NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Aki erti az erti 😀Cam Newton heading to Bishop Sycamore pic.twitter.com/JYNhP61GC5
— Barstool Sports (@barstoolsports) August 31, 2021
több mint 4 éve
UGYANAZ A NEVÜK!!! ÉRTED??Erős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
és hamarosan Michael Jackson is lapáton lesz 😕
Wyatt
YoungZeeZee
HUMOR! HARMINCADSZORRA IS HAHOTÁZOK EZEN!!!!
tenorx
több mint 4 éve
Volt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!Derek Carr
NB2
több mint 4 éve
Szerintem nem rossz poén. Én először olvastam, nyilván hatodszorra nem lenne az.UGYANAZ A NEVÜK!!! ÉRTED??Erős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
Wyatt
YoungZeeZee
tenorx
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mondtam én, hogy okosabbak vagytok 😊 Nem gondoltam volna, hogy ennyi van. Igaz, hogy ebből mennyi váltotta meg a világot... Én inkább az egy év padozásnak/gyakorlásnak vagyok a híve.Köszi mégegyszer!
több mint 4 éve
Ha jól rémlik Wilson is kezdett rögtön.Ryan, Flacco meg amit dede is írtpontosan, ebbe a sorba csatlakozik idén Lawrence és WilsonVolt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!Luck és RGIII rögtön beugrik 2012-ből, Newton egy évvel előttük.
NB2
Különösen 1/1 és ehhez közel húzott irányítóknál már nagyon nehéz eladni a szurkolóknak manapság, hogy várjanak még, amíg az újonc játékra kész.
Kampman
Heisman
peach
több mint 4 éve
Ryan, Flacco meg amit dede is írtpontosan, ebbe a sorba csatlakozik idén Lawrence és WilsonVolt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!Luck és RGIII rögtön beugrik 2012-ből, Newton egy évvel előttük.
NB2
Különösen 1/1 és ehhez közel húzott irányítóknál már nagyon nehéz eladni a szurkolóknak manapság, hogy várjanak még, amíg az újonc játékra kész.
Kampman
Heisman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
pontosan, ebbe a sorba csatlakozik idén Lawrence és WilsonVolt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!Luck és RGIII rögtön beugrik 2012-ből, Newton egy évvel előttük.
NB2
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Volt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!Luck és RGIII rögtön beugrik 2012-ből, Newton egy évvel előttük.
NB2
több mint 4 éve
Nem neked szólt, most épp inkább Wyattnek az erőltetett clickbaites Lamar Jacksonnal.ez igy most nem jon at... se bajUGYANAZ A NEVÜK!!! ÉRTED??Erős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
Wyatt
YoungZeeZee
tenorx
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Volt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!Egy Burrow egy Murray pl 😊 vagy mire gondolsz? Később húzottakra?
NB2
több mint 4 éve
Volt olyan csapat az elmúlt 10-15 évben aki a frissen draftolt qb-jával vágott neki az évadnak? Úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem mert annyira jó volt? Emlékeim szerint 3-4 meccset is kiültek az újoncok, nekem nem rémlik ilyen név, de ti nagy NFL tudorok vagyok!
több mint 4 éve
Ha a Miami nem variál még valamit, akkor 3 Bama QB kezd.Szvsz MacGyver.
Hurts, Tua, Mac Jones. Ok Hurts kicsit kakukkfióka. De ezt se gondoltuk volna nagyon, hogy erre esély lesz.
Vajon ki jut legtovább a karrierjében?
dande
több mint 4 éve
A Lions-nál nem szaroznak, idén minden 4.-re rámennek FG távban. 😊 Lions released both their kickers, Randy Bullock and Zane Gonzalez, leaving them without one currently on the roster.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 31, 2021
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 483
ez igy most nem jon at... se bajUGYANAZ A NEVÜK!!! ÉRTED??Erős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
Wyatt
YoungZeeZee
tenorx
több mint 4 éve
UGYANAZ A NEVÜK!!! ÉRTED??Erős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
Wyatt
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Ki, New YorkbólErős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
Wyatt
YoungZeeZee

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 483
Erős nap ez a maikivagtak Lamar Jackson?
Cam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan
Wyatt
több mint 4 éve
Amúgy az nincs tervben a ligánál, hogy megemelik ezt az 53-as roster limitet?Évente pár talent tuti odaveszik idióta edzői döntések miatt.
warr_b
58-60 simán beleférne.
több mint 4 éve
Amúgy az nincs tervben a ligánál, hogy megemelik ezt az 53-as roster limitet?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Erős nap ez a maiCam Newton
Lamar Jackson
Michael Jordan

több mint 4 éve
Sok opció lehet. Azért év közben egy ilyen covidpara nem igen fér bele egy kezdőnél, tavaly elég szarul jött vissza belőle, most bármi van, még meccset is bukhatunk miatta. Az is benne van, hogy mivel kb egálos a jelenlegi szint, úgy voltak vele, hogy Jones plafonja lényegesen magasabb, és a kezdeti hibák ellenére a kifutása már ennek az évnek is sokkal jobb lehet, akkor meg kezdjük el inkább az újoncot felépíteni. Az is, hogy Newton csere lett volna, és nem szeretett volna az lenni, és máshol szeretne esélyt kiharcolni magának, ezért ő kérte végül. A lényeg, a Jones-éra elkezdődött

több mint 4 éve
lásd FalconsJaja. Az megvan, h nem túl nagy híve az oltásnak. Meg végülis elég erős érv, de vajon ez volt a fő indok?Na ez tényleg BREAKING! Newtont kivágta a Pats. Hirtelen el kellett gondolkodnom, h nem április 1 van-e, de arra jutottam, h nem.nincs oltva
Mondjuk Belichick-ből kinézem, h Newton valamivel kihúzta nála a gyufát, aztán ki is csapta, de ez akkor sem volt benne a levegőben (szerintem).
Lucifer
sutianap
Lucifer
no needle no roster

Aki nem hiszi, annak utánajárnak