NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
10. Home office.Jó, én is tudok még:Most lenne érdemes házi tippversenyt hirdetni arról, hogyan zajlik majd a szezon. Ezek a variációk jutottak eszembe. Kezdem azzal, amit a legkevésbé tartok valószínűnek:6. bubble európában vagy valahol
1.a Teljes szezon, korlátozások nélkül
1.b Teljes szezon, korlátozott nézőszámmal
1.c Teljes szezon, nézők nélkül
2.a Rövidített szezon, korlátozott nézőszámmal
2.b Rövidített szezon, nézők nélkül
3. Az aktuális járványhelyzethez igazodó, menet közben átvariált szezon
4. Elkezdett, de félbeszakított szezon
5. Egyáltalán nem lesz szezon
nagylaza
Negritis
7. Játékosok csak orvosi szkafanderben léphetnek pályára
8. Szabályok megváltoztatása, másfél méteres távolságtartás megkövetelése, kontakt kizárása
9. Állandó fertőtlenítés, minden labdaérintés előtt és után, ami labdára és játékosokra egyaránt vonatkozik (Ezzel ugyan kissé nehézkessé válna a játék menete, talán még élvezeti értékéből is veszítene valamelyest, de a biztonság jelentősen növekedne.)
nagylaza
több mint 4 éve
Every NFL franchise's best team of the Super Bowl era
www.cbssports.com/nfl/news/every-nfl-franchises-best-team-of-the-super-bowl-era-one-of-cowboys-90s-teams-cracks-all-time-list/
Black_Adder
Featured the Hall of Fame offensive trio of Michael Irvin, Emmitt Smith and Michael Irvinzseniális elírás 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó, én is tudok még:Most lenne érdemes házi tippversenyt hirdetni arról, hogyan zajlik majd a szezon. Ezek a variációk jutottak eszembe. Kezdem azzal, amit a legkevésbé tartok valószínűnek:6. bubble európában vagy valahol
nagylaza
Negritis
7. Játékosok csak orvosi szkafanderben léphetnek pályára
8. Szabályok megváltoztatása, másfél méteres távolságtartás megkövetelése, kontakt kizárása
9. Állandó fertőtlenítés, minden labdaérintés előtt és után, ami labdára és játékosokra egyaránt vonatkozik (Ezzel ugyan kissé nehézkessé válna a játék menete, talán még élvezeti értékéből is veszítene valamelyest, de a biztonság jelentősen növekedne.)
több mint 4 éve
Every NFL franchise's best team of the Super Bowl erawww.cbssports.com/nfl/news/every-nfl-franchises-best-team-of-the-super-bowl-era-one-of-cowboys-90s-teams-cracks-all-time-list/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Most lenne érdemes házi tippversenyt hirdetni arról, hogyan zajlik majd a szezon. Ezek a variációk jutottak eszembe. Kezdem azzal, amit a legkevésbé tartok valószínűnek:6. bubble európában vagy valahol
nagylaza
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1289624386463440896
több mint 4 éve
Marqise Lee is kiüli a szezont, ezt idén most a New England bánja. Tracker frissítve.
több mint 4 éve
Nekem is beugrott😊Ez show business. Valami biztos lesz.youtu.be/xIbRpfD69fc
vpi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ez show business. Valami biztos lesz.
több mint 4 éve
Ha végigolvastad a kommenteket akkor láthattál ötleteket. Mezei fotel szurkolóktól nem olyanoktól akil súlyos fizetéseket vesznek fel az ilyen helyzetek kezeléséért. Az nba, az mls és az mlb is legalább próbálkozik valamivel, az nfl meg malmozik és néz ki a fejéből.Mondj 3 dolgot amit tenniük kellett volna szerinted.Sztem ez a semmit nem próbálok csinálni töketlenkedés elég gáz.Olvastam olyan érdekes ötleteket, hogy át kellett volna szervezni a schedulet, de lehetett volna bubble, regionálisan. Pl. AFC North és NFC North egy bubbleban, és akkor ők lennének egymásnak a designated másik főcsoportos ellenfél. Nyilván kellene még több, de szerintem nem lehetett volna megoldhatatlan.Én azon gondolkoztam, hogy mit lehetett volna máshogy csinálni?Szerintem se.Szerintetek ha nem tudják megoldani, hogy legyen szezon, ellenben a többi a nagy ligával, abba goodell belebukhat? Mert sztem simán.Nem. Abba bukhat bele ha a következő teljes szezonban nagyot csökken a nézettség és szar megállapodást köt a közvetítési jogokról.
peach
gordon
Egy néptömegek által választott vezető belebukhat, mert őt érzik felelősnek az ostobák, alulinformáltak.
De akik Goodellt választják, azok ugyanúgy érzik a bőrükön, cégeiken, vezetőként, hogy mi Goodell valódi felelőssége és mi a covid kivédhetetlensége.
És főként az utóbbiról szól ami most történik.
Sobri Jóska
Azért itt a buborék nem játszott, max minden csapatot be lehet zárni a teljes szezonra a saját edzőközpontjába aztán csak meccsre mehetnek a saját stadionba meg idegenbe.
Ez meg nem igazán életszerű meg kivitelezhető 16 meccsen keresztül.
Majd most válik el igazán a szar a májtól ha indulni kellene.
Bazzani
tenorx
peach
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Most lenne érdemes házi tippversenyt hirdetni arról, hogyan zajlik majd a szezon. Ezek a variációk jutottak eszembe. Kezdem azzal, amit a legkevésbé tartok valószínűnek:Látva az MLB szezont, a legjobb eset szerintem ami lehet a 4.
nagylaza
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Most lenne érdemes házi tippversenyt hirdetni arról, hogyan zajlik majd a szezon. Ezek a variációk jutottak eszembe. Kezdem azzal, amit a legkevésbé tartok valószínűnek:3
nagylaza
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Szerintem szimplán megvárják míg Höri befejezi a beharangozókat, majd bejelentik, hogy elmarad a szezon 😛 😉Sobri nem nyerheti meg ezt az "én megmondtam" partit, szóval ne.
dande
A Rams OT Chandler Brewer és a Bengals OT Isaiah Prince szintén kiüli a szezont. 1 nap alatt 2 ember a Cincyből. Tracker frissítve.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Szerintem szimplán megvárják míg Höri befejezi a beharangozókat, majd bejelentik, hogy elmarad a szezon 😛 😉
több mint 4 éve
Most lenne érdemes házi tippversenyt hirdetni arról, hogyan zajlik majd a szezon. Ezek a variációk jutottak eszembe. Kezdem azzal, amit a legkevésbé tartok valószínűnek:1.a Teljes szezon, korlátozások nélkül
több mint 4 éve
Igen, nagyon úgy tűnik.Lehet, hogy így lesz. De nyilván egy ilyen drasztikus döntést, mint az egész szezon törlése el szeretnének húzni a lehető legtovább.Idő mondjuk van. A szezont el lehet kezdeni akár novemberben, az SB-t is nyugodtan lejátszhatják áprilisban, ha úgy alakul.De eddig minden egyes napon több a fertőzött az USA-ban, nem kevesebb.
Kampman
Biztos lesz egy fordulónap, ami után csökkenés lesz, de valószínűleg nem idén.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Lehet, hogy így lesz. De nyilván egy ilyen drasztikus döntést, mint az egész szezon törlése el szeretnének húzni a lehető legtovább.Idő mondjuk van. A szezont el lehet kezdeni akár novemberben, az SB-t is nyugodtan lejátszhatják áprilisban, ha úgy alakul.De eddig minden egyes napon több a fertőzött az USA-ban, nem kevesebb.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Idő mondjuk van. A szezont el lehet kezdeni akár novemberben, az SB-t is nyugodtan lejátszhatják áprilisban, ha úgy alakul.De eddig minden egyes napon több a fertőzött az USA-ban, nem kevesebb.
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Idő mondjuk van. A szezont el lehet kezdeni akár novemberben, az SB-t is nyugodtan lejátszhatják áprilisban, ha úgy alakul.
több mint 4 éve
Hogy raksz ennyi embert covid bogyóba? Sehogy.és ezt átvered 1 hónap alatt a 32 tulajon vagy/meg a szakszervezeten, majd elkezded megszervezni a logisztikát?Szétszedni a szezont, négy darab 10 napos bubble-ra-Mondj 3 állatot.Én csak egyet tudok.Mondj 3 dolgot amit tenniük kellett volna szerinted.Sztem ez a semmit nem próbálok csinálni töketlenkedés elég gáz.Olvastam olyan érdekes ötleteket, hogy át kellett volna szervezni a schedulet, de lehetett volna bubble, regionálisan. Pl. AFC North és NFC North egy bubbleban, és akkor ők lennének egymásnak a designated másik főcsoportos ellenfél. Nyilván kellene még több, de szerintem nem lehetett volna megoldhatatlan.Én azon gondolkoztam, hogy mit lehetett volna máshogy csinálni?Szerintem se.Szerintetek ha nem tudják megoldani, hogy legyen szezon, ellenben a többi a nagy ligával, abba goodell belebukhat? Mert sztem simán.Nem. Abba bukhat bele ha a következő teljes szezonban nagyot csökken a nézettség és szar megállapodást köt a közvetítési jogokról.
peach
gordon
Egy néptömegek által választott vezető belebukhat, mert őt érzik felelősnek az ostobák, alulinformáltak.
De akik Goodellt választják, azok ugyanúgy érzik a bőrükön, cégeiken, vezetőként, hogy mi Goodell valódi felelőssége és mi a covid kivédhetetlensége.
Sobri Jóska
Azért itt a buborék nem játszott, max minden csapatot be lehet zárni a teljes szezonra a saját edzőközpontjába aztán csak meccsre mehetnek a saját stadionba meg idegenbe.
Bazzani
tenorx
peach
Bazzani
Már rég be kellett volna jelenteni, hogy ez a szezonév canceled.
Sobri Jóska
- 3 ló.
Nem ez volt a kérdés uram.
Pontosan az, hogy mik azok a feltételek ami mentén elindulhatna a szezon.
Lás NBA bubble.
Bazzani
20 nap szünet, 10 nap bubble, abból 3 nap covid bogyó, 3 edzés, 2-3 meccs, alapvetően a konf.okat le lehetne játszani, hazai bubble-okkal - onnan lehetne rájátszás bubblet képezni. Alapvetően a konf. bubble-ket lehet úgy forgatni, hogy 1.hét East meccsek, második hét West meccsek - mongyuk Baltimore bubble szept. utsó hete, csüt, szombat, hétfő a Ravens lejátsza a hazai meccseit a másik három North még plusz egy-egy meccset lejácc, így 5 meccs lesz Baltimoreban plsz az NFC N 5 meccse az 10, a kérdés, hogy hogy mennének bele a játékosok, de elvileg a bubble után 20 nap pausa jönne..
mostírjakgudwellnek?
sutianap
kivitelezhetetlen szerintem, jelenleg sodródnak az árral de nyilván dolgoznak alternatív megoldásokon csak nem írják be ide a topikba.
gordon
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Lényegesen nagyobb probléma itt, hogy nem lehet sűríteni a meccseket. Mert ez masszívan kontaktsport, ahol folyamatosan jönnek a kisebb-nagyobb sérülések, így a 3. meccsre vagy egy csomó ember kiesik ilyen rövid idő alatt, vagy addig erőltetik, amíg nagyobb sérülés nem lesz belőle
több mint 4 éve
és ezt átvered 1 hónap alatt a 32 tulajon vagy/meg a szakszervezeten, majd elkezded megszervezni a logisztikát?Szétszedni a szezont, négy darab 10 napos bubble-ra-Mondj 3 állatot.Én csak egyet tudok.Mondj 3 dolgot amit tenniük kellett volna szerinted.Sztem ez a semmit nem próbálok csinálni töketlenkedés elég gáz.Olvastam olyan érdekes ötleteket, hogy át kellett volna szervezni a schedulet, de lehetett volna bubble, regionálisan. Pl. AFC North és NFC North egy bubbleban, és akkor ők lennének egymásnak a designated másik főcsoportos ellenfél. Nyilván kellene még több, de szerintem nem lehetett volna megoldhatatlan.Én azon gondolkoztam, hogy mit lehetett volna máshogy csinálni?Szerintem se.Szerintetek ha nem tudják megoldani, hogy legyen szezon, ellenben a többi a nagy ligával, abba goodell belebukhat? Mert sztem simán.Nem. Abba bukhat bele ha a következő teljes szezonban nagyot csökken a nézettség és szar megállapodást köt a közvetítési jogokról.
peach
gordon
Sobri Jóska
Bazzani
tenorx
peach
Bazzani
Már rég be kellett volna jelenteni, hogy ez a szezonév canceled.
Sobri Jóska
- 3 ló.
Nem ez volt a kérdés uram.
Pontosan az, hogy mik azok a feltételek ami mentén elindulhatna a szezon.
Lás NBA bubble.
Bazzani
20 nap szünet, 10 nap bubble, abból 3 nap covid bogyó, 3 edzés, 2-3 meccs, alapvetően a konf.okat le lehetne játszani, hazai bubble-okkal - onnan lehetne rájátszás bubblet képezni. Alapvetően a konf. bubble-ket lehet úgy forgatni, hogy 1.hét East meccsek, második hét West meccsek - mongyuk Baltimore bubble szept. utsó hete, csüt, szombat, hétfő a Ravens lejátsza a hazai meccseit a másik három North még plusz egy-egy meccset lejácc, így 5 meccs lesz Baltimoreban plsz az NFC N 5 meccse az 10, a kérdés, hogy hogy mennének bele a játékosok, de elvileg a bubble után 20 nap pausa jönne..
mostírjakgudwellnek?
sutianap
kivitelezhetetlen szerintem, jelenleg sodródnak az árral de nyilván dolgoznak alternatív megoldásokon csak nem írják be ide a topikba.