Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 491 — no es importante
 twitter.com/ChrisBurke_SI/status/688565659245121536

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Tudom, hogy ez már nagyon sarkos de a kevesebb meccs kevesebb hibalehetőséget is jelent. ( mintahogy kevesebb jó megoldást is )
peach
... és ha 1-2 meccs kicsúszik, akkor jöhet a della á la Matt Flynn 😊

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Egyébként bízom benne, mert nem egyszerűen korszakos futó volt, hanem az NFL történetének egyik, ha nem a legjobb futója. Olyan űr számokat hozott, hogy nem tudom, lesz-e valaki aki megdönti.
Chargers LT
Milyen urszamokra gondolsz?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
QB-kra visszatérve, a négy versenyben levő QB közül három 36 éves vagy idősebb. Nem tudom, hogy volt-e ilyen valaha, de nem emlékszem rá...
peterk2005
ilyen még nem volt, de 1998-ban a négy konfdöntős QB kora együttesen vitte a prímet
 blogs.wsj.com/dailyfix/2016/01/22/the-second-oldest-quartet-of-nfl-championship-quarterbacks/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Amúgy is, őt kéne beválasztani... 😀 Előre megmondta 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Amúgy TO hogy kerülhet HOF-ba, ha még hivatalosan vissza sem vonult, ráadásul folyton pofázik, hogy még visszatérne meg ilyenek.
mustaine
Először megvárja, hogy HoF legyen, és úgy tér vissza...mert ő menő! 😀

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Amúgy TO hogy kerülhet HOF-ba, ha még hivatalosan vissza sem vonult, ráadásul folyton pofázik, hogy még visszatérne meg ilyenek.

több mint 8 éve
illetve LT jövőre bekerül első körben?
Borbinho
Remélem, hogy bekerülök, igen 😀

Egyébként bízom benne, mert nem egyszerűen korszakos futó volt, hanem az NFL történetének egyik, ha nem a legjobb futója. Olyan űr számokat hozott, hogy nem tudom, lesz-e valaki aki megdönti.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A "konszenzus" az (lol, pont én írom 😊 ), hogy már két éve bent kéne lennie. Idén is az, hogy bent lesz, de már tudja a fene. Sajnos nem egy média-arc. 😕 Azért bízom benne, hogy igen, mert lassan jön már Moss is, és T.O, plusz Bruce is ott van, egyre nehezebb lesz...

QB-kra visszatérve, a négy versenyben levő QB közül három 36 éves vagy idősebb. Nem tudom, hogy volt-e ilyen valaha, de nem emlékszem rá...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ha már HoF:
Harrison idén bekerülhet? vagy várnia kell még pár évet? T.O idén gondolom tuti bekerül mint WR.
illetve LT jövőre bekerül első körben?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Szinte kizártnak tartom. 6 év nagyon kevés. Vannak, akik éveken át folyamatosan döntősök (lásd Kevin Greene immár öt éve folyamatosan), de a küszöbön nem tudnak átlépni. Lynn Swann emlékeim szerint több mint egy évtizeden át volt döntős, mire 2001-ben bevitték. Ő például pont ugyanilyen problémával küzdött: kevés produktív idény, de örökké emlékezetes, legendás playek 4 gyűrűvel. Warnert én ilyennek látom, egyszer be fog jutni, de könnyen lehet, hogy csak 5-10 évnyi döntőzés után.
Soldados
Van igazság abban, amit írsz, de ugye Warner QB, ami mindig különleges.
Pláne mostanában, mikor egy Alex Marvez (aki koránt sem az agyhalott kinti újságírók közül való) telesírja a twittert, hogy mi az, hogy nincs a HoF-döntősök között egy QB sem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És amikor arról beszélünk, hogy most hány QB fog bemenni, azt se felejtsük el, hogy Favre előtt nem is tudom mikor ment be legutóbb modern-érás játékosként QB.
Soldados
2006-ban Aikman és Warren Moon.
empty taxi
Ergó tíz éve nem ment be QB. Nem hinném, hogy punteren kickeren kívül van még egy ilyen poszt.

Most bemegy Favre. Warner engem nagyon meglepne, ha 5 éven belül bemenne (összvissz 6 értékelhető szezonja volt). Be fog, de én kb tízéves várakozást jósoltam neki (kíváncsi vagyok tévedek-e ebben), hiába a Greatest Show on turf, az csak 3 év volt.
Soldados
ja, aztán Whiz alatt újjászületett még három évre, 37 évesen SB-be vitte a csapatot és nem sokon múlt egy újabb gyűrű. már tavaly HoF döntős volt, szerintem most Favre-al párban bekerülnek
Löfli
Szinte kizártnak tartom. 6 év nagyon kevés. Vannak, akik éveken át folyamatosan döntősök (lásd Kevin Greene immár öt éve folyamatosan), de a küszöbön nem tudnak átlépni. Lynn Swann emlékeim szerint több mint egy évtizeden át volt döntős, mire 2001-ben bevitték. Ő például pont ugyanilyen problémával küzdött: kevés produktív idény, de örökké emlékezetes, legendás playek 4 gyűrűvel. Warnert én ilyennek látom, egyszer be fog jutni, de könnyen lehet, hogy csak 5-10 évnyi döntőzés után.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
De nem is igazán meglepő, hogy ilyen sok QB szóba jöhet HoF-nek a következő 10-15 évben, és a tendencia valószínűleg marad...egyrészt passz heavy lett a liga, az elmúlt években sorra dőltek meg a legnagyobb, fontosabb statok is, másrészt van egy új QB "fajta", akik futnak is, nem csak dobálnak. És bizony nagyon jók, ráadásul az egekig verdesik majd azt a statot, amit eddig nem is nagyon láttak régebben, azaz dobott/futott TD, meg passzolt/futott yard, stb...

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 208 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
És amikor arról beszélünk, hogy most hány QB fog bemenni, azt se felejtsük el, hogy Favre előtt nem is tudom mikor ment be legutóbb modern-érás játékosként QB.
Soldados
empty taxi
Ergó tíz éve nem ment be QB. Nem hinném, hogy punteren kickeren kívül van még egy ilyen poszt.

Most bemegy Favre. Warner engem nagyon meglepne, ha 5 éven belül bemenne (összvissz 6 értékelhető szezonja volt). Be fog, de én kb tízéves várakozást jósoltam neki (kíváncsi vagyok tévedek-e ebben), hiába a Greatest Show on turf, az csak 3 év volt.
Soldados
ja, aztán Whiz alatt újjászületett még három évre, 37 évesen SB-be vitte a csapatot és nem sokon múlt egy újabb gyűrű. már tavaly HoF döntős volt, szerintem most Favre-al párban bekerülnek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Illetve Tebow is be fog jutni.
ulpianus
Ő már bent van.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
empty taxi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Illetve Tebow is be fog jutni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Soldados

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Persze, pont az a Rodgers, aki három évet padozott Favre mögött, míg újradefiniálták a GB-nél a dobómozdulatát, és pont a Dallast említed nála, ahol Romo szintén három teljes szezont kapott a felkészülésre. Remek példa volt mondhatom.

Ha netalán Wilson, Luck vagy Newton csatlakozik, az az öt éves kényszeridőt beleszámolva a visszavonulás után még kb. 14-15 évet jelent, ez esetben meg a '89-es születésű Newtont és Luckot sikerült egy lapra hozni a '81-es Eli Manninggel...

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 8 éve
Tudom, hogy ez már nagyon sarkos de a kevesebb meccs kevesebb hibalehetőséget is jelent. ( mintahogy kevesebb jó megoldást is )
peach
Mivel 10+ évet a ligában töltő játékosokról van szó, így szerintem nem lényeg az a pár meccs, amit esetleg valaki kihagyott sérülés miatt. Van akkora meccs száma mindenkinek, hogy bőven elég statisztikailag, és hasonlítgatni is.

több mint 8 éve
Rivers kb azonos szint (kb ugyanaz a rating). De nála - ahogy Te is írod - nagyon hiányzik egy gyűrű, vagy legalább egy SB, egy deep PO-run. Persze ez nemcsak rajta múlt, de mindenesetre ez hiányzik a karrierjéből.
Soldados
No, csak oda értünk amit írtam korábban. A QB-nál keményen beszámít, hogy nyert-e SB-t, míg egyetlen más poszton sem. Nekem ez nem tetszik (bár szerintem én se tudok elvonatkoztatni ettől, akár szeretném akár nem). Én szeretek eljátszani a gondolattal, hogy vajon mi lett volna, ha megrotáljuk? Mi lenne BB-vel a Chargersben, Rivers-el a Steelersben? Esetleg Eli-val a Steelersben, Rodgers-el a Dallasban, ésatöbbi. Nálam csak Rodgers az, akiről azt gondolom, hogy neki tök mindegy, ő akár Dallasban is hozta volna magát... A többieknél mind azt érzem, hogy előnyükre, vagy hátrányukra a körülményeik is sokat számítottak.

Olyan időket élünk, hogy lassan az NFL QB-k harmadánál v. még többnél jön fel a HOF... Reális ez, vagy ugyanaz a helyzet, mint a "mindenidők" szavazásokon szokott lenni, ahol a lista fele mindig aktív játékosokból áll? Reális, hogy jelenleg is játszik 4 (ha Big Ben-t is beszámítom 5) tuti HOF, plusz már van kettő, aki a következő 1-2 évben az lesz (Favre, Warner), és rajtuk kívül még ott van Eli, Flacco is? És már a nyakukon is vannak a Wilsonok, Cam Newtonok? Mi lesz, ha Flacconak lesz még egy gyűrűje, amit nem lehet kizárni? Esetleg Elisha csinál még egy deep run-t? És ha netán Andrew Luck is csatlakozik, összekapar valahogy egy gyűrűt? A következő 15 évben bekerülne 10-12, amikor a megelőző 15 évben egy sem? Oké, volt már "QB rush" korábban, amikor pár év alatt többen is bekerültek, de ez nem rush lenne, hanem dömping... tízenöt éven belül a HOF QB-k harmadát azok adnák, akik 2000 után játszottak...
peterk2005
Azt sose tudjuk meg kivel mi lett volna más csapatban. Nem tudnmi, hogy minden idők egyik legrosszabb OL-je mögött vajon tudott volna-e más is SB-t nyerni, ahogy Ben tudott 2008-ban. És éppen a 3 deep, Sb-vel végződő PO-runban nem az volt a helyzet, hogy a védelem vezette a csapatot (persze hozzátette a magáét), hanem Ben vastagon kivette belőle a részét, a korona pedig a 2008-as SB volt. Tehát neki a kiváló védelem mellett elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Steelers 3 SB-t játszott 2005 és 2010 között. Nem ajándékba kapta.

Most 5 no brainer Qb van (sztem): TB, PM, Brees, Rodgers, BB. És én speciel hatodikként bevinném még Eli-t. Aki a teljesítményével határon van, az Rivers és érdemel némi megfontolást. A többi jelenleg nem HoF, csak a lehetőségük van meg rá, de ahhoz hosszú évek jó teljesítménye kell még.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rivers kb azonos szint (kb ugyanaz a rating). De nála - ahogy Te is írod - nagyon hiányzik egy gyűrű, vagy legalább egy SB, egy deep PO-run. Persze ez nemcsak rajta múlt, de mindenesetre ez hiányzik a karrierjéből.
Soldados
No, csak oda értünk amit írtam korábban. A QB-nál keményen beszámít, hogy nyert-e SB-t, míg egyetlen más poszton sem. Nekem ez nem tetszik (bár szerintem én se tudok elvonatkoztatni ettől, akár szeretném akár nem). Én szeretek eljátszani a gondolattal, hogy vajon mi lett volna, ha megrotáljuk? Mi lenne BB-vel a Chargersben, Rivers-el a Steelersben? Esetleg Eli-val a Steelersben, Rodgers-el a Dallasban, ésatöbbi. Nálam csak Rodgers az, akiről azt gondolom, hogy neki tök mindegy, ő akár Dallasban is hozta volna magát... A többieknél mind azt érzem, hogy előnyükre, vagy hátrányukra a körülményeik is sokat számítottak.

Olyan időket élünk, hogy lassan az NFL QB-k harmadánál v. még többnél jön fel a HOF... Reális ez, vagy ugyanaz a helyzet, mint a "mindenidők" szavazásokon szokott lenni, ahol a lista fele mindig aktív játékosokból áll? Reális, hogy jelenleg is játszik 4 (ha Big Ben-t is beszámítom 5) tuti HOF, plusz már van kettő, aki a következő 1-2 évben az lesz (Favre, Warner), és rajtuk kívül még ott van Eli, Flacco is? És már a nyakukon is vannak a Wilsonok, Cam Newtonok? Mi lesz, ha Flacconak lesz még egy gyűrűje, amit nem lehet kizárni? Esetleg Elisha csinál még egy deep run-t? És ha netán Andrew Luck is csatlakozik, összekapar valahogy egy gyűrűt? A következő 15 évben bekerülne 10-12, amikor a megelőző 15 évben egy sem? Oké, volt már "QB rush" korábban, amikor pár év alatt többen is bekerültek, de ez nem rush lenne, hanem dömping... tízenöt éven belül a HOF QB-k harmadát azok adnák, akik 2000 után játszottak...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
peach
A ratingnél nem számít hány meccset játszol. 😉

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Azert abból ne faragjunk erényt,hogy valakinek alig van serulesmentes szezonja.
Lehet az pech,sors,rossz felfogás,oline bármi de pozitiv nem.
Janek
Sztem senki nem faragott erényt abból, hogy alig van sérülésmentes szezonja. Ez csak arra volt válasz hogy a yd/season, a TD/season mutató csalóka. 😉

A rating jól mutatja, micsoda különbség van Ben javára a Flacco, Dalton, Eli trióval szemben.