NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Én a kommentátor vitát letojom, annyi kivétellel, hogy gyula a minimális szakmaai elvárásokat sem tudja megugrani, mégis uram-bátyám alapon évekig képernyőn lehetett. Pontosan ez a nihil miatt nem tudom magát a csatornát sajnálni, azokat az emberekeet akik ennek arcai voltak éveken keresztül viszont igen, mert elévülhetetlen érdemeik vannak a foci hazai népszerűségében, ill. valszeg önhibájukon kívűl egy lábat kirántottak alóluk. Szóval a sport tv vezetősége és döntési pozícióban lévők körül kéne inkább keresgélni - márha akar valaki- nem pedig megint lefutni a ki kit szeret - nem szeret a kommentátorok közül című nívótlan köröket...Elhiszem hogy letojod a temat, azonban meg kell nézni hogy a sportcsatornák az elmult evekben mennyit estek vissza a szinvonalbol /gurulos,f1 de szinte bármi/
peach
Ez pedig nem enged sok jora kovetkeztetni es jogosan ódzkodik itt is a fórum nagy része.
Plusz ha az FK-nak koze van hozzá az már régen rossz.
És igen a sport tv- n voltak olyan arcok akiket meghallottam es hanyinger kozben kapcsoltam el (Sanyi,Gyula,Hegyi)
De volt ott jó hangú, szórakoztató (Faragó)
És hozzáertő (Márk, Zoli, Höri) is, akikkel lehetett elvezni a meccseket.
De visszaterve a nagy szamok alapján jó eséllyel megint kapunk pár új, semmiről beszélő vagy unottan nyammogó esetleg felkeszuletlen arcot a képernyők elé.
Ne legyen így!
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Én a kommentátor vitát letojom, annyi kivétellel, hogy gyula a minimális szakmaai elvárásokat sem tudja megugrani, mégis uram-bátyám alapon évekig képernyőn lehetett. Pontosan ez a nihil miatt nem tudom magát a csatornát sajnálni, azokat az emberekeet akik ennek arcai voltak éveken keresztül viszont igen, mert elévülhetetlen érdemeik vannak a foci hazai népszerűségében, ill. valszeg önhibájukon kívűl egy lábat kirántottak alóluk. Szóval a sport tv vezetősége és döntési pozícióban lévők körül kéne inkább keresgélni - márha akar valaki- nem pedig megint lefutni a ki kit szeret - nem szeret a kommentátorok közül című nívótlan köröket...Állami pénz vs magánpénz.
peach
Nagyjából ilyen döntés lehetett.
Sejtheted melyik tud többet ajánlani.
több mint 4 éve
Én a kommentátor vitát letojom, annyi kivétellel, hogy gyula a minimális szakmaai elvárásokat sem tudja megugrani, mégis uram-bátyám alapon évekig képernyőn lehetett. Pontosan ez a nihil miatt nem tudom magát a csatornát sajnálni, azokat az emberekeet akik ennek arcai voltak éveken keresztül viszont igen, mert elévülhetetlen érdemeik vannak a foci hazai népszerűségében, ill. valszeg önhibájukon kívűl egy lábat kirántottak alóluk. Szóval a sport tv vezetősége és döntési pozícióban lévők körül kéne inkább keresgélni - márha akar valaki- nem pedig megint lefutni a ki kit szeret - nem szeret a kommentátorok közül című nívótlan köröket...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
rokaur
869
én elolvastam ezt az index cikket, pozitív az első benyomásom (még ha sokat nem is mondtak). Ha csak ez a HD online eredeti hangsáv összejönne már hatalmas plusz lenne a sport tv-hez képest.Én is szeretem Ricsit meg el is ismerem, hogy nagyon sok érdemük van az NFL magyarországi elterjesztésében viszont kellett már a váltás nagyon nagy volt a kényelem... Kicsit Korda Gyuri póker érzet kellett már az állóvíz felzavarása..
Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
Én azért nagyon sajnálom, hogy nem a sportTV közvetíti az NFL-t.átmegy ugyis aztán nőhetnek fel tovább emberek vele
Makával semmi gondom, jó arc, de pl Höri és Buday Zoli kurvára fog hiányozni...és amúgy Ricsi is, mondhat bárki bármit. 15 éve ő nyomja...mindenki azon nőtt fel. És ért is hozzá, teszek rá, ki utálja, ki nem.
És a Trash Talk is jó kis műsor volt mindig.
Szívás...
Chargers LT
több mint 4 éve
Én azért nagyon sajnálom, hogy nem a sportTV közvetíti az NFL-t.Makával semmi gondom, jó arc, de pl Höri és Buday Zoli kurvára fog hiányozni...és amúgy Ricsi is, mondhat bárki bármit. 15 éve ő nyomja...mindenki azon nőtt fel. És ért is hozzá, teszek rá, ki utálja, ki nem.
És a Trash Talk is jó kis műsor volt mindig.
Szívás...
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
De ha most esetleg mégis váltok tré mobilra (idegen nyelvű csatornák miatt is, amit felségem nagyon szeretne már..........) akkor 10 évig ne merjenek új sportcsatornát létrehozni sehol senki 😛 😊
több mint 4 éve
Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.A gamepass az elhivatott fanoknak megéri. Ha csak a kedvenced érdekel, arra van olcsóbb csomag, az nem tudom mennyire éri meg, de ha egy fordulóból több meccs is érdekel, esetleg visszanéznéd a kedvenced coaches filmjét akkor már simán kihasználod. Nyáron élőközvetítések nélkül értelemszerűen nincsenek élő meccsek, amik az egész gamepass lényegei.
Gerichill
Amúgy a gamepass nekem sokkal kényelmesebb, mint a sportTV, ezeket a TV-s érveket abszolút nem tudom hova tenni. A Gamepassot bármikor leállítom visszatekerem (tudom hogy tv-re is lehet előfizetni párezerért ilyen szolgáltatásra), mindent tud amit a TV és van atmoszféra hang. Egészen más élmény, mint a langyos sporttv-s valami volt.
Persze szakkommentátorok koözött ott is van kit utálni, de ha városi pickupban gondolkozol bizots találnak neked megfeleőt a reklámok alatt.
Amúgy a kalózstreamek nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években. Akinek nem okoz gondot a vadászat, hogy foglalkozni kell vele, az ingyen tud HD-ban meccset nézni. De ahhoz kell egy bizonyos szintű felhasználói tudás. Akinek idegen a számítógép és csak a baja van vele, az fizzessen elő gamepassra vagy költözzön olyan helyre ahol fogni ezt az arena4-et vagy mit.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
444-en volt róla cikk, de azt nem kell készpénznek venniitt a bővebb infóGondolom ez az Arena4 Mészáros Lőrinc valamelyik rokonáé.
index.hu/kultur/media/2020/07/06/hogy_kerulhetett_a_vilag_egyik_legertekesebb_sportjoga_egy_ujonc_sporttevehez/
Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás de millió dolláros nagyságrendről van szó
r.baggio
Bazzani
az arena4-et is birtokló DMC igazgatósági tagjai, ha valaki nagyon kutakodni szeretne:
- Borsány-Gyenes András, a tévétársaság egykori vezérigazgatója, a HPM vezetője és tulajdonosa
- Kovács Krisztián, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének (MEME) elnöke
- Juni György televíziós szerkesztő, a Story TV felelős szerkesztője
- Szőllőssy Gábor, a Viasat3 és a Viasat6 csatornák egykori programigazgatója
- Csák Ambrus, a Project029 Kft., a volt tulajdonos egyik igazgatója
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Gerichill
526
Köszi szépen az infót, akkor ez volt a bibi!július 9-től lehet lemondani majd, addig meg se jelenik az automatikus megújúlás lemondása gomb.Most vírushelyzet idején volt ingyenes regisztrációm, de sajnos egyáltalán nem használtam ki.Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.pedig kurva jó az, minden meccs, visszanézhető, több szezonra, coaches film, nfl network műsorok, nfl films productionok. Legjobb befektetés ever
Gerichill
briareos
Amúgy remélem azt nem fogják automatikusan meghosszabbítani a fizetős verzióra (nem találtam sehol a lemondás opciót múltkor). 😀
Gerichill
Levi
több mint 4 éve
itt a bővebb infóGondolom ez az Arena4 Mészáros Lőrinc valamelyik rokonáé.
index.hu/kultur/media/2020/07/06/hogy_kerulhetett_a_vilag_egyik_legertekesebb_sportjoga_egy_ujonc_sporttevehez/
Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás de millió dolláros nagyságrendről van szó
r.baggio
több mint 4 éve
Ez tény, de azért mert nem tudnak velük beszélgetni, nem lehet utánaolvasni, hogy ki a bivalybasznadi gangszták kezdő safetyje, hogy ne az jöjjön a közvetítésben, hogy szépen szerel a 30-as játékos, fél perc szünet, kovács pisti...én azt állitottam h nem tudnak leülni face to face beszélni. erre jön a media guide.Az állítás az volt, hogy nincs az itthoni kommentátoroknak lehetőségük insider infókra. Ami persze annyiban igaz, hogy az említettek még mindig fasorban sincsenek a produkciós meetingeken, oldalvonali beszélgetések közben elhangzott tidbitekhez képest, csak árnyalni akartam a képet, mint a véleményfasizmusnál (hogy az nfl csevegőre és úgy a bowl.hu-ra megint rá lehessen húzni, hogy 20 kommentből megjelent minden szélsőség, ergo ennek a társaságnak soha semmi nem jó!)és kihasználják itthon?Azért az nfl és az ncaa durva media guide-okat ad nemcsak csapatonként a szezonra vonatkozóan, hanem minden meccshez külön (ami kb egy mezei user számára is könnyen elérhető az nfl communications és a collegepressbox oldalokon való regisztráció után)ez a fő hátránya itteni komcsiknak. Kinti gárda ugye meccs előtt leutazik leülnek key playerekkel beszélni, tudnak új infókat nyomatni, erre nem usákoknak nincs lehetőségük.Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
Szóval én pozitívan várom 😊
gabokocka
Nincs vele emberileg semmi bajom, csak nem szeretem hallgatni.
Régen mikor az NBA podcasteket hallgattam akkor sem tetszett már ahogy elnyomta a többieket és kb kinevette állandóan a véleményüket.
Bazzani
gabokocka
briareos
r.baggio
briareos
r.baggio
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
itt a bővebb infóindex.hu/kultur/media/2020/07/06/hogy_kerulhetett_a_vilag_egyik_legertekesebb_sportjoga_egy_ujonc_sporttevehez/
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Levi
597
július 9-től lehet lemondani majd, addig meg se jelenik az automatikus megújulás lemondása gomb.Most vírushelyzet idején volt ingyenes regisztrációm, de sajnos egyáltalán nem használtam ki.Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.pedig kurva jó az, minden meccs, visszanézhető, több szezonra, coaches film, nfl network műsorok, nfl films productionok. Legjobb befektetés ever
Gerichill
briareos
Amúgy remélem azt nem fogják automatikusan meghosszabbítani a fizetős verzióra (nem találtam sehol a lemondás opciót múltkor). 😀
Gerichill
Szerkesztette: Levi
több mint 4 éve
De Arena Football-t miért nem adnak? Annyira adná magát 😊
több mint 4 éve
csekkold a mailboxodat amivel regeltéll, küldtek elvileg mailt ha fizetés közeleg.Most vírushelyzet idején volt ingyenes regisztrációm, de sajnos egyáltalán nem használtam ki.Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.pedig kurva jó az, minden meccs, visszanézhető, több szezonra, coaches film, nfl network műsorok, nfl films productionok. Legjobb befektetés ever
Gerichill
briareos
Gerichill
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 4 éve
Gerichill
526
Most vírushelyzet idején volt ingyenes regisztrációm, de sajnos egyáltalán nem használtam ki.Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.pedig kurva jó az, minden meccs, visszanézhető, több szezonra, coaches film, nfl network műsorok, nfl films productionok. Legjobb befektetés ever
Gerichill
briareos
több mint 4 éve
Nálam alighanem ezzel a váltással jött el a pillanat. Az ilyen csatornáknál van az, hogy ha nincs nézettség akkor először kevesebb meccs lesz adva aztán meg megy a Paprika TVre.Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.pedig kurva jó az, minden meccs, visszanézhető, több szezonra, coaches film, nfl network műsorok, nfl films productionok. Legjobb befektetés ever
Gerichill
briareos
több mint 4 éve
én azt állitottam h nem tudnak leülni face to face beszélni. erre jön a media guide.Az állítás az volt, hogy nincs az itthoni kommentátoroknak lehetőségük insider infókra. Ami persze annyiban igaz, hogy az említettek még mindig fasorban sincsenek a produkciós meetingeken, oldalvonali beszélgetések közben elhangzott tidbitekhez képest, csak árnyalni akartam a képet, mint a véleményfasizmusnál (hogy az nfl csevegőre és úgy a bowl.hu-ra megint rá lehessen húzni, hogy 20 kommentből megjelent minden szélsőség, ergo ennek a társaságnak soha semmi nem jó!)és kihasználják itthon?Azért az nfl és az ncaa durva media guide-okat ad nemcsak csapatonként a szezonra vonatkozóan, hanem minden meccshez külön (ami kb egy mezei user számára is könnyen elérhető az nfl communications és a collegepressbox oldalokon való regisztráció után)ez a fő hátránya itteni komcsiknak. Kinti gárda ugye meccs előtt leutazik leülnek key playerekkel beszélni, tudnak új infókat nyomatni, erre nem usákoknak nincs lehetőségük.Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
gabokocka
Régen mikor az NBA podcasteket hallgattam akkor sem tetszett már ahogy elnyomta a többieket és kb kinevette állandóan a véleményüket.
Bazzani
gabokocka
briareos
r.baggio
briareos
r.baggio
több mint 4 éve
Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.pedig kurva jó az, minden meccs, visszanézhető, több szezonra, coaches film, nfl network műsorok, nfl films productionok. Legjobb befektetés ever
Gerichill
több mint 4 éve
Gerichill
526
Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik kommentátor és szakkommentátor tetszik. Nekem például Bencsics az, akit nem szeretek hallgatni. Ilyeneken vitatkozni lehet, de annyira nem érdemes szerintem. Én most pont lemondtam a TV/internet előfizum, úgyhogy majd szeptembertől tiszta lappal tudok indulni, addig meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet adások fronton. A Game Passt még mindig sokallom kicsit, nem biztos, hogy kihasználnám.
több mint 4 éve
Az állítás az volt, hogy nincs az itthoni kommentátoroknak lehetőségük insider infókra. Ami persze annyiban igaz, hogy az említettek még mindig fasorban sincsenek a produkciós meetingeken, oldalvonali beszélgetések közben elhangzott tidbitekhez képest, csak árnyalni akartam a képet, mint a véleményfasizmusnál (hogy az nfl csevegőre és úgy a bowl.hu-ra megint rá lehessen húzni, hogy 20 kommentből megjelent minden szélsőség, ergo ennek a társaságnak soha semmi nem jó!)és kihasználják itthon?Azért az nfl és az ncaa durva media guide-okat ad nemcsak csapatonként a szezonra vonatkozóan, hanem minden meccshez külön (ami kb egy mezei user számára is könnyen elérhető az nfl communications és a collegepressbox oldalokon való regisztráció után)ez a fő hátránya itteni komcsiknak. Kinti gárda ugye meccs előtt leutazik leülnek key playerekkel beszélni, tudnak új infókat nyomatni, erre nem usákoknak nincs lehetőségük.Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
gabokocka
Bazzani
gabokocka
briareos
r.baggio
briareos
---
több mint 4 éve
Jobban ordít fejhangon.Semmiben.Miben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
zekeffron
bergerdani
De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
NB2
Az Arénán ott van Maka, sztem színvonalban nem kérdés, hogy köröket ver Ricsire. Az meg, hogy a Gyula szintű "szakértelem" nem lesz többet az meg számomra felbecsülhetetlen. NCAA-nél Bálint azért minden volt csak rossz nem, sőt. Nagyon remélem ő (is) csatlakozik a stábhoz.
Ahogy előttem is írtak, hamarosan minden nagy szolgáltatónál fogható lesz a csatorna 😉
zekeffron
Bazzani
ugyanazt tolja mint első mecccseken, amikor az ember még hajlamos volt szemet hunyni sok dolog felett. És most mi van? 3&17 5 yardos futás középen és ordibálás hogy Elliot megindul Elliott megindul
briareos
Bazzani
Oregon88
Főleg Jax TDnél.
Soha nem kapcsoltam ki meccset ilyen miatt de a Jax-Steelers-t igen.
Mondjuk full lényegtelen, nincs is ilyen csatornám úgyhogy mindegy.
több mint 4 éve
Oregon88
423
Semmiben.Miben ver Maka köröket rá?ricsi mit feljlődött szakmailag az elmúlt 16 évben?Azért lehet Ricsit szidni de ezen nagyot nevettem.Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.Márk, Höri, ZoliÉn Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:Ha valakik nem fognak hiányozni.....
"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
zekeffron
bergerdani
De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
NB2
Az Arénán ott van Maka, sztem színvonalban nem kérdés, hogy köröket ver Ricsire. Az meg, hogy a Gyula szintű "szakértelem" nem lesz többet az meg számomra felbecsülhetetlen. NCAA-nél Bálint azért minden volt csak rossz nem, sőt. Nagyon remélem ő (is) csatlakozik a stábhoz.
Ahogy előttem is írtak, hamarosan minden nagy szolgáltatónál fogható lesz a csatorna 😉
zekeffron
Bazzani
ugyanazt tolja mint első mecccseken, amikor az ember még hajlamos volt szemet hunyni sok dolog felett. És most mi van? 3&17 5 yardos futás középen és ordibálás hogy Elliot megindul Elliott megindul
briareos
Bazzani
több mint 4 éve
és kihasználják itthon?Azért az nfl és az ncaa durva media guide-okat ad nemcsak csapatonként a szezonra vonatkozóan, hanem minden meccshez külön (ami kb egy mezei user számára is könnyen elérhető az nfl communications és a collegepressbox oldalokon való regisztráció után)ez a fő hátránya itteni komcsiknak. Kinti gárda ugye meccs előtt leutazik leülnek key playerekkel beszélni, tudnak új infókat nyomatni, erre nem usákoknak nincs lehetőségük.Nem Ricsi miatt némítottam, általában "szakértőkkel" volt gondom. Bár tény, hogy ő is fel tudott baszni agyilag. De azért remélem itt nem lesz olyan, hogy beül valaki szakértőként és kb 6 embert tud elmondani egy NFL csapat rosteréről. Szerintem az a minimum, ha egy meccsen szakkommentátor valaki, akkor annak a 90 játékosnak egy hangyafasznyit utánaolvas, aki aznap este szerepelhet. De legyenek csak a kezdők.Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.Én sokszor Makát némítottam és több haverom is.
gabokocka
Bazzani
gabokocka
briareos
r.baggio