NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
509
57
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
A Lions DT John Atkins is kiüli a szezont. (Tracker frissítve.)Az egy másik lista, azoknak akik elkapták a COVID-19-et, vagy érintkeztek fertőzöttel. Ők bármikor visszatérhetnek majd a csapattársaik közé, ha a csapat és a dokik úgy döntenek.2 Clevelandi (OG Drew Forbes és OT Drake Dorbeck) hozzáadva az opt out listához.Layne is felkerült a listára! Vagy ezt benéztem? 🙄
We have placed CB Justin Layne on the reserve/COVID-19 list.???
steelwolf
iktriad
steelwolf
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
2 Clevelandi (OG Drew Forbes és OT Drake Dorbeck) hozzáadva az opt out listához.Layne is felkerült a listára! Vagy ezt benéztem? 🙄
We have placed CB Justin Layne on the reserve/COVID-19 list.???
steelwolf
iktriad
több mint 4 éve
két visszaszámláló van a játékos karrierjének. A kor és fizikai kontaktusok mármint a tackle, meg hasonlók.Eltekintve attól, hogy a játékos eleve valamilyen komoly sérülésből rehabol, én nem hiszem, hogy hat hónap pihenés ne tudná regenerálni egy olyan játékosnak a szervezetét, aki alkalmas NFL pályára lépni. Ha már nem, akkor plusz egy év kontakt mentesség se fog segíteni...Fene se tudja, ha edzésben maradnak, de van egy rehab évük, kontakt nélkül, amikor nem szednek össze kisebb-nagyobb nyavalyákat, agyrázkódást, meg "kopnak" úgy általában, ellenben van idő kikúrálni az összes sérülést, az még pozitív is lehet, elképzelhető, hogy következő szezon elejére jobb általános állapotban lesznek, mint a kihagyott szezon nélkül, és ettől lehet hosszabb a karrierjük végül.PErsze. Nem a dontesuk letjogosultsagat vitatom, pusztan azert irom, mert sok helyen olvastam, hogy "igyen penz" ez a jatekosoknak. Es haabr valoban technikai ertelemben az, de ez egyben nekik carrier earnings csokkenes is.Viszont nem nő a vírus általi egészségkárosodásuk veszélye, és az ő kockázatelemzésük alapján így jobban megéri.Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
twitter.com/AdamSchefter/status/1288286961741029376
A 49ers kezdjen spórolni Nick Bosára.
iktriad
Szerk: Amugy papiron jol nez ki ez a 150k-350k fizu optout eseten, de ha belegondoltok, hogy a legtobb kezdoszintu vagy rotacios jatekos karrierje max 4-10 ev, akkor az egy ev kihagyas es "oregedes" naluk eleg nagy amortizacio, hiszen valoszinuleg tobbet keresnenek egy ev jatekkal.
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Persze egy 300+ fontos falembernél a súlyt és az izomzatot is megtartani rendes edzés és meccsterhelés nélkül elég komoly kihívás.
somoskovig
Amadeus véleményét osztom: a kihagyott év a legtöbb játékos esetén valószínűleg carreer earningben negatív szaldós lesz. De nyilván nem minden a pénz, nekik sem.
peterk2005
Sok játékosnál utóbbi számláló, amit véget vet a karriernek, azok az egy év kihagyással effektíve nem vesztenek semmit, legalábbis nem sokat. 1 évig nem terheli a szervezetét, nem kell kilószámra tolnia a fájdalomcsillapítót az majdnem 1 évvel kitolhatja a karrierjét.
Vannak persze védett(ebb) posztok, K, P, QB ők kvázi elvesztenek 1 évet, de egy safety pl nem biztos. Nyilván személyfüggő is. Nyerni szerintem senki nem nyer vele, de kevesebben vannak akik egy teljes évet vesztenének vele.
Maga a pénz amúgy szerintem nem annyi, hogy aki amúgy biztos a rosterhelyében, az pénzügyi megfontolásból ülje ki a szezont. Elsősorban valóban a vírusra visszavezethető okok lehetnek mögötte. Persze ha vissza akarnék vonulni, akkor azért egyet még optoutolnék előtte az ingyen pénzért, de egyébként csak akkor élnék a lehetőséggel, ha egy közeli hozzátartozót féltenék, esetleg magamat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
damien williams chiefs votmá?Épp most frissítettem a listán. Csak előbb még beírtam a hírt a Chiefs topikba is. Mindenhol nem tudok egyszerre ott lenni. Az csak I.K.T.R.I.A.D.-nak megy. 😉
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
A szezont kiülők trackere frissítve 3 új emberrel. Nate Solder a legnagyobb név közülük, rajta kívül még egy Saints TE Jason Vander Laan valamint a Panthers LB Jordan Mack pihen inkább idén foci helyett.Solder helyes. Neki pont erre lenne még szüksége a családjában...
iktriad
Te akkor Gronktól jó idényt vársz?Fene se tudja, ha edzésben maradnak, de van egy rehab évük, kontakt nélkül, amikor nem szednek össze kisebb-nagyobb nyavalyákat, agyrázkódást, meg "kopnak" úgy általában, ellenben van idő kikúrálni az összes sérülést, az még pozitív is lehet, elképzelhető, hogy következő szezon elejére jobb általános állapotban lesznek, mint a kihagyott szezon nélkül, és ettől lehet hosszabb a karrierjük végülsomoskovigPErsze. Nem a dontesuk letjogosultsagat vitatom, pusztan azert irom, mert sok helyen olvastam, hogy "igyen penz" ez a jatekosoknak. Es haabr valoban technikai ertelemben az, de ez egyben nekik carrier earnings csokkenes is.Viszont nem nő a vírus általi egészségkárosodásuk veszélye, és az ő kockázatelemzésük alapján így jobban megéri.Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
iktriad
Szerk: Amugy papiron jol nez ki ez a 150k-350k fizu optout eseten, de ha belegondoltok, hogy a legtobb kezdoszintu vagy rotacios jatekos karrierje max 4-10 ev, akkor az egy ev kihagyas es "oregedes" naluk eleg nagy amortizacio, hiszen valoszinuleg tobbet keresnenek egy ev jatekkal.
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 4 éve
Eltekintve attól, hogy a játékos eleve valamilyen komoly sérülésből rehabol, én nem hiszem, hogy hat hónap pihenés ne tudná regenerálni egy olyan játékosnak a szervezetét, aki alkalmas NFL pályára lépni. Ha már nem, akkor plusz egy év kontakt mentesség se fog segíteni...Fene se tudja, ha edzésben maradnak, de van egy rehab évük, kontakt nélkül, amikor nem szednek össze kisebb-nagyobb nyavalyákat, agyrázkódást, meg "kopnak" úgy általában, ellenben van idő kikúrálni az összes sérülést, az még pozitív is lehet, elképzelhető, hogy következő szezon elejére jobb általános állapotban lesznek, mint a kihagyott szezon nélkül, és ettől lehet hosszabb a karrierjük végül.PErsze. Nem a dontesuk letjogosultsagat vitatom, pusztan azert irom, mert sok helyen olvastam, hogy "igyen penz" ez a jatekosoknak. Es haabr valoban technikai ertelemben az, de ez egyben nekik carrier earnings csokkenes is.Viszont nem nő a vírus általi egészségkárosodásuk veszélye, és az ő kockázatelemzésük alapján így jobban megéri.Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
iktriad
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Persze egy 300+ fontos falembernél a súlyt és az izomzatot is megtartani rendes edzés és meccsterhelés nélkül elég komoly kihívás.
somoskovig
Amadeus véleményét osztom: a kihagyott év a legtöbb játékos esetén valószínűleg carreer earningben negatív szaldós lesz. De nyilván nem minden a pénz, nekik sem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A szezont kiülők trackere frissítve 3 új emberrel. Nate Solder a legnagyobb név közülük, rajta kívül még egy Saints TE Jason Vander Laan valamint a Panthers LB Jordan Mack pihen inkább idén foci helyett.Amúgy nem akarom elvenni a munkádat, tényleg, de:
iktriad
több mint 4 éve
We have placed CB Justin Layne on the reserve/COVID-19 list.
több mint 4 éve
A szezont kiülők trackere frissítve 3 új emberrel. Nate Solder a legnagyobb név közülük, rajta kívül még egy Saints TE Jason Vander Laan valamint a Panthers LB Jordan Mack pihen inkább idén foci helyett.
több mint 4 éve
Fene se tudja, ha edzésben maradnak, de van egy rehab évük, kontakt nélkül, amikor nem szednek össze kisebb-nagyobb nyavalyákat, agyrázkódást, meg "kopnak" úgy általában, ellenben van idő kikúrálni az összes sérülést, az még pozitív is lehet, elképzelhető, hogy következő szezon elejére jobb általános állapotban lesznek, mint a kihagyott szezon nélkül, és ettől lehet hosszabb a karrierjük végül.PErsze. Nem a dontesuk letjogosultsagat vitatom, pusztan azert irom, mert sok helyen olvastam, hogy "igyen penz" ez a jatekosoknak. Es haabr valoban technikai ertelemben az, de ez egyben nekik carrier earnings csokkenes is.Viszont nem nő a vírus általi egészségkárosodásuk veszélye, és az ő kockázatelemzésük alapján így jobban megéri.Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
iktriad
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 4 éve
PErsze. Nem a dontesuk letjogosultsagat vitatom, pusztan azert irom, mert sok helyen olvastam, hogy "igyen penz" ez a jatekosoknak. Es haabr valoban technikai ertelemben az, de ez egyben nekik carrier earnings csokkenes is.Viszont nem nő a vírus általi egészségkárosodásuk veszélye, és az ő kockázatelemzésük alapján így jobban megéri.Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
iktriad
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Viszont nem nő a vírus általi egészségkárosodásuk veszélye, és az ő kockázatelemzésük alapján így jobban megéri.Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
iktriad
undisputedly
több mint 4 éve
Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Majdnem megkerdeztem, hogy ki a legjobban kereso tamado 😀
iktriad
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Nekem gyanús, hogy egy multimilliárdos, jogászokkal teli üzletben gondoltak erre.el akartam sütni egy poént a csak az évi 150 ezerért kamuszerződést aláíró, majd rögtön opt outoló játékosokról, de Larry Warford FA-ként jelentette be, hogy idén nem játszik (Wick mondjuk asztma miatt 350-et kap)Amúgy ki mondhatja hogy nfl kötelékbe tartozik? Mondjuk ha életében nem játszott egy percet sem és egyszer az egyik csapat edzésén mint labdaszedő jelen volt már kaphat valamit? 😊
r.baggio
FLZOLI
több mint 4 éve
el akartam sütni egy poént a csak az évi 150 ezerért kamuszerződést aláíró, majd rögtön opt outoló játékosokról, de Larry Warford FA-ként jelentette be, hogy idén nem játszik (Wick mondjuk asztma miatt 350-et kap)Amúgy ki mondhatja hogy nfl kötelékbe tartozik? Mondjuk ha életében nem játszott egy percet sem és egyszer az egyik csapat edzésén mint labdaszedő jelen volt már kaphat valamit? 😊
r.baggio
több mint 4 éve
Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.Felnyalja a 78M-ót aláíráskor, opt-out-ol még 150 ezerért, aztán visszavonul
iktriad
több mint 4 éve
el akartam sütni egy poént a csak az évi 150 ezerért kamuszerződést aláíró, majd rögtön opt outoló játékosokról, de Larry Warford FA-ként jelentette be, hogy idén nem játszik (Wick mondjuk asztma miatt 350-et kap)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Most nincs is.New Orleans SaintsOké, azt se tudtam, hogy van ilyen nevű játékosunk.
TE Cole Wick
iktriad
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
New Orleans SaintsOké, azt se tudtam, hogy
TE Cole Wick
iktriad
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Igen.A szezont kihagyni kívánók eddigi névsora - ( remélem most -is- elégedett vagy Bria 😊 )!Frissíted majd ezt a listát és kommentet? Kiteszem fejlécbe
Baltimore Ravens
OT Andre Smith
WR De’Anthony Thomas
Buffalo Bills
DT Star Lotulelei
Chicago Bears
DT Eddie Goldman
Dallas Cowboys
CB Maurice Canady
WR Stephen Guidry
Denver Broncos
DT Kyle Peko
Green Bay Packers
WR Devin Funchess
Houston Texans
DL Eddie Vanderdoes
Kansas City Chiefs
G Laurent Duvernay-Tardif
Minnesota Vikings
NT Michael Pierce
New England Patriots
S Patrick Chung
LB Dont’a Hightower
OT Marcus Cannon
RB Brandon Bolden
FB Danny Vitale
OL Najee Toran
New Orleans Saints
TE Cole Wick
New York Jets
OL Leo Koloamatangi
Philadelphia Eagles
WR Marquise Goodwin
Seattle Seahawks
G Chance Warmack
Tennessee Titans
OL Anthony McKinney
Washington Football Team
DL Caleb Brantley
iktriad
r.baggio
több mint 4 éve
Szerintem olyan boldoggá tetted most iktriadot, mint még soha.
több mint 4 éve
A szezont kihagyni kívánók eddigi névsora - ( remélem most -is- elégedett vagy Bria 😊 )!Frissíted majd ezt a listát és kommentet? Kiteszem fejlécbe
Baltimore Ravens
OT Andre Smith
WR De’Anthony Thomas
Buffalo Bills
DT Star Lotulelei
Chicago Bears
DT Eddie Goldman
Dallas Cowboys
CB Maurice Canady
WR Stephen Guidry
Denver Broncos
DT Kyle Peko
Green Bay Packers
WR Devin Funchess
Houston Texans
DL Eddie Vanderdoes
Kansas City Chiefs
G Laurent Duvernay-Tardif
Minnesota Vikings
NT Michael Pierce
New England Patriots
S Patrick Chung
LB Dont’a Hightower
OT Marcus Cannon
RB Brandon Bolden
FB Danny Vitale
OL Najee Toran
New Orleans Saints
TE Cole Wick
New York Jets
OL Leo Koloamatangi
Philadelphia Eagles
WR Marquise Goodwin
Seattle Seahawks
G Chance Warmack
Tennessee Titans
OL Anthony McKinney
Washington Football Team
DL Caleb Brantley
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az NFL legjobban kereső támadója és védője is egy divízióban(AFC West) játszik mostantól. Joey Bosához a Chargers vágott oda egy 5 éves, 135 milliós hosszabbítást, amiből 78-at aláíráskor megkap és 102 millió a garantált rész!. Mindkettő új NFL védelmi fizetési rekord.twitter.com/AdamSchefter/status/1288286961741029376