NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Gyanithatoan, de ki kell fizetnie az osszes mezt amit az NFL eladásra gyartott, ami nála azert tobb millio dollar lenneAzt suttogjak, hogy Mahomes atvalt a 6-os szamra... De ezt eddig is megtehette volna, nem?Kár, hogy 10 évet késett ez a szabály 😀az újoncokon, meg az ismeretlen játékosokon kívül nem nagyon fogja bevállalni senki az új számot
Totál kivoltam anno mikor CB-ként nem lehettem 19-es, pedig előtte egész életemben minden sportban az volt a számom 😕
Hanni
Adirotor
ligur
Viszont aki csapatot vált annak nem kell, PP 7esben lesz pl.😀
több mint 4 éve
Azt suttogjak, hogy Mahomes atvalt a 6-os szamra... De ezt eddig is megtehette volna, nem?Kár, hogy 10 évet késett ez a szabály 😀az újoncokon, meg az ismeretlen játékosokon kívül nem nagyon fogja bevállalni senki az új számot
Totál kivoltam anno mikor CB-ként nem lehettem 19-es, pedig előtte egész életemben minden sportban az volt a számom 😕
Hanni
Adirotor
több mint 4 éve
Kár, hogy 10 évet késett ez a szabály 😀nekem is mindenhol 19-es a számom 😀
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Na ez legalább jóOcho is inkabb vart egy evet, hogy ingyen valtoztasson a neven a mezen. Sztem ez varhato a mezszammodositasokkal kapcsolatban is, jovore valt majd mindenki.
A szabályok értelmében a játékosok abban ez esetben válthatnak mezszámot, ha felvásárolják a meglévő mezkészletüket (ráadásul eladási áron, nem is bekerülésin). Dalvin Cook utána nézett, ez nagyjából 1,5 millió dollárjába kerülne, szóval úgy döntött, hogy annyira mégsem akar 33-as helyett 4-esben játszani.Wyatt
Az idei rookiek ilyen szempontbol jol jarnak, mert egybol az uj rendszer szerint valaszthatnak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Új procedúra lesz az oltott játékosok számára. Pl törlik a napi tesztelést, nincs karantén, ha magas kockázatú vagy covidos mellett ültél, utazás után nincs tesztelés.
több mint 4 éve
Na ez legalább jóA szabályok értelmében a játékosok abban ez esetben válthatnak mezszámot, ha felvásárolják a meglévő mezkészletüket (ráadásul eladási áron, nem is bekerülésin). Dalvin Cook utána nézett, ez nagyjából 1,5 millió dollárjába kerülne, szóval úgy döntött, hogy annyira mégsem akar 33-as helyett 4-esben játszani.

több mint 4 éve
Kár, hogy 10 évet késett ez a szabály 😀az újoncokon, meg az ismeretlen játékosokon kívül nem nagyon fogja bevállalni senki az új számot
Hanni
több mint 4 éve
Kár, hogy 10 évet késett ez a szabály 😀 Totál kivoltam anno mikor CB-ként nem lehettem 19-es, pedig előtte egész életemben minden sportban az volt a számom 😕
több mint 4 éve
Hülye amerikaiak, amerikai hüyék 😛
több mint 4 éve
Jól van, örömmel látom, hogy nem csak én nem értékeltem ezt a remek feature-tHat kulonos lesz az biztos - az egyetemi futball követese ellenere is.
Wyatt
RB-k a 80-89 mezszamban?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Jól van, örömmel látom, hogy nem csak én nem értékeltem ezt a remek feature-t

több mint 4 éve
több mint 4 éve
készülhet is a film rólaAddig meg érdemes ezt megnézni róla.
Negritis
több mint 4 éve
készülhet is a film róla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Alex Smith visszavonult!több mint 4 éve
De optimisták velünk kapcsolatban 😛 vagy rossz a formula 😊
több mint 4 éve
A rotoworlds draft ertek formulaja szerint igy neznek ki most a varhato draft teljesitmenyek:www.nbcsports.com/edge/sites/default/files/2021-04/draftpickcommodity2.jpg
www.nbcsports.com/edge/article/offseason-research/2021-nfl-draft-capital-who-will-own-draft
több mint 4 éve
Az elmúlt tíz évből? Tuti? 😉Which player was the biggest draft bust of the last ten years?Pedig a legnagyobb bust JaMarcus Russell 😀
iktriad
Heisman
több mint 4 éve
Keresd a hibát!Pedig a legnagyobb bust JaMarcus Russell 😀
Which player was the biggest draft bust of the last ten years? pic.twitter.com/4xeIcrC0Z4
— PFF (@PFF) April 10, 2021
A megfejtés: | A 14-es Jaguars mezben Shane Wynn látható, akit még csak nem is draftoltak anno. Ki tudja, kit hit másnak a "csalhatatlan" PFF? |
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Keresd a hibát!Gondolom Alkeszt akarták, csak nem sikerült ?
Which player was the biggest draft bust of the last ten years? pic.twitter.com/4xeIcrC0Z4
A megfejtés: | A 14-es Jaguars mezben Shane Wynn látható, akit még csak nem is draftoltak anno. Ki tudja, kit hit másnak a "csalhatatlan" PFF? |
iktriad
több mint 4 éve
Keresd a hibát!Which player was the biggest draft bust of the last ten years? pic.twitter.com/4xeIcrC0Z4
több mint 4 éve
Ki a faszom az a Soldi?Azt hittem az jön amikor egy fiatalember arról érdeklődött, hogy "ki a faszom az a Soldi".www.reddit.com/r/nfl/comments/mhjkek/why_dont_defensive_lineman_line_up_backwards_and/Soha nem fogja überelni azt a klasszikus kérdést, amit ezen a fórumon tettek fel még a hőskorban, azaz, hogy mi történik, ha a levegőben szálló labdát megragadja egy madár és elviszi.
Legjobb thread máról
tenorx
Kampman
dugo93
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
A meccsvégi teljesítményeinket nézve ez nem csoda.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
🏆 Jordan vs. Gretzky in the GOAT of GOATs Bracket finals - Vote now! 👇és hol van bélánk?
www.thescore.com/boxing/news/2147199
Tessék, nem vetettétek elég komolyan a játékot és Tomy fiú nem lesz all time all sports goat. Holmi Májkül meg Véjn megelőzi.
Vagy lehet pont azért 😉 😛
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
🏆 Jordan vs. Gretzky in the GOAT of GOATs Bracket finals - Vote now! 👇www.thescore.com/boxing/news/2147199
Tessék, nem vetettétek elég komolyan a játékot és Tomy fiú nem lesz all time all sports goat. Holmi Májkül meg Véjn megelőzi.
Vagy lehet pont azért 😉 😛
Szerkesztette: dande2