NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

27 napja
tenorx 14 044 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 027 — The Mathematician
Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Köszi
Lucifer
itt ott tv akkor

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.
Kampman
És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?

Az mlb térvesztése amúgy meg a tv-nek tudható be, az abszolút más téma.
r.baggio
Koncentráljunk csak a QB posztra, Gyuri, Ricsi és a casual NFL-nézők is ezt teszik, Magyarországon éppúgy, mint az USÁ-ban.

Mindig jönnek újak, de most az a helyzet, hogy ha visszatekintünk mondjuk az elmúlt 10 évre, akkor azt látjuk, hogy Manningék visszavonultak, a Brees-Brady-Big Ben-Rodgers négyesből 3 év múlva szerintem már egy sem fog játszani.

Ez teljesen természetes, az ezredforduló idején is volt egy ilyen nagy váltás, mikor Elway, Marino, Young és Aikman is kb. majdnem egyszerre vonultak vissza. Csak akkor őket pótolták az előző bekezdésben említett figurák (+ Favre), az utóbbi 10 évre visszatekintve viszont azt látjuk, hogy a '10-es években érkező új generáció, akiknek az öregek helyébe kellet volna lépniük, tényleg elmaradnak attól a nagyságtól, karizmától, teljesítménytől, vagy tudom is én mitől, ami Manninget, Bradyt, stb. azzá tette, ami.

Csak a top helyeken draftoltakat nézve azt látjuk, Bradford üvegből volt, Newton karrierje néhány éves csillogás után fokozatosan megy le, Luck már nincs is, RGIII érdemi karrierje egy szezonig tartott, Mariota és Winston csereirányítók lettek, Goff és Wentz feleslegesnek találtattak a csapataiknál, Watson szenved Houstonban, Lamar pedig egy identitásválságban van.

Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint. Tudom, hogy ez ilyen szubjektív fotelszurkolói megmondás, meg lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy szépen lassan eltűnnek azok az arcok, akiket megszoktam a ligában, amikor elkezdtem nézni.
Kampman
Bakert betenni ebbe a sorba minimum vicces 😊

Én se szeretem különösebben Mahomest, de baszki a srác MVP lett első teljes szezonjában és második döntőjét játsza a 3. évében úgy, hogy űr számokat hoz mellé. Ez eddig simán Brady, PM, Arod szint. Kis túlzással ha ma visszavonul már HOF tag lenne idővel, ha nem is first ballot.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 655 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😎
warr_b
Amiben nincs Janet az komolytalan 😊
Matthew99
Madonna mint jó nő....

több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Off: Mivel a Digi és az Arena 4 egy szezon alatt nem tudott megegyezni, valaki tud esetleg hozzá egy streamet holnapra? A SB-t magyarul nézném. Köszi
Lucifer
itt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
zavi27
Úgy tudom készülnek ittotték rendesen. Azt mondták, hogy lesz 2 HD és 2 sd Arena4 holnap és növelték a szerver kapacitást is.
shawnka
Köszi a válaszokat, akkor rajta leszek.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Lucifer
itt ott tv. 24 óra ingyenes kipróbálás van. Bár amikor NFL van akkor általában az első 30 percben nem működik élőben, aztán rendbehozzák.😊 Képzelem mi lesz most az SB leterheltség alatt.
zavi27
Úgy tudom készülnek ittotték rendesen. Azt mondták, hogy lesz 2 HD és 2 sd Arena4 holnap és növelték a szerver kapacitást is.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 532 — Amerikai sportok rajongója
Lucifer

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagy ötlet volt 2016-ban QB-ért feltradelni az 1. kör legelejébe, majd meghosszabbítani őket nagy pénzért, hogy aztán a draft után 5 évvel mindkettő (Goff, Wentz) el legyen cserélve máshová...

iktriad
kérlek meséld el a Bortles sztorit...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215

GO JETS!!!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 001 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történt
r.baggio
Mert kvázi csendben csinálta 😛 😀 (ha rosszindulatúak vagyunk, sunyin 😛)
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante
Érdekes Wentz-et nem kutyázza senki, hogy cserét kért, pedig elméletileg még a főedző cseréje is javarészt miatta történt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 001 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagy ötlet volt 2016-ban QB-ért feltradelni az 1. kör legelejébe, majd meghosszabbítani őket nagy pénzért, hogy aztán a draft után 5 évvel mindkettő (Goff, Wentz) el legyen cserélve máshová...

iktriad
Nekünk a SB győzelem miatt mmegérte és a Ramsnek is majdnem 😛 a hosszabbításért volt kár....
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 478 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 823 — #NoStress
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.
Kampman
Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
tenorx
A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.
Jan
De nekik sincs ilyen első 2-3 szezonjuk.
Ami statisztikailag nyilván nem releváns, de egyébiránt bíztató.

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 515 — Steelers fan
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.
Kampman
tenorx
A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 189 — Invisible man
 velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😎
warr_b
Amiben nincs Janet az komolytalan 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 483
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.
Kampman
Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)
peterk2005
Illetve a klasszik iranyitokra is ertheti, mert az uj arcok mar labon sem szarok.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kampman
Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 577 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 520
az nfl magyarországi arca, Gyuri34
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
Vagy nem.
Sobri Jóska
Én igen.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 189 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
Vagy nem.
Sobri Jóska
Ezt az elején lefektették és azóta minden így működik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 823 — #NoStress

r.baggio
Vagy nem.

több mint 5 éve
tenorx 14 044 — fő libsi
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?

r.baggio
Koncentráljunk csak a QB posztra, Gyuri, Ricsi és a casual NFL-nézők is ezt teszik, Magyarországon éppúgy, mint az USÁ-ban.

Mindig jönnek újak, de most az a helyzet, hogy ha visszatekintünk mondjuk az elmúlt 10 évre, akkor azt látjuk, hogy Manningék visszavonultak, a Brees-Brady-Big Ben-Rodgers négyesből 3 év múlva szerintem már egy sem fog játszani.

Ez teljesen természetes, az ezredforduló idején is volt egy ilyen nagy váltás, mikor Elway, Marino, Young és Aikman is kb. majdnem egyszerre vonultak vissza. Csak akkor őket pótolták az előző bekezdésben említett figurák (+ Favre), az utóbbi 10 évre visszatekintve viszont azt látjuk, hogy a '10-es években érkező új generáció, akiknek az öregek helyébe kellet volna lépniük, tényleg elmaradnak attól a nagyságtól, karizmától, teljesítménytől, vagy tudom is én mitől, ami Manninget, Bradyt, stb. azzá tette, ami.

Csak a top helyeken draftoltakat nézve azt látjuk, Bradford üvegből volt, Newton karrierje néhány éves csillogás után fokozatosan megy le, Luck már nincs is, RGIII érdemi karrierje egy szezonig tartott, Mariota és Winston csereirányítók lettek, Goff és Wentz feleslegesnek találtattak a csapataiknál, Watson szenved Houstonban, Lamar pedig egy identitásválságban van.

Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint. Tudom, hogy ez ilyen szubjektív fotelszurkolói megmondás, meg lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy szépen lassan eltűnnek azok az arcok, akiket megszoktam a ligában, amikor elkezdtem nézni.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 736 — no es importante
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve