NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 096 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 861 — #NoStress
Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀
steelwolf
Amikkel össze is hoztak combos nulla győzelmet.

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 551 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Panthersnél nagyon erősen indult a szezon.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Texans egyedül vezeti az AFC South-t 1 forduló után. Ahogy mindenki várta.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgy látom megint bejött az jóslat, hogy az Eagles meg a Saints végképp tönkre megy és kezelhetelenül szétesnek, évekre 1/1 1/2 lesznek 😛 😉 és mielőtt valaki jön, hogy de igen márpedig mindenképp, akkor azt kell mondani, nem, nem a cap rossz használata hozott nehéz helyzetbe minket, hanem sokkal inkább, hogy DP elvesztette az irányítást a csapat felett, és a Wentz projekt besült. Szóval lehet még lihegve várni az armageddont 😉
dande
Jajj, hagyjuk már. Ha szerinted jól lett kezelve a cap, és most olyan csapat van ezért, ami nem bottom 5 kb bárhol, akkor egészségedre, de már anno sem értettem, miért varázslás az, ha előre tolják folyamatosan a szart maguk előtt, és nyilván megvan ennek a hatása is
Wyatt
Volt azért erről egy elemzés az FG-n, asszem pont Danitól és valami olyasmi jött ki, hogy elég jól és kreatívan kötögetik a szerződéseket az Eaglesnél, ezt nem lehet elvenni tőlük.
Az, hogy a koronavírus miatt ez az egész kicsit megroggyant az egy dolog, de amúgy az is varázslás amit ők meg a Saints csinált anélkül, hogy kiárusították volna a fél csapatot.Solymi
Semmi "varázslás" nem volt abban. A cap menedzselésben nem az a vaszisztdasz, hogy "ügyesen" arrébb toljuk XY játékos idei cap terhét a jövőbe. Ez nem tudás, ezt minden kezdő könyvelő tanonc is megcsinálja az első munkanapján. Az, hogy sok NFL talking headnek erre van erekciója, az csak annyit jelent, hogy azoknak a talking headeknek fingjuk nincs az egészről, a fát látják csak, észre se véve az erdőt.

A jó cap managelés az, hogy nem igazolom le mondjuk a harminc fölött járó Malik Jacksont 30 millióért egy olyan védőfalba, amelyik Jackson nélkül is a csapat erőssége. Mert keresni kellett (volna) neki a snapeket, nem tudott volna annyi snapet pályára kerülni, hogy megérje azt az évi 10 milliót. (A volna azért van ott zárójelben, mert el se jutottak idáig, szerencsétlen Jackson rögtön az elején kiesett, lesérült, így persze nem kellett keresni sem a snapjeit.)

Roseman egy rakat ilyen (felesleges, túl drága, nem ésszerű) szerződést kötött az utóbbi években. (Wentzé például, Malikét már írtam és volt még jópár). Miközben a draftokat meg elszúrta. Az, hogy emiatt aztán "bűvészkedni" kellett a cap számokkal, az nem erény, hanem következmény. Amire azért kényszerült, mert nem költött hatékonyan. Egy jó hasonlat arra, amit csinált az, hogy a rábízott lóvéból aránytalanul keveset tett vállalkozásokba, és túl sokat tett spekulatív bizniszekbe. Plusz túl sokat térkövezett. Aztán amikor elkezdtek kopogtatni a térkövezők a munkadíjakért, a spekulatív bizniszek meg bebuktak, akkor hiteleket vett fel, hogy finanszírozza őket. Majd a hitelek visszafizetésére újabb hiteleket, majd azok kifizetésére megint újabbakat. Ez volt a "cap varázslás".

Aztán eljött az a pont, amikor nincs tovább, csődöt kell jelenteni, és szanálni. Phillyben akkor is csőd lett volna, ha nincs covid. A covid csak előbbre hozta és látványosabbá tette a dolgot. De a szanálásra mindenképpen sor került volna. Legfeljebb nem idén és jövőre (mert jövőre jön a szanálás nagyobb része, hiába emelkedik a cap), hanem mondjuk 22-23-ban. (New Orleansban is hasonló a helyzet, csak ott legalább volt érthető magyarázat - Brees utolsó 1-2 éve - arra, hogy miért verik magukat "adósságba" (miért költenek túl.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 958
Az idény híre!
 www.cbssports.com/nfl/news/nickelodeon-renews-partnership-with-nfl-for-2021-season-will-broadcast-2022-wild-card-round-again/

empty taxi
Remélem Trubisky személyesen adja majd át az NVT (vándor)díjat.
iktriad
Saját magának hogyan?
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 522 — I like the Texans, I like who we are
Az fk szerint szeptember 31(!)-ig ingyé lehet nézni az arena4+ adását. Majd tehetek panaszt ha 31.-én felmegyek és nem erek el semmit?
#szponzoralttartalomkicsittobbprofizmustpls

Btw az az ár nem is vészes.

!! A komment után egybők javították. Figyelik a fogyasztói visszajelzéseket. Helyes!

Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 4 éve
Az idény híre!
 www.cbssports.com/nfl/news/nickelodeon-renews-partnership-with-nfl-for-2021-season-will-broadcast-2022-wild-card-round-again/

empty taxi
Remélem Trubisky személyesen adja majd át az NVT (vándor)díjat.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — NFL bracket champion '26
Az idény híre!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Úgy látom megint bejött az jóslat, hogy az Eagles meg a Saints végképp tönkre megy és kezelhetelenül szétesnek, évekre 1/1 1/2 lesznek 😛 😉 és mielőtt valaki jön, hogy de igen márpedig mindenképp, akkor azt kell mondani, nem, nem a cap rossz használata hozott nehéz helyzetbe minket, hanem sokkal inkább, hogy DP elvesztette az irányítást a csapat felett, és a Wentz projekt besült. Szóval lehet még lihegve várni az armageddont 😉
dande
Jajj, hagyjuk már. Ha szerinted jól lett kezelve a cap, és most olyan csapat van ezért, ami nem bottom 5 kb bárhol, akkor egészségedre, de már anno sem értettem, miért varázslás az, ha előre tolják folyamatosan a szart maguk előtt, és nyilván megvan ennek a hatása is
Wyatt
Volt azért erről egy elemzés az FG-n, asszem pont Danitól és valami olyasmi jött ki, hogy elég jól és kreatívan kötögetik a szerződéseket az Eaglesnél, ezt nem lehet elvenni tőlük.
Az, hogy a koronavírus miatt ez az egész kicsit megroggyant az egy dolog, de amúgy az is varázslás amit ők meg a Saints csinált anélkül, hogy kiárusították volna a fél csapatot.

Meghát, ahogy Höri is mondaná, van az Eagles jó QB-ja, szóval no para... 😊
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 833 — nabege2@yahoo.com
| Aki meg pénzszűkében van, megy shoppyhoz gp-ért 😊 |
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 380
Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi köszi
MC12
Azt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
Heisman
Köszi! Volt valami akció, 139 dollár volt a full, azt meg is vettem. Byby laggoló streamek, csatornakeresés, megszakadás, ledobás, 1000 reklám X-elése 😊

Egyébként vicces, de leszedtem tabletre is az appot, ha ott fizettem volna elő, akkor 200 dollárt kért volna, valami rejtélyes oknál fogva, laptopon meg 139-et - ugyanzért.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
dande

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 530 — "Montoya por favor!"
Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi köszi
MC12
Azt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 380

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 096
Cap space helyzet a nyitány pillanatában - nem tudom, hogy ebben benne van az új TJ Watt szerződés.

iktriad
Nem volt benne, a PIT cap space a Watt szerződés után: 12,398 M
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Cap space helyzet a nyitány pillanatában - nem tudom, hogy ebben benne van az új TJ Watt szerződés.
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 642 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Sziasztok!

Segítsetek nekem, hogy idén milyen lehetőség lesz ingyenesen nézni az NFL meccseit. Tavaly el voltam kényeztetve, mert a robosports oldalán az összes meccs fenn volt, nagyon jó minőségben, utólagos visszanézhetőséggel, akár condensed formában is, szóval teljesen elszoktam minden mástól.

Lesz a fentihez hasonló lehetőség szerintetek az idén is, mert most mintha halott lenne az az oldal.
Hol érdemes kereskednem? Fizetős is érdekelne (korábban volt live247.tv előfizetésem)
Bruce
En ezt talaltam a minap, allitasa szerint nézhető is live, am eddig csak ncaa-t neztem replay-ben. Vasarnap tesztelem.
nfl-video(dát)com

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Sziasztok!

Segítsetek nekem, hogy idén milyen lehetőség lesz ingyenesen nézni az NFL meccseit. Tavaly el voltam kényeztetve, mert a robosports oldalán az összes meccs fenn volt, nagyon jó minőségben, utólagos visszanézhetőséggel, akár condensed formában is, szóval teljesen elszoktam minden mástól.

Lesz a fentihez hasonló lehetőség szerintetek az idén is, mert most mintha halott lenne az az oldal.
Hol érdemes kereskednem? Fizetős is érdekelne (korábban volt live247.tv előfizetésem)
Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
De ez az oldal nem olyan, hogy tele van sok sok reklámmal és várni kell, hogy kattinthass a videóra meg satöbbi?
Bruce
ublock-al nem vészes, de igen, a normálisabb streamek vannak összegyűjtve, cserébe HD-ban. Én ezt használom most már évek óta (előtte meg az r/nflstreams-t), nem volt még gond.
tenorx
Rendben, akkor köszönöm szépen! Mivel ingyen van, így akkor megbarátkozom ezzel a formájával. Csak sajnos így nem használhatom a céges laptopon. (a robosports ebből a szempontból is jó volt)

Köszi még egyszer! 😊
Bruce
Azért ne dobd ki a Robosportsot, lehet h a meccs előtt fog frissülni, más oldallal is előfordult már ilyen, hogy csak akkor aktív mikor esemény van.
több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 727 — Salus populi suprema lex esto
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
De ez az oldal nem olyan, hogy tele van sok sok reklámmal és várni kell, hogy kattinthass a videóra meg satöbbi?
Bruce
ublock-al nem vészes, de igen, a normálisabb streamek vannak összegyűjtve, cserébe HD-ban. Én ezt használom most már évek óta (előtte meg az r/nflstreams-t), nem volt még gond.
tenorx
Rendben, akkor köszönöm szépen! Mivel ingyen van, így akkor megbarátkozom ezzel a formájával. Csak sajnos így nem használhatom a céges laptopon. (a robosports ebből a szempontból is jó volt)

Köszi még egyszer! 😊
több mint 4 éve
tenorx 14 096 — fő libsi
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
Bruce
több mint 4 éve
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
több mint 4 éve
tenorx 14 096 — fő libsi
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
több mint 4 éve
Sziasztok!