NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
A buffalót kizárják az átigazolásokból, mario williams mehet kínába
több mint 8 éve
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/198347/how-1-billion-in-cap-space-could-alter-nfl-free-agencykepfeltoltes.hu/160218/Screenshot__83__www.kepfeltoltes.hu_.png
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Na, és mit gondoltok, Jared Allen HoF?
több mint 8 éve
Hú de jól néz ki a GB matricás FORD.igen ezen én is nevettem, hogy pont a Fordot tudta választani...
Biztos hatalmas NFL követő csinálta. (:
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Hú de jól néz ki a GB matricás FORD.Biztos hatalmas NFL követő csinálta. (:
több mint 8 éve
braxa88
12 534
elszaporodtak ezek az oldalak, ami nem is lenne baj ha minőséget tudnának előállítani...Az előbb pont olvastam erről a statról egy cikket. Flaccot ekézik benne, hogy ez is mutatja milyen gyenge szezonja volt.na meg Torrey. Ha mást nem, legalább egy pár DPI-re jó lett volna 😊mondjuk Flacconak egy második fél szezon se ártott volna
Wyatt
Höri
| Le kéne már iratkoznom pár magyar oldalról... 😀 |
dugo93
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Az előbb pont olvastam erről a statról egy cikket. Flaccot ekézik benne, hogy ez is mutatja milyen gyenge szezonja volt.na meg Torrey. Ha mást nem, legalább egy pár DPI-re jó lett volna 😊mondjuk Flacconak egy második fél szezon se ártott volna
Wyatt
Höri
| Le kéne már iratkoznom pár magyar oldalról... 😀 |
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Na ez mondjuk jogos, bár ha a 4.7-es átlagot vesszük (de legyen mondjuk öt), akkor is 80 lett volna, ami még mindig kevésnek tűnik 😊na meg Torrey. Ha mást nem, legalább egy pár DPI-re jó lett volna 😊mondjuk Flacconak egy második fél szezon se ártott volna
Wyatt
Höri
több mint 8 éve
na meg Torrey. Ha mást nem, legalább egy pár DPI-re jó lett volna 😊mondjuk Flacconak egy második fél szezon se ártott volna
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Jordy kicsit sem hiányzott, na meg Torrey. Ha mást nem, legalább egy pár DPI-re jó lett volna 😊
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
www.tdmagazin.hu/uploads/editors/NET/10-yard-passes-nfl-2016.png
GO JETS!!!
több mint 8 éve
img.deanscards.com/itemimages/u1RIp6E0ggJim Brown 80!!!
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Ha az NFL-csapatok kocsik lennének: dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/02/CarsList.jpgA Pantherst én kérem ki magamnak!
Van benne pár nagyon eltalált, nekem személy szerint a Patsé ütött leginkább 😊
empty taxi
Amúgy az nem is Hellcat.
És az nem a Bluesmobile.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Tony Dungy who?HoF meccs: packers-coltsFavre és Harrison bekerülésének apropóján eléggé egyértelmű párosítás volt 😀
aug.7.
hú de messze van :/
braxa88
Kampman
több mint 8 éve
Ha az NFL-csapatok kocsik lennének: Van benne pár nagyon eltalált, nekem személy szerint a Patsé ütött leginkább 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman
28 362
HoF meccs: packers-coltsFavre és Harrison bekerülésének apropóján eléggé egyértelmű párosítás volt 😀
aug.7.
hú de messze van :/
braxa88
több mint 8 éve
Football Outsiders Awardswww.footballoutsiders.com/ramblings/2016/2015-football-outsiders-awards
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
gabokocka feltörte Olsen twitterfiókjáttwitter.com/gregolsen88/status/699378486893477888
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Rand Getlin szerint az idei cap min. 155M lesz.Annak sokan örülnének.
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin szerint az idei cap min. 155M lesz.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok mi változik. .... Mondjuk azt osztom, hogy a mostani edzési kritériumok az NFLben nem tesznek jót a játéknak.Van ezeknek a közösségi érdek- megjelenés, érvényesítés, ellenérdek, annak érvényesítése játéknak egy természetes ciklusa, illetve kilengései. Messzire megyek, de akár a feminista mozgalmakig, szakszervezeti mozgalmakig, faji kérdésekig is el lehet menni, azok a problémák is így rendeződnek.. Elóször lappang a probléma, majd megjelenik az érdekérvényesítési képesség, aztán túltolják, végül beáll egy helyesebb arány. Az NFL játékosokat se védte sokáig semmi, aztán megjelent az NFLPA, és elkezdte védeni. Most meg éppen túltolta az érdekvédelmének ezt az askpektusát. Szerintem a következő CBA jobb lesz. Addig meg marad ez ami van.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
másEzt a problémát Boselliék már régóta mondogatják, anno mi is beszéltünk róla itt érintőlegesen (te akkor azt mondtad Baggio, hogy az NFLnek kéne alkalmazkodnia a gimis és collegebeli trendekhez). Kíváncsi vagyok mi változik. Az NFL edzők hozzáállása vagy a college és high school edzőké. Előbbiek tudjuk milyen csökönyösek. Az utóbbira sincs sok esély gondolom. De ha ez továbbra is így marad, akkor annak leginkább a pass rusherek fognak örülni....
http://www.nationalfootballpost.com/are-colleges-to-blame-for-bad-offensive-tackle-play-in-nfl
Whitworth informed Boselli that between the first game of the season and the last game of the season he never wore pads other than on [NFL] game day...
baggio
Mondjuk azt osztom, hogy a mostani edzési kritériumok az NFLben nem tesznek jót a játéknak.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
máshttp://www.nationalfootballpost.com/are-colleges-to-blame-for-bad-offensive-tackle-play-in-nfl
Whitworth informed Boselli that between the first game of the season and the last game of the season he never wore pads other than on [NFL] game day...
Szerkesztette: r.baggio
---