NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Hol marad a Cards tulaja?egy frissebb lista: www.rantfinance.com/2015/08/25/ranking-nfl-owners-net-worth-from-least-to-most
empty taxi
De ez még mindig nem pontos, mert az Forbes top 400-as listájával nincs összhangban ( www.forbes.com/forbes-400/list/#version:static) Itt már Kroenke a 2. Ross csak a 3.; Kraftot meg beelőzte Jerry.
32. Green Bay Packers – Green Bay Packers, Inc. - Unknown (360.000+ részvényes tulajdona; értéke cca $1b)
31. Oakland Raiders – Mark & Carol Davis - $825 million
30. Pittsburgh Steelers - Dan Rooney - $900 million
29. Cincinnati Bengals – Mike Brown - $925 million
28. Arizona Cardinals – Bill Bidwill - $961 million
27. Denver Broncos – Pat Bowlen - $1 billion
26. Kansas City Chiefs – Clark Hunt - $1+ billion
25. Tennessee Titans – Adams Family - $1.1 billion
24. Carolina Panthers – Jerry Richardson - $1.1 billion
23. Philadelphia Eagles – Jeffrey Lurie - $1.1 billion
22. San Francisco 49ers – Jed York - $1.2 billion
21. Chicago Bears – Virginia Halas McCaskey - $1.2 billion
20. San Diego Chargers – Alex Spanos - $1.25 billion
19. Minnesota Vikings – Zygi Wilf - $1.3 billion
18. Detroit Lions – Martha Ford - $1.5 billion
17. Washington Redskins – Daniel Snyder - $1.7 billion (Forbes 2015: 2,1b)
16. (15.) Indianapolis Colts – Jim Irsay - $1.75 billion (Forbes 2015: 2,3b)
15. (16.) New Orleans Saints – Tom Benson - $1.9 billion (Forbes 2015: 2,2b)
14. (11.) Houston Texans – Bob McNair - $2.4 billion (Forbes 2015: 3,3b) - energiahordozók
13. (14.) Atlanta Falcons – Arthur Blank - $2.5 billion
12. (12.) Baltimore Ravens – Steve Biscotti - $2.7 billion (Forbes 2015: 3,2b)
11. (13.) Cleveland Browns – Jimmy Haslam - $2.8 billion - benzinkutak
10. (10.) New York Giants – John Mara & Steve Tisch - $3.4 billion
9. (9.)New York Jets – Woody Johnson - $3.5 billion
8. (8.) Buffalo Bills – Terry Pegula - $3.8 billion (Forbes 2015: 4b) - földgáz
7. (6.) Dallas Cowboys – Jerry Jones - $4.2 billion (Forbes 2015: 5b)
6. (7.) New England Patriots – Bob Kraft - $4.3 billion (Forbes 2015: 4,8b)
5. (5.) Tampa Bay Buccaneers – Glazer Family - $4.5 billion
4. (4.) Jacksonville Jaguars - Shahid Khan – $4.8 billion (Forbes 2015: 5,6b) - autó alkatrészek
3. (2.) St. Louis Rams - Stan Kroenke - $6.3 billion (Forbes 2015: 7,6b) - ingatlan, sport (walmarkt)
2. (3.) Miami Dolphins - Stephen Ross - $6.5 billion (Forbes 2015: 6,7b) - ingatlan
1. (1.) Seattle Seahawks - Paul Allen - $17.5 billion (Forbes 2015: 17,8b) - Microsoft alapító
Szerkesztette: Pari
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
A csapatok felét mészároslörincek is simán meg tudnák venni 😊 pár év és többet is
több mint 8 éve
Hol marad a Cards tulaja?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
2014. februári és az egyik legteljesebb lista amit találtam a tulajok vagyoni helyzetéről (bár sok más lista is kering a neten, de az általában csak a top 10-ről szól):1. Paul Allen - Seattle Seahawks $15.8B
2. Stan Kroenke - St. Louis Rams $5.3B
3. Stephen Ross - Miami Dolphins $4.8B
4. Terrance Pegula - Buffalo Bills $4.6B
5. Glazer Family - Tampa Bay Buccaneers $4.5B
6. Shahid Khan - Jacksonville Jaguars $3.8B
7. Robert "Woody" Johnson - New York Jets $3.5B
8. Jerry Jones - Dallas Cowboys $3B
9. Robert Kraft - New England Patriots $2.9B
10. Joan Tisch - New York Giants $2.9B (The Tisch family splits ownership with the Mara family, who are worth approx. $500 million)
11. Stephen Bisciotti - Baltimore Ravens $2.1B
12. Bob McNair - Houston Texans $2B
13. Arthur Blank - Atlanta Falcons $1.7B
14. Jim Irsay - Indianapolis Colts $1.6B
15. Jimmy Haslam - Cleveland Browns $1.5B
16. Ford Family - Detroit Lions $1.4B
17. Tom Benson - New Orleans Saints $1.3B
18. Zygi Wilf - Minnesota Vikings $1.3B
19. Virginia Halas McCaskey - Chicago Bears $1.2B
20. Jeffrey Lurie - Philadelphia Eagles $1.2B
21. Daniel Snyder - Washington Redskins $1.2B
22. Jed York - San Francisco 49ers $1.2B ($1.1B through his mother, Denise DiBartolo York)
23. Jerry Richardson - Carolina Panthers $1.1B
24. Estate of Bud Adams - Tennessee Titans $1.1B (Adams passed away in October 2013)
25. Pat Bowlen - Denver Broncos $1B
26. Alex Spanos - San Diego Chargers $1B
27. Mike Brown - Cincinnati Bengals $925M
28. Dan Rooney - Pittsburgh Steelers $500M
29. Carol & Mark Davis - Oakland Raiders $500M
Unknown/Other:
Clark Hunt - Kansas City Chiefs
Szerkesztette: Pari
több mint 8 éve
Én kifejezetten a Hawksra és Allenre állítottam a fentieket. (Azt hittem egyértelműen fogalmazok)Szóval azt mondani egy kvázi lokálpatrióta tulajra, hogy ha üzleti érdeke úgy kívánja, elviszi a csapatot, az nagyon nagy túlzás, sőt szeritnem egyenesen a valósággal szembemenő elmélet.Hát, pedig a Spanos család és a San Diego Chargers erre egy aktuális példa. A család kötődik San Diego-hoz, maradni akarnak - rájuk nyugodtan rá lehet mondani amerikai mércével, hogy lokálpatrioták -, de ha nem fogja megkapni amit szeretne, akkor el fog menni L.A.be.
undisputedly
Allen mindazonáltal tényleg különleges eset. Nem ismerem az összes tulajt (távolról sem), de az biztis, hogy Allen az egyik leggazdagabb közöttük. Ha nem A leggazdagabb. Neki még egy NFL franchise is zsebpénz, szóval ő simán megengedheti ha akarja, hogy akár veszteségesen is fenntartson egyet. De én nem így ismerem az amerikai mentalitást 😊 Mindenesetre olyasmiről beszélgetünk, ami úgyse történik meg. Seattle-ből semmi értelme nem lenne elvinni a csapatot. A Hawks az egyetlen észak-nyugati csapat, nincs konkurrenciája abban a régióban, stadion gondja sincs.
peterk2005
Ha a papíron meglevő vagyont nézzük és az eltitkoltat nem (hogyan is nezhetnenk), akkor Allen a leggazdagabb owner a ligában,ha jól tudom.
több mint 8 éve
Szóval azt mondani egy kvázi lokálpatrióta tulajra, hogy ha üzleti érdeke úgy kívánja, elviszi a csapatot, az nagyon nagy túlzás, sőt szeritnem egyenesen a valósággal szembemenő elmélet.Hát, pedig a Spanos család és a San Diego Chargers erre egy aktuális példa. A család kötődik San Diego-hoz, maradni akarnak - rájuk nyugodtan rá lehet mondani amerikai mércével, hogy lokálpatrioták -, de ha nem fogja megkapni amit szeretne, akkor el fog menni L.A.be.
undisputedly
Allen mindazonáltal tényleg különleges eset. Nem ismerem az összes tulajt (távolról sem), de az biztis, hogy Allen az egyik leggazdagabb közöttük. Ha nem A leggazdagabb. Neki még egy NFL franchise is zsebpénz, szóval ő simán megengedheti ha akarja, hogy akár veszteségesen is fenntartson egyet. De én nem így ismerem az amerikai mentalitást 😊 Mindenesetre olyasmiről beszélgetünk, ami úgyse történik meg. Seattle-ből semmi értelme nem lenne elvinni a csapatot. A Hawks az egyetlen észak-nyugati csapat, nincs konkurrenciája abban a régióban, stadion gondja sincs.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
A Seattle meg már egy extension team, relative fiatal franchise, amelyik csak az utóbbi másfél évtizedben lett komoly franchise, miután Allen megvette. Ha lenne értelme elmenniük, zokszó nélkül megtennék. Azért nem mennek el, mert nincs értelme.Ezzel annyira nem értek egyet 😊
peterk2005
Allen Seattleben született (btw a Microsoft székhelye is ott van Redmondban), és ott is él.
Allen amúgy amikor a SuperSonics elköltözött (és lett belőle oklahomai csapat) a kétezres években, kb egyedül szavazott az NBA tulajdonosok közül a költözés ellen. Azóta is támogatta a projecteket amik azt célozták, hogy a városnak újból legyen NBA csapata. Övé amúgy a Portland Trail Blazers (egy köpésnyire Seattletől ugyebár).
Szóval azt mondani egy kvázi lokálpatrióta tulajra, hogy ha üzleti érdeke úgy kívánja, elviszi a csapatot, az nagyon nagy túlzás, sőt szeritnem egyenesen a valósággal szembemenő elmélet.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Azért az megfigyelhető, hogy nálunk csak olyan klubok költöznek akiknek nincs szurkolói bázisa, nagy hagyománya. Pl ha egy Fradit, Panathinaikost, Atletico Madridot vagy Galatasaryt próbálna meg elköltöztetni a tulajdonos, akkor a házam felmerném rá tenni, hogy másnap valamelyik patakból kotornák elő. És ebben semmi túlzás nincs 😊RiverskeHa üzletileg megérné, simán. mennének ezek is. Csak nem éri meg. Az európai sportbiznisz (főleg a futballklubok) máshogy működnek, mást jelenti az üzleti nyereség. Plusz, európában az országhatárok is gátat jelentenek, országon belül pedig a nagy klubok már így is lenyelik a legnagyobb piacokat. A Real Madrid hova költözne el Madridból? Londonba nem tud, országon belül meg csak rosszabb opciók vannak.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy egy Kansas, Seattle, Philly esetében a tulajdonos mennyire merné elvinni a csapatot más városba.RiverskeA "merné" megközelítés fel se merül. Gondolj a Baltimore Coltsra. Tőzsgyökeres baltimore-i csapat volt, legalább annyira kötődött a városhoz, mint a Philly. Aztán egy éjszaka alatt átcuccoltak Indyanapolisba. A másik kettő meg nem Philly/Steelers/Packers kategória. A Chiefs nem is kansasi csapatként kezdte (dallasiak voltak az elején). A Seattle meg már egy extension team, relative fiatal franchise, amelyik csak az utóbbi másfél évtizedben lett komoly franchise, miután Allen megvette. Ha lenne értelme elmenniük, zokszó nélkül megtennék. Azért nem mennek el, mert nincs értelme.
Az írásommal amúgy csak arra akartam célozni, hogy mindkét szurkolói kultúrának (amerikai-európai) megvannak az előnyei és hátrányai és mindkettő tanulhatna a másiktól. Az európaiak megtanulhatnák a balhémentességet, az amerikaiak pedig a szenvedélyt, fanatizmust és azért őszintén bevallva eltudnék képzelni egy látványos görögtűzesőt, nagy koreográfiával, zászlókkal, stb pl a Seattle szurkolók részéről 😊 A játékosokat is tüzelné amúgy. Lelki szemeim előtt látom, hogy pl Marshawn Lynch mit küzdene a Galatasaray fanatikus szurkolói előtt 😊RiverskeKérdés, hogy ki mit tekint látványnak. Nekem a Black Hole beöltözött szurkolóit látva sokkal jobban felmegy a pulzusom, mint pár ezer félmeztelen, tüzet gyújtó részeg fiatal látványától. Pedig én is európai focin nőttem fel. 😊
Persze a La Bombonera-t látni hatalmas élmény, de abból egy van. Olyan stadion hangulat Európában sincs sehol, nemhogy nálunk. És igazából ott is csak évente 1-2 meccsen - leginkáb a River ellen - van ekkora hangulat.
www.youtube.com/watch?v=GmR2n7MUc0E
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
az NFL Las Vegas-nak sem állna útjába, ha a tulajdonosok kétharmada úgy döntenewww.nfl.com/news/story/0ap3000000630283/article/nfl-releases-memo-regarding-raiders-interest-in-las-vegas
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csak épp agyrázkódásból se lett kevesebb, sőtNa igen, csak kérdés, hogy a korábbi statisztikák mennyire mérvadóak, mert sztem rengeteg olyan agyrázkódás volt, ami nem lett jelentve, így a korábbi számokat érdemes fenntartással kezelni.
nflcommunications.com/Documents/NFL%202015%20Injury%20Data.pdf
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
csak épp agyrázkódásból se lett kevesebb, sőtnflcommunications.com/Documents/NFL%202015%20Injury%20Data.pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mondjuk azt kéne megnézni, hogy ebből mennyi a non-contact, és mennyi az ütközés folytán összejött sérülés. Mert ugye a fej fokozott védelme miatt több szerelés megy lefele. Ebből pedig egyértelműen következhet, hogy több a térdsérülés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Néhány éve volt 1 ilyen hsz-em a soccer topikban.az edzőkeringő után egy újabb mb1-es párhuzam, érik a cikk, hogy melyik NFL csapat melyik magyar soccergárdának felel meg 😉Szégyen és gyalázat ami az amerikai major sportokban megy és ahogy a szurkolókkal bánnak. Egy klubtulajdonos szemében egy szurkoló nem más mint egy darab hús, egy fogyasztó, akiből bevétele lehet. Úgy költöztetik a klubbokat mint a vándorcigányok a sátrat. A szurkolók véleménye, fanatizmusa, rajongása? Ugyan, az kit érdekel. Majd lesz LA-ben is pár díszmajom divatszurkoló aki megtölti a stadiont, életében először felveszi a Chargers mezt és vásárol, vesz, fogyaszt, termeli a bevételt.Lemaradtál mert nálunk is ez van 😊
Én nagyon remélem, hogy nem ez a jövő és nem ez vár az európai sportokra is. Én nem akarok úgy mérkőzésre menni (legyen az egy pre season vagy super bowl meccs) hogy nem érzem magam többnek mint egy darab pénztárca.
Ne csodálkozzon senki, hogy temetői a hangulat az Atlanta Falcons, a Miami Dolphins vagy, hogy európai példával éljek a Manchester United mérkőzésein. Kiirtják a szurkolókból a fanatizmust, szenvedélyt.
Riverske
Lombard Fc TatabányaHaladásPápa
Balaton FC Diósgyőr
Szeged LC @Gyula
És így tovább
Höri
baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az európaiak megtanulhatnák a balhémentességet, az amerikaiak pedig a szenvedélyt, fanatizmustnem hiszem, hogy nagyon tanulniuk kellene
Riverske
https://www.youtube.com/watch?v=EQxjNiOF9z4&t=5m22s
---
több mint 8 éve
Azért az megfigyelhető, hogy nálunk csak olyan klubok költöznek akiknek nincs szurkolói bázisa, nagy hagyománya. Pl ha egy Fradit, Panathinaikost, Atletico Madridot vagy Galatasaryt próbálna meg elköltöztetni a tulajdonos, akkor a házam felmerném rá tenni, hogy másnap valamelyik patakból kotornák elő. És ebben semmi túlzás nincs 😊Szégyen és gyalázat ami az amerikai major sportokban megy és ahogy a szurkolókkal bánnak. Egy klubtulajdonos szemében egy szurkoló nem más mint egy darab hús, egy fogyasztó, akiből bevétele lehet. Úgy költöztetik a klubbokat mint a vándorcigányok a sátrat. A szurkolók véleménye, fanatizmusa, rajongása? Ugyan, az kit érdekel. Majd lesz LA-ben is pár díszmajom divatszurkoló aki megtölti a stadiont, életében először felveszi a Chargers mezt és vásárol, vesz, fogyaszt, termeli a bevételt.Lemaradtál mert nálunk is ez van 😊
Én nagyon remélem, hogy nem ez a jövő és nem ez vár az európai sportokra is. Én nem akarok úgy mérkőzésre menni (legyen az egy pre season vagy super bowl meccs) hogy nem érzem magam többnek mint egy darab pénztárca.
Ne csodálkozzon senki, hogy temetői a hangulat az Atlanta Falcons, a Miami Dolphins vagy, hogy európai példával éljek a Manchester United mérkőzésein. Kiirtják a szurkolókból a fanatizmust, szenvedélyt.
Riverske
Balaton FC Diósgyőr
Szeged LC @Gyula
És így tovább
Höri
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy egy Kansas, Seattle, Philly esetében a tulajdonos mennyire merné elvinni a csapatot más városba.
Az írásommal amúgy csak arra akartam célozni, hogy mindkét szurkolói kultúrának (amerikai-európai) megvannak az előnyei és hátrányai és mindkettő tanulhatna a másiktól. Az európaiak megtanulhatnák a balhémentességet, az amerikaiak pedig a szenvedélyt, fanatizmust és azért őszintén bevallva eltudnék képzelni egy látványos görögtűzesőt, nagy koreográfiával, zászlókkal, stb pl a Seattle szurkolók részéről 😊 A játékosokat is tüzelné amúgy. Lelki szemeim előtt látom, hogy pl Marshawn Lynch mit küzdene a Galatasaray fanatikus szurkolói előtt 😊
Chargers szurkolóként amúgy rossz megélni, hogy a tulajnak nem vagyunk mások csak egy rongyos pénztárca, aki bejár a stadionba 😕
több mint 8 éve
az edzőkeringő után egy újabb mb1-es párhuzam, érik a cikk, hogy melyik NFL csapat melyik magyar soccergárdának felel meg 😉Szégyen és gyalázat ami az amerikai major sportokban megy és ahogy a szurkolókkal bánnak. Egy klubtulajdonos szemében egy szurkoló nem más mint egy darab hús, egy fogyasztó, akiből bevétele lehet. Úgy költöztetik a klubbokat mint a vándorcigányok a sátrat. A szurkolók véleménye, fanatizmusa, rajongása? Ugyan, az kit érdekel. Majd lesz LA-ben is pár díszmajom divatszurkoló aki megtölti a stadiont, életében először felveszi a Chargers mezt és vásárol, vesz, fogyaszt, termeli a bevételt.Lemaradtál mert nálunk is ez van 😊
Riverske
Balaton FC Diósgyőr
Szeged LC @Gyula
És így tovább
Höri
---
több mint 8 éve
Szégyen és gyalázat ami az amerikai major sportokban megy és ahogy a szurkolókkal bánnak. Egy klubtulajdonos szemében egy szurkoló nem más mint egy darab hús, egy fogyasztó, akiből bevétele lehet. Úgy költöztetik a klubbokat mint a vándorcigányok a sátrat. A szurkolók véleménye, fanatizmusa, rajongása? Ugyan, az kit érdekel. Majd lesz LA-ben is pár díszmajom divatszurkoló aki megtölti a stadiont, életében először felveszi a Chargers mezt és vásárol, vesz, fogyaszt, termeli a bevételt.Lemaradtál mert nálunk is ez van 😊
Riverske
Balaton FC Diósgyőr
Szeged LC @Gyula
És így tovább
több mint 8 éve
Szégyen és gyalázat ami az amerikai major sportokban megy és ahogy a szurkolókkal bánnak. Egy klubtulajdonos szemében egy szurkoló nem más mint egy darab hús, egy fogyasztó, akiből bevétele lehet. Úgy költöztetik a klubbokat mint a vándorcigányok a sátrat. A szurkolók véleménye, fanatizmusa, rajongása? Ugyan, az kit érdekel. Majd lesz LA-ben is pár díszmajom divatszurkoló aki megtölti a stadiont, életében először felveszi a Chargers mezt és vásárol, vesz, fogyaszt, termeli a bevételt.Én nagyon remélem, hogy nem ez a jövő és nem ez vár az európai sportokra is. Én nem akarok úgy mérkőzésre menni (legyen az egy pre season vagy super bowl meccs) hogy nem érzem magam többnek mint egy darab pénztárca.
több mint 8 éve
Nem nagyon van tervben nálam, hogy kimenjek Ámerikába, A divatdrukkerek nem érdekelnek. A kísértés azért minden nfl játékosnál ott van, hiszen nagyon sok pénzt keresnek, aki hajlamos rá, az akkor is hajlamos lesz ha Idaho-ban van a csapat, aki meg nem, az úgysem lesz.Pedig Los Angeles után Las Vegas az álmom, hogy oda költözzön a Raiders! : (Miért is?
Bruce
Ha most kimész simán vehetsz jegyet, aránylag korrekt áron. Ennek ugyan meszelnének, cserébe kapna a csapat egy halom divatdrukkert. A játékosoknak is biztos jót tenne a felhajtás, meg a még több kísértés.
gaben
A Las Vegas Raiders jól hangzó név, csupán ezért tetszik. Egyébként meg leszarom, hogy mi lesz a csapat székhelye. A Raiders név maradjon meg és kész.
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/693195206460641281jött is hamar, csak nem az, amire mindenki számított
baggio
---
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/693195206460641281
---
több mint 8 éve
akkor legtöbb idegenbeli meccs eléggé egyoldalú lenne 😀Hátha nem engedik ki őket az államból. 😊Nem mintha ha nem annyi volna bármelyiknek vegasba kiruccannia mint nekem 'ide pest...Pedig Los Angeles után Las Vegas az álmom, hogy oda költözzön a Raiders! : (Miért is?
Bruce
Ha most kimész simán vehetsz jegyet, aránylag korrekt áron. Ennek ugyan meszelnének, cserébe kapna a csapat egy halom divatdrukkert. A játékosoknak is biztos jót tenne a felhajtás, meg a még több kísértés.
gaben
peach
gaben