NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
49
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Azt kehet tudni kikre mennyi szavazat erkezett?Azaz kit előzött meg pl Watt
több mint 8 éve
xrace77
4 515
www.nfl.com/superbowl/50/live/foreign-language-broadcasts?campaign=fb-nf-sf20514236-sf20514236Nézni nem, csak hallgatni tudod majd.
jól látom h az NFL.comon lehetmajd nézni a SBt magyarul?!
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.nfl.com/superbowl/50/live/foreign-language-broadcasts?campaign=fb-nf-sf20514236-sf20514236jól látom h az NFL.comon lehetmajd nézni a SBt magyarul?!
több mint 8 éve
deyell
11 702
érdekes azért nekem ez a HoF class, van 5 tökmegérdemelt aztán egy sokkal több intet,mint TDt dobáló QB; egy milliárdos tulaj; és egy OG aki 50éve játszott 😀van még pár sokkal több intet, mint TD-t dobáló QB a HoF-ban, kezdhetnénk mondjuk Joe Namathtel. ez a régiek közül nem meglepő.
braxa88
choose life
több mint 8 éve
érdekes azért nekem ez a HoF class, van 5 tökmegérdemelt aztán egy sokkal több intet,mint TDt dobáló QB; egy milliárdos tulaj; és egy OG aki 50éve játszott 😀Van egy ilyen direktíva néhány éve a HoF-ban, hogy egy embert a régmúltból is be kell választani.
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
érdekes azért nekem ez a HoF class, van 5 tökmegérdemelt aztán egy sokkal több intet,mint TDt dobáló QB; egy milliárdos tulaj; és egy OG aki 50éve játszott 😀
több mint 8 éve
Hmm visszaolvasva a szezoneleji kerekasztalt eltaláltam Berryt, Peterst, a Broncos SB-részvételét és hogy a Vikings lehet a pozitív meglepetéscsapat.Hogy ez sok v kevés az mindenki döntse el maga 😀
Madden hates me.
több mint 8 éve
Play of the Year: Áronka üdvözlégy Máriája Bazzaniék ellenA facemask eljátszásáért meg Oscar díjat kapott.
Löfli
Azért nem semmi, két play két díj!
A játékvezetők meg a legjobb rendezés díját kapták érte.
több mint 8 éve
Hát örültem volna, ha Brown kapja az OPoY-t, de Camnek is megérdemelt az MVP és az OPoY is.
több mint 8 éve
MVP: CamOPoY: Cam
DPoY: Watt
ORoY: Gurley
DRoY: Peters
Comeback: Berry
CoY: Riverboat Ron
ACoY: Wade Phillips
Walter Payton MoY: Anquan Boldin
Play of the Year: Áronka üdvözlégy Máriája Bazzaniék ellen
HoF class:
Tony Dungy
Brett Favre
Kevin Greene
Marvin Harrison
Orlando Pace
Dick Stanfel
Ken Stabler
Eddie DeBartolo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Hát, nem merték odaadni Donaldnak. De Watt is megérdemelte azért. Ez viszont jó hír, tök lemaradtam róla. Azért egy Hightower, Kikli, Collins LB-sor 😮Luke Kuechly, New England Patriots
több mint 8 éve
És akkor érdekességnek két PF után jönne a kizárás? Burfict kevés meccset fejezne be....de mondjuk ez az intézkedés is gondolom a CTE visszaszorításának szólnaSőt legyen 2 perces kiállítás és büntetőpad...
Klaci79
Sackeled a QB-t és közben a körmöd hozzáér a sisakjához bárhol az PF. Épp eleget árt a játéknak, h akkor a sacket elveszik, de 2 után még zárják is ki a játékost, pfff.
Hozzanak be új fogalmat a szándékos szabálytalanságnak és abból számoljanak kettőig játékosonként... Tőlem eshet ez is az unsportsmanlike conduct kategóriába is akár, de ez ebben a formában nem tetszik.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
És akkor érdekességnek két PF után jönne a kizárás? Burfict kevés meccset fejezne be....de mondjuk ez az intézkedés is gondolom a CTE visszaszorításának szólna
több mint 8 éve
DeMaurice Smith says "conservatively" the NFLPA believes the trend of $10 million increases to the salary cap will continue in 2016.stadionra gyűtűnk
Smith says 2 teams are below the 89% minimum cash spend entering last year of 4-year window: #Raiders ~$41M under, #Jaguars ~$28M under.
Beki
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
sokat nem vártam most se a Goodell sajtótájékoztatótól, de hogy újságírói kérdésekbe ágyazva mennek végig a tulajdonképpeni hivatalos bejelentéseken, az azért mindennek az alja szerintem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Marmint idénAkkor most mi lesz a hivatalos cap szam?A csillagos ég 😊
Janek
Ami persze jövőre megint nőni fog, mivel a világegyetem tágul.
Ettemlevest
több mint 8 éve
Akkor most mi lesz a hivatalos cap szam?A csillagos ég 😊
Janek
Ami persze jövőre megint nőni fog, mivel a világegyetem tágul.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
DeMaurice Smith says "conservatively" the NFLPA believes the trend of $10 million increases to the salary cap will continue in 2016.Smith says 2 teams are below the 89% minimum cash spend entering last year of 4-year window: #Raiders ~$41M under, #Jaguars ~$28M under.
több mint 8 éve
xrace77
4 515
worldartsme.com/images/joe-cool-clipart-1.jpgAzaz, egyenesen Montanából.Az érmét meg Joe Cool fogja feldobni a nagy meccsen.Flacco?
gaben
braxa88
empty taxi
több mint 8 éve
Azaz, egyenesen Montanából.Az érmét meg Joe Cool fogja feldobni a nagy meccsen.Flacco?
gaben
braxa88
Madden hates me.
több mint 8 éve
Az érmét meg Joe Cool fogja feldobni a nagy meccsen.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
anyó és beki mindig készültségben van 😉rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciótfelkészülnek a melegek
Klaci79
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciótfelkészülnek a melegek
Klaci79