NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
Beteszem ide is.
 www.sport1tv.hu/?s=mlb
Tud erről többet valaki?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Tejoisten...
braxa88
Valaki magyarázza már el nekem a gondot 😀 Nem ismerem az emberek nagyrészét.
tenorx
Jött a haver. A haver hozott egy jó havert. Neki volt egy haverja aki hozta a haverját. Jó haverok vagyunk.

Amúgy ami az én bajom.
Isten lássa a lelkem én belenéztem ott pár NCAA közvetítésbe. Hát ha azt mondom, hogy a lányom Pepa malac meséje érdekfeszítőbb volt akkor még enyhén fogalmaztam.

És akkor belemehetünk újra abba a témába, hogy az FK milyen undorító tolvaj módon fordítja le mások cikkeit magáénak tulajdonítva minden önálló gondolat nélkül.
Vagy, hogy az FK podcastjei milyen színvonalat képviselnek. Azt is megpróbáltam eskü unalmamban többször is vezetés közben...

De tudom, csináljak jobbat, meg lesz HD, meg lesz majd mindenhol.
Jelzem a Moto GP cikkek alatt a Network4 már azt ajánlgatja az ügyfeleknek, higy hívogassák a szolgáltatójukat ha látni akarják az Aréna4-et.

És kicsit sem zavar ha emiatt kiraktok innen vagy közellenség leszek.
Bazzani
Az FK egy nulla, de ezzel szerintem itt mindenki tisztában van.
Adirotor
Azért annyira nem kellene basztatni őket.
Tény és való, hogy ráálltak a copy-pastre és pár csűrés-csavarás után sajátjukként adnak el dolgokat, viszont van saját szerzeményük is.
Másrészt megtalálták azt a piaci rést Mo-n, amit eddig nem sokan használtak ki és kvázi gyűjtőoldalként tolják a kontenteket az FK-ra és az FB-re, ami itthon a fő infóforrás és mondjuk nem a twitter.

Elég sokan vannak itthon akik akár tudnak angolul akár nem, nem fognak X számú oldalt végigpörgetni egy nap, hogy begyűjtsék az NFL-es híreket, megteszik helyettük a srácok.

Lehet, hogy valamit hamarabb olvasok mint ahogy ők kitolják, de tök jó, hogy FB-n is tudom őket olvasni a kommentek miatt. Mondjuk pont az FB-s kommentek a szánalmasak többnyire, de ez van.

Az meg, hogy ebből pénzt csinálnak, hát hol probléma? Ha nem lenne fizető közönség, megszűnnének elég gyorsan és jelenleg úgy néz ki, hogy van igény arra amit csinálnak.

Nem azt mondom, hogy mindennel egyetértek amit csinálnak, de örülök, hogy vannak, mert növelik a rajongótábort és a sport ismertségét.

Ugyanúgy ahogy Ricsiéknek is sokat köszönhetünk ezen a téren, de ezt már mások leírták többször is.

Továbbá, várjuk meg mi fog kisülni az Aréna4-ből, ne írjuk le előre.
Solymi
Itt
Fast Willie
Vannak ingyenes tartalmaik és vannak fizetősek.
Lehet, hogy ezek jórésze más, fizetős oldalról átvett adatok vagy innen-onnan, de akkor meg lefordítják, átnézik, kiegészítik, stb.
Én, hogyha ennyi pluszt tennék valamibe, akkor egy idő után már úgy gondolnám, hogy akár pénzt is kereshetnék vele, ha már a szabadidőm nagy részét erre áldozom.
És amint mondtam, hogyha nem lenne rá igény, akkor nem fizetnének az emberek.
Azt, hogy ezt milyen áron adják megint más kérdés.

Igazából akár lehetne egy elemzést is csinálni, hogy a közzétett dolgok melyik része származik ingyenes helyről és melyik nem. Illetve megkérdezni a többi híroldalakat és az újságírókat/szerkesztőket, hogy ők mégis miért kérnek pénzt/kapnak fizetést olyanért ami elérhető máshol is, mondjuk az nfl.com-on ingyé?
Solymi
Azért én megnézném a métlegüket, vagy csak adatot arról mennyi előfizetőjük van. Gyanús hogy inkább a hirdetésekből élnek. És ezért jó nekik, hogy a komolyabb amfoci drukkerek nem fizetnek ezért, mert még egyértelműbb lenne hogy lopott és/vagy sz@r tartalom.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Zárt kapus NFL meccsekről már volt szó? Gondolom azért nem engedik el a TV-s és szponzori pénzeket a meccsnapi bevételek hiányában...
FLZOLI
lehet rosszul emlékszem de mintha fél szemmel láttam volna h szezon elején még nem engednek be szurkolókat new jersey stadiumba
briareos
Phillyben februárig biztosan zárt kapus lesz minden hasonló rendezvény. A múlt héten adott ki erről nyilatkozatot a városvezetés és a csapat.
Shawn84
Mi meg olyan szarok vagyunk, hogy akkor sem jönnének nézők ha lehetne.
Bazzani
Amúgy veled volt már olyan, hogy örültél valaminek, vagy legalább nem hitted azt, hogy neked a legrosszabb a világon? 😀
dugo93
Igen. Csak aztán csalódott azokban. Legutóbb Patriciának azelőtt Quinnek.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 299 — beers & Packers
Zárt kapus NFL meccsekről már volt szó? Gondolom azért nem engedik el a TV-s és szponzori pénzeket a meccsnapi bevételek hiányában...
FLZOLI
A Packers korábban (lehetséges opcióként) azt tervezte, hogy korlátozott számban, maszkban enged be nézőket a Lembóra. Most nem tudom, mi van: egy ideje szándékosan nem megyek a GB oldalára. Szeretném megkímélni az idegeimet.
nagylaza
Akkor azt se hallottad hogy Danica és Aaron szakítottak?
Matthew99
De. Azt hallottam.😊 (Vajon jó ez nekünk?)
nagylaza
Na, így elég bunkón hangzott. Gyorsan hozzáteszem: sajnálom.
több mint 4 éve
FLZOLI
A Packers korábban (lehetséges opcióként) azt tervezte, hogy korlátozott számban, maszkban enged be nézőket a Lembóra. Most nem tudom, mi van: egy ideje szándékosan nem megyek a GB oldalára. Szeretném megkímélni az idegeimet.
nagylaza
Matthew99
De. Azt hallottam.😊 (Vajon jó ez nekünk?)
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
2 legjobb szakértő megmarad, sanyiék helyett meg jobbak lesznek, nálam ez így eddig upgrade-nek tűnik.
Sztroga
Viszont Árpa személye az olyan downgrade, hogy ha Tőröst nfl meccsre hívnák és másfél órán át dumálna a Magic-Bird párosról egy random Vikings-Browns meccsen még az is szórakoztatóbb, mint a díszceleb néhai amerikaifocista, Magyarországról.
VanillaSky
A lósz.rt hasonlítod a kutyasz.rhoz! 🤣

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
FLZOLI
lehet rosszul emlékszem de mintha fél szemmel láttam volna h szezon elején még nem engednek be szurkolókat new jersey stadiumba
briareos
Phillyben februárig biztosan zárt kapus lesz minden hasonló rendezvény. A múlt héten adott ki erről nyilatkozatot a városvezetés és a csapat.
Shawn84
Bazzani
Amúgy veled volt már olyan, hogy örültél valaminek, vagy legalább nem hitted azt, hogy neked a legrosszabb a világon? 😀
dugo93
Élő GM Draftokon egy vigyor a pofája 😀 Ráadásul úgy, hogy nem is iszik közben.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
FLZOLI
Jets és Giants is tegnap jelentette be, hogy nem lesznek nézők hazai meccseken (amíg jelentősen nem javul a helyzet).
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
FLZOLI
briareos
Shawn84
Bazzani

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 208
Most kellene elhozni a meccseket pl Belorusz stadionokba. Simán garantált lenne a telt ház. /a vízum egy 25-40 rugó de azért csak kimennénk innen is 😊
/szombaton egy jó kis Zogyinó-Brest, vasárnap meg egy Giants- Dallas. 😊
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
FLZOLI
nagylaza

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
FLZOLI
briareos
Shawn84

több mint 4 éve
FLZOLI
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
FLZOLI
briareos
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 760 — StuG Life
FLZOLI

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Tejoisten...
braxa88
tenorx
Jött a haver. A haver hozott egy jó havert. Neki volt egy haverja aki hozta a haverját. Jó haverok vagyunk.

Amúgy ami az én bajom.
Isten lássa a lelkem én belenéztem ott pár NCAA közvetítésbe. Hát ha azt mondom, hogy a lányom Pepa malac meséje érdekfeszítőbb volt akkor még enyhén fogalmaztam.

És akkor belemehetünk újra abba a témába, hogy az FK milyen undorító tolvaj módon fordítja le mások cikkeit magáénak tulajdonítva minden önálló gondolat nélkül.
Vagy, hogy az FK podcastjei milyen színvonalat képviselnek. Azt is megpróbáltam eskü unalmamban többször is vezetés közben...

Jelzem a Moto GP cikkek alatt a Network4 már azt ajánlgatja az ügyfeleknek, higy hívogassák a szolgáltatójukat ha látni akarják az Aréna4-et.

Bazzani
Adirotor
Tény és való, hogy ráálltak a copy-pastre és pár csűrés-csavarás után sajátjukként adnak el dolgokat, viszont van saját szerzeményük is.
Másrészt megtalálták azt a piaci rést Mo-n, amit eddig nem sokan használtak ki és kvázi gyűjtőoldalként tolják a kontenteket az FK-ra és az FB-re, ami itthon a fő infóforrás és mondjuk nem a twitter.

Elég sokan vannak itthon akik akár tudnak angolul akár nem, nem fognak X számú oldalt végigpörgetni egy nap, hogy begyűjtsék az NFL-es híreket, megteszik helyettük a srácok.

Lehet, hogy valamit hamarabb olvasok mint ahogy ők kitolják, de tök jó, hogy FB-n is tudom őket olvasni a kommentek miatt. Mondjuk pont az FB-s kommentek a szánalmasak többnyire, de ez van.

Az meg, hogy ebből pénzt csinálnak, hát hol probléma? Ha nem lenne fizető közönség, megszűnnének elég gyorsan és jelenleg úgy néz ki, hogy van igény arra amit csinálnak.

Nem azt mondom, hogy mindennel egyetértek amit csinálnak, de örülök, hogy vannak, mert növelik a rajongótábort és a sport ismertségét.

Ugyanúgy ahogy Ricsiéknek is sokat köszönhetünk ezen a téren, de ezt már mások leírták többször is.

Solymi
Itt
Fast Willie
Vannak ingyenes tartalmaik és vannak fizetősek.
Lehet, hogy ezek jórésze más, fizetős oldalról átvett adatok vagy innen-onnan, de akkor meg lefordítják, átnézik, kiegészítik, stb.
Én, hogyha ennyi pluszt tennék valamibe, akkor egy idő után már úgy gondolnám, hogy akár pénzt is kereshetnék vele, ha már a szabadidőm nagy részét erre áldozom.
És amint mondtam, hogyha nem lenne rá igény, akkor nem fizetnének az emberek.
Azt, hogy ezt milyen áron adják megint más kérdés.

Igazából akár lehetne egy elemzést is csinálni, hogy a közzétett dolgok melyik része származik ingyenes helyről és melyik nem. Illetve megkérdezni a többi híroldalakat és az újságírókat/szerkesztőket, hogy ők mégis miért kérnek pénzt/kapnak fizetést olyanért ami elérhető máshol is, mondjuk az nfl.com-on ingyé?
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
elmarad az előszezon...
szépen lépésről lépésre tényleg haladunk hivatalosan is afelé hogy az egészből ne legyen semmi , csak hát húzzák amíg lehet!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
Éppen az a gyanús kicsit, hogy ez nem igazán üzleti alapon alakuló történet volt vagy lesz. Legalábbis nem úgy üzleti, amit én üzletinek hívok. Úgy értem a "kiírjuk a közbeszerzést, amit te fogsz elnyerni abból a pénzből amit támogatásként kiutalunk előtte neked" is üzlet, de mégse az. 😊 Nem tudom mi itt a helyzet, de aki csak megszólalt (Ricsi nagyon finoman, Bazska direktebben, mások kevésbé vagy szintén direkten) szinte kivétel nélkül arra utalgatnak / utalgattak, hogy ez a network4 izé valami hátszeles, jól megtolt cucc. Az is gyanús, hogy Sobri ennyire védi őket. Ha ő ennyire véd valamit, abban vagy Trump vagy a NER benne szokott lenni. 😀
peterk2005
Nem tudok róla, hogy NER-es cucc a Network4. Te mire alapozod?
Sobri Jóska
Semmire, itt olvastam csak, nem néztem utána. A megtoltságra viszont majdnem mindenki utalgatott, ami nem feltétlen NER, bár idehaza mi az amibe pénzt pumpálnak vagy azért hogy piacot nyúljanak vagy hogy kifizetőhelyet csináljanak és nincs benne a NER? Különösen a média piacon? Nagyon ritka. De mindegy is. Én eleve szkeptikus vagyok / voltam azzal a narrativával kapcsolatban, hogy a Sport TV benézte a dolgot. Nem így szoktak közvetítési jogok gazdát cserélni nálunk. Az RTL benézte a Forma1-et amikor elengedte a dolgot a királyi sport TV javára? A Eurosport benézte amikor a Moto GP-t elengedte? Egyszerűen üzleti alapon nem érte meg nekik versenybe szállni olyannal, aki nem üzleti alapon tesz ajánlatot.

Szóval teljesen pattern-fitt lenne, ha itt is valami hasonló történt volna. De mindegy, ha már így alakult, akkor legyen ez a váltás olyan, mint a Forma 1, ami váltás után se romlott. Ott lényegében a teljes stáb is költözött, lehet, hogy ez tett jót, nem tudom. Mindenesetre ritkább ez legyen, mint az, ami sajna elég gyakori, hogy költözés után vannak nagy tervek, aztán kiderül, hogy csak arra kellett, hogy legyen mivel megreklámozni az elejét. És nem egyszer pár év után ment is tovább valahová máshová a közvetítési jog. Remélem az NFL-ből nem lesz ilyen zabigyerek, ha már megszerezték, komolyan veszik és fontos pillérként odafigyelnek rá.
peterk2005
Teljesen off téma, de mondjuk Szujó asszem pont egy olyan dolog miatt került ki, mert kifogásolta, hogy minden rutinos szakember helyére fiatalokat visznek, akik a hanghibát nem tudták megoldani, és haza kellett utazniuk a futamról

Legyen jó, és legyen a Diginél, egyelőre ennyi a kérés :d
Wyatt
De aztán elővette a nyelvét, mert miniszteri tanácsadó lett
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Jujj, de izgi, oknyomozok:

hu.wikipedia.org/wiki/TV4_(Magyarorsz%C3%A1g,_2018)

media1.hu/2020/03/05/az-indulo-arena4-tevecsatornaval-bovul-az-atmedia-portfolioja/

media1.hu/2019/04/08/atmedia-visus-uj-tulajdonos-av_progress_tv2/
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Tejoisten...
braxa88
tenorx

Amúgy ami az én bajom.

Bazzani
Adirotor

Solymi
Itt
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Éppen az a gyanús kicsit, hogy ez nem igazán üzleti alapon alakuló történet volt vagy lesz. Legalábbis nem úgy üzleti, amit én üzletinek hívok. Úgy értem a "kiírjuk a közbeszerzést, amit te fogsz elnyerni abból a pénzből amit támogatásként kiutalunk előtte neked" is üzlet, de mégse az. 😊 Nem tudom mi itt a helyzet, de aki csak megszólalt (Ricsi nagyon finoman, Bazska direktebben, mások kevésbé vagy szintén direkten) szinte kivétel nélkül arra utalgatnak / utalgattak, hogy ez a network4 izé valami hátszeles, jól megtolt cucc. Az is gyanús, hogy Sobri ennyire védi őket. Ha ő ennyire véd valamit, abban vagy Trump vagy a NER benne szokott lenni. 😀
peterk2005
Sobri Jóska
Semmire, itt olvastam csak, nem néztem utána. A megtoltságra viszont majdnem mindenki utalgatott, ami nem feltétlen NER, bár idehaza mi az amibe pénzt pumpálnak vagy azért hogy piacot nyúljanak vagy hogy kifizetőhelyet csináljanak és nincs benne a NER? Különösen a média piacon? Nagyon ritka. De mindegy is. Én eleve szkeptikus vagyok / voltam azzal a narrativával kapcsolatban, hogy a Sport TV benézte a dolgot. Nem így szoktak közvetítési jogok gazdát cserélni nálunk. Az RTL benézte a Forma1-et amikor elengedte a dolgot a királyi sport TV javára? A Eurosport benézte amikor a Moto GP-t elengedte? Egyszerűen üzleti alapon nem érte meg nekik versenybe szállni olyannal, aki nem üzleti alapon tesz ajánlatot.

Szóval teljesen pattern-fitt lenne, ha itt is valami hasonló történt volna. De mindegy, ha már így alakult, akkor legyen ez a váltás olyan, mint a Forma 1, ami váltás után se romlott. Ott lényegében a teljes stáb is költözött, lehet, hogy ez tett jót, nem tudom. Mindenesetre ritkább ez legyen, mint az, ami sajna elég gyakori, hogy költözés után vannak nagy tervek, aztán kiderül, hogy csak arra kellett, hogy legyen mivel megreklámozni az elejét. És nem egyszer pár év után ment is tovább valahová máshová a közvetítési jog. Remélem az NFL-ből nem lesz ilyen zabigyerek, ha már megszerezték, komolyan veszik és fontos pillérként odafigyelnek rá.
peterk2005
Teljesen off téma, de mondjuk Szujó asszem pont egy olyan dolog miatt került ki, mert kifogásolta, hogy minden rutinos szakember helyére fiatalokat visznek, akik a hanghibát nem tudták megoldani, és haza kellett utazniuk a futamról

Legyen jó, és legyen a Diginél, egyelőre ennyi a kérés :d

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 478 — no es importante
Árpát én is bírom, eléggé intelligens. Szerintem jó szakkommentátor lehet, ha nem unja el közben.
Sobri Jóska
Nem szagértő lesz, hanem az arena4-féle trash talk műsorvezetője, azaz a helyi Szaniszló

Ha pedig már azok is ner-lovagok, akik egy pletykák szerint ner érdekeltségbe tartozó cégnél dolgoznak, akkor eléggé kiüresítettük ezt a kifejezést, mert lassan lesznek ők meg a munkanélküliek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
Sobri Jóska

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A kereskedelmi tévék 1997-ben indultak.
Az NFL a SportTv-n 2004-ben.
(Előtte a DSF-en és a TV3-on volt SB, meg az NFL Europe talán a Eurosporton.)Sobri Jóska
No meg a dsf elott eurosport.
ZoliMP
Voltak heti összefoglalók anno a Sat 1-en is. Kedd éjfélkor a Harald Schmidt Show után. 😊

Szerkesztette: iktriad