NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Olyan ez, mint a Star Wars, nem az első résszel kezdődikKerestem én is de nem találtam, sem az nfl memes oldalán, sem a csávó oldalángaroppolon is sirtamtwitter.com/NFL_Memes/status/1255893560362221568Szegény Trubi 😂
kapitnono
Matthew99
hol a part1
briareos
kapitnono
több mint 4 éve
Kerestem én is de nem találtam, sem az nfl memes oldalán, sem a csávó oldalángaroppolon is sirtamtwitter.com/NFL_Memes/status/1255893560362221568Szegény Trubi 😂
kapitnono
Matthew99
hol a part1
briareos
több mint 4 éve
garoppolon is sirtamtwitter.com/NFL_Memes/status/1255893560362221568Szegény Trubi 😂
kapitnono
Matthew99
hol a part1
több mint 4 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1255893560362221568Szegény Trubi 😂
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
blackswan07
45
Az új CBA szerinti 5.éves opció az jövőre lép életbe. Mikori draftoltakra érvényes? Idei vagy csak a jövőre drsftoltak vagy esetleg mindenkire akinek innentől lehívják az opciót?
több mint 4 éve
blackswan07
45
És akkor ez a fix összeg 4 évre levan bontva az 5.éves opció meg a transation tag átlaggal számolva. Oké köszi 😊A CBA (a játékosok a tulajdonosok és a liga megállapodása) szabályozza. Lényegében fixek az összegek, az első (két) körben van némi lehetőség alkudozásra a garantált arányát tekintve. (Az aktuális összegekre könnyen ráakadsz, ha rákeresel az "nfl rookie wage scale 2020"-ra googlen.)hogy alakulnak az újonnan draftolt játékosok fizetése? mi alapján határozzák meg?Ez így is van. Akinek nem hívták le az ötödik évét, azt 4 éves szerződéssel cserélik el, az új csapat sem hívhatja már le az ötödiket.Csak azért kérdeztem mert nem rég olvastam ha valakinek a mostani határ idő lejártáig nem hívják le az opciót akkor utána hiába cserél érte valaki mert ugye lejárt a határ idő. Új szerződést persze köthetnek.Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?Ha lehivja jelenlegi csapata ha nem, trade útján a játékos teljes szerződését átvállalja, ergo lehívhatja az opciót és miért ne hívná le ha cserélt érte? De mondjuk lehet egybol meg is egyeznek egy új szerződésről ami miatt nem is lesz szükség az opcióra.
blackswan07
samu09
blackswan07
peterk2005
blackswan07
peterk2005
több mint 4 éve
A CBA (a játékosok a tulajdonosok és a liga megállapodása) szabályozza. Lényegében fixek az összegek, az első (két) körben van némi lehetőség alkudozásra a garantált arányát tekintve. (Az aktuális összegekre könnyen ráakadsz, ha rákeresel az "nfl rookie wage scale 2020"-ra googlen.)hogy alakulnak az újonnan draftolt játékosok fizetése? mi alapján határozzák meg?Ez így is van. Akinek nem hívták le az ötödik évét, azt 4 éves szerződéssel cserélik el, az új csapat sem hívhatja már le az ötödiket.Csak azért kérdeztem mert nem rég olvastam ha valakinek a mostani határ idő lejártáig nem hívják le az opciót akkor utána hiába cserél érte valaki mert ugye lejárt a határ idő. Új szerződést persze köthetnek.Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?Ha lehivja jelenlegi csapata ha nem, trade útján a játékos teljes szerződését átvállalja, ergo lehívhatja az opciót és miért ne hívná le ha cserélt érte? De mondjuk lehet egybol meg is egyeznek egy új szerződésről ami miatt nem is lesz szükség az opcióra.
blackswan07
samu09
blackswan07
peterk2005
blackswan07
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
blackswan07
45
hogy alakulnak az újonnan draftolt játékosok fizetése? mi alapján határozzák meg?Ez így is van. Akinek nem hívták le az ötödik évét, azt 4 éves szerződéssel cserélik el, az új csapat sem hívhatja már le az ötödiket.Csak azért kérdeztem mert nem rég olvastam ha valakinek a mostani határ idő lejártáig nem hívják le az opciót akkor utána hiába cserél érte valaki mert ugye lejárt a határ idő. Új szerződést persze köthetnek.Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?Ha lehivja jelenlegi csapata ha nem, trade útján a játékos teljes szerződését átvállalja, ergo lehívhatja az opciót és miért ne hívná le ha cserélt érte? De mondjuk lehet egybol meg is egyeznek egy új szerződésről ami miatt nem is lesz szükség az opcióra.
blackswan07
samu09
blackswan07
peterk2005
több mint 4 éve
blackswan07
45
Az 5.eves opciot amugy elegge kihereltek az uj CBA-ban (eddig volt egy kvazi franchise tagjuk a csapatoknak, joval annak az ara alatt az 1.korosokre).meddig lehetett/lehet visszahívni ezt az opciót?
Megugranak a fizuk is (teljesitmeny alapjan, nyilvan aki szar annal ugyan ugy nem fogjak lehivni), plusz full garantaltta valik az utolso ev a lehivaskor es nem is lehet majd visszavonni ha egyszer lehivtak. (Meg ha nem garantalt a 4.evi fizu, akk az opcio lehivasakor az is garantaltta valik).
Kezdve a 2018as draftoltakkal.
Mahomest pl meg megtarthatna meg "olcson" plusz egy evig a KC (de mar valszeg iden alairatjak).
Borbinho
több mint 4 éve
Ez így is van. Akinek nem hívták le az ötödik évét, azt 4 éves szerződéssel cserélik el, az új csapat sem hívhatja már le az ötödiket.Csak azért kérdeztem mert nem rég olvastam ha valakinek a mostani határ idő lejártáig nem hívják le az opciót akkor utána hiába cserél érte valaki mert ugye lejárt a határ idő. Új szerződést persze köthetnek.Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?Ha lehivja jelenlegi csapata ha nem, trade útján a játékos teljes szerződését átvállalja, ergo lehívhatja az opciót és miért ne hívná le ha cserélt érte? De mondjuk lehet egybol meg is egyeznek egy új szerződésről ami miatt nem is lesz szükség az opcióra.
blackswan07
samu09
blackswan07
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az 5.eves opciot amugy elegge kihereltek az uj CBA-ban (eddig volt egy kvazi franchise tagjuk a csapatoknak, joval annak az ara alatt az 1.korosokre).Megugranak a fizuk is (teljesitmeny alapjan, nyilvan aki szar annal ugyan ugy nem fogjak lehivni), plusz full garantaltta valik az utolso ev a lehivaskor es nem is lehet majd visszavonni ha egyszer lehivtak. (Meg ha nem garantalt a 4.evi fizu, akk az opcio lehivasakor az is garantaltta valik).
Kezdve a 2018as draftoltakkal.
Mahomest pl meg megtarthatna meg "olcson" plusz egy evig a KC (de mar valszeg iden alairatjak).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
twitter.com/Huhh, ezt kár volt összerakni. Mármint a linket.
Ha osszerakjatok a linket akk egy kepet lathattok Alex Smith labarol 4 nappal a serulese utan. csoda h nem kellett amputalni
redskinstoday_/status/1254876621737254912?s=19
Borbinho
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
blackswan07
45
Csak azért kérdeztem mert nem rég olvastam ha valakinek a mostani határ idő lejártáig nem hívják le az opciót akkor utána hiába cserél érte valaki mert ugye lejárt a határ idő. Új szerződést persze köthetnek.Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?Ha lehivja jelenlegi csapata ha nem, trade útján a játékos teljes szerződését átvállalja, ergo lehívhatja az opciót és miért ne hívná le ha cserélt érte? De mondjuk lehet egybol meg is egyeznek egy új szerződésről ami miatt nem is lesz szükség az opcióra.
blackswan07
samu09
több mint 4 éve
Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?Ha lehivja jelenlegi csapata ha nem, trade útján a játékos teljes szerződését átvállalja, ergo lehívhatja az opciót és miért ne hívná le ha cserélt érte? De mondjuk lehet egybol meg is egyeznek egy új szerződésről ami miatt nem is lesz szükség az opcióra.
blackswan07
több mint 4 éve
blackswan07
45
Ha 4.évének megkezdésekor cserélnek el valakit már nem hívható le az opció? Azaz 4. liga évének kezdete előtt kell akkor cserélni érte? Mondjuk legyen TJ Watt, ha nem hívta volna le a csapat az opciót de mondjuk Júniusban elcserélik akkor már az új csapat se hívhatná le?
több mint 4 éve
5.éves opciókat meddig lehet lehívni? Május 10? És ezt a 4. megkezdett év előtt lehetséges?Május 3 szerintem. És negyedik megkezdett szezon előtt lehivják, negyedik szezon után megerősítik vagy visszavonják. Visszavonás esetén megy fa-ra a playa.
blackswan07
több mint 4 éve
blackswan07
45
5.éves opciókat meddig lehet lehívni? Május 10? És ezt a 4. megkezdett év előtt lehetséges?
több mint 4 éve
Sobri már csak ilyen...😉Teljesen korrekt gondolat. 😊Köszi srácok 😊Én még annyit tennék hozzá, és ez erősen emberfüggő, de szerintem ezeket meglátni felesleges.
blackswan07
Persze megértem, ha valaki ennyire elmélyed valamiben, és régen én is gondoltam, hogy ha jobban ismerem a játék mélységét, akkor majd jobb lesz nekem, de azt tapasztaltam, hogy úgy nem annyira szórakoztató.
Persze itt jön be, hogy mi a célod a focinézéssel. Pure kikapcsolódás, szórakozás, vagy elmélyülés egy hobbyban, annak alapos megismerése.
Én egy vers elolvasásához hasonlítanám.
Ott is két opció van.
Elolvasom, ízlelgetem, hagyom, hogy hasson, örülök az élménynek.
Vagy utánaolvasok, hogy a szerző ezt miért írta, mikor írta, melyik életszakaszában volt, milyen képekkel, stíluselemekkel, írói eszközökkel dolgozott, mi lett a mű utóélete, stb.
Mindkét megközelítés teljesen legitim, neked kell tudnod téged melyik tesz boldogabbá. 😉
Sobri Jóska
blackswan07
több mint 4 éve
Úgy úgy. 😊Én még annyit tennék hozzá, és ez erősen emberfüggő, de szerintem ezeket meglátni felesleges. Persze megértem, ha valaki ennyire elmélyed valamiben, és régen én is gondoltam, hogy ha jobban ismerem a játék mélységét, akkor majd jobb lesz nekem, de azt tapasztaltam, hogy úgy nem annyira szórakoztató.Sobri JóskaNajóvan beszéld is le róla, ha már kedvet kapott hozzá. 😀
blackswan07: Jóska nem úgy értette, hogy fölösleges (ugye Jóska?), hanem csak úgy, hogy lehet anélkül is élvezni. De azért egy jó zeneszám mindig nagyobb élmény, ha érted is az angol szöveget annál, mintha csak a zene jutna el hozzád. 😊 A foci is ilyen. Élvezhető - sőt, _jobban_ élvezhető - ha többet tudsz róla. Akkor fáraszt a figyelés, ha még nem megy gördülékenyen. Mint az olvasás. Amíg csak szótagolva megy, addig fárasztani fog az olvasás, a hangos könyvet szórakoztatóbbnak találod. De ha eljutsz addig, hogy folyékonyan olvass, nem fog fárasztani az olvasás, és nagyobb élmény lesz, mint meghallgatni hangoskönyvként.
Szóval hajrá, nehogy visszariadj. 😊 Nem kell rágörcsölni, de minden apró kis plusz amit megismersz ebből a szép sportból, csak növelni fogja az élvezet szintjét!
peterk2005
több mint 4 éve
Én még annyit tennék hozzá, és ez erősen emberfüggő, de szerintem ezeket meglátni felesleges. Persze megértem, ha valaki ennyire elmélyed valamiben, és régen én is gondoltam, hogy ha jobban ismerem a játék mélységét, akkor majd jobb lesz nekem, de azt tapasztaltam, hogy úgy nem annyira szórakoztató.Sobri JóskaNajóvan beszéld is le róla, ha már kedvet kapott hozzá. 😀
blackswan07: Jóska nem úgy értette, hogy fölösleges (ugye Jóska?), hanem csak úgy, hogy lehet anélkül is élvezni. De azért egy jó zeneszám mindig nagyobb élmény, ha érted is az angol szöveget annál, mintha csak a zene jutna el hozzád. 😊 A foci is ilyen. Élvezhető - sőt, _jobban_ élvezhető - ha többet tudsz róla. Akkor fáraszt a figyelés, ha még nem megy gördülékenyen. Mint az olvasás. Amíg csak szótagolva megy, addig fárasztani fog az olvasás, a hangos könyvet szórakoztatóbbnak találod. De ha eljutsz addig, hogy folyékonyan olvass, nem fog fárasztani az olvasás, és nagyobb élmény lesz, mint meghallgatni hangoskönyvként.
Szóval hajrá, nehogy visszariadj. 😊 Nem kell rágörcsölni, de minden apró kis plusz amit megismersz ebből a szép sportból, csak növelni fogja az élvezet szintjét!
több mint 4 éve
Van valakinek néhány tippje, hogy tudom jobban átlátni a játékhívásokat, blokkolási sémákat, falemberek munkáját lényegében mindent? Ne csak a labdára figyeljek. Könyvek, videók mindent szívesen fogadok.Amúgy nfl game passon július végéig ingyenesek a tavalyi meccsek, a coaches film is, az elég hasznos tud lenni, ha tudja az ember, hogy mit kell nézni 😊
blackswan07
több mint 4 éve
blackswan07
45
Teljesen korrekt gondolat. 😊Köszi srácok 😊Én még annyit tennék hozzá, és ez erősen emberfüggő, de szerintem ezeket meglátni felesleges.
blackswan07
Persze megértem, ha valaki ennyire elmélyed valamiben, és régen én is gondoltam, hogy ha jobban ismerem a játék mélységét, akkor majd jobb lesz nekem, de azt tapasztaltam, hogy úgy nem annyira szórakoztató.
Persze itt jön be, hogy mi a célod a focinézéssel. Pure kikapcsolódás, szórakozás, vagy elmélyülés egy hobbyban, annak alapos megismerése.
Ott is két opció van.
Vagy utánaolvasok, hogy a szerző ezt miért írta, mikor írta, melyik életszakaszában volt, milyen képekkel, stíluselemekkel, írói eszközökkel dolgozott, mi lett a mű utóélete, stb.
Mindkét megközelítés teljesen legitim, neked kell tudnod téged melyik tesz boldogabbá. 😉
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Köszi srácok 😊Én még annyit tennék hozzá, és ez erősen emberfüggő, de szerintem ezeket meglátni felesleges.
blackswan07
Ott is két opció van.