NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
Több, mint egy éve nem terveztem konkrétan semmit. Most egy kicsit belelkesültem 😊Lehet, h még korai a kérdés, de előre láthatólag lesz/szokott lenni szervezett utazás londoni meccsre?elmarad a szezon amúgy is 😊
Lucifer
de amúgy egy ilyen időszakban te mersz tervezni előre bármit is???
NB2
GO JETS!!!
Lehet, h még korai a kérdés, de előre láthatólag lesz/szokott lenni szervezett utazás londoni meccsre?elmarad a szezon amúgy is 😊
Lucifer
de amúgy egy ilyen időszakban te mersz tervezni előre bármit is???
GO JETS!!!
Szerda 8 PM ET, vagyis nálunk hajnali 2, szerdáról csütörtökre virradóan.ma vagy holnap hajnalban lesz a schedule reveal?Breaking: The Jaguars and Falcons are set to host games in London when the new NFL 2021 schedule is revealed, sources tell The Athletic. pic.twitter.com/1LNL27G7wV
— The Athletic (@TheAthletic) May 11, 2021
warr_b
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
ma vagy holnap hajnalban lesz a schedule reveal?Breaking: The Jaguars and Falcons are set to host games in London when the new NFL 2021 schedule is revealed, sources tell The Athletic. pic.twitter.com/1LNL27G7wV
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Breaking: The Jaguars and Falcons are set to host games in London when the new NFL 2021 schedule is revealed, sources tell The Athletic. pic.twitter.com/1LNL27G7wV

Borrá változtatja a vizet a medencében, azt Jacksonfalván mindenki hót részeg leszMindig tudtam én, hogy ezek rokon lelkek. 😊 😊 😊akkor 40 nap múlva career ending injury?
Tim Tebow Jesus
— JP Acosta (@acosta32_jp) May 10, 2021
🤝
Coming back at 33 years old
iktriad
briareos
Először a keretszűkítést élje majd túl a rosteren. Meg Minshewt, ha el akarja venni tőle majd a 15-ös mezszámot.csak aztán nehogy kezdő QB legyen 😀rárakja a rontást lőrincre aztán enter da messiah
Negritis
briareos
csak aztán nehogy kezdő QB legyen 😀rárakja a rontást lőrincre aztán enter da messiah
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Azért látott halálos TE-t a gatorsban tebow lehet ragadt rá pár dologÉn inkább azt remélem, hogy addigra még Meyer is rájön, hogy talán nem ő a megfelelő személy a passzelkapó TE poszt megoldására.Mindig tudtam én, hogy ezek rokon lelkek. 😊 😊 😊akkor 40 nap múlva career ending injury?
Tim Tebow Jesus
🤝
iktriad
briareos
iktriad
Én inkább azt remélem, hogy addigra még Meyer is rájön, hogy talán nem ő a megfelelő személy a passzelkapó TE poszt megoldására.Mindig tudtam én, hogy ezek rokon lelkek. 😊 😊 😊akkor 40 nap múlva career ending injury?
Tim Tebow Jesus
🤝
iktriad
briareos
Mindig tudtam én, hogy ezek rokon lelkek. 😊 😊 😊akkor 40 nap múlva career ending injury?
Tim Tebow Jesus
🤝
iktriad
Tim Tebow Jesus
🤝
Szerkesztette: iktriad
Mondjuk az évszám nem stimmel 😀
steelwolf
A 2018-as draft eleje kimondottan jónak bizonyult. A top20-ból csak Rosen és Vander Esch ötödik éves opcióját nem hívták le. Az első kör harmadik harmada már messze nem lett ennyire jó, a maradék 12-ből hatot már biztosan, de valószínűleg hetet (Taven Bryan Jags, aligha) nem hívnak/hívtak le. És lehet, hogy nyolc lesz az, ha Belichik Sony Michelt nem akarja megfizetni.Mondjuk Vander Esch-t meg akarják hosszabbítani ahogy olvastam.
peterk2005
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
dailysnark.com/2021/05/02/pittsburgh-steelers-select-a-260-pound-punter-in-7th-round-of-nfl-draft/UDFA left tackle-ünk már volt, lehet hogy most punterből faragunk LT-t
Punters are human too
Heisman
Punters are human too
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
I compiled the regular season records of all 32 NFL teams this century - sorted from best season (left) to worst season (right).
— René Bugner (@RNBWCV) January 6, 2021
The 2020 regular season record is highlighted. pic.twitter.com/E6QuX3DzJr