NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 096 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó a Gamepass, de ilyesmiket szívesen vennék még ennyi pénzért:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 288

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 219 — The Mathematician

dancogo
Chad Kelly te vagy az?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez másnak is érdekes lehet, hogyan segítsük az irányítónkat című fejezet 😊

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 530 — "Montoya por favor!"
Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi köszi
MC12
Azt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
Heisman
Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊
MC12
Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)
peterk2005
95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.
Heisman
Nálam fordítva fordult elő egyszer, de egyébként tényleg maximálisan megéri.
Kampman
Amikor volt váltás a Game Pass “Europe”-ra abban az évben volt gebasz vele, de azóta folyamatosan javul.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 604
Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi köszi
MC12
Heisman
Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊
MC12
Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)
peterk2005
95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.
Heisman
Nálam fordítva fordult elő egyszer, de egyébként tényleg maximálisan megéri.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 530 — "Montoya por favor!"
MC12
Heisman
MC12
peterk2005

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 473 — Big Penix Energy
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
MC12
Heisman
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 380
MC12
Heisman

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀
steelwolf
Mind a 32?

Amugy Chandler Jones 5 db sackje az mi… Gyakorlatilag az egesz eves NFL rekord 25%-a mar meg is van neki 😀
undisputedly
Adrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀
peach
Nem mindegy azért, hogy ki csinálja. Clayborne-nak évi 3-4 sack az átlaga, ha ő csinál 6-ot egy meccsen, attól nem fognak a rekord holderek bef***ni. De Jones a sérülése előtti utolsó öt évben átlagosan 14.5 sacket csinált. Ha összejönne neki még egy ilyen meccs, akkor az idény rekord is veszélyben lehet.

(Amúgy döbbenet, hogy mennyire alul értékelt ez a fazon. Évekkel ezelőtt Miller, Ware, Watt vitte el a média felületet előle, manapság a kis Watt, a Bosák, Garrett, stb. Róla meg a kutya nem beszél, csak ilyenkor. Miközben 100 sack fölött jár 30 évesen. Hat sack-el van kevesebbje, mint a két évvel idősebb Von Millernek.)
peterk2005
És ami az extra, hogy most már nem csak az év első felében jó, és az idény végére kuka.

több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Akkor most már el lehet mondani h az összes 1. körös szerzett TD-t, a nyitófordulóban 😀
steelwolf
Mind a 32?

Amugy Chandler Jones 5 db sackje az mi… Gyakorlatilag az egesz eves NFL rekord 25%-a mar meg is van neki 😀
undisputedly
Adrian Clayborne-nak volt egy meccse pár éve a dallas ellen, ahol 6 sackkel zárt. Egész évben 9 volt neki ha jól emlékszem 😀
peach
Nem mindegy azért, hogy ki csinálja. Clayborne-nak évi 3-4 sack az átlaga, ha ő csinál 6-ot egy meccsen, attól nem fognak a rekord holderek bef***ni. De Jones a sérülése előtti utolsó öt évben átlagosan 14.5 sacket csinált. Ha összejönne neki még egy ilyen meccs, akkor az idény rekord is veszélyben lehet.

(Amúgy döbbenet, hogy mennyire alul értékelt ez a fazon. Évekkel ezelőtt Miller, Ware, Watt vitte el a média felületet előle, manapság a kis Watt, a Bosák, Garrett, stb. Róla meg a kutya nem beszél, csak ilyenkor. Miközben 100 sack fölött jár 30 évesen. Hat sack-el van kevesebbje, mint a két évvel idősebb Von Millernek.)
peterk2005
Jövő héten a Vikes fal ellen meg is csinálhatja ugyanezt 😀
több mint 4 éve
steelwolf
Mind a 32?

undisputedly
peach

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 738 — no es importante
Amúgy nagyon durvának tűnik idén az NFC West, lesz ott teperés a PO-ért...
gabokocka
északon is, csak kissé másképp

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 551 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
Amikkel össze is hoztak combos nulla győzelmet.
Sobri Jóska
A szándék a fontos....
csi77
Friscoék nyertek! Lehet h nálad nem.
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
steelwolf
Sobri Jóska
A szándék a fontos....
csi77
De Lance nyert
mostmár tudjuk ki a legjobb QB a classban
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 243 — Bears & Illinois fan
steelwolf
Sobri Jóska
A szándék a fontos....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 024 — Keep pounding
Amúgy nagyon durvának tűnik idén az NFC West, lesz ott teperés a PO-ért...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 374 — Whoops, looks like something went wrong.
steelwolf
Mind a 32?

undisputedly
peach
@gabokocka
@peach
Na, koszi, rakeresek majd kivancsisagbol. Mondjuk Chandler az elmult evtized talan legjobb passrushere a ligaban, szoval nala nem hiszem, hogy ekkora visszaeses jonne 😀

undisputedly
JJ Watt who?

Amúgy érdekes év lesz ez mert a plusz egy alapszakasz meccs miatt nem lehet viszonyitani a korábbi statisztikakhoz. A korábbi rekordokat már nem lehet megdönteni mert másik rendszerben volt. Most már minden stat amit elérnek rekord lesz a következő hétig 😃
samu09
Ha ezt most megdonti Jones, akkor Strahan tuti visszater, Favre is, aztan sackelteti magat Strahannel 27-szer.

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 522 — I like the Texans, I like who we are
steelwolf
Mind a 32?

undisputedly
peach
@gabokocka
@peach
Na, koszi, rakeresek majd kivancsisagbol. Mondjuk Chandler az elmult evtized talan legjobb passrushere a ligaban, szoval nala nem hiszem, hogy ekkora visszaeses jonne 😀

undisputedly
JJ Watt who?

Amúgy érdekes év lesz ez mert a plusz egy alapszakasz meccs miatt nem lehet viszonyitani a korábbi statisztikakhoz. A korábbi rekordokat már nem lehet megdönteni mert másik rendszerben volt. Most már minden stat amit elérnek rekord lesz a következő hétig 😃
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
steelwolf
Mind a 32?

undisputedly
peach
@gabokocka
@peach

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 024 — Keep pounding
Reddicknek is volt tavaly vmi 5-6 sackje, asszem a Giants ellen. A Cardinalsban ez a menő.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
steelwolf
Mind a 32?

undisputedly

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
steelwolf
Mind a 32?

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan