NFL csevegő
Anno Tuck rule most meg ez, hát mennyi ideig kell még szenvednie a RaidersNationnek???!!!?!???This is a good point. The NFL basically announced they have a massive trove of blackmail against half the league and will use it against anyone who wrongs them. That's... neither good nor healthy. https://t.co/m7Y5IZxgz6
— Jason J. Voorhees (@BayAreaData) October 12, 2021
tenorx
Vagy most lettek kompenzálva?
Teljesen össze vagyok zavarodva 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
grudennek a magán emailje volt+ Azt meg fel nem tudom fogni, hogy valaki ilyen beosztasban ceges mobilrol, laptoprol, email cimrol ir / kuld ilyeneket...ezt a reszet nem ertem en sem, allitolag maganmailezes volt, akkor az nem lehetett ceges mail kontorol, nem?
rokaur
ligur
bruce allenek viszont a céges
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
+ Azt meg fel nem tudom fogni, hogy valaki ilyen beosztasban ceges mobilrol, laptoprol, email cimrol ir / kuld ilyeneket...ezt a reszet nem ertem en sem, allitolag maganmailezes volt, akkor az nem lehetett ceges mail kontorol, nem?
rokaur
+ Azt meg fel nem tudom fogni, hogy valaki ilyen beosztasban ceges mobilrol, laptoprol, email cimrol ir / kuld ilyeneket...
Nagyon szomoru, hova tart a vilag. Barkit, barhol kilohetnek, hisz az eltelt hosszu evek soran hatalmas mennyisegu adat gyult ossze mailekbol, chatekbol, sms -bol mindenkirol. Eleg egyetlen rosszul elhelyezett jelzo vagy szo es maris megvagy!
Lajkoltal egy kepet, amin pl. a patriotizmusrol van szo? - Te mocskos White supermacist vagy!!!
Odairtad egy testesebb hatsoju holgy kepehez, hogy nagy a koffer, neked a vekonyabb nok jonnek be? - A kepen levo holgy borszinetol fuggoen mar lehetsz akar rasszista nogyulolo is!!!
A Pride meghivora ugy valaszoltal, hogy : kosz ezt most inkabb kihagyom? - Homofob allat vagy!
Szinte 100% bizonyos vagyok benne, hogy ha 20 evere visszamenoleg barki adatait (mail, chat, sms, kozossegi oldalak) atneznenk, MINDENKINEL talalnank legalabb egy a jelenlegi tendencia szerint nem polkorrekt esetet. Ki nem irta le egyszer sem a n@gger, zsido, buzi, k@rva, cigany szavak valamelyiket? Sot lassan mar az is eleg, ha azt irtad fekete es azt nem nagybetuvel...
Beteg a vilag, egy nagyon hangos kisszamu csoport diktalja a felteteleket es barkit pillanatok alatt meg tud belyegezni, tonkretenni.
This is a good point. The NFL basically announced they have a massive trove of blackmail against half the league and will use it against anyone who wrongs them. That's... neither good nor healthy. https://t.co/m7Y5IZxgz6
— Jason J. Voorhees (@BayAreaData) October 12, 2021
A Buccaneers hivatalosan eltávolította Grudent a franchise ring of honor tagságából.Mennyire életszerű, hogy Gruden így "vénségére" megváltozott, és a semmiből rasszista, homofób és nőgyülőlő lett?
Cruyffista
Mert a Tampánál töltött 8 éve alatt soha semmi hasonlót se mondott, hisz' csak észrevették volna...
The NFL does not intend to publicly release any written materials related to the investigation into the Washington Football Team, per @MarkMaske.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) October 12, 2021
So an 11-month investigation involving hundreds of witnesses and 650,000+ emails led us to Jon Gruden's awful emails. Nothing on WSH.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
"Gruden Grinder"Érdekes.
Löfli
Grudennek most már vége, de azért maradtak még érdekes kérdések. Vajon Goodell tényleg nyomást gyakorolt, hogy draftoljanak egy nyíltan meleg játékost is? Vagy ez csak hőbörgés/vádaskodás?
The past week in the NFL in one photo. pic.twitter.com/3elTQTDOZd
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) October 12, 2021

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Most már van. Ha egyszer megtalálom azt a képet, ami anno volt, akkor beállítom azt 😉Sziasztok! Kicsitt off, de aki megy a hétvégén Londonba a meccsre, az tudna nekem írni akár itt, akár ide: szilagyi.zoltan@citromail.hu? Köszönömde nem írok, amíg nincs fénykép...
Lucifer
sutianap
GO JETS!!!
én meg aszittem a citromail miatt 😀Sziasztok! Kicsitt off, de aki megy a hétvégén Londonba a meccsre, az tudna nekem írni akár itt, akár ide: szilagyi.zoltan@citromail.hu? Köszönömde nem írok, amíg nincs fénykép...
Lucifer
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Sziasztok! Kicsitt off, de aki megy a hétvégén Londonba a meccsre, az tudna nekem írni akár itt, akár ide: szilagyi.zoltan@citromail.hu? Köszönömde nem írok, amíg nincs fénykép...
Lucifer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
GO JETS!!!
Azt hiszem, ezt hívják mindenre kiterjedő, kimerítő válasznak. 😊Esély mindig van, a legutóbbi három év három legrosszabb Brady-teljesítményéből egy Patricia, egy Flores ellen jött, most meg BB van. Jó, most azokkal ellentétben vannak azért célpontjai is, ami azért nem hátrány.Most hétvége ennyire sima lenne? Esélye sincs a hazaiaknak?Jó felvetés lehetne a Buccaneers, de elnézve az elképesztően könnyű sorsolást, lehet, hogy a Billsig nem jön nagy pofon, amiből a két koordinátornak tanulnia kelleneHa meg kellene neveznetek egy-egy leolvado es keson ebredo csapatot (gyozelmek szamat ertve ez alatt nem a jatek kepet), nalatok kik lennenek?Leolvado: Tompa, tavaly sokáig radar alatt repültek, majd a PO-ra minden összeállt. Idén annyira jó minden, hogy nem létezik, hogy igaz legyen 😊
Leolvado: Denver
Keson ebredo: Vikings (itt nagyon adna magat a KC, de pont ezert nem oket irom)
undisputedly
Keson ebredő: Talán a Vasas, ha lesz eszük és időben padra ültetik a legfőbb kerékkötőt ( | nem, nem Todd Haleyt 😊 | )
csi77
Wyatt
csi77
Amiben gyenge a Buccaneers ebben az idényben (DB-k és a sor mélysége), arra egyrészt jött Sherman, másrészt a Pats pont nem az elkapókban erős. Cserébe a New England támadófala nagyon nem akar összeállni most, futni nem nagyon lehet a Tampa Bay ellen, a front seven nyomását nem tudom, hogyan bírja majd Jones. Mondanám, hogy a gyors RB-passzok megoldást jelenthetnek, de White kidőlt.
Az egyedüli opció a két tight end lehet, de Jonnu Smith fizuját az idénybeli teljesítményét figyelve akár hozzám is utalhatnák, és legalább nem lett volna ennyi labdavesztés/drive-lezárás miattam.
Az FK-cikkel ellentétben a Pats front sevenje egyáltalán nem rossz, megkockáztatom, hogy kifejezetten erős, más kérdés, hogy ebből azért inkább csak időnként lehetett látni pozitívumokat, és jól néz ki a hatékonyság, csak éppen három gyenge passzjátékkal találkozott eddig a védelem, na most ez nagyon nem lesz igaz.
Ha nem javul fel nagyon a nyomás, akkor Gilmore hiányában valaki még Gronk nélkül is mindig üresen lesz, ha van annyi esze Leftwichnek, hogy nem két futás, majd eldobni a francba game plannel jön (ritkán van ennyi esze mondjuk), akkor azért nehéz látni, hogy Bradynek ne lenne jó meccse, fordítva sokkal inkább benne van a hiba lehetősége.
Néhányan nagyon sima ütközetet várnak, ez azért talán nem lesz, főleg az edzői stábok közötti differencia miatt, meg azért lehet lassú támadásokat vezetni a Buccaneers ellen, amivel meccsben lehet maradni. De az azért ugyancsak eléggé meglepne, ha Bradynek nem lenne meg végül a 32. csapat elleni siker is a passzolt yardok rekordja mellé. Mondjuk én csak azt szeretném, hogy sérülés ne legyen
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Esély mindig van, a legutóbbi három év három legrosszabb Brady-teljesítményéből egy Patricia, egy Flores ellen jött, most meg BB van. Jó, most azokkal ellentétben vannak azért célpontjai is, ami azért nem hátrány.Most hétvége ennyire sima lenne? Esélye sincs a hazaiaknak?Jó felvetés lehetne a Buccaneers, de elnézve az elképesztően könnyű sorsolást, lehet, hogy a Billsig nem jön nagy pofon, amiből a két koordinátornak tanulnia kelleneHa meg kellene neveznetek egy-egy leolvado es keson ebredo csapatot (gyozelmek szamat ertve ez alatt nem a jatek kepet), nalatok kik lennenek?Leolvado: Tompa, tavaly sokáig radar alatt repültek, majd a PO-ra minden összeállt. Idén annyira jó minden, hogy nem létezik, hogy igaz legyen 😊
undisputedly
Keson ebredő: Talán a Vasas, ha lesz eszük és időben padra ültetik a legfőbb kerékkötőt ( | nem, nem Todd Haleyt 😊 | )
csi77
Wyatt
csi77
Amiben gyenge a Buccaneers ebben az idényben (DB-k és a sor mélysége), arra egyrészt jött Sherman, másrészt a Pats pont nem az elkapókban erős. Cserébe a New England támadófala nagyon nem akar összeállni most, futni nem nagyon lehet a Tampa Bay ellen, a front seven nyomását nem tudom, hogyan bírja majd Jones. Mondanám, hogy a gyors RB-passzok megoldást jelenthetnek, de White kidőlt.
Az egyedüli opció a két tight end lehet, de Jonnu Smith fizuját az idénybeli teljesítményét figyelve akár hozzám is utalhatnák, és legalább nem lett volna ennyi labdavesztés/drive-lezárás miattam.
Az FK-cikkel ellentétben a Pats front sevenje egyáltalán nem rossz, megkockáztatom, hogy kifejezetten erős, más kérdés, hogy ebből azért inkább csak időnként lehetett látni pozitívumokat, és jól néz ki a hatékonyság, csak éppen három gyenge passzjátékkal találkozott eddig a védelem, na most ez nagyon nem lesz igaz.
Ha nem javul fel nagyon a nyomás, akkor Gilmore hiányában valaki még Gronk nélkül is mindig üresen lesz, ha van annyi esze Leftwichnek, hogy nem két futás, majd eldobni a francba game plannel jön (ritkán van ennyi esze mondjuk), akkor azért nehéz látni, hogy Bradynek ne lenne jó meccse, fordítva sokkal inkább benne van a hiba lehetősége.
Néhányan nagyon sima ütközetet várnak, ez azért talán nem lesz, főleg az edzői stábok közötti differencia miatt, meg azért lehet lassú támadásokat vezetni a Buccaneers ellen, amivel meccsben lehet maradni. De az azért ugyancsak eléggé meglepne, ha Bradynek nem lenne meg végül a 32. csapat elleni siker is a passzolt yardok rekordja mellé. Mondjuk én csak azt szeretném, hogy sérülés ne legyen
Szerkesztette: Wyatt

Most hétvége ennyire sima lenne? Esélye sincs a hazaiaknak?Jó felvetés lehetne a Buccaneers, de elnézve az elképesztően könnyű sorsolást, lehet, hogy a Billsig nem jön nagy pofon, amiből a két koordinátornak tanulnia kelleneHa meg kellene neveznetek egy-egy leolvado es keson ebredo csapatot (gyozelmek szamat ertve ez alatt nem a jatek kepet), nalatok kik lennenek?Leolvado: Tompa, tavaly sokáig radar alatt repültek, majd a PO-ra minden összeállt. Idén annyira jó minden, hogy nem létezik, hogy igaz legyen 😊
undisputedly
csi77
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Keson ebredő: Talán a Vasas, ha lesz eszük és időben padra ültetik a legfőbb kerékkötőt ( | nem, nem Todd Haleyt 😊 | )Radót?
csi77
Jó felvetés lehetne a Buccaneers, de elnézve az elképesztően könnyű sorsolást, lehet, hogy a Billsig nem jön nagy pofon, amiből a két koordinátornak tanulnia kelleneHa meg kellene neveznetek egy-egy leolvado es keson ebredo csapatot (gyozelmek szamat ertve ez alatt nem a jatek kepet), nalatok kik lennenek?Leolvado: Tompa, tavaly sokáig radar alatt repültek, majd a PO-ra minden összeállt. Idén annyira jó minden, hogy nem létezik, hogy igaz legyen 😊
undisputedly
csi77

Ha meg kellene neveznetek egy-egy leolvado es keson ebredo csapatot (gyozelmek szamat ertve ez alatt nem a jatek kepet), nalatok kik lennenek?Leolvado: Tompa, tavaly sokáig radar alatt repültek, majd a PO-ra minden összeállt. Idén annyira jó minden, hogy nem létezik, hogy igaz legyen 😊
undisputedly
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!