NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Demarcus Robinson szerződésével kapcsolatban érdeklődnék.fuzovelkifele.com/2020/03/egyben-tartja-elkaposorat-a-chiefs/
www.spotrac.com/nfl/kansas-city-chiefs/demarcus-robinson-19080/
Ez hogyan jön össze így?
tüsi91
több mint 4 éve
Antonio???Ja. Jelenleg egy XBOX vagy egy PS4 sem férne be a sapka alá, nem hogy egy igazi játékos. 😊LOLVehetnek a cap terhére egy edzőcipőt kb.
twitter.com/krazieeek/status/1244596269907095553
iktriad
Kampman
iktriad
Felkerekítem nekik 200-ra!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Demarcus Robinson szerződésével kapcsolatban érdeklődnék. www.spotrac.com/nfl/kansas-city-chiefs/demarcus-robinson-19080/
Ez hogyan jön össze így?
több mint 4 éve
Ja. Jelenleg egy XBOX vagy egy PS4 sem férne be a sapka alá, nem hogy egy igazi játékos. 😊LOLVehetnek a cap terhére egy edzőcipőt kb.
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 331
LOLVehetnek a cap terhére egy edzőcipőt kb.
iktriad
több mint 4 éve
Visszavonulo jatekos hogy szamit bele a capbe?
több mint 4 éve
De nekik màr van gyűrűjük az elmúlt évekből a többi viszont csak.... 😊 kivéve persze mi mert Rózsi egy zseni 😀 😛 (nyugi ez most hecc ne ugorjatok rá 😉)
több mint 4 éve
Minden csapat pontos cap space helyzete jelenleg.twitter.com/FieldYates/status/1244595644091846656
twitter.com/FieldYates/status/1244595704590471169
twitter.com/FieldYates/status/1244595979048882177
Kansasben meg Nem Englandben jelenleg nagyon
www.youtube.com/watch?v=JrJpawglW48
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
78 éves korában rákban elhuny Goldie Sellers egykori Broncos- és Chiefs-CB, az AFL történetének egyik legjobb visszahordója.RIP!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ncoreon fent van Hernandez törtenete magyarul.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Oké.Őszintén érdekel: komolyan van olyan hírolvasó, tájékozott ember, akiben ténylegesen felmerül az, hogy az USA-ban, szeptemberben vége lesz a járványnak, és el tud indulni egy emberek tízezreit összeterelő sportesemény, amit meg kell előzzön egy felkészülés, ami emberek tucatjait tereli össze?Még mindig nem érted. Az embernek a napjából 23.5 órát elvesz a vírus téma, vannak / vagyunk akik nem akarják a maradék 0.5 órát is - amit szórakozással, kis kikapcsolódással, focival - ezzel tölteni. Ha úgy érzed keveset beszéltél még róla, ott a topicja. De ne kelljen már minden topicban, minden témánál ezekkel az úgyselesz-ekkel foglalkozni. Ha nem lesz, nem lesz. De legyen már egy fél óránk, hogy nem ez a téma...
És nem a kincstári optimizmus érdekel, hiszen én is örülnék neki, vagy remélem, vagy szeretném, hanem van bármi tényszerű információ, ami erre enged következtetni?
Sobri Jóska
peterk2005
Oké....Abban biztos lehetsz, hogy ha a világ bármely pontján találnak valami gyógymódot, azt az amerikaiak megszerzik, bármilyen módszerrel, bármi áron, nagyon hamar.
Nem vészmadárkodás.
Alapvető kalkuláció, következtetés a rendelkezésünkre álló indormációkból.
De persze, lehet arról is beszélgetni, hogy hova tér vissza Luck vagy lesz e olyan szezon, amikor Mahomes 200 TD paszt oszt ki...
Őszintén érdekel: komolyan van olyan hírolvasó, tájékozott ember, akiben ténylegesen felmerül az, hogy az USA-ban, szeptemberben vége lesz a járványnak, és el tud indulni egy emberek tízezreit összeterelő sportesemény, amit meg kell előzzön egy felkészülés, ami emberek tucatjait tereli össze?
És nem a kincstári optimizmus érdekel, hiszen én is örülnék neki, vagy remélem, vagy szeretném, hanem van bármi tényszerű információ, ami erre enged következtetni?
Sobri Jóska
Ha ez mondjuk 5-6 hónapon belül bekövetkezik, akkor egy rövidebb szezon még beleférhet. Nem tudom hogy állnak most a kutatások, de globálisan elég komoly erők mozdultak meg ebben az ügyben, szóval ne zárjuk ki a lehetőséget.
Jan
több mint 4 éve
Őszintén érdekel: komolyan van olyan hírolvasó, tájékozott ember, akiben ténylegesen felmerül az, hogy az USA-ban, szeptemberben vége lesz a járványnak, és el tud indulni egy emberek tízezreit összeterelő sportesemény, amit meg kell előzzön egy felkészülés, ami emberek tucatjait tereli össze?Még mindig nem érted. Az embernek a napjából 23.5 órát elvesz a vírus téma, vannak / vagyunk akik nem akarják a maradék 0.5 órát is - amit szórakozással, kis kikapcsolódással, focival - ezzel tölteni. Ha úgy érzed keveset beszéltél még róla, ott a topicja. De ne kelljen már minden topicban, minden témánál ezekkel az úgyselesz-ekkel foglalkozni. Ha nem lesz, nem lesz. De legyen már egy fél óránk, hogy nem ez a téma...
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
...Abban biztos lehetsz, hogy ha a világ bármely pontján találnak valami gyógymódot, azt az amerikaiak megszerzik, bármilyen módszerrel, bármi áron, nagyon hamar.
Nem vészmadárkodás.
De persze, lehet arról is beszélgetni, hogy hova tér vissza Luck vagy lesz e olyan szezon, amikor Mahomes 200 TD paszt oszt ki...
Őszintén érdekel: komolyan van olyan hírolvasó, tájékozott ember, akiben ténylegesen felmerül az, hogy az USA-ban, szeptemberben vége lesz a járványnak, és el tud indulni egy emberek tízezreit összeterelő sportesemény, amit meg kell előzzön egy felkészülés, ami emberek tucatjait tereli össze?
Sobri Jóska
Ha ez mondjuk 5-6 hónapon belül bekövetkezik, akkor egy rövidebb szezon még beleférhet. Nem tudom hogy állnak most a kutatások, de globálisan elég komoly erők mozdultak meg ebben az ügyben, szóval ne zárjuk ki a lehetőséget.
több mint 4 éve
Ez azt jelenti, hogy tízszer valószínűbbnek tartod, hogy elmarad.Fogadjunk 1:10 hezFogadunk 1:1-ben?De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/1243568462141652993
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
Ja és a TD helyett is rúgnak.....
csi77
Mi értelme van a struccpolitikának?
Ha úgy csinálunk, mintha lenne, akkor attól lesz is?
Sobri Jóska
Egy üveg Gin ha neked van igazad
De ha lesz (tehát nekem van igazam )akkor veszel 10 uveggel 😃😛
Rózsa Sándor (betyár)
Nem vészmadárkodás.és mi értelme a vészmadárkodásnak? az emberek otthon ülnek most már hetek óta, jobb ezt abban a tudatban és gondolkodásmóddal megtenni, hogy egyszer majd helyreáll a világ és visszatérhetünk kedvenc időtöltésünkhöz, vagy a fejre helyezett alumíniumsapkától és a doomsday szkenáriókkal bármilyen formában hatással tudunk lenni a koronavírus amerikai lefolyására? na ugyeFogadunk 1:1-ben?De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 4 éve
Évek óta az van nem?sztem flagfoci lesz. no touch rule.De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
csi77
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
sztem flagfoci lesz. no touch rule.De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
csi77
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Fogadjunk 1:10 hezFogadunk 1:1-ben?De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
Egy üveg Gin ha neked van igazad
De ha lesz (tehát nekem van igazam )akkor veszel 10 uveggel 😃😛
több mint 4 éve
és mi értelme a vészmadárkodásnak? az emberek otthon ülnek most már hetek óta, jobb ezt abban a tudatban és gondolkodásmóddal megtenni, hogy egyszer majd helyreáll a világ és visszatérhetünk kedvenc időtöltésünkhöz, vagy a fejre helyezett alumíniumsapkától és a doomsday szkenáriókkal bármilyen formában hatással tudunk lenni a koronavírus amerikai lefolyására? na ugyeFogadunk 1:1-ben?De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Fogadunk 1:1-ben?De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
csi77
több mint 4 éve
De. Lesz. Most beszéltem az illetékesekkel, lesz. Októberben indul és rövidebb lesz, de lesz. Tacklenél és sacknél nem lehet egymásra lehelni, a puszi is tilos, de lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem hagynád abba már ugyanazt a szöveget? Nem vagy jós, hogy állandóan ezt hajtogasd. Mindenki tisztában van vele, hogy a szezon csúszhat, vagy nulla game lesz.Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hihetetlen ez a csavoGondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gondolj bele jobban. Nem lesz.És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
És még kritizálják egyesek a Bridgewater-igazolást a Panthersnél...Mondjuk bele sem gondoltam h lesz ket brady vs brees meccs, ryan sem rossz ellenfel.
Wyatt