NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Jó a Gamepass, de ilyesmiket szívesen vennék még ennyi pénzért:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Chad Kelly te vagy az?When you break into a house to rob them but they’re watching the Raiders-Ravens game pic.twitter.com/Nlb9QmgfGi
— NFL Memes (@NFL_Memes) September 14, 2021
dancogo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez másnak is érdekes lehet, hogyan segítsük az irányítónkat című fejezet 😊listen for DeVonta Smith calling out the CB blitz at the bottom of the screen.
— Nate Tice (@Nate_Tice) September 13, 2021
WRs are taught to yell "Cat!" with these blitzes (which is code name a lot of places for CB Blitz).
Good to see from a rookie in his first game. Amongst all the other awesome things he did. pic.twitter.com/mk1hhiP7Qw
több mint 4 éve
Amikor volt váltás a Game Pass “Europe”-ra abban az évben volt gebasz vele, de azóta folyamatosan javul.Nálam fordítva fordult elő egyszer, de egyébként tényleg maximálisan megéri.95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12
peterk2005
Heisman
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nálam fordítva fordult elő egyszer, de egyébként tényleg maximálisan megéri.95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12
peterk2005
Heisman
több mint 4 éve
95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
When you break into a house to rob them but they’re watching the Raiders-Ravens game pic.twitter.com/Nlb9QmgfGi
— NFL Memes (@NFL_Memes) September 14, 2021
több mint 4 éve
Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
És ami az extra, hogy most már nem csak az év első felében jó, és az idény végére kuka.Nem mindegy azért, hogy ki csinálja. Clayborne-nak évi 3-4 sack az átlaga, ha ő csinál 6-ot egy meccsen, attól nem fognak a rekord holderek bef***ni. De Jones a sérülése előtti utolsó öt évben átlagosan 14.5 sacket csinált. Ha összejönne neki még egy ilyen meccs, akkor az idény rekord is veszélyben lehet.Adrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
Amugy Chandler Jones 5 db sackje az mi… Gyakorlatilag az egesz eves NFL rekord 25%-a mar meg is van neki 😀
undisputedly
peach
(Amúgy döbbenet, hogy mennyire alul értékelt ez a fazon. Évekkel ezelőtt Miller, Ware, Watt vitte el a média felületet előle, manapság a kis Watt, a Bosák, Garrett, stb. Róla meg a kutya nem beszél, csak ilyenkor. Miközben 100 sack fölött jár 30 évesen. Hat sack-el van kevesebbje, mint a két évvel idősebb Von Millernek.)
peterk2005

több mint 4 éve
Jövő héten a Vikes fal ellen meg is csinálhatja ugyanezt 😀Nem mindegy azért, hogy ki csinálja. Clayborne-nak évi 3-4 sack az átlaga, ha ő csinál 6-ot egy meccsen, attól nem fognak a rekord holderek bef***ni. De Jones a sérülése előtti utolsó öt évben átlagosan 14.5 sacket csinált. Ha összejönne neki még egy ilyen meccs, akkor az idény rekord is veszélyben lehet.Adrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
Amugy Chandler Jones 5 db sackje az mi… Gyakorlatilag az egesz eves NFL rekord 25%-a mar meg is van neki 😀
undisputedly
peach
(Amúgy döbbenet, hogy mennyire alul értékelt ez a fazon. Évekkel ezelőtt Miller, Ware, Watt vitte el a média felületet előle, manapság a kis Watt, a Bosák, Garrett, stb. Róla meg a kutya nem beszél, csak ilyenkor. Miközben 100 sack fölött jár 30 évesen. Hat sack-el van kevesebbje, mint a két évvel idősebb Von Millernek.)
peterk2005
több mint 4 éve
Nem mindegy azért, hogy ki csinálja. Clayborne-nak évi 3-4 sack az átlaga, ha ő csinál 6-ot egy meccsen, attól nem fognak a rekord holderek bef***ni. De Jones a sérülése előtti utolsó öt évben átlagosan 14.5 sacket csinált. Ha összejönne neki még egy ilyen meccs, akkor az idény rekord is veszélyben lehet.Adrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
undisputedly
peach
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Amúgy nagyon durvának tűnik idén az NFC West, lesz ott teperés a PO-ért...északon is, csak kissé másképp
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Friscoék nyertek! Lehet h nálad nem.A szándék a fontos....Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Amikkel össze is hoztak combos nulla győzelmet.
steelwolf
Sobri Jóska
csi77
több mint 4 éve
De Lance nyertA szándék a fontos....Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Amikkel össze is hoztak combos nulla győzelmet.
steelwolf
Sobri Jóska
csi77
mostmár tudjuk ki a legjobb QB a classban
több mint 4 éve
A szándék a fontos....Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Amikkel össze is hoztak combos nulla győzelmet.
steelwolf
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Amúgy nagyon durvának tűnik idén az NFC West, lesz ott teperés a PO-ért...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ha ezt most megdonti Jones, akkor Strahan tuti visszater, Favre is, aztan sackelteti magat Strahannel 27-szer.JJ Watt who?@gabokockaAdrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
undisputedly
peach
@peach
Na, koszi, rakeresek majd kivancsisagbol. Mondjuk Chandler az elmult evtized talan legjobb passrushere a ligaban, szoval nala nem hiszem, hogy ekkora visszaeses jonne 😀
undisputedly
Amúgy érdekes év lesz ez mert a plusz egy alapszakasz meccs miatt nem lehet viszonyitani a korábbi statisztikakhoz. A korábbi rekordokat már nem lehet megdönteni mert másik rendszerben volt. Most már minden stat amit elérnek rekord lesz a következő hétig 😃
samu09
több mint 4 éve
JJ Watt who?@gabokockaAdrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
undisputedly
peach
@peach
Na, koszi, rakeresek majd kivancsisagbol. Mondjuk Chandler az elmult evtized talan legjobb passrushere a ligaban, szoval nala nem hiszem, hogy ekkora visszaeses jonne 😀
undisputedly
Amúgy érdekes év lesz ez mert a plusz egy alapszakasz meccs miatt nem lehet viszonyitani a korábbi statisztikakhoz. A korábbi rekordokat már nem lehet megdönteni mert másik rendszerben volt. Most már minden stat amit elérnek rekord lesz a következő hétig 😃
több mint 4 éve
@gabokockaAdrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
undisputedly
peach
@peach
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Reddicknek is volt tavaly vmi 5-6 sackje, asszem a Giants ellen. A Cardinalsban ez a menő.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Adrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
undisputedly
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀Mind a 32?
steelwolf
több mint 4 éve
EVERY touchdown from NFL Red Zone in Week 1! 🙌 pic.twitter.com/r0S7rxntZ5
— NFL (@NFL) September 13, 2021