NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Nso cikk: "A Hazafiakkal négy bajnoki címet nyerő, háromszoros Super Bowl-győztes irányító kontraktusa..." ja, azt is írhatta volna ennyi erővel hogy 37 éves de már 40 esztendős...wyatt volt, az ilyen korlátolt
ha innen írta valaki akkor sztem javítsa ki (egy önfacepalm kíséretében)
davemayer
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Nso cikk: "A Hazafiakkal négy bajnoki címet nyerő, háromszoros Super Bowl-győztes irányító kontraktusa..." ja, azt is írhatta volna ennyi erővel hogy 37 éves de már 40 esztendős...Győzte volna azt is, de MVP-ként csak jobb^^
ha innen írta valaki akkor sztem javítsa ki (egy önfacepalm kíséretében)
davemayer
több mint 8 éve
Nso cikk: "A Hazafiakkal négy bajnoki címet nyerő, háromszoros Super Bowl-győztes irányító kontraktusa..." ja, azt is írhatta volna ennyi erővel hogy 37 éves de már 40 esztendős...ha innen írta valaki akkor sztem javítsa ki (egy önfacepalm kíséretében)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Rodgers meg az Oscaron járt:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bár empty szokta hozni az ilyeneket most én találtam rá előbb a csapatmintás cipőkre:dailysnark.com/designer-creates-awesome-custom-cleats-designs-32-nfl-teams/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Én szeretem őket. Nem tudom emlékszel-e,de volt egy ilyen akciójuk pár éve, hogy próbáltak értéket adni a Puntereknek.en.wikipedia.org/wiki/Dustin_Colquitt
Megsajnálták szegényeket, hogy emberszámba sem veszik őket más helyeken. Egy ilyen rabszolga felszabadításhoz hasonló volt. A terv röviden az volt, hogy csomó tehetség előtt 3. körben húznak egy puntert és ezzel megemelik az értékét a posztnak. Azt hiszem ezt azóta nem sok csapat követte, úgyhogy lehet a terv kudarcba fulladt. De legalább megpróbálták.
ano92
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
155,27 lett a sapkaoverthecap.com/nfl-salary-cap-set-at-155-27m/
szerk.: tagek:
twitter.com/FieldYates/status/703391202054430720
RFA tenderek
twitter.com/Jason_OTC/status/703385309988442112?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
braxa88
12 534
erről jut eszembe, mennyit repesztett idén Rich Eisen?majd hétfőn
JSanyo
több mint 8 éve
Lényeg, hogy a Jaguars akármit csinál, az lesz a helyes döntés. Mint mindig!Én szeretem őket. Nem tudom emlékszel-e,de volt egy ilyen akciójuk pár éve, hogy próbáltak értéket adni a Puntereknek.
Höri
Megsajnálták szegényeket, hogy emberszámba sem veszik őket más helyeken. Egy ilyen rabszolga felszabadításhoz hasonló volt. A terv röviden az volt, hogy csomó tehetség előtt 3. körben húznak egy puntert és ezzel megemelik az értékét a posztnak. Azt hiszem ezt azóta nem sok csapat követte, úgyhogy lehet a terv kudarcba fulladt. De legalább megpróbálták.
SAY NO TO RACISM!
Szerkesztette: ano92
több mint 8 éve
Lényeg, hogy a Jaguars akármit csinál, az lesz a helyes döntés. Mint mindig!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
persze, nem is voltam komolyés Cordy Glenn? 😀Nem hiszem, hogy OTt igazolnánk. Majd max a drafton hozunk valakit, hogy Josh Wells mellett egy kis nyomás alá helyezze Joeckelt.
braxa88
iktriad
több mint 8 éve
és Cordy Glenn? 😀Nem hiszem, hogy OTt igazolnánk. Majd max a drafton hozunk valakit, hogy Josh Wells mellett egy kis nyomás alá helyezze Joeckelt.
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
és Cordy Glenn? 😀Nem olyan biztos az. Lassan el kell kezdeni újraigazolni a 2014es draft class embereit és Hurnst. Bortles, A-Rob, Hurns, Linder, Telvin (esetleg Colvin), ha továbbra is úgy játszanak, ahogy nagyon zsíros szerződések várhatnak rájuk.Inkább ésszel, de agresszívan kell költenünk. Caldwell eddigi nyilatkozatai alapján sem tűnik úgy, hogy 2 kézzel szórjuk majd a pénzt. Szerintem Alex Mack, 1 vagy 2 DE, esetleg Weedle és egy CB érkezhet majd Észak-Floridába pár hét múlva.az összes olyan elit UFAt aki a pénzre megy be lehet huzni 😀Ecsém, JAX 30 misi... 😀Dave Caldwell mai nyilatkozata szerint 75 millió fölött leszünk cap spaceben. És ha a Beadles, Gerhart, Clemons 3as megy (2 ebből 100%, Beadles státusza kérdéses egyedül) akkor ez felmehet 90 millióra is!
Beki
iktriad
meglepődnék ha nem jönne min 5 durván tulfizetett arc, mint tavaly Parnell, House stb
braxa88
iktriad
több mint 8 éve
Nem olyan biztos az. Lassan el kell kezdeni újraigazolni a 2014es draft class embereit és Hurnst. Bortles, A-Rob, Hurns, Linder, Telvin (esetleg Colvin), ha továbbra is úgy játszanak, ahogy nagyon zsíros szerződések várhatnak rájuk. Inkább ésszel, de agresszívabban kell költenünk. Caldwell eddigi nyilatkozatai alapján sem tűnik úgy, hogy 2 kézzel szórjuk majd a pénzt. Szerintem Alex Mack, 1 vagy 2 DE, esetleg Weedle és egy CB érkezhet majd Észak-Floridába pár hét múlva.az összes olyan elit UFAt aki a pénzre megy be lehet huzni 😀Ecsém, JAX 30 misi... 😀Dave Caldwell mai nyilatkozata szerint 75 millió fölött leszünk cap spaceben. És ha a Beadles, Gerhart, Clemons 3as megy (2 ebből 100%, Beadles státusza kérdéses egyedül) akkor ez felmehet 90 millióra is!
Beki
iktriad
meglepődnék ha nem jönne min 5 durván tulfizetett arc, mint tavaly Parnell, House stb
braxa88
Egy biztos, az összes remek védő ügynöke majd ránk fog hivatkozni, hogy komolyan érdeklődünk a klienseik után, csak hogy felverjék az árakat...
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
az összes olyan elit UFAt aki a pénzre megy be lehet huzni 😀Ecsém, JAX 30 misi... 😀Dave Caldwell mai nyilatkozata szerint 75 millió fölött leszünk cap spaceben. És ha a Beadles, Gerhart, Clemons 3as megy (2 ebből 100%, Beadles státusza kérdéses egyedül) akkor ez felmehet 90 millióra is!
Beki
iktriad
több mint 8 éve
Ecsém, JAX 30 misi... 😀Dave Caldwell mai nyilatkozata szerint 75 millió fölött leszünk cap spaceben. És ha a Beadles, Gerhart, Clemons 3as megy (2 ebből 100%, Beadles státusza kérdéses egyedül) akkor ez felmehet 90 millióra is!
Beki
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ecsém, JAX 30 misi... 😀
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Még mindig a toppon van a videó, pedig nem mai gyerek..😊Na, ezekért most összesen kb 12345678213 dollár büntit osztana ki goodell.
youtu.be/TCiBUvME3sA
Coolearie
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Azért gondolom itt sok névvel hosszabbítanak majd!
több mint 8 éve
Még mindig a toppon van a videó, pedig nem mai gyerek..:Cooleariewww.nfl.com/videos/nfl-network-top-ten/09000d5d811178b7/Top-Zen-Most-Feared-Tacklers-Jack-Tatum
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
még 1,5 millióval nőni fog a sapi www.sbnation.com/nfl/2016/2/23/11098754/nfl-salary-cap-increase-owners-hid-120-million-players-association
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nfl/2016/2/22/11001678/nfl-free-agency-2016-cap-casualties Érdekes egy lista!