NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
74
20
Kickoff: 0:30
NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv akkor
Lucifer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Bakert betenni ebbe a sorba minimum vicces 😊Koncentráljunk csak a QB posztra, Gyuri, Ricsi és a casual NFL-nézők is ezt teszik, Magyarországon éppúgy, mint az USÁ-ban.Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?
Kampman
Az mlb térvesztése amúgy meg a tv-nek tudható be, az abszolút más téma.
r.baggio
Mindig jönnek újak, de most az a helyzet, hogy ha visszatekintünk mondjuk az elmúlt 10 évre, akkor azt látjuk, hogy Manningék visszavonultak, a Brees-Brady-Big Ben-Rodgers négyesből 3 év múlva szerintem már egy sem fog játszani.
Ez teljesen természetes, az ezredforduló idején is volt egy ilyen nagy váltás, mikor Elway, Marino, Young és Aikman is kb. majdnem egyszerre vonultak vissza. Csak akkor őket pótolták az előző bekezdésben említett figurák (+ Favre), az utóbbi 10 évre visszatekintve viszont azt látjuk, hogy a '10-es években érkező új generáció, akiknek az öregek helyébe kellet volna lépniük, tényleg elmaradnak attól a nagyságtól, karizmától, teljesítménytől, vagy tudom is én mitől, ami Manninget, Bradyt, stb. azzá tette, ami.
Csak a top helyeken draftoltakat nézve azt látjuk, Bradford üvegből volt, Newton karrierje néhány éves csillogás után fokozatosan megy le, Luck már nincs is, RGIII érdemi karrierje egy szezonig tartott, Mariota és Winston csereirányítók lettek, Goff és Wentz feleslegesnek találtattak a csapataiknál, Watson szenved Houstonban, Lamar pedig egy identitásválságban van.
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint. Tudom, hogy ez ilyen szubjektív fotelszurkolói megmondás, meg lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy szépen lassan eltűnnek azok az arcok, akiket megszoktam a ligában, amikor elkezdtem nézni.
Kampman
Én se szeretem különösebben Mahomest, de baszki a srác MVP lett első teljes szezonjában és második döntőjét játsza a 3. évében úgy, hogy űr számokat hoz mellé. Ez eddig simán Brady, PM, Arod szint. Kis túlzással ha ma visszavonul már HOF tag lenne idővel, ha nem is first ballot.
Madonna mint jó nő....velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=linkAmiben nincs Janet az komolytalan 😊
😎
warr_b
Matthew99
Köszi a válaszokat, akkor rajta leszek.Úgy tudom készülnek ittotték rendesen. Azt mondták, hogy lesz 2 HD és 2 sd Arena4 holnap és növelték a szerver kapacitást is.Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
Lucifer
zavi27
shawnka
GO JETS!!!
Úgy tudom készülnek ittotték rendesen. Azt mondták, hogy lesz 2 HD és 2 sd Arena4 holnap és növelték a szerver kapacitást is.Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
Lucifer
zavi27
Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Kösziitt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
Lucifer
Szerkesztette: zavi27
Nagy ötlet volt 2016-ban QB-ért feltradelni az 1. kör legelejébe, majd meghosszabbítani őket nagy pénzért, hogy aztán a draft után 5 évvel mindkettő (Goff, Wentz) el legyen cserélve máshová...kérlek meséld el a Bortles sztorit...
Eagles are expected to trade Carson Wentz in the coming days in what would be the latest blockbuster QB deal to rock the NFL, sources tell @mortreport and me. The most pertinent questions now become where, when and for what. But it could happen as early as this week.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 6, 2021
iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
GO JETS!!!
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történtMert kvázi csendben csinálta 😛 😀 (ha rosszindulatúak vagyunk, sunyin 😛)
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nagy ötlet volt 2016-ban QB-ért feltradelni az 1. kör legelejébe, majd meghosszabbítani őket nagy pénzért, hogy aztán a draft után 5 évvel mindkettő (Goff, Wentz) el legyen cserélve máshová...Nekünk a SB győzelem miatt mmegérte és a Ramsnek is majdnem 😛 a hosszabbításért volt kár....
Eagles are expected to trade Carson Wentz in the coming days in what would be the latest blockbuster QB deal to rock the NFL, sources tell @mortreport and me. The most pertinent questions now become where, when and for what. But it could happen as early as this week.
iktriad
De nekik sincs ilyen első 2-3 szezonjuk.A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
Kampman
tenorx
Jan
Ami statisztikailag nyilván nem releváns, de egyébiránt bíztató.
A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
Kampman
tenorx
velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=linkAmiben nincs Janet az komolytalan 😊
😎
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Illetve a klasszik iranyitokra is ertheti, mert az uj arcok mar labon sem szarok.Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)
Kampman
peterk2005
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Én igen.az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Vagy nem.
Sobri Jóska
Ezt az elején lefektették és azóta minden így működik.az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Vagy nem.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
r.baggio
Vagy nem.
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
Kampman
Koncentráljunk csak a QB posztra, Gyuri, Ricsi és a casual NFL-nézők is ezt teszik, Magyarországon éppúgy, mint az USÁ-ban.Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?
Kampman
r.baggio
Mindig jönnek újak, de most az a helyzet, hogy ha visszatekintünk mondjuk az elmúlt 10 évre, akkor azt látjuk, hogy Manningék visszavonultak, a Brees-Brady-Big Ben-Rodgers négyesből 3 év múlva szerintem már egy sem fog játszani.
Ez teljesen természetes, az ezredforduló idején is volt egy ilyen nagy váltás, mikor Elway, Marino, Young és Aikman is kb. majdnem egyszerre vonultak vissza. Csak akkor őket pótolták az előző bekezdésben említett figurák (+ Favre), az utóbbi 10 évre visszatekintve viszont azt látjuk, hogy a '10-es években érkező új generáció, akiknek az öregek helyébe kellet volna lépniük, tényleg elmaradnak attól a nagyságtól, karizmától, teljesítménytől, vagy tudom is én mitől, ami Manninget, Bradyt, stb. azzá tette, ami.
Csak a top helyeken draftoltakat nézve azt látjuk, Bradford üvegből volt, Newton karrierje néhány éves csillogás után fokozatosan megy le, Luck már nincs is, RGIII érdemi karrierje egy szezonig tartott, Mariota és Winston csereirányítók lettek, Goff és Wentz feleslegesnek találtattak a csapataiknál, Watson szenved Houstonban, Lamar pedig egy identitásválságban van.
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint. Tudom, hogy ez ilyen szubjektív fotelszurkolói megmondás, meg lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy szépen lassan eltűnnek azok az arcok, akiket megszoktam a ligában, amikor elkezdtem nézni.
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal