NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
Ozzie Newsome-tól különösen szép dolog és nagy teljesítmény ilyen öregen
iktriad
Szerkesztette: Willie Parker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A saintses Colston egy időben kedvenc elkapóm volt, Hofstra alumni. Nekik volt szerintem a legjobb logójuk az NCAA-ben, és ha jól tudom Colston draftolása után megszűnt a fociprogramjuk, most sincs.
iktriad
iktriadNa jah, a Ravens meg a Bears mindig is imádott passzolni 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
www.pcgamer.com/nfl-player-accidentally-leaks-new-contract-to-his-wifes-call-of-duty-warzone-squad/Ezt követtem redditen, hihetetlen sztori.
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
With the introduction of the 17th regular season game, the Chicago Bears ended the 16-game era as the only franchise without a quarterback throwing for over 4000 yards in a seasonOldschool football. Chicago nem a modern Szelek Városa
tenorx
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
With the introduction of the 17th regular season game, the Chicago Bears ended the 16-game era as the only franchise without a quarterback throwing for over 4000 yards in a seasonA Jets-nek sem volt. Namath még 67-ben dobott 4k fölött, amikor még csak 14 meccses alapszakaszok voltak.
tenorx
NFL is expected to expand the regular season schedule this week to 17 games. The league had played a 16-game regular season schedule since 1978, by far the longest stretch without a change in NFL history.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 28, 2021
Én is megkaptam már ebook formátumban, akinek még kell, pm-ben írja meg az email címétSrácok egy fura kérdéssel fordulok hozzátok.Ne csak a labdát nézd
Van olyan bátor jelentkező aki szabad idejében tudna segíteni a játék egyes elemeinek megismerésében?
Melyik poszton mit kell figyelni, dobó mozdulat, fal emberek kézhasználata, play hívások stb lényegében minden amivel "szakértő" lehet az ember. Próbálkozom már egy ideje de valahogy nem akar összejönni.
Valaki aki heti 1-2 alkalommal össze gyűjtene videókat, majd skypeon videókat mutatva elmagyarázná a dolgokat. Természetesen nem ingyen kérem. Megeggyezés kérdése.
Privátban várom az üzeneteket.😊
Hope
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Srácok egy fura kérdéssel fordulok hozzátok.Ne csak a labdát nézd
Van olyan bátor jelentkező aki szabad idejében tudna segíteni a játék egyes elemeinek megismerésében?
Melyik poszton mit kell figyelni, dobó mozdulat, fal emberek kézhasználata, play hívások stb lényegében minden amivel "szakértő" lehet az ember. Próbálkozom már egy ideje de valahogy nem akar összejönni.
Valaki aki heti 1-2 alkalommal össze gyűjtene videókat, majd skypeon videókat mutatva elmagyarázná a dolgokat. Természetesen nem ingyen kérem. Megeggyezés kérdése.
Hope
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Le kell majd tisztázni a feladatköröket, hogy pontosan melyikük mit fog csinálni.Meg masszőrt, ügyvédet és magánnyomozót Watson kielégítésére és védelmére.sztem 4 első körösért meg Tuáért már Watson is mozdítható4 első kör egy gázmaszk ára manapságTudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Negritis
Willie Parker
aztán már csak pár dokit kell elhozniuk LAből
Negritis
Willie Parker
akkor nem ment át 😀Meg masszőrt, ügyvédet és magánnyomozót Watson kielégítésére és védelmére.sztem 4 első körösért meg Tuáért már Watson is mozdítható4 első kör egy gázmaszk ára manapságTudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
Willie Parker
Tua(herbert) csere QB
Tyrod kezdő QB
Meg masszőrt, ügyvédet és magánnyomozót Watson kielégítésére és védelmére.sztem 4 első körösért meg Tuáért már Watson is mozdítható4 első kör egy gázmaszk ára manapságTudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
Ő már akkor tudta h Maszkot Fel! 🙃Tudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Dolphins now have basically turned their former LT Laremy Tunsil who they traded to Houston into four first-round picks and a third-round pick. pic.twitter.com/g9nXdBi3cE
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 26, 2021
Negritis
höri topikba be is dobtam 😀Bővebben(az Eagles- Dolphins trade holnap kerül elemzésre):Tudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Dolphins now have basically turned their former LT Laremy Tunsil who they traded to Houston into four first-round picks and a third-round pick. pic.twitter.com/g9nXdBi3cE
Negritis
iktriad
Bővebben(az Eagles- Dolphins trade holnap kerül elemzésre):Tudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Negritis
...Gorenak jól megnőtt a haja
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
sztem 4 első körösért meg Tuáért már Watson is mozdítható4 első kör egy gázmaszk ára manapságTudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Negritis
Willie Parker
During the past two NFL drafts, there wasn’t a single trade made for any of the top six picks. But in a 25-minute span today, there were two trades involving top six picks.....and we’re still over a month until the NFL Draft.
4 első kör egy gázmaszk ára manapságTudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande
Negritis
Tudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???nem elég ennyi elemzés? 😀
Vicces 😊
dande