nem javul a helyzet, fel lehet keszulni ra, hogy nem lesz ideny, netan rovidotett, modositott lesz. Nem lesznek TCk, nem tudnak edzeni a csapatok, meg ugye valoszinuleg az edzok es a tulajok sem akarjak, hogy "bandaba" verodjenek. Azert itt a nyaron 70-75 jatekos olne egymast.
több mint 4 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1237074006865522688Őstehetség!
Matthew99
Írnám, hogy buta n...., de nem teszem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1237074006865522688
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Persze értem. De azt is elfogadom, hogy Wilsonék ezzel nem értenek 1et.Igen, de a sztar szavazata ugyanannyit er, mint a tolteleke. Egyet. Es a tulajok ezt okosan felismertek, erre dobtak a csalit. A kerdes, bekapjak e. Szerintem igen, es megszavazza a tobbseg.Mindjuk a sztárok miatt nézed a meccset és veszed meg a jegyet és a mezt, nem a ST töltelékek miatt.Nem ismerem az új CBA tartalmát, de önmagában ezt, hogy - feltéve, hogy igaz - a sok "kisembernek" lesz picit jobb, a sokat keresők meg nem nyernek annyit, nem bánom. A 30 millió helyett a 40 millió az elitnek versus 500 ezer helyett 700 ezer a sokszor annyi kisembernek közül ha szavaznék, én is utóbbira tenném a voksot.Így kell politikát csinálni.
peterk2005
Azokra a szavazatokra hajtani, amiből több van.
És hát logikusan sztárból, sztárgázsit keresőből van kevesebb, átlagosból meg "csóriból" meg több.
Ügyes.
Sobri Jóska
gordon
Stez
több mint 4 éve
Igen, de a sztar szavazata ugyanannyit er, mint a tolteleke. Egyet. Es a tulajok ezt okosan felismertek, erre dobtak a csalit. A kerdes, bekapjak e. Szerintem igen, es megszavazza a tobbseg.Mindjuk a sztárok miatt nézed a meccset és veszed meg a jegyet és a mezt, nem a ST töltelékek miatt.Nem ismerem az új CBA tartalmát, de önmagában ezt, hogy - feltéve, hogy igaz - a sok "kisembernek" lesz picit jobb, a sokat keresők meg nem nyernek annyit, nem bánom. A 30 millió helyett a 40 millió az elitnek versus 500 ezer helyett 700 ezer a sokszor annyi kisembernek közül ha szavaznék, én is utóbbira tenném a voksot.Így kell politikát csinálni.
peterk2005
És hát logikusan sztárból, sztárgázsit keresőből van kevesebb, átlagosból meg "csóriból" meg több.
Ügyes.
Sobri Jóska
gordon
több mint 4 éve
Mindjuk a sztárok miatt nézed a meccset és veszed meg a jegyet és a mezt, nem a ST töltelékek miatt.Nem ismerem az új CBA tartalmát, de önmagában ezt, hogy - feltéve, hogy igaz - a sok "kisembernek" lesz picit jobb, a sokat keresők meg nem nyernek annyit, nem bánom. A 30 millió helyett a 40 millió az elitnek versus 500 ezer helyett 700 ezer a sokszor annyi kisembernek közül ha szavaznék, én is utóbbira tenném a voksot.Így kell politikát csinálni.
peterk2005
Ügyes.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem ismerem az új CBA tartalmát, de önmagában ezt, hogy - feltéve, hogy igaz - a sok "kisembernek" lesz picit jobb, a sokat keresők meg nem nyernek annyit, nem bánom. A 30 millió helyett a 40 millió az elitnek versus 500 ezer helyett 700 ezer a sokszor annyi kisembernek közül ha szavaznék, én is utóbbira tenném a voksot.Így kell politikát csinálni.
peterk2005
Ügyes.
több mint 4 éve
Nem ismerem az új CBA tartalmát, de önmagában ezt, hogy - feltéve, hogy igaz - a sok "kisembernek" lesz picit jobb, a sokat keresők meg nem nyernek annyit, nem bánom. A 30 millió helyett a 40 millió az elitnek versus 500 ezer helyett 700 ezer a sokszor annyi kisembernek közül ha szavaznék, én is utóbbira tenném a voksot.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Gyorsan csak tényleg átfutva az NFLPA által összedobott doksit, amiben összehasonlítják 2011-es és a mostani javasolt CBA-t... nagyon meglepne, ha nem szavaznák meg ezt (gondolok itt főleg azokra akik alacsonyabb összegért játszanak és roster helyért harcolnak, már pedig ők sokan vannak.)
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/RapSheet/status/1237067189620027393Szvsz ez semmit nem jelent. Ok kitomott zsebbel megtehetik ezt, a jatekosok egy resze viszont nem. Plusz itt vannak a fuvesek, akik ala fogjak irni. Plusz azok, akik nincsenek olyan helyzetbe, hogy vegignezzenek egy lockoutot. Ez meg mar szerintem eleg lesz az 50% plusz egyhez.
dande
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/RapSheet/status/1237067189620027393
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Redskins meccsre jegyet kuldtek szokesben levo elitelteknek.igy kaptak el par embert.oriasi😀Jó sztori, de az 1985-ös Redskins még egy olyan csapat is volt, amire be lehetett kapni a csalit, sajnos ez a mai gárdával már nem működne 😀
1985
m.youtube.com/watch?v=1LsNBA2XwXU
ZoliMP
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
2 nappal kitolták CBA szavazás határidejét, azaz szombaton lesz vége. Jó is az így tampering izé előtt 2 nappal. 😀
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy mennyire tiltakoztak ellene sokan, nem is kis nevek, úgy néz ki el fogják fogadni a játékosok az új CBA-t. Persze akik igennel szavaznak, azok a legcsendesebbek, de akkor is fura.Szerintem ez ott eldolt, hogy Goodellek eltorlik a fuvezesert valo eltiltast. Mivel a jatekosok fele csinalja, alap volt, hogy ezek belemennek. Szerintem ez okos huzas volt a ligatol abbol a szempontbol, hogy ezt direkt azert hoztak, hogy a masik fel rakapjon a csalira. Ra is kapott.
Cruyffista
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy mennyire tiltakoztak ellene sokan, nem is kis nevek, úgy néz ki el fogják fogadni a játékosok az új CBA-t. Persze akik igennel szavaznak, azok a legcsendesebbek, de akkor is fura.Annyira nem fura, itt is már volt róla szó, hogy ez a "töltelék" játékosoknak jobb, mint a nagy sztároknak.
Cruyffista
És a szumma NFL játékosok kisebbik része a sztár.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Ahhoz képest, hogy mennyire tiltakoztak ellene sokan, nem is kis nevek, úgy néz ki el fogják fogadni a játékosok az új CBA-t. Persze akik igennel szavaznak, azok a legcsendesebbek, de akkor is fura.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Redskins meccsre jegyet kuldtek szokesben levo elitelteknek.igy kaptak el par embert.oriasi😀1985
m.youtube.com/watch?v=1LsNBA2XwXU