Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:

"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
Ha valakik nem fognak hiányozni.....
zekeffron
Én Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.
bergerdani
Márk, Höri, Zoli

De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
NB2
Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.

Az Arénán ott van Maka, sztem színvonalban nem kérdés, hogy köröket ver Ricsire. Az meg, hogy a Gyula szintű "szakértelem" nem lesz többet az meg számomra felbecsülhetetlen. NCAA-nél Bálint azért minden volt csak rossz nem, sőt. Nagyon remélem ő (is) csatlakozik a stábhoz.

Ahogy előttem is írtak, hamarosan minden nagy szolgáltatónál fogható lesz a csatorna 😉
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?

Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.
dugo93
De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.

Kérlek ne csak fröcsögjetek, hanem olvassátok is, amiket írunk. A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life

"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
tenorx
zekeffron
bergerdani
Mi lesz Gyulával, az érdekel a legjobban!😊
zavi27
alszik tovább mi lenne

több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója

tenorx
zekeffron
bergerdani
Mi lesz Gyulával, az érdekel a legjobban!😊
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com

tenorx
zekeffron
bergerdani
Márk, Höri, Zoli

De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Van még idő addig. Meg fognak egyezni. Az Arena nem a Voda sajátja. Engem is az érdekel, hogy milyen szakértő/kommentátor csapat lesz. A tavalyi NCAA csapat amúgy fiatal és új volt az nem volt rossz Maka vezetésével.
Nekem se Vodám van de nem aggódik. Ha a csatorna áldozott nem keveset az NFL jogaira akkor nekik is erdekük hogy minden szolgáltatatóval leszerződjenek, hisz így tudnak ők is egy befektetésből profitot csinálni.

A kövi karanténcastot mindenesetre várom, kíváncsi vagyok Csabi, Galuska, Moncz mit mond, hogy csúszott ez ki a kezükből.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?

Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.

több mint 4 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

tenorx
zekeffron

Mindig jövőre
több mint 4 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider

tenorx
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
kva anyjukat erre csak azt tudom mondani már tényleg............................nálunk nincs voda nem is lesz, miért nem lehet már a seggén csücsülni mindenkinek és normálisan szolgálatatni...........................nekem igenis fontosak voltak a magyar közvetítéses tvs meccsek kényelem szempontjából is még ha az Eaglesel nem is kényeztetek el, de akkor is...........................
dande
Nyugi még megegyeznek addig a többivel is.
zinedine5
Az a baj, hogy válthatnék esetleg tré mobilra, de róluk is hallok elég panaszt és ha gubanc van, nem sietnek rendezni a dolgokat, a helyi kábel meg itt van megtalálható, csak ők meg nem bővítenek csatornát, mert nincs meg a technikai feltételük. Az bosszant, hogy van sport tv, van digi, de mindig jön egy újabb okoska, aki keresztbe veri az egészet, mert miért ne..................

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
kva anyjukat erre csak azt tudom mondani már tényleg............................nálunk nincs voda nem is lesz, miért nem lehet már a seggén csücsülni mindenkinek és normálisan szolgálatatni...........................nekem igenis fontosak voltak a magyar közvetítéses tvs meccsek kényelem szempontjából is még ha az Eaglesel nem is kényeztetek el, de akkor is...........................
dande
Nyugi még megegyeznek addig a többivel is.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
kva anyjukat erre csak azt tudom mondani már tényleg............................nálunk nincs voda nem is lesz, (még mindig a helyi kábel a legnormálisabb szolgáltató.......) miért nem lehet már a seggén csücsülni mindenkinek és normálisan szolgálatatni...........................nekem igenis fontosak voltak a magyar közvetítéses tvs meccsek kényelem szempontjából is még ha az Eaglesel nem is kényeztetek el, de akkor is...........................

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....
mcm4a1
Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
Borbinho
Tudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.
mcm4a1
még ha néha jobb is?

több mint 4 éve
Amúgy én sajnálom a sporttvt, lassan nem marad náluk semmi..
tenorx
En orulok, hogy buktak. Klasszikus monopolium volt. Nem innovaltak semmit, nem fejlodott a kozvetites szinvonala, sot inkabb csak visszafele mozgott, mert azt hittek ok az alfa meg az omega, a nezoi igenyek idomuljanak hozzajuk.
undisputedly
Ok ebben nyilván van igazság, de most átkerül egy olyan csatornára, amit sokkal kevesebb ember ér el, így a hazai népszerűség növekedése nem tudom hogy lesz.
Igazság szerint egy kezemen meg tudom számolni hogy az utóbbi tíz évben hányszor néztem magyar közvetítést, szóval személy szerint azért túlélem majd.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Ide a rozsdás bökőt, hogy őszre az összes háztartásban elérhető lesz az arena.

Amúgy nem sajnálom a sport tv-t, teljesen belealudtak mindenbe, nulla innováció és megújulás évek óta. Többek között még mindig Hegyi Iván szakért náluk. Ezt így nem lehet...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 113 — SuperBowl Champions 2013/2014
tenorx
En orulok, hogy buktak. Klasszikus monopolium volt. Nem innovaltak semmit, nem fejlodott a kozvetites szinvonala, sot inkabb csak visszafele mozgott, mert azt hittek ok az alfa meg az omega, a nezoi igenyek idomuljanak hozzajuk.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Srácok!

Ez is egy hobbi amire áldozni kell. Soccer topikban kb 2 hete megírtam, ha valakit érdekel, akkor egy Digi+Voda előfizetéssel 10 sportcsatornát nézhet kb 12e havonta. Ez azt gondolom egy hobbiért nem sok. Ráadásul ha hozzávesszük, hogy NFL, NCAA meccsek is lesznek az Arena4-en, akkor meg főleg megéri a sportág szerelmeseinek.
Arena4: nem biztos, hogy igazam lesz, de szerintem nem lesz másik szolgáltatónál, mert ez olyan mint a Digisport a Diginek, egy saját sportcsatornája, akinek kell, fizessen elő rá.

De ahogy egy órája is írtam, lehet nem is lesz szezon, mert az Arena 4 sikeresen olyan jogokba nyúlt bele amik most indultak el (Indycar, angol 2. liga) vagy még el sem indultak Motogp. Lehet így járunk az NFL-el is, hogy lehet nem is lesz szezon!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ezt a csatornát amúgy lehet már fogni bárhol?
Érts UPC, THome, Digi vagy bármi?
Bazzani
UPC igen, többi nem, de ahogy írták az indexes cikkben, szerintem őszre benne lesz a többi szolgáltató kínálatában is
Löfli
és dolgoznak a srácok a HD-n is, nyugi
több mint 4 éve
mcm4a1 Atlanta Falcons Alabama Crimson Tide 53
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....
mcm4a1
Borbinho
Tudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.
mcm4a1
gamepasst is ki lehet tenni tv-re, főleg okostévével nem bonyolult
Löfli
Van Chromecastem azzal sokszor szoktam kirakni, de a Gamepass meg majdnem annyiba kerül mostmár majdnem mint az egész éves TV+Internet előfizetésem és akkor még az NCAA-ről ne is beszéljünk..
több mint 4 éve
Bazzani
Tudtommal csak Vodafone (régebben UPC néven) Diginél biztos nincsen, nekem az van.
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bazzani
UPC igen, többi nem, de ahogy írták az indexes cikkben, szerintem őszre benne lesz a többi szolgáltató kínálatában is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley

több mint 4 éve
mcm4a1
Borbinho
mcm4a1
Na, legalább kezdődhet újra a NAGY VITA, mint minden évben itt.😊 Stream vs. magyar tv közvetítés. Felesleges még aggódni, szeptemberig még elszórakoznak majd sajnos úgyis az infókkal, hol lesz elérhető, HD nem HD, tüntessünk a Diginél/Vodafone-nál stb. stb. Én is tv-ben, magyarul szoktam szinte mindig, de kivárok mi lesz a vége pontosan. Most legalább nem egy héttel szezonkezdet előtt tudtuk meg az infót. Olyan nagy wtf meglepetés se volt, sajnos már évek óta lebegett ez, hogy a Sport TV bukhatja majd ezt is. Fel kell mostanában már készülni folyamatosan, hogy kb. minden bajnokság új évadánál lehet hogy máshol láthatjuk majd a tv-ben, ha egyáltalán látható lesz valahol.

Szerkesztette: zavi27