NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Sobri a spori meg mindig vezeto posztot tolt be?Amúgy megint hihetetlen, ami történt hajnalban, amikor fumble volt a 2. negyed végén. Mert, hogy az volt. Akinek legalább egy szeme van a fején, vagy bárhol, az láthatta, hogy a labda megmozdult, ráadásul bőven még a könyök leérése előtt. A közvetítésben elhangzott, hogy ezt "ide is, oda is" lehet ítélni... könyörgöm, ekkora butaságot már...ez nem a gurulós foci, hogy a véleményes tizit bírói felfogás szerint ítélik meg, vagy piros lapos kiállítást, stb... ugyanis erre volt videó bizonyíték! És az pont vérlázító, hogy ez alapján, ami alapján megerősödött a fumble...ez alapján vették el. Ez ugyan az volt majdnem, mint amikor Harvin tisztán kilépett, mégis megadták a TD-t videózás után is. Az is ellenünk volt. 2 ilyen eset, ami nagy százalékban meccset befolyásolt. Erre jó úgy látszik a NY-i visszanézős központ, hogy majd ők eldöntik, kinek kedvezzenek...Chargers LTA húgom (kint él az USA-ban) pasijának van egy unokatestvére, aki egy back judge-t kefél, és ő mondta, hogy el van döntve, hogy a Chargers nem nyerhet SB-t amíg Rivers náluk van.
A gyökere 2002-ig nyúik vissza, amikoris Rivers még egyetemista volt, és Raleigh-ben, kissé betintázva, egy egyetemi buliban többek elött kötött egy ezer dolláros 1:1000-hez fogadást egy felsőbbévessel, hogy ő egyszer Super Bowl-t fog nyerni, és SB MVP lesz a következő 2 évtizedben. Tudjuk milyen a természete, akkor biztos jó ötletnek tűnt számára ez az arcoskodás.
Na ennek a srácnak, akivel fogadott, a nagybátyja az egyik vezető referee az NFL-ben, és ugye 1 millió dollárt kéne kifizetnie, ha Riversnek összejönne a győzelem.
No, ez van a háttérben, és bár megígértem a srácnak, hogy nem verem nagydobra a sztorit, de megsajnáltalak, és így remélem nem idegeskeded majd magad össze a következő 8 évben.
Sobri Jóska
Csak h ne idegeskedjek a kovi 2 evert meg 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Saban miért nem próbálja vagy próbálta ki magát az NFL-ben mint HC? Nagyon megnézném a palit.Van egy HBO riportfilm, amiben a két jóbarát edzõlegenda, Belichick és Saban átbeszélik a múltjukat. Ajánlom megtekintésre. Nem akkora durranás, de a kérdésedre sztem megralálod a választ.
RA7RA7
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
4:30van, Vasárnap, tessék aludni vagy afterozni.Saban miért nem próbálja vagy próbálta ki magát az NFL-ben mint HC? Nagyon megnézném a palit.9-7es és 6-10es szezonja volt 2005-ben és 2006-ban a Miamival, amit sokan nagy csalódásként tartanak számon a ligában, aztán ment a Bamahoz, pedig sokáig mondta ott is hogy abból se lesz semmi.
RA7RA7
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Saban miért nem próbálja vagy próbálta ki magát az NFL-ben mint HC? Nagyon megnézném a palit.9-7es és 6-10es szezonja volt 2005-ben és 2006-ban a Miamival, amit sokan nagy csalódásként tartanak számon a ligában, aztán ment a Bamahoz, pedig sokáig mondta ott is hogy abból se lesz semmi.
RA7RA7
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Saban miért nem próbálja vagy próbálta ki magát az NFL-ben mint HC? Nagyon megnézném a palit.
több mint 4 éve
Az a baj, hogy - statot nem kaptam róla, de érzésre - legalább ennyi coaches filmet is megnézek 😊 Úgy meg már tényleg sok.Megjött a gamepass összefoglalóm:Mondjuk nem tudom, hogy Sport Tv-t nézel-e mellette, vagy csak ez, de most a 10 óra az nem olyan vészesen sok, elég egy vasárnap estének nekiülni, és 19-től a három idősáv ki is adja kb. Ha olyan csapatnak szurkolsz, aminek 5 éjszakai meccse is van az idényben, és ha mást nem, de legalább ezeket nézed, az is hozzácsap szépen. Igaz, ha ehhez hozzáraksz még kb ennyit ismétlésekkel, akkor az már mindjárt másabb képet ad 😀
"You watched 9,252 minutes of live games in 2019, catching 94 live games in total - a 10% increase on last season!"
Kíváncsi leszek 2020-ban leverem-e a Wizz-Air-t visszaesésben...
Mondjuk valamennyi visszaesés nem is ártana, a majdnem 10 óra heti foci nézés elég sok. És ezek csak a live meccsek voltak.
peterk2005
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nekem harmadannyi idő jött ki, nem értem miért csak az élőt számolja, én élőben RZ-t meg a Denvert nézem, utána a jó meccseket felvételről főleg ha hajnalban voltak + amikor Sport TV-n néztem pár meccset. Szóval nem is rossz ez a szám 😊Megjött a gamepass összefoglalóm:Mondjuk nem tudom, hogy Sport Tv-t nézel-e mellette, vagy csak ez, de most a 10 óra az nem olyan vészesen sok, elég egy vasárnap estének nekiülni, és 19-től a három idősáv ki is adja kb. Ha olyan csapatnak szurkolsz, aminek 5 éjszakai meccse is van az idényben, és ha mást nem, de legalább ezeket nézed, az is hozzácsap szépen. Igaz, ha ehhez hozzáraksz még kb ennyit ismétlésekkel, akkor az már mindjárt másabb képet ad 😀
"You watched 9,252 minutes of live games in 2019, catching 94 live games in total - a 10% increase on last season!"
Mondjuk valamennyi visszaesés nem is ártana, a majdnem 10 óra heti foci nézés elég sok. És ezek csak a live meccsek voltak.
peterk2005
Wyatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Megjött a gamepass összefoglalóm:Mondjuk nem tudom, hogy Sport Tv-t nézel-e mellette, vagy csak ez, de most a 10 óra az nem olyan vészesen sok, elég egy vasárnap estének nekiülni, és 19-től a három idősáv ki is adja kb. Ha olyan csapatnak szurkolsz, aminek 5 éjszakai meccse is van az idényben, és ha mást nem, de legalább ezeket nézed, az is hozzácsap szépen. Igaz, ha ehhez hozzáraksz még kb ennyit ismétlésekkel, akkor az már mindjárt másabb képet ad 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Megjött a gamepass összefoglalóm:"You watched 9,252 minutes of live games in 2019, catching 94 live games in total - a 10% increase on last season!"
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Na igen, az a meglepett fej :/A 2000-es évek egyik ikonikus NFL mémje voltAz egykori Chargers-, Patriots, Redskins-elkapót, Reche Caldwellt lelötték Tampában. 41 éves volt 😕Ő a szempilla nélküli srác ugye? Szomorú 😕
empty taxi
peterk2005
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 331
A 2000-es évek egyik ikonikus NFL mémje voltAz egykori Chargers-, Patriots, Redskins-elkapót, Reche Caldwellt lelötték Tampában. 41 éves volt 😕Ő a szempilla nélküli srác ugye? Szomorú 😕
empty taxi
peterk2005
több mint 4 éve
Ő az itt fekete pólóban.Az egykori Chargers-, Patriots, Redskins-elkapót, Reche Caldwellt lelötték Tampában. 41 éves volt 😕Ő a szempilla nélküli srác ugye? Szomorú 😕
empty taxi
peterk2005
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az egykori Chargers-, Patriots, Redskins-elkapót, Reche Caldwellt lelötték Tampában. 41 éves volt 😕Ő a szempilla nélküli srác ugye? Szomorú 😕
empty taxi
Gondolom ők nem fosztogatnak meg gyújtogatnak.A játékosok? Én is azt gondolom, hogy ők nem fosztogatnak.
A véleményét meg most is mindenki hangoztatja. Ez amolyan divat féle.
🤘gaben🤘
A vélemény meg ilyen. Elmondják. Sőt a véleményt is véleményezik. Ők is Breesét, te is az övékét és én is a tiédet. Divatolunk. 😊
több mint 4 éve
Azt tudod ugye, hogy most kb. lecigányoztad az NFL játékosok úgy kétharmadát, és azt mondtad többek között Anthony Lynn és Brian Flores NFL főedzőkre, hogy csak hőbörögnek. Tudniillik ezek is megszólaltak, ezek is kint vannak az utcán, stb. Meg a fehér edzők egy részére is, akik szintén. Már, ha az egyetértő vélemény hőbörgés. (Ha nem, akkor meg mi is a baj?)Gondolom ők nem fosztogatnak meg gyújtogatnak.
Szerintem rossz irány. Szerintem a liga inkább csak próbálja legközelebbi "térdelős" történetet - akármi is lesz az - a legutóbbinál jobban megoldani majd. Az is elég nehéz lesz...
peterk2005
A véleményét meg most is mindenki hangoztatja. Ez amolyan divat féle.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Az egykori Chargers-, Patriots, Redskins-elkapót, Reche Caldwellt lelötték Tampában. 41 éves volt 😕RIP
www.cbssports.com/college-football/news/former-florida-star-wide-receiver-reche-caldwell-dies-at-41-after-shooting-in-tampa/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Lejjebb vesznek az igényekből és hipp-hopp beférünk a cap-ba...
több mint 4 éve
Elképzelhetetlennek tartom, hogy (40M-val) csökkenjen jövőre a cap. A fél liga mínuszba menne a jelenlegi szerződésekkel, ez csak rengeteg paycuttal és cuttal menne (ami mindenkit érintene, a nem rookie dealen lévő nem sztároknak kb fixen cut, a sztároknak paycut), amibe kizárt, hogy belemegy az NFLPA. Ha abba belegondolunk, h évi 40M ami 55 (nem tudom most pontosan h hány ember fizuja számít bele, a PS külön van az fix) playa közt oszlana, nem egy nagy összeg egy NFL tulajnak, hogy belerakja saját zsebből. Főleg h a következő években várhatóan brutálisan megnőnek a bevételek.
Hogy nézne ki, h 2020-ban ~200M salary cap, 2021-ben 160, 2022-ben 240? (sőt, nagyobb emelkedést is jósoltak a vírus előtt). ~1800-2000 játékos fizetését vágják meg, vagy 32 milliárdos tulajét?
mindezt azok után hogy épp hogy átvitték az új CBA-t.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Azért az NFL csapattulajoknak maga a csapat egy a sok vállalkozásuk közül. Nem dőlnek be ha kicsit kevesebb della folyik be. Attól, hogy kevesebb lesz a cap, csak a fizetésekre megy kevesebb lóvé aminek a tulajok talán örülnek is. Nyilván lesz ennek hozadéka, csapatok elengednek sztárokat mert nem lehet nagy fizut adni kevesebb mezeladás stb. De a csődtől messze lesznek.Igen, ezen gondolkodtam én is, hogy csak nem fogják hagyni, hogy a csapatok bedőljenek, biztos kitalálnak valami módit, bár az NFL pénzügyeivel nem vagyok tisztában.Na ez érdekes lesz:És akkor a Saints, Eagles, Falcons és társaik csődöt jelentenek, vagy kirakják a fél keretet és tolnak egy teljes rebuildet 35 udfa-val?
www.nfl.com/videos/rapoport-on-salary-cap-negotiations-for-2021
40 millió dollárral csökkenhet a salary cap 2021-ben...
Solymi
Nem nagyon hiszek ebben (főleg egy olyan ligában, ahol dollár milliárdos minden tulaj). Max kapnak vmi segélyt Trumpéktól. De már szó van extrém reklámdíjakról is az idei szezonra, több megoldás is adja magát (akár pl eladnak majd a Mixernek v más oldalnak pár meccset kurva drágán, mint a Facebooknak, hasonlók).
Jövőre lejár az ESPN deal, 2022-ben meg a CBS, FOX, NBC trió is, és az ezekből származó évi 7-8 milliárd dolláros bevételek a duplájára fognak nőni várhatóan. Azzal lehet majd pótolni az idén kieső ~5.5 milliárdot (bár május elején még csapatonkénti ~100M-t jósoltak, mint kiesés, azóta nem tudom miért nőtt 170%-ra....)
Borbinho
A szerződésekkel is mókolhatnak akár, ez is benne van gondolom.
Meg valszeg a következő évekről csoportosítanának át lóvét, kvázi hitelt adva saját maguknak vagy hitelt vesznek fel...
Mindenesetre érdekes lesz és kérdés, hogy ez csökkentheti-e a növekvő fizetéseket és visszavetheti-e a garantált tartalom növekedését.
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 027
Igen, ezen gondolkodtam én is, hogy csak nem fogják hagyni, hogy a csapatok bedőljenek, biztos kitalálnak valami módit, bár az NFL pénzügyeivel nem vagyok tisztában.Na ez érdekes lesz:És akkor a Saints, Eagles, Falcons és társaik csődöt jelentenek, vagy kirakják a fél keretet és tolnak egy teljes rebuildet 35 udfa-val?
Solymi
Nem nagyon hiszek ebben (főleg egy olyan ligában, ahol dollár milliárdos minden tulaj). Max kapnak vmi segélyt Trumpéktól. De már szó van extrém reklámdíjakról is az idei szezonra, több megoldás is adja magát (akár pl eladnak majd a Mixernek v más oldalnak pár meccset kurva drágán, mint a Facebooknak, hasonlók).
Jövőre lejár az ESPN deal, 2022-ben meg a CBS, FOX, NBC trió is, és az ezekből származó évi 7-8 milliárd dolláros bevételek a duplájára fognak nőni várhatóan. Azzal lehet majd pótolni az idén kieső ~5.5 milliárdot (bár május elején még csapatonkénti ~100M-t jósoltak, mint kiesés, azóta nem tudom miért nőtt 170%-ra....)
Borbinho
A szerződésekkel is mókolhatnak akár, ez is benne van gondolom.
Meg valszeg a következő évekről csoportosítanának át lóvét, kvázi hitelt adva saját maguknak vagy hitelt vesznek fel...
Mindenesetre érdekes lesz és kérdés, hogy ez csökkentheti-e a növekvő fizetéseket és visszavetheti-e a garantált tartalom növekedését.
több mint 4 éve
Na ez érdekes lesz:És akkor a Saints, Eagles, Falcons és társaik csődöt jelentenek, vagy kirakják a fél keretet és tolnak egy teljes rebuildet 35 udfa-val?
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 027
Na ez érdekes lesz:40 millió dollárral csökkenhet a salary cap 2021-ben...
több mint 4 éve
twitter.com/slmandel/status/1268646620477845504?s=19Komoly, az Arizona State puntere visszaterhet az egyetemre, miutan nem kelt el a drafton. Azert, mert a virushelyzet miatt nem talalkozhatott csapatokkal es amiatt nem kelt el. 😀