NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Kampman
28 360
Ezt most muszáj kiírnom magamból, mert kemény dolgok történtek az elmúlt pár órában, lehet szavazni, kinek melyik a kedvence:Én is kiírom magamból 😀
- Raheem Morris WR coach lett (sose dolgozott még az O oldalon)
- Phil Emery és Ruston Webster a Falcons játékosmegfigyelői részlegéhez csatlakozott (bukott ex-Bears és ex-Titans GM-ek)
- Kelly a támadóoldalon a Gailey-féle Bills-ben, védőknél a Browns-nál is beégő DC-kben bízik (Jim O'Neil az új 49ers védőkoordinátor, még csak nem is Pettine)
- Folytatódik a 2012-es Jaguars reunion a Titans-nél, Bob Bratkowski az új WR coach (az új OL edzőhöz, Russ Grimmhez hasonlóan három éve nem is edzősködött már hivatalosan)
baggio
- Raheem Morris még mindig fiatal, van ideje "átképezni" magát,
- a Browns/Bills/Titans-múlt ezek szerint kiváló ajánlólevél (az ezen gúnyolódók elfelejtik, hogy az utóbbi másfél évtized nevesebb ex-Patses koordinátorai, (Crennel, McDaniels, Mangini) minden későbbi állomáshelyükön vagy megbuktak vagy meg fognak bukni)
- a Titans követi az Oilers és a Sixers más ligákban mutatott példáját és a vártnál hosszabb távú tankolásba kezd, Mariotát 1-2 éven belül elcserélik, ha nem, ő fog trade-et kérni, de a legrosszabb az utóbbi években amúgy is rengeteg szenvedett szurkolóiknak lesz
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Ezt most muszáj kiírnom magamból, mert kemény dolgok történtek az elmúlt pár órában, lehet szavazni, kinek melyik a kedvence:- Raheem Morris WR coach lett (sose dolgozott még az O oldalon)
- Phil Emery és Ruston Webster a Falcons játékosmegfigyelői részlegéhez csatlakozott (bukott ex-Bears és ex-Titans GM-ek)
- Kelly a támadóoldalon a Gailey-féle Bills-ben, védőknél a Browns-nál is beégő DC-kben bízik (Jim O'Neil az új 49ers védőkoordinátor, még csak nem is Pettine)
- Folytatódik a 2012-es Jaguars reunion a Titans-nél, Bob Bratkowski az új WR coach (az új OL edzőhöz, Russ Grimmhez hasonlóan három éve nem is edzősködött már hivatalosan)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x160126/picking-best-team-ever-all-32-nfl-franchises Jó összeállítás!
több mint 8 éve
Az NFL egynegyedének sikerült egy évtizeden belül gyűrűt nyerni. Ez tényleg nem rossz 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az NFL híres paritásáról pedig:Ellenben már most biztos, hogy sorozatban nyolcadik alkalommal mindig más csapat nyeri a bajnokságot. Nyolc különböző bajnokcsapat az NBA-nek kb az egész történetében nem volt 😊
"sorozatban harmadszor fordul elő, hogy a két első kiemelt találkozik a Super Bowlban"
Ez a 6 csapat pedig a Denver (2x), a Seattle (2x), a New England és a Carolina.
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trend---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mióta átrakták a sb elé totál semmi értelme. Mondjuk ezzel nem mondtam újat. Csak nem értem ez miért jó a ligának és/vagy a játékosoknak. Mert ez mindenkinél csak preztís veszteség...Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?idén 135 Pro Bowler lesz
Ill. azoknál mi a helyzet, akik beugróként lesznek ott?
alatriste
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/692075497958809600
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?idén 135 Pro Bowler lesz
alatriste
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/692075497958809600
több mint 8 éve
ha már tippelgetés (október közepe)ebben akár fogadhatunk isbaggio"Az NFL történetében először fordul elő, hogy öt csapat is 6-0-ás mérleggel áll"Bold prediction: egyik sem fogja megnyerni a Super Bowl-t. 😊
#parity
baggio
Medvepapa
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 8 éve
braxa88
12 534
most pofázzál jóskagyerek 😀Jövök a következő meccs után is. (:Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
braxa88
Bazzani
több mint 8 éve
meg mert nem volt elérhető afroamerikai a RutgersrőlBorbinho, koszi.Igen vannak de egy-egy feher mindenhol..itt a 3 "legnagyobb" elkapo mind feher...mindenesetre erdekes.mert a pats nem csak cheater, hanem még rasszista is 😀
ZoliMP
NB2
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?Mindkettő esetben beleszámít. Akkor is, ha beszavazták és nem tud elmenni és akkor is ha beugróként megy csak el.
alatriste
több mint 8 éve
Borbinho, koszi.Igen vannak de egy-egy feher mindenhol..itt a 3 "legnagyobb" elkapo mind feher...mindenesetre erdekes.mert a pats nem csak cheater, hanem még rasszista is 😀
ZoliMP
több mint 8 éve
Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?Ill. azoknál mi a helyzet, akik beugróként lesznek ott?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Nekem olyan kérdésem van, hogy Gyuri34-et nem-e lehetne "előléptetni" szerkesztővé?
több mint 8 éve
Gyuri34
101
Es draftolnak meg qb.t osweiler moge. Vagy igazolnak le egy veterant. Akkor mar ele is lehetne ♡
több mint 8 éve
UFA les Osweiler is, szóval érdekes kérdéskör. ha Manning visszavonul és ezt mondjuk már bejelenti a SB után nem sokkal, akkor vszleg kapna új szerződést Osweiler, de ha nem, vagy elhúzódik a kérdés, akkor ki ad neki és mennyi pénzért ?Elway meghosszabbítja Osweilert és cutolja Manninget, ha nem akar visszavonulni márciusig. De visszavonul úgy is.
gabtsi
több mint 8 éve
UFA les Osweiler is, szóval érdekes kérdéskör. ha Manning visszavonul és ezt mondjuk már bejelenti a SB után nem sokkal, akkor vszleg kapna új szerződést Osweiler, de ha nem, vagy elhúzódik a kérdés, akkor ki ad neki és mennyi pénzért ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Payton Manning , ha nem vonul vissza, akkor hol folytatja? Palyafutasat.Denverben.
Kispadra sztem nem ul le.
Gyuri34
2 kerdes ki lesz starter qb Denverbe?Osweiler, mert Manning visszavonul.
Gyuri34
több mint 8 éve
Gyuri34
101
Payton Manning , ha nem vonul vissza, akkor hol folytatja? Palyafutasat. Kispadra sztem nem ul le.
2 kerdes ki lesz starter qb Denverbe?
több mint 8 éve
nincs Sport TV-m, a másikat valóban nem olvastam 😕Mint azt elmondta a meccsen és oldalt meg is írtuk hírbe 😛Mondtam is neki a szünetben, hogy minden sajttájra menjen ki, mert egy rossz szót nem fog mondani az ellenfélre, csak a sajátjait élteti.szóval Sanyi lesz a Super Bowlon.
Höri
markny
Höri
több mint 8 éve
Mint azt elmondta a meccsen és oldalt meg is írtuk hírbe 😛Mondtam is neki a szünetben, hogy minden sajttájra menjen ki, mert egy rossz szót nem fog mondani az ellenfélre, csak a sajátjait élteti.szóval Sanyi lesz a Super Bowlon.
Höri
markny
több mint 8 éve
Mondtam is neki a szünetben, hogy minden sajttájra menjen ki, mert egy rossz szót nem fog mondani az ellenfélre, csak a sajátjait élteti.szóval Sanyi lesz a Super Bowlon.
Höri
több mint 8 éve
Nem vagyok otthon a bulvárban, így valaki legyen szíves világosítson fel, Newton mit tett amiért "pályán kívüli megnyilvánulásaiban" nagyképűnek számít?Nincs ilyen. Mondtam is neki a szünetben, hogy minden sajttájra menjen ki, mert egy rossz szót nem fog mondani az ellenfélre, csak a sajátjait élteti.
Sanyinak mondjuk azt sem hinném el amit kérdez ha NFL-ről van szó, szóval valami hülye magyarázatra számítok, de már itt a fórumon is tapasztalom, hogy urbanlegendként(?) széles körben terjed ez a megbélyegzés...
(remélem nem arról a 12th man zászlóról van szó)
ZERO_L
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Nem vagyok otthon a bulvárban, így valaki legyen szíves világosítson fel, Newton mit tett amiért "pályán kívüli megnyilvánulásaiban" nagyképűnek számít?Szerintem arról van szó, hogy nem szimpatikus hogy Newton meccs közben nevet, hogy kocogva megy be TD-hez és stb
Sanyinak mondjuk azt sem hinném el amit kérdez ha NFL-ről van szó, szóval valami hülye magyarázatra számítok, de már itt a fórumon is tapasztalom, hogy urbanlegendként(?) széles körben terjed ez a megbélyegzés...
(remélem nem arról a 12th man zászlóról van szó)
ZERO_L
Szóval az alapdolgok. Nálam ez bőven két másik kategória. Egyik szerintem ilyen az alap személyisége, másik van önbizalma és élvezi a játékot.... Ne hallgass Sanyira 😀
Mondom ezt én, aki nem csipázom Newtont 😀