NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Pedig ha beírod a keresőbe, hogy a pályára festett sárga vonal, akkor már öt éve is feldobott volna egy bowlhu-s cikket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
A focipálya legfontosabb tartozéka, a sárga vonal:Nagyon köszi. Kb 5 év és 1000 óra agyalással sem jöttünk rá, minden megoldásunknak volt gyenge pontja, ami miatt őgy nem működhetett. Pedig félig-meddig szakmánkba vág. 😊
www.youtube.com/watch?v=1Oqm6eO6deU
empty taxi
több mint 8 éve
Kampman
28 363
RGIII a Browns irányítója, immáron hivatalosan!Meg nem erősített hírek szerint a sírásók már dolgoznak!
Lucifer
több mint 8 éve
Sőt, a legagyafúrtabb edzők már azt kalkulálják, hogy ha rövidebbet rúgatnak, akkor mekkora eséllyel zárathatják ki 2 pf miatt az ellenfél játékosát..de legalább megmondhatod a rúgódnak, hogy rúgjon rövidebbet, és akkor legyakhatják a visszahordókat a védőkEgy évre kipróbálják a touchback után 25-ről jön a támadócsapat sztoritez nagyon gáz :/
Löfli
braxa88
Löfli
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
RGIII a Browns irányítója, immáron hivatalosan!Lesznek jó meccsei meglássátok!
Lucifer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Egy évre kipróbálják a touchback után 25-ről jön a támadócsapat sztorit, és a két unsportsmanlike conduct utáni kizárásos dolgot is.A Rams elég kézenfekvő.
Ja és az LA Rams lesz a Hard Knocksban. #suprisemotherfucker
Löfli
Lassan tényleg nyugdíjas foci lesz ebből!
több mint 8 éve
a konzervatív edző mindig a touchbackre fog szavazni, mert mi van ha 100-ból 1-szer TD-t kap.de legalább megmondhatod a rúgódnak, hogy rúgjon rövidebbet, és akkor legyakhatják a visszahordókat a védőkEgy évre kipróbálják a touchback után 25-ről jön a támadócsapat sztoritez nagyon gáz :/
Löfli
braxa88
Löfli
több mint 8 éve
de legalább megmondhatod a rúgódnak, hogy rúgjon rövidebbet, és akkor legyakhatják a visszahordókat a védőkEgy évre kipróbálják a touchback után 25-ről jön a támadócsapat sztoritez nagyon gáz :/
Löfli
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Egy évre kipróbálják a touchback után 25-ről jön a támadócsapat sztorit, és a két unsportsmanlike conduct utáni kizárásos dolgot is.ez nagyon gáz :/
Ja és az LA Rams lesz a Hard Knocksban. #suprisemotherfucker
Löfli
több mint 8 éve
Egy évre kipróbálják a touchback után 25-ről jön a támadócsapat sztorit, és a két unsportsmanlike conduct utáni kizárásos dolgot is.Ja és az LA Rams lesz a Hard Knocksban. #suprisemotherfucker
több mint 8 éve
Megint egy kis dizájn:www.ptitecao.com/when-sport-meets-art-collection-2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nézzünk rugby-t!
több mint 8 éve
Igen, már rájöttem 😀 de köszi, máshogy értelmeztem hirtelen, pedig elég jól ismerem a szabályokat 😀Ez a chop-blok meg még egy nagy baromság...most komolyan nem blokkolhat majd egy RB meg egy LB-t pl amolyan kiütöm a lábát stílusban, mint eddig? stb... ezzel megint nagyban sterilizálták a játékot..kevered a cut blockkal.
Chargers LT
deyell
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
deyell
11 702
Ez a chop-blok meg még egy nagy baromság...most komolyan nem blokkolhat majd egy RB meg egy LB-t pl amolyan kiütöm a lábát stílusban, mint eddig? stb... ezzel megint nagyban sterilizálták a játékot..kevered a cut blockkal.
Chargers LT
choose life
több mint 8 éve
Remélem nem adnak a szarnak egy pofont...és fogadják el ezt... "a touchback után a 25-ös yardvonalról jöjjön a támadó csapat"
...az életbe nem lenne több visszahordási kísérlet, már így is nagyon kevés van sajnos...
Ez a chop-blok meg még egy nagy baromság...most komolyan nem blokkolhat majd egy RB meg egy LB-t pl amolyan kiütöm a lábát stílusban, mint eddig? stb... ezzel megint nagyban sterilizálták a játékot...
Meg ez a Horse C. tackle...ok, az veszélyes, ami eddig volt, na de, hogy most már a fenti mezrésznél fogva se lehessen szerelni...ez már majdnem soccer 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
A focipálya legfontosabb tartozéka, a sárga vonal:www.youtube.com/watch?v=1Oqm6eO6deU
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
azért nem minden csapat fordít ugyanakkora energiát erre a visszavonulósdira', pedig...Azért a Cowboyson és a Steelersen meglepődtem 😮
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/200349/nfl-teams-retired-jersey-numbers-for-every-franchise
ozibozi
Mindkét csapatban azért lennének egy jópáran akik megérdemlik.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
azért nem minden csapat fordít ugyanakkora energiát erre a visszavonulósdira', pedig...espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/200349/nfl-teams-retired-jersey-numbers-for-every-franchise
több mint 8 éve
popcornhorror.com/wp-content/uploads/2014/03/1496087_610060579077402_1671727850_o.jpg
több mint 8 éve
és még egyesek aggódtak, hogy Manning visszavonulásával Brady motivációja csökkenni fog, Meg van a következő évek új QB rangadója.
több mint 8 éve
Most ezt tényleg senki nem érti, vagy már túlhaladt rajtam a szrakazmus szintje? 😀Ez már-már metahumor. 😊
adam8
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Most ezt tényleg senki nem érti, vagy már túlhaladt rajtam a szrakazmus szintje? 😀
több mint 8 éve
Fura lenne, ha a friss bajnok kiesne...Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
Sokkal többet itt se kell tenni a milliókért, csak sajna nincs kiesés.
gaben
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
konkrétan pár semmirekellőre gondoltamMondjuk az nekünk nem akkora baj.Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
Sokkal többet itt se kell tenni a milliókért, csak sajna nincs kiesés.
gaben
Bazzani
meg Brady-re