NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 095 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 095

iktriad
Ozzie Newsome-tól különösen szép dolog és nagy teljesítmény ilyen öregen

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 737 — no es importante
A legmenőbb logójuk nekik van, sikerült az egyetem betűit a kabala sörényébe elrejteni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 861 — #NoStress

iktriad
A saintses Colston egy időben kedvenc elkapóm volt, Hofstra alumni. Nekik volt szerintem a legjobb logójuk az NCAA-ben, és ha jól tudom Colston draftolása után megszűnt a fociprogramjuk, most sincs.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 580 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
Na jah, a Ravens meg a Bears mindig is imádott passzolni 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
tenorx 14 095 — fő libsi
 www.pcgamer.com/nfl-player-accidentally-leaks-new-contract-to-his-wifes-call-of-duty-warzone-squad/
Negritis
Ezt követtem redditen, hihetetlen sztori.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 216 — The Mathematician
 www.pcgamer.com/nfl-player-accidentally-leaks-new-contract-to-his-wifes-call-of-duty-warzone-squad/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 242 — Bears & Illinois fan
With the introduction of the 17th regular season game, the Chicago Bears ended the 16-game era as the only franchise without a quarterback throwing for over 4000 yards in a season
tenorx
Oldschool football. Chicago nem a modern Szelek Városa

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 470 — Big Penix Energy
With the introduction of the 17th regular season game, the Chicago Bears ended the 16-game era as the only franchise without a quarterback throwing for over 4000 yards in a season
tenorx
A Jets-nek sem volt. Namath még 67-ben dobott 4k fölött, amikor még csak 14 meccses alapszakaszok voltak.
több mint 4 éve
tenorx 14 095 — fő libsi
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A héten lesz hivatalos a 17. meccs.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 737 — no es importante
Srácok egy fura kérdéssel fordulok hozzátok.
Van olyan bátor jelentkező aki szabad idejében tudna segíteni a játék egyes elemeinek megismerésében?
Melyik poszton mit kell figyelni, dobó mozdulat, fal emberek kézhasználata, play hívások stb lényegében minden amivel "szakértő" lehet az ember. Próbálkozom már egy ideje de valahogy nem akar összejönni.
Valaki aki heti 1-2 alkalommal össze gyűjtene videókat, majd skypeon videókat mutatva elmagyarázná a dolgokat. Természetesen nem ingyen kérem. Megeggyezés kérdése.
Privátban várom az üzeneteket.😊
Hope
Ne csak a labdát nézd
peach
Én is megkaptam már ebook formátumban, akinek még kell, pm-ben írja meg az email címét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
Van olyan bátor jelentkező aki szabad idejében tudna segíteni a játék egyes elemeinek megismerésében?
Melyik poszton mit kell figyelni, dobó mozdulat, fal emberek kézhasználata, play hívások stb lényegében minden amivel "szakértő" lehet az ember. Próbálkozom már egy ideje de valahogy nem akar összejönni.
Valaki aki heti 1-2 alkalommal össze gyűjtene videókat, majd skypeon videókat mutatva elmagyarázná a dolgokat. Természetesen nem ingyen kérem. Megeggyezés kérdése.
Hope
Ne csak a labdát nézd

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 603
Tudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???

Vicces 😊
dande
nem elég ennyi elemzés? 😀

Negritis
4 első kör egy gázmaszk ára manapság
Willie Parker
sztem 4 első körösért meg Tuáért már Watson is mozdítható
aztán már csak pár dokit kell elhozniuk LAből
Negritis
Meg masszőrt, ügyvédet és magánnyomozót Watson kielégítésére és védelmére.
Willie Parker
Le kell majd tisztázni a feladatköröket, hogy pontosan melyikük mit fog csinálni.

több mint 4 éve
Tudom unalmas, bocsi 😛 😉 de nem bírom megállni megjegyzés nélkül: ezt a Blockbuster trade vesztesei nyertesei cikket sikerült pateronosnak berakni az Fk-n???

Vicces 😊
dande

Negritis
Willie Parker
Negritis
Willie Parker
akkor nem ment át 😀
Tua(herbert) csere QB
Tyrod kezdő QB

több mint 4 éve

Vicces 😊
dande

Negritis
Willie Parker
Negritis
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 549 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Vicces 😊
dande

Negritis
Ő már akkor tudta h Maszkot Fel! 🙃
több mint 4 éve

Vicces 😊
dande

Negritis
Bővebben(az Eagles- Dolphins trade holnap kerül elemzésre):

iktriad
höri topikba be is dobtam 😀

több mint 4 éve

Vicces 😊
dande

Negritis
Bővebben(az Eagles- Dolphins trade holnap kerül elemzésre):
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 940 — je suis poloska
...
kapitnono
Gorenak jól megnőtt a haja

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve

Vicces 😊
dande

Negritis
Willie Parker

több mint 4 éve

több mint 4 éve

Vicces 😊
dande

Negritis
több mint 4 éve

Vicces 😊
dande