NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Valószínűleg igazad van, a HOF-ra mindenképp, de a 1st ballotra is van esélye. Ettől még nálam Big Ben egyelőre várós. Egyrészt azért, mert az a "hozza a számokat", egyelőre erősen gunslingeres beütéssel történik, nekem túl sok még mellé a turnover. Ma már nem Favre idejében vagyunk, mások a szabályok, manapság a 2:1 TD/INT arány túl sok. A 21TD, 16INT meg, amit idén csinált már kifejezetten túl sok. Kéne tőle jópár konzisztens olyan szezon, mint a tavalyi 31/9. Az se Rodgers-i, de az már okés.

Másrészt, úgy vagyok vele, mint Brady-vel és Wilsonnak is voltam ill. vagyok. Remek, ha egy kiváló védelem (és all around csapat ill. edző) mellett képes nyerni, de igazán nálam akkor lép lépcsőfokot, ha a csapatot a hátára éve is megcsinálja. Ha nem is a gyűrűt, de legalább deep playoff run-t. Brady sokszor megcsinálta, Wilson még nem, de látom rá az esélyt, hogy majd valamikor igen. Big Ben egyelőre - amióta neki kéne vinni a csapatot, kb. az utóbbi 4-5 évben - két one and done-t, plusz az idei 1 mázlis win-t és egy peches L-t tudja felmutatni. Ha az ideit sérülés miat nem is veszem figyelembe, sem a tavalyi teljesítménye, se a Tebows- meccs nem lett valami fényes. Szóval nekem ez még kicsit kevés. Hangsúlyozom: nekem.
peterk2005
Izé...., kicsit sérült volt.
Más QB ilyen sérüléssel befejezi a szezont, nem PO-ba lökdösi a csapatát.
Lehet neked a teljesítménye kicsit kevés, de az elmúlt 10 évet, alapszakaszt, PO-t, mindent beleértve sima top3 QB Manninggel, Bradyvel.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valószínűleg igazad van, a HOF-ra mindenképp, de a 1st ballotra is van esélye. Ettől még nálam Big Ben egyelőre várós. Egyrészt azért, mert az a "hozza a számokat", egyelőre erősen gunslingeres beütéssel történik, nekem túl sok még mellé a turnover. Ma már nem Favre idejében vagyunk, mások a szabályok, manapság a 2:1 TD/INT arány túl sok. A 21TD, 16INT meg, amit idén csinált már kifejezetten túl sok. Kéne tőle jópár konzisztens olyan szezon, mint a tavalyi 31/9. Az se Rodgers-i, de az már okés.

Másrészt, úgy vagyok vele, mint Brady-vel és Wilsonnak is voltam ill. vagyok. Remek, ha egy kiváló védelem (és all around csapat ill. edző) mellett képes nyerni, de igazán nálam akkor lép lépcsőfokot, ha a csapatot a hátára éve is megcsinálja. Ha nem is a gyűrűt, de legalább deep playoff run-t. Brady sokszor megcsinálta, Wilson még nem, de látom rá az esélyt, hogy majd valamikor igen. Big Ben egyelőre - amióta neki kéne vinni a csapatot, kb. az utóbbi 4-5 évben - két one and done-t, plusz az idei 1 mázlis win-t és egy peches L-t tudja felmutatni. Ha az ideit sérülés miat nem is veszem figyelembe, sem a tavalyi teljesítménye, se a Tebows- meccs nem lett valami fényes. Szóval nekem ez még kicsit kevés. Hangsúlyozom: nekem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És egy remek harmadikről, aki önmaga is minőségi (HOF közeli?) játékos, és kapott egy dinasztikusan jó defense-t segítségül.
peterk2005
HoF közeli? Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan. Még a 1st ballot sem kizárt, de a HoF az garantált.

BB-nél azt sokan elfelejtik, hogy milyen OL mögött vezette azt a Steelers-t, évi 45-50 sack garantált volt. És persze ennek egy része a játékstílusából fakadt, de ha ő nem BigBen, akkor még több lett volna. Azóta megkapta a falat, hozza is az elitszámokat. Azt is hozzátenném, hogy bár lehet mondani, hogy a Steel Curtain 2.0 volt a csapat szive-lelke (ez így is van), de Ben nélkül nem valószínű, hogy nyerünk gyűrűt, főleg nem 2-t 3 SB-n. A 2005-ös PO AFC-s meccsein zseniálisan játszott, 2008-ban pedig valamennyien, az SB-n bemutatott győztes drive pedig eldöntötte a sorsát: no brainer Hall of Famer.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
nem értünk egyet, én úgy gondolom hogy mivel a csoportmeccsek nagyon számítanak a PO szempontjából ezért igenis oda kell figyelni és úgy kell kialakítani a keretet hogy az versenyképes legyen a csoportellenfelek ellen. Kvázi azokon keresztül vezet az utad (vagy ugye az üt el lsd a mostani jets) a PO-ba,davemayer
Ha a divízió-ellenfelek elleni mérleget nézzük, akkor idén a Rams nyerte az NFL Westet. Aztán a playoffban meg a Cardinals és a Seahawks játszik.
peterk2005
Ha onnan nézzük akkor a Bears meg azért nem jutott PO-ba mert 1-5 lett csoporton belül. A kettő egymás nélkül nem működik de ha ilyen korszakos játékos van a csoportodban mint Brady (vagy Rodgers) akkor igenis készülni kell ellene vagy 10 évre hazavágja a rájátszás esélyeidet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szerintem fejezzük be a mocskolódást, mert mindjárt előkerül Kismocsok és hozza magával respektvv4Lacit. 😊
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem értünk egyet, én úgy gondolom hogy mivel a csoportmeccsek nagyon számítanak a PO szempontjából ezért igenis oda kell figyelni és úgy kell kialakítani a keretet hogy az versenyképes legyen a csoportellenfelek ellen. Kvázi azokon keresztül vezet az utad (vagy ugye az üt el lsd a mostani jets) a PO-ba,davemayer
Ha a divízió-ellenfelek elleni mérleget nézzük, akkor idén a Rams nyerte az NFL Westet. Aztán a playoffban meg a Cardinals és a Seahawks játszik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jó, hát mocsok nem voltam szomjas^^
De amúgy ja, Viperával értek egyet, próbálkoztak ők, csak nem sikerült. Aztán inkább elit DL-ekkel akartak nyerni, úgy még a 2014-es, vacak Jets ellen is azért nyertünk összesen három ponttal a két meccsen, mert mindkettőn blokkoltunk FG-t 😊
Wyatt
Hát, meg azért visszautalnék arra, amivel kezdted: azért nem akárkikről van szó, hanem két olyan irányítóról, akik nem csak a generációjuk, de all time is a szűk elitben vannak. És egy remek harmadikről, aki önmaga is minőségi (HOF közeli?) játékos, és kapott egy dinasztikusan jó defense-t segítségül. Ki lett volna az (ha utólag válogathatnának) az utóbbi tizenöt évben, aki felveszi ezekkel a versenyt? Rodgers, oké, pipa. És még?

A Rivers, Romo féle kiváló irányítókat ugyan felvethetjük, hogy talán velük. Csak, hát ott van Manning, aki átcuccolt az AFC Southból a Westbe, Rivers csoportjába, osztán mi lett? Amióta oda költözött, azóta a Denver nyeri a csoportot, meg jutott SB-be. Akkor is, amikor Riversnek volt csapata, és akkor is, amikor a Denvernek nem volt ilyen védelme.

Egyébként kíváncsi leszek, hogy a következő tíz évben az NFC-ből Rodgers, Wilson és talán Newton csapatán kívül melyik lesz az, amelyik még oda fog férni a lábashoz. Nem biztos, hogy ott több lesz, mint az AFC-ben volt az elmúlt 10 évben...

több mint 8 éve
A Pats csoportgyőzelmét még akkor sem sikerült ebben a csoportban megakadályozni amikor Brady megsérült, ha jól emlékszem Cassellel is sikerült behúzni a csoportot...
davemayer
"csak" 11-5 lett és nem jutottunk azzal PO-ba
cseszi is a csőrömet, mert különben lassan 15 éve zsinórban PO-ban lennénk😊
NB2
ja tényleg, mindig összekeverem azzal az évvel amikor megvert titeket a Ravens nálatok (valamikor akkortájt volt egy olyan PO)
davemayer
Az 2009 volt és utána 2010-ben a Jets követte el ugyanezt.

Teljesen biztos vagyok abban, hogy a Pats dominanciája erősen befolyásolja a másik három csapat döntéseit. De ez a dominancia nemcsak a többiek rossz döntésein alapul, rengeteget jelentenek a Pats saját erőfeszítései.
tomi-tomi
egyértelműen a Pats érdeme a kialakult helyzet a csoportban, csak a többiek szerencsétlenkedéseitől nem lenne valaki ilyen sokáig a csúcson. Amúgy mivel unokatesóm elvakult patses nagyon képben vagyok a csapat játékával ill. a felépítésével kapcsolatban de azért köszi a leírást 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Pats csoportgyőzelmét még akkor sem sikerült ebben a csoportban megakadályozni amikor Brady megsérült, ha jól emlékszem Cassellel is sikerült behúzni a csoportot...
davemayer
NB2
ja tényleg, mindig összekeverem azzal az évvel amikor megvert titeket a Ravens nálatok (valamikor akkortájt volt egy olyan PO)
davemayer
Az 2009 volt és utána 2010-ben a Jets követte el ugyanezt.

Btw az a két év volt, amikor a Pats saját hibából volt gyengébb. Előtte hatból ötször, utána ötből ötször jutottak konferencia döntőbe. Egyik oldala a sikernek, hogy a közvetlen riválisok mit (nem) tesznek, a másik, hogy a Pats mit tett saját maga a sikereiért.

Csak az utolsó öt évet nézve: bevezették (illetve sokkal markánsabban használták) a 2 TE-es felállást, ezzel együtt egész negyedeken keresztül használták a no huddle, up tempo támadást (tulajdonképpen a 2 minute drill fogalmát terjesztették ki), kidobták az ablakon a kiegyensúlyozott passz/futás köbe vésett szabályát, felépítettek egy teljesen új védelmet. Rengeteg újítás támadó oldalon, miközben a prémium cetlik döntő többsége a védelemre ment. (Gronkowski és Vereen jött 2. körben skill posztra és Solder 1. körben franchise LT-nek.)

"jelenleg a csoportgyőzelmet az szerzi meg ott aki verni tudja a Patset nem egy meccsen hanem egy a teljes szezonban." Ugyanazt mondjuk, kitörölheted a csoporton belüli Pats söprésével, ha egyébként nem tudsz hozni még 9-10 meccset. Minél inkább foglalkozol a Pats söprésével, annál biztosabb lesz, hogy nem nyersz elég meccset. (Pedig ez a három csapat messze jobban teljesít a ligában, mint a Colts üldöző hármasa.)

"A mostani Lions (de sztem még mi is) hoztuk volna azt a csoportot" (AFC South). Azon érdemes elgondolkodni, hogy hány csapat mondhatná még ezt el magáról, s ebből mennyi mondaná ugyanezt az AFC East-ről. Vagy legalább annyit, hogy ugyanazt tudtuk volna a csoportban, mint a Jets.

Teljesen biztos vagyok abban, hogy a Pats dominanciája erősen befolyásolja a másik három csapat döntéseit. De ez a dominancia nemcsak a többiek rossz döntésein alapul, rengeteget jelentenek a Pats saját erőfeszítései.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
davemayer
NB2

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nah akkor még 1x:
Kötve hiszem. hogy egy divrivális hibája, hogy egy csapatnál nem jó a scouting és/vagy a tehetséggondozás.
empty taxi
A személyzeti kiválasztást lefelejtettem az előbb.

Btw az NFC Southban van 4 elég jó franchise QB, de ott meg védelmet nem sikerül építeni csak a Panthersnek normálisat (bár Quinn-nel Atlantában elmozdult a dolog jó irányba).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
davemayer
több mint 8 éve
ami mocskosul érdekessé teszi a Pats hegemóniáját hogy nem volt egy olyan mocskos GM sem a csoportotokban akinek az a mocskos ötlete támadt volna az elmúlt 10 évben hogy egy jobb QB-t szerez/draftol/lop a Brady csoport riválisának, ha egyszer lett volna akár csak egy Eli/Rivers/Romo szintű már lehet más lenne a Pats PO-mutatója is.
davemayer
Ez azért (is) érdekes gondolat, mert van még ilyen csoport az NFL-ben, ahol ráadásul a másik három folyamatosan húzott TOP5-ben, sokszor 1/1-en választott. Jöttek is a világmegváltó pass rusher-ek, aztán egyszer az a csapat húzott elsőnek (tiszta szerencse volt az egész történet). A mocskok QB-t választottak.

Szóval, a Pats hegemóniája szerintem nem csoport szintű, nem azon múlik a sikerük, hogy alázzák a csoportjukat. Semmi jelentős különbség nincsen a csoporton belüli és azon kívüli győzelmi arányukban. A Colts Luck-kal 90+%-kal hozza a csoport meccseit, minden többit nagyjából 50%-kal. Ez miért nem zavar senkit, miért nem veszi észre senki? Mert ők liga/konferencia szinten nem tudtak hegemóniát kiharcolni.

Akár felhozhatnám példaként a Lions-t is, mennyiben tudták megtörni a Packers csoport hegemóniáját a Stafford-Megatron párossal? Szerintem Bowles fogalmazta meg jól első sajtótájékoztatóinak egyikén. Neki nem a Pats, hanem az egész liga legyőzésével kell foglalkoznia. Ezzel a megközelítéssel máris sokkal előrébb léptek. (Ironikus módon az a Ryan akadályozta meg végül a PO-jukat, aki teljesen rákattanva az AFC East-re szét is verte a Bills top védelmét.)

Amíg egy csapat görcsösen csak a csoport "uralkodója" elleni stratégián töri a fejét, addig esélye sincsen a trón elfoglalására. Beszűkültek lesznek; törvényszerűen hoznak rossz döntéseket, amelyek hosszú távra C vágányra viszik őket. Klasszikus téves problémamegoldás: azt akarom, hogy "A" ne történjen meg, cselekszem, és csodálkozom, hogy "A+" lett az eredmény, csak még nagyobb szarba keveredtem.

(Btw az sem kellemes feladat, hogy évente van hat meccsed (annyira azért nem kutyaütők ellen), ahol az ellenfél éppen a saját SB-ját játssza. Bedob mindent, ami eszébe jut. Neki megy minden 4.-nek és/vagy fake punt-ok, fake FG-k, trükkös játékok stb. Néha ebből wild cat meccs lesz, néha butt fumble.)
tomi-tomi
nem értünk egyet, én úgy gondolom hogy mivel a csoportmeccsek nagyon számítanak a PO szempontjából ezért igenis oda kell figyelni és úgy kell kialakítani a keretet hogy az versenyképes legyen a csoportellenfelek ellen. Kvázi azokon keresztül vezet az utad (vagy ugye az üt el lsd a mostani jets) a PO-ba, kijelenthető (és nem hiszem hogy ebbe nagyon bele tudsz kötni) hogy jelenleg a csoportgyőzelmet az szerzi meg ott aki verni tudja a Patset nem egy meccsen hanem egy a teljes szezonban. Ez minimum 12-4-es mérleget jelent, 11-5-öst max de akkor dominálni kell a csoportot és 1-1re kell hozni a párharcot a Patsel. A Pats csoportgyőzelmét még akkor sem sikerült ebben a csoportban megakadályozni amikor Brady megsérült, ha jól emlékszem Cassellel is sikerült behúzni a csoportot...

A Colts-csoportról meg azért nem beszél senki mert teljesen felesleges kb, mindent elmond róla hogy ha nem sérült Luck simázzák a csoportjukat úgy hogy egyébként egy több sebből vérző csapat. A mostani Lions (de sztem még mi is) hoztuk volna azt a csoportot, persze lehet utána mi is ugyanúgy kiesünk a WC körben de ott is kijelenthető hogy egészen elképesztő mennyire fogalmatlan emberek dolgoznak ott évek óta.

Persze nagyon nehéz olyan QB-t találni drafton aki beválik de erre a 2 csoportra (de főleg a Patsesre) igencsak jellemző hogy inkább a rutinos, de gyenge (ill. ahhoz gyenge h ezt a szintet megugorja) QB-kat hozzák FA-in is, ahelyett hogy inkább egyszer áldozzanak azért hogy legyen valaki aki fel tudja venni a versenyt. Ha már drafton nem megy...

Ugye ott van a Phins, elhozták Suh-ot ahelyett hogy a csapat lelkére költöttek volna ugyanennyit, és ilyen döntések tömkelegét sikerült meghozni az elmúlt 10 évben.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Azért a KC is tradelt Sanyiert ha mar tema

több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sztem ez amit írsz közelebb áll az igazsághoz, de nem teljesen van így. készülök egy hosszabb írással a témában a SB után, remélem vitaindító lesz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ami mocskosul érdekessé teszi a Pats hegemóniáját hogy nem volt egy olyan mocskos GM sem a csoportotokban akinek az a mocskos ötlete támadt volna az elmúlt 10 évben hogy egy jobb QB-t szerez/draftol/lop a Brady csoport riválisának, ha egyszer lett volna akár csak egy Eli/Rivers/Romo szintű már lehet más lenne a Pats PO-mutatója is.
davemayer
Ez azért (is) érdekes gondolat, mert van még ilyen csoport az NFL-ben, ahol ráadásul a másik három folyamatosan húzott TOP5-ben, sokszor 1/1-en választott. Jöttek is a világmegváltó pass rusher-ek, aztán egyszer az a csapat húzott elsőnek (tiszta szerencse volt az egész történet). A mocskok QB-t választottak.

Szóval, a Pats hegemóniája szerintem nem csoport szintű, nem azon múlik a sikerük, hogy alázzák a csoportjukat. Semmi jelentős különbség nincsen a csoporton belüli és azon kívüli győzelmi arányukban. A Colts Luck-kal 90+%-kal hozza a csoport meccseit, minden többit nagyjából 50%-kal. Ez miért nem zavar senkit, miért nem veszi észre senki? Mert ők liga/konferencia szinten nem tudtak hegemóniát kiharcolni.

Akár felhozhatnám példaként a Lions-t is, mennyiben tudták megtörni a Packers csoport hegemóniáját a Stafford-Megatron párossal? Szerintem Bowles fogalmazta meg jól első sajtótájékoztatóinak egyikén. Neki nem a Pats, hanem az egész liga legyőzésével kell foglalkoznia. Ezzel a megközelítéssel máris sokkal előrébb léptek. (Ironikus módon az a Ryan akadályozta meg végül a PO-jukat, aki teljesen rákattanva az AFC East-re szét is verte a Bills top védelmét.)

Amíg egy csapat görcsösen csak a csoport "uralkodója" elleni stratégián töri a fejét, addig esélye sincsen a trón elfoglalására. Beszűkültek lesznek; törvényszerűen hoznak rossz döntéseket, amelyek hosszú távra C vágányra viszik őket. Klasszikus téves problémamegoldás: azt akarom, hogy "A" ne történjen meg, cselekszem, és csodálkozom, hogy "A+" lett az eredmény, csak még nagyobb szarba keveredtem.

(Btw az sem kellemes feladat, hogy évente van hat meccsed (annyira azért nem kutyaütők ellen), ahol az ellenfél éppen a saját SB-ját játssza. Bedob mindent, ami eszébe jut. Neki megy minden 4.-nek és/vagy fake punt-ok, fake FG-k, trükkös játékok stb. Néha ebből wild cat meccs lesz, néha butt fumble.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
nem tudom én Sanchezt nem mondanám a jobb kategóriába, az első 2 évében még nem volt rossz game manager de utána kiütközött hogy ő nem lesz képes hosszútávon megverni a Patset. A másik 2 draftoltra akit felhoztál inkább nem is írok semmit...
davemayer
Értő olvasás. Nem azt modnatam, h ők jók, hanem h próbálkoztak. Támadt olyan mocskos ötletük h hoznak egy QB-t. 1/5-nél sokkal sokkal többet nem tudsz QB-ra költeni, főleg ha már oda is feltrade-elsz. Bust lett így jártak. Ez benne van, és nem csak az AFCE-ben.
Black_Adder
igen csak nem mindegy kiért mész fel 1/5-re, ha mondjuk egy Winston szintű játékosért akkor ok (mondjuk mikor lesz végre megint olyan szintű egy qb-class hogy ne csak 1-2 nfl szinten is ok irányító legyen) de emlékszem h akkor Sancho nem volt kikiáltva ennyire jónak eleve, és ugye nem is nőtt fel a feladathoz.
A draft egy dolog (persze több mint 10 év alatt azért illett volna egy jót húzni) de hogy tényleg Favre-on kívül egy olyanra sem ugrott rá egyik klub sem aki már nfl-ben is bizonyított (Brees még most is opció lehetett volna 1-2 szezonra pl) az érdekes. Pedig ha drafton nem megy muszáj tradelni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
nem tudom én Sanchezt nem mondanám a jobb kategóriába, az első 2 évében még nem volt rossz game manager de utána kiütközött hogy ő nem lesz képes hosszútávon megverni a Patset. A másik 2 draftoltra akit felhoztál inkább nem is írok semmit...
davemayer
Értő olvasás. Nem azt modnatam, h ők jók, hanem h próbálkoztak. Támadt olyan mocskos ötletük h hoznak egy QB-t. 1/5-nél sokkal sokkal többet nem tudsz QB-ra költeni, főleg ha már oda is feltrade-elsz. Bust lett így jártak. Ez benne van, és nem csak az AFCE-ben.

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Demecs New England Patriots 645
Beáldoznak egy évet, hogy aztán a jövő hof qb-ját megtalálják.
Nem is oly rég volt erre példa.
😀

Szerkesztette: Demecs

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja hát drafttal megoldható, csak szerencsénkre, meg az ő pechjükre, ahhoz túl jó csapatok, hogy esélyesek legyenek az 1/1-re

több mint 8 éve
Jöjjön csak kiemelkedő irányító, aztán legalább végre nem marad ennyi pénz ezekre a védelmekre
Wyatt
Mire a sztár QB-nek lejár a rookie contractja Brady visszavonul 😉

Madden hates me.
több mint 8 éve
Jöjjön csak kiemelkedő irányító, aztán legalább végre nem marad ennyi pénz ezekre a védelmekre

több mint 8 éve
Van egy QB, akit minden idők egyik legjobbjának tartanak, egy, aki üzemi szintre emelte a nyerést, meg egy, aki sikerre vezette a liga történetének egyik legjobb védelme segítette gárdát. Ez azért úgy eléggé belejátszik. Az NFC-ben Brees mocsok jól szerzi a yardokat, de hát tudjuk, hogy az nem minden, Rodgers mondjuk mocsok jó, de ebben a szezonban azért látszott, hogy talán mégsem Superman, Romót hiába bírom, a helyi Rivers. Elisha meg kapja be. Itt egyelőre csak a Seattle-ben volt meg az igazán komoly dominancia lehetősége, de azt a csapatot meg mocsok nehéz egyben tartani. Talán majd Cam, de azért az AFC hármasa ligaszinten is kiemelkedőbb volt az egy-egy jó évet kifogó NFC-csaptoknál
Wyatt
davemayer
Ez nem teljesen igaz. Próbálkoztak ők, Sanchize 1/5 volt, Manuel 1. körös, Genyo a 2. QB abban a classban, csak nem jött be.

Korábban meg Pennington teljesen jó irányító volt, amikor nem volt sérült. Pech h általában az volt. De a jets próbálkozott Favre-ral is vagy a Bills Bledsoe-vel. Ilyen irányítókkal, ahogy Tannehillel is, neki lehet vágni egy szezonnak.

Mondjuk a Losman, Henne vonal nehezebben értelmezhető. Meg hát néha Cleo Lemont is szívesen látnám Carr, Smith vagy Rivers helyén...

Vagy nem vált be a QB, vagy a "korrekt" QB is kevés volt. Utóbbi azért a Pecc érdeme is, előbbi is, ha azt nézzük mennyi sikertelen próálkozás fűződik a Belichick coaching tree-hez 😛...
Black_Adder
Az egyetlen amit el tudok fogadni hogy esetleg komolyabb gondolat volt az Favre, az ő rutinja elég lehetett volna de akkor meg a csapat nem teljesített úgy (Favre-ba azért még volt kakaó ezt utána a Vikesban bizonyította is).
Ami engem ebben a kérdésben zavar hogy ha ránézek erre a csoportra egy olyan nevet sem láttam akit igazán komolyan lehetett volna venni, ahhoz hogy egy ilyen jól felépített franchise-t megverj (nem egy meccsen hanem egy teljes szezonon keresztül, most is mit ért a jetsnek a pats elleni W ha utána meg kikaptak a Billstől és oda a rájátszás) kell egy hasonló szintű QB, de legalábbis egy olyan aki ha megadod neki az esélyt és van csapat körülötte tud nyerni. Na most azokból a nevekből akiket felsoroltál ilyen max Favre volt (meg talán Bledsoe lehetett volna de neki az a sérülés kinyírta a karrierjét).
Ha én pl a GM lennék ebben a csoportban biztos hogy tradelek egy olyan irányítóért (ha már a drafton nincs lehetőségem szerezni) aki legalább papíron megfelel a fenti gondolatmenetnek.
Tudom tőlem ez hazabeszélésnek is tűnhet de pl Cutlert simán el kellett volna vinnie vagy a Billsnek vagy a Jetsnek egy éve és megpróbálni vele, benne is simán benne lenne hogy ha van csapat körülötte odaérhet (egy évig volt normális OC-a és jobb OL-ja együtt egyből főcsoportdöntőt játszottunk...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Kötve hiszem. hogy egy divrivális hibája, hogy egy csapatnál nem jó a scouting és/vagy a tehetséggondozás.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Jó, hát mocsok nem voltam szomjas^^
De amúgy ja, Viperával értek egyet, próbálkoztak ők, csak nem sikerült. Aztán inkább elit DL-ekkel akartak nyerni, úgy még a 2014-es, vacak Jets ellen is azért nyertünk összesen három ponttal a két meccsen, mert mindkettőn blokkoltunk FG-t 😊