NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Hát nem.Stat-ok alapján... És ezt pont nekem írod... Az dönt és alkot véleményt statok alapján, aki nem néz meccseket.Pff..... Ha nem írok statot, hanem helyettük azt írom, hogy látva Roethlisberger összes playoff meccsét (mert láttam az összeset), nekem nem elég impresszív a teljesítménye az egyértelmű HOF-hoz, akkor Te válaszul előjössz majd, hogy de csinált X meccsen Y game winning drive-ot, stb.
Nézd meg Tebow és Luck egyetemi statjait, meg fogsz lepődni. Vagy azt, hogy Marino hányszor nyert SB-t.Sobri Jóska
Az köztünk a különbség, hogy nekem van egy véleményem, és a véleményemhez próbálok érveket találni - hogy megfogalmazzam azokat -, te pedig azért érvelsz, hogy ellentmondhass, vitatkozhass.
peterk2005
Ha leírod a véleményed az a véleményed, elfogadom, hogy így gondolod, max én nem azonosulok vele.
Ha neked nem impresszív, hát nem az, szíved joga.
Nem tudom a te koordinátarendszeredben megcáfolni, mert ott az jött ki, hogy igaz.
De ha be akarod bizonyítani, hogy igenis a te rendszered a relevánsabb, az nem fog menni.
Az köztünk a különbség, hogy én nem gyártok elméleteket a másik szándékáról, hogy miért fogalmaz meg egy véleményt, hanem elfogadom azt, elfogadom, hogy az a véleménye, és ha nem tetszik, akkor vitába szálok vele, te pedig minősíted a megfogalmazott véleményeket azok általad vélelmezett okai alapján, és általad felállított ismérvek alapján.
Ez gáz.
több mint 8 éve
Van egy QB, akit minden idők egyik legjobbjának tartanak, egy, aki üzemi szintre emelte a nyerést, meg egy, aki sikerre vezette a liga történetének egyik legjobb védelme segítette gárdát. Ez azért úgy eléggé belejátszik. Az NFC-ben Brees mocsok jól szerzi a yardokat, de hát tudjuk, hogy az nem minden, Rodgers mondjuk mocsok jó, de ebben a szezonban azért látszott, hogy talán mégsem Superman, Romót hiába bírom, a helyi Rivers. Elisha meg kapja be. Itt egyelőre csak a Seattle-ben volt meg az igazán komoly dominancia lehetősége, de azt a csapatot meg mocsok nehéz egyben tartani. Talán majd Cam, de azért az AFC hármasa ligaszinten is kiemelkedőbb volt az egy-egy jó évet kifogó NFC-csaptoknálSzép, hogy szereted, de azért Flaccot minden idők legjobbjának gondolni még kissé korai.......
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Stat-ok alapján... És ezt pont nekem írod... Az dönt és alkot véleményt statok alapján, aki nem néz meccseket.Pff..... Ha nem írok statot, hanem helyettük azt írom, hogy látva Roethlisberger összes playoff meccsét (mert láttam az összeset), nekem nem elég impresszív a teljesítménye az egyértelmű HOF-hoz, akkor Te válaszul előjössz majd, hogy de csinált X meccsen Y game winning drive-ot, stb.
Nézd meg Tebow és Luck egyetemi statjait, meg fogsz lepődni. Vagy azt, hogy Marino hányszor nyert SB-t.Sobri Jóska
Az köztünk a különbség, hogy nekem van egy véleményem, és a véleményemhez próbálok érveket találni - hogy megfogalmazzam azokat -, te pedig azért érvelsz, hogy ellentmondhass, vitatkozhass.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Alapvetően nem, de úgy gondolom a kiragadott mondat eléggé összefoglalja a hozzászólásodat. Btw a mondatokat általában nem szoktam szétszedni 😉Te is hiszel a kontextusból kiragadásban? 😉Statok alapján dönteni, amikor van tévé, internet, és meg is nézhetnéd saját szemeddel... brrrr......Azt hiszem, hogy ezt most elteszem a fiókomba, és majd egy alkalmas pillanatban előveszem.
Sobri Jóska
H_Marko
Mert én is elteszem akkor ezt:
majd egy alkalmas pillanatban előveszem.Sobri Jóska
H_Marko
több mint 8 éve
Te is hiszel a kontextusból kiragadásban? 😉Statok alapján dönteni, amikor van tévé, internet, és meg is nézhetnéd saját szemeddel... brrrr......Azt hiszem, hogy ezt most elteszem a fiókomba, és majd egy alkalmas pillanatban előveszem.
Sobri Jóska
H_Marko
Mert én is elteszem akkor ezt:
majd egy alkalmas pillanatban előveszem.
H_Marko
több mint 8 éve
A Brady családban minden körülmények között Gizi eszi a HGH-t! Növeli a melleit.de még talán karerőben istalán ideje lenne leállni végre a HGH-ról neki is
Wyatt
baggio
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Statok alapján dönteni, amikor van tévé, internet, és meg is nézhetnéd saját szemeddel... brrrr......Azt hiszem, hogy ezt most elteszem a fiókomba, és majd egy alkalmas pillanatban előveszem.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Relatíve igen, de nála azért már az előző szezonban is voltak erre utaló jelek, míg Bradynél ebben a szezonban inkább az látszott, hogy előrelépett mobilitásban meg zsebben mozgásban, de még talán karerőben isHa tovább tudna játszani, akkor aligha lenne kérdés, de ha csak addig is, akkor sem. Sőt, még az egy évvel korábbi off is karcos lehet, továbbá valóban van két év korelőnye. De most kinézem Bradyből, hogy nem nagyon hagyja még abba egy darabigElképzelhető ez is, de ugye PM meg csak 1 évvel öregebb Bradynél és nála azért relatíve hirtelen következett be radikális teljesítménycsökkenés.
Wyatt
empty taxi
több mint 8 éve
Stat-ok alapján...Izé...., kicsit sérült volt. Más QB ilyen sérüléssel befejezi a szezont, nem PO-ba lökdösi a csapatát.Sobri JóskaA sérülés erre nem indok. Az alapszakaszban Ben amikor sérült volt, akkor nem játszott. Amikor a TD-ket és INT-eket dobta, akkor még vagy nem volt sérült, vagy már felépült. Rodgers két éve hasonlóan sérült le idény közben és épült fel idény végére, és ő hozta a tőle várható remek TD/INT arányt akkor is.
Emellé a karrier TD/INT számai a playoffban 21TD és 19INT. És nem úgy, hogy a karrierje elején dobott rengeteg INT-et, hanem kb. hasonló arányt produkál az utóbbi 5-6 évben is, mint a karrierje első 5-6 évében. Nekem ez is sok. Tudom, hogy ezek csak kiragadott adatok, a kontextust kell nézni, de akkor is. Még Favre playoff számai is jóval jobbak ennél, pedig ő aztán szórta a labdát rendesen... És akkor ott van Brees, Warner, stb., akik viszont nem. Plusz akkor már ott van Eli is, akinek szintén van 2 gyűrűje, és még neki is jobbak a statjai. Alapszakaszban és playoffban is. Ráadásul az övéi javulnak. Aztán kíváncsi lennék, hogy ki mondaná rá, hogy no brainer HOF.....
Szóval nálam ezért várós. Nem mondom, hogy nem HOF, de én még várnék tőle pár remek szezont - kiváló alapszakasszal, és jó playoff teljesítménnyel, több gyűrű már nem is kell 😊 -, hogy azt mondjam, nálam is no brainer.
peterk2005
És ezt pont nekem írod...
Az dönt és alkot véleményt statok alapján, aki nem néz meccseket.
Nézd meg Tebow és Luck egyetemi statjait, meg fogsz lepődni.
Vagy azt, hogy Marino hányszor nyert SB-t.
Esetleg vess egy pillantást Muhammad Ali W-L statjaira. Sose jönnél rá, hogy minden idők egyik legképzettebb, legjobb bokszolója volt.
Vagy Puskás eredménylistájára. Egy VB második hely...
Cruyffnak kettő...
Egy kiragadott stat alapján közelíteni egy olyan sportolóhoz, aki a győzelemre van ráfeszülve, és ezért a statjaira nézve "káros" áldozatokat is képes hozni...
De hogy ne kelljen messzire menned, nézd meg Luck első évének TD/INT statjait, amikor PO-ba vitte az előző évben legrosszabb Coltsot, vagy a meccset, amikor a semmiből visszakapaszkodtatok a Chiefs ellen. Ott se a statokkal nyert, hanem a karakterével, melyek semmilyen statban nem tükröződnek vissza.
Statok alapján dönteni, amikor van tévé, internet, és meg is nézhetnéd saját szemeddel... brrrr......
Persze szíved joga.
több mint 8 éve
Ha tovább tudna játszani, akkor aligha lenne kérdés, de ha csak addig is, akkor sem. Sőt, még az egy évvel korábbi off is karcos lehet, továbbá valóban van két év korelőnye. De most kinézem Bradyből, hogy nem nagyon hagyja még abba egy darabigElképzelhető ez is, de ugye PM meg csak 1 évvel öregebb Bradynél és nála azért relatíve hirtelen következett be radikális teljesítménycsökkenés.
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Ha tovább tudna játszani, akkor aligha lenne kérdés, de ha csak addig is, akkor sem. Sőt, még az egy évvel korábbi off is karcos lehet, továbbá valóban van két év korelőnye. De most kinézem Bradyből, hogy nem nagyon hagyja még abba egy darabig
több mint 8 éve
Ugye két évvel fiatalabb, mint Brady. Idén a sérülése miatt egy meccs minusszal megint összerittyentett 4870 yardos szezont 32 TD-vel. Utoljára 2008-ban maradt 30 TD alatt. Azt is csak halkan jegyzem meg, hogy elég gyér személyszettel. Sztem három-négy év még lehet benne, ebben az offseasonban okosabbak leszünk, meglátjuk milyen szerződést konstruálnak neki össze Loomisék. De most azt gondolom, hogy tovább fog játszani, mint Brady.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk én továbbra sem tartom az össz passzyardot, de még a szezononkénti passzolt yardot sem annyira, mint néhányan.Nálam két kaszt van.Nálam is, csak annyi a különbség, hogy Brees nálam 1st ballot. Jó eséllyel ő fogja vezetni a passzolt yardok és a passzolt TD-k örökranglistáját amikor visszavonul, ez pedig elég jó ajánlólevél ahhoz, hogy egyből beválasszák.
1st ballot: TB, PM
no brainer HoF (de nem 1st ballot): Rodgers, Brees, BB, Eli
A többi QB nálam nem HoF - legalábbis jelenleg.
Soldados
gabokocka
Amúgy kíváncsi vagyok, mennyi van még benne, ha akad egy három év, akkor a yardoké meglesz, a TD-hez négy kellene azért kb, azt nem hiszem. Szerinted mennyi van még neki? Mert én azt sem tartom kizártnak, hogy Bradyben több, és akkor megdöntheti a TD-rekordot, de akár még a yardokat is.
több mint 8 éve
Ha a divízió-ellenfelek elleni mérleget nézzük, akkor idén a Rams nyerte az NFL Westet. Aztán a playoffban meg a Cardinals és a Seahawks játszik.NFL West - totális rájátszás
peterk2005
több mint 8 éve
Nálam két kaszt van.Nálam is, csak annyi a különbség, hogy Brees nálam 1st ballot. Jó eséllyel ő fogja vezetni a passzolt yardok és a passzolt TD-k örökranglistáját amikor visszavonul, ez pedig elég jó ajánlólevél ahhoz, hogy egyből beválasszák.
1st ballot: TB, PM
Soldados
több mint 8 éve
Nálam két kaszt van.1st ballot: TB, PM
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Eli be fog jutni, karrierje végére top 10 passer lesz a legtöbb kategóriában két gyűrűvel (MVP címekkel spékelve).én Flaccót sem látom bejutónak egyelőre, bár ő még jópár éven keresztül építheti a karrierjét.ha ő bejut az mindennek az alja lesz, ennyi erővel Eli is nevetve az
gabokocka
davemayer
Flacco ha nyerne még egyet, fejvakarós lenne ő is, anélkül persze nem fog menni.
több mint 8 éve
én Flaccót sem látom bejutónak egyelőre, bár ő még jópár éven keresztül építheti a karrierjét.ha ő bejut az mindennek az alja lesz, ennyi erővel Eli is nevetve az
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Így van, vagy több gyűrű kell és egy jóval átlag feletti karrier, vagy pedig brutál elit szinten játszani egy évtizeden keresztül és akkor nem feltétel a gyűrű sem, vagy elég egy.Romo és Rivers bár nagyon jók, sztem kevés amit letettek eddig, én Flaccót sem látom bejutónak egyelőre, bár ő még jópár éven keresztül építheti a karrierjét.
A jelenlegi brigádból Brady, Peyton és Brees aki kiemelkedik, utánuk jön Big Ben és Eli, Rodgerst pedig nem tudom melyik kasztba rakjam a kettő közül. És ez már 6 QB a jelenlegi 30+os mezőnyből. Sokkal passzorientáltabb lett a liga, mint korábban, ezért a mostani irányítók sokkal jobb számokkal rendelkeznek, mint az elődeik. De ez nem jelenti azt, hogy automatikusan mindenki HoF lesz, sokan kimaradnak majd olyan számokkal, amivel 10-15 évvel ezelőtt röhögve lehetett volna bejutni.
több mint 8 éve
Romo és Rivers miért hof? Nyertek bármit is? Nem. Kíváló qb-k? Igen. De ez még nem elég szvsz. Ennyi erővel matt ryan is hof lehetne vagy bladsoe vagy "akárki"...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nekem sincs, szerintem is bekerül. De az én véleményem nem mindig egyezik meg a konszenzussal 😊Amúgy amiből az egész indult, azt pont azért tettem be, hogy 3 no brainer future HoF QB milyen szinten uralja az AFC-t. 😊
(Egyébként miért Favre, Brady és PM a veszélyes rá? Favre idén bekerül, Brady és PM addigra szintén bent lesz, mire BB eligible lesz majd. Ő majd a Rivers, Brees, Romo, Eli stb. classal fog kb. rivalizálni a kor és a feltételezett visszavonulás alapján.)
peterk2005
Ezt a 3 nevet (Favre, TB, PM) 1st ballotra írtam. Ezt a triót tuti beviszik elsőre. Ők képviselik azt a kategóriát, akik 1st ballot. Bennek lehet rá esélye, de ahhoz még kell SB (azaz deep PO-run).
Amúgy Sobrinak írt válaszodhoz még annyit, hogy Eli is no brainer future HoF. És Brees is. Romo és Rivers az, aki nem biztos. (És sztem nem) Illetve szintén Sobrinak írt válaszhoz még annyit, hogy én eléggé kontextusba hoztam BB pályáját és PO-it. A (vártnál gyengébb) számaihoz hozzátettem a sztoriját. (Például 2 late INT 2 drive hátrányban a Ravens ellen tavaly. Ez persze INT és ront a mutatón, de abban a játékszituban már minden mindegy alapon kockáztatni kellett.)
Klasszikus példám a 2008-as idény. Statisztikailag az egyik legrosszabb éve, valójában az egyik legjobb, de ehhez látni kellett a meccseit. Minden idők egyik legrosszabb fala mögött nem is lehetett statisztikailag jobb számokat hozni. Ugyanakkor hiába az elmúlt 15 év legjobb védelme a 12 győztes meccsből 5-ször vezetett 4. negyedes vagy OT-s GW-drive-ot az alapszakaszban. A hatodik a Super Bowlon jött.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Izé...., kicsit sérült volt. Más QB ilyen sérüléssel befejezi a szezont, nem PO-ba lökdösi a csapatát.Sobri JóskaA sérülés erre nem indok. Az alapszakaszban Ben amikor sérült volt, akkor nem játszott. Amikor a TD-ket és INT-eket dobta, akkor még vagy nem volt sérült, vagy már felépült. Rodgers két éve hasonlóan sérült le idény közben és épült fel idény végére, és ő hozta a tőle várható remek TD/INT arányt akkor is.
Emellé a karrier TD/INT számai a playoffban 21TD és 19INT. És nem úgy, hogy a karrierje elején dobott rengeteg INT-et, hanem kb. hasonló arányt produkál az utóbbi 5-6 évben is, mint a karrierje első 5-6 évében. Nekem ez is sok. Tudom, hogy ezek csak kiragadott adatok, a kontextust kell nézni, de akkor is. Még Favre playoff számai is jóval jobbak ennél, pedig ő aztán szórta a labdát rendesen... És akkor ott van Brees, Warner, stb., akik viszont nem. Plusz akkor már ott van Eli is, akinek szintén van 2 gyűrűje, és még neki is jobbak a statjai. Alapszakaszban és playoffban is. Ráadásul az övéi javulnak. Aztán kíváncsi lennék, hogy ki mondaná rá, hogy no brainer HOF.....
Szóval nálam ezért várós. Nem mondom, hogy nem HOF, de én még várnék tőle pár remek szezont - kiváló alapszakasszal, és jó playoff teljesítménnyel, több gyűrű már nem is kell 😊 -, hogy azt mondjam, nálam is no brainer.
Mindenesetre azt elfogadom, hogy neked ez kevés (a HoF-hoz). Viszont afelől kétségem sincs, hogy akik döntenek róla, azoknál Big Ben no brainer Hall of Famer lesz, csak az a kérdés lesz, hogy elsőre bevigyék, vagy ne. (Szerintem nem fogják, mert az Favre-nak, Brady-nek és PM-nek jár majd, ezen az változtathat, ha nyer még gyűrűt)SoldadosNekem sincs, szerintem is bekerül. De az én véleményem nem mindig egyezik meg a konszenzussal 😊
(Egyébként miért Favre, Brady és PM a veszélyes rá? Favre idén bekerül, Brady és PM addigra szintén bent lesz, mire BB eligible lesz majd. Ő majd a Rivers, Brees, Romo, Eli stb. classal fog kb. rivalizálni a kor és a feltételezett visszavonulás alapján.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Valószínűleg igazad van, a HOF-ra mindenképp, de a 1st ballotra is van esélye. Ettől még nálam Big Ben egyelőre várós. Egyrészt azért, mert az a "hozza a számokat", egyelőre erősen gunslingeres beütéssel történik, nekem túl sok még mellé a turnover. Ma már nem Favre idejében vagyunk, mások a szabályok, manapság a 2:1 TD/INT arány túl sok. A 21TD, 16INT meg, amit idén csinált már kifejezetten túl sok. Kéne tőle jópár konzisztens olyan szezon, mint a tavalyi 31/9. Az se Rodgers-i, de az már okés.Az idei év érdekes statisztikailag, maradjunk annyiban, hogy a sérülései (több is volt neki, bokával kezdődött, volt térd és agyrázkódás, majd a végén váll) erősen közrejátszottak ezekben a számokban. Ugyanakkor, amikor kellett, akkor a csapat élére állt és olyan varázslatot művelt (fura, de épp akkor, amikor full egészséges volt), amire az NFL-ben csak a Coryell-féle Chargers volt képes. Azt a hatmeccses sorozatot aligha feledem. Arról a mákos PO-győzelemről annyit megemlítenék, hogy szakadt vállal visszaállt és a saját 8 yardosról az ellenfél 47-eséig masírozott egy perc alatt - mindezt özönvízszerű esőben (ami amúgy az egész meccsen gátolta a komolyabb passzjátékot). Volt hátra még 18 mp. Lehet a két ökör nélkül is összejön a W, de ezt nem tudjuk meg. Ben szempontjából mindenesetre nem érzem mákosnak, inkább hősiesnek és hihetetlennek gondolom, egyúttal pályafutása egyik legnagyobb GW-drive-nak. 😊 A tavalyi bukta fájó, de az sem annyira rajta ment el, az OL-t (váratlanul) megette a Ravens reggelire.
Másrészt, úgy vagyok vele, mint Brady-vel és Wilsonnak is voltam ill. vagyok. Remek, ha egy kiváló védelem (és all around csapat ill. edző) mellett képes nyerni, de igazán nálam akkor lép lépcsőfokot, ha a csapatot a hátára éve is megcsinálja. Ha nem is a gyűrűt, de legalább deep playoff run-t. Brady sokszor megcsinálta, Wilson még nem, de látom rá az esélyt, hogy majd valamikor igen. Big Ben egyelőre - amióta neki kéne vinni a csapatot, kb. az utóbbi 4-5 évben - két one and done-t, plusz az idei 1 mázlis win-t és egy peches L-t tudja felmutatni. Ha az ideit sérülés miat nem is veszem figyelembe, sem a tavalyi teljesítménye, se a Tebows- meccs nem lett valami fényes. Szóval nekem ez még kicsit kevés. Hangsúlyozom: nekem.
peterk2005
A Tebow-s bukta amúgy még a Steel Curtain második kiadásának része, pontosabban záróepizódja. A 2011-es szezonban az a védelem eléggé karcolt, utolsó 6 meccséből 5-n nem engedett 10 pontot se. 😉 Erre jött Tebow és megégette a védelmet (pontosabban inkább csak Ike Taylort, de ez mindegy), Big Ben azon a meccsen a 2. félidőben 14 pontos, az utolsó negyeden belül 10 pontos hátrányt ledolgozva vezette vissza a csapatát a meccsbe. Arról igazán nem ő tehet, hogy a hosszabbításban már nem került kezébe a labda, mert egy play alatt véget ért az OT. 😉
A 2012-13-ról annyit tudok mondani, amit Breesnél is látunk: védelem nélkül a PO sem garantált, hiába van elit QB-d. BB 54 TD-22 INT-et hozott. 2014 elit év volt, a PO-meccs nem sikerült, bár nem rajta múlt. Alapvetően jól játszott, még a terror ellenére is. Mindkét INT-et a 4. negyedben 2 drive-os különbségnél dobta, amikor már kockáztatni kellett.
A 3 SB-menetelésnél pedig vastagon kivette a részét a diadalokból - konkrétan nélküle nem jöhetett volna össze. A védelem tette a dolgát, ez vitathatatlan, de amit ő művelt a 2005-ös PO-ban (kivéve SB), a 2008-asban és 2010-esben, az szintén megsüvegelendő. 2005-ben szétpasszolt mindenkit akkori mércével mérve, plusz volt a season saver tackle, vagy éppen Champ Bailey megégetése. 2008-ban sallangmentesen, hiba nélkül hozta le a PO-t és megkoronázta az SB-n mutatott GW-drive-val, 2010-ben pedig a Ravens ellen (Div Round) szintén elképesztő hátrányból vezette vissza a csapatot, majd 2 perccel a vége előtt egálnál, 3. és 29-nél olyan csapást vitt be, amit azóta is évente 20-30 alkalommal visszanézek. Az akkor még ismeretlen újonc AB helmet catchet mutatott be BB 40-50 yardos deep bombájánál.
Mindenesetre azt elfogadom, hogy neked ez kevés (a HoF-hoz). Viszont afelől kétségem sincs, hogy akik döntenek róla, azoknál Big Ben no brainer Hall of Famer lesz, csak az a kérdés lesz, hogy elsőre bevigyék, vagy ne. (Szerintem nem fogják, mert az Favre-nak, Brady-nek és PM-nek jár majd, ezen az változtathat, ha nyer még gyűrűt)
Szerkesztette: Soldados