NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 8 éve
Az Lang from GB to DET
Warford from DET to NO
Evans from NO to GB
A cserebere nyertese a Lions, a Saints se jártak olyan rosszul és még mi is tudunk örülni, hogy egy normális játékos érkezett.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Goodell mit szedhetett be ma reggel? Előbb Martavis Bryant (Steelers, WR) most meg Daryl Washington (Cardinals, ILB) térhet vissza a ligába... ha nem vigyáz, akkor még Aldon Smith (Raiders,OLB) vagy Josh Gordon (Browns, WR) visszaengedését garantáló papírokat is aláírja.
peterbadbone
Goodell mit szedhetett be ma reggel? Előbb Martavis Bryant (Steelers, WR) most meg Daryl Washington (Cardinals, ILB) térhet vissza a ligába... ha nem vigyáz, akkor még Aldon Smith (Raiders,OLB) vagy Josh Gordon (Browns, WR) visszaengedését garantáló papírokat is aláírja.Philyben úgyis a szokottnál hangosabb boooozásban lesz része (City of brotherly love 😊 ), biztos így próbálja 1-2 decibellel lejjebb tekerni azt. 😊
peterbadbone
több mint 8 éve
Goodell mit szedhetett be ma reggel? Előbb Martavis Bryant (Steelers, WR) most meg Daryl Washington (Cardinals, ILB) térhet vissza a ligába... ha nem vigyáz, akkor még Aldon Smith (Raiders,OLB) vagy Josh Gordon (Browns, WR) visszaengedését garantáló papírokat is aláírja.
több mint 8 éve
lesz vmi draft nézős chat, vagy csak eredménykövető?eredménykövető, plusz a Neked csak Dezsőben draftnézős event is lesz.
2.-3. napról live stream (rendes hangosítással/mikrofonnal!?!😊))?
Sport tv-s day 1-en ki lesz a kommentátor? Höri?
Pari
2. napról lesz élő adás
Ricsi Höri Márk trió

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
lesz vmi draft nézős chat, vagy csak eredménykövető?2.-3. napról live stream (rendes hangosítással/mikrofonnal!?!😊))?
Sport tv-s day 1-en ki lesz a kommentátor? Höri?
több mint 8 éve
etniez
76
"Lehetsz te a legnagyobb tehetség, ha nem azt teszed, amit kell"Nem pont előny, ha valaki egyszerű mint a faék.Most nézem a CNN-t. Felakasztotta magát?Ha rá gondolok, mindig eszembe jut a Bronx-i mese c. film egyik klasszikus mondata: "nincs szomorúbb dolog, mint az elpocsékolt tehetség".
gaben
etniez
gaben
több mint 8 éve
Nem pont előny, ha valaki egyszerű mint a faék.Most nézem a CNN-t. Felakasztotta magát?Ha rá gondolok, mindig eszembe jut a Bronx-i mese c. film egyik klasszikus mondata: "nincs szomorúbb dolog, mint az elpocsékolt tehetség".
gaben
etniez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
etniez
76
Most nézem a CNN-t. Felakasztotta magát?Ha rá gondolok, mindig eszembe jut a Bronx-i mese c. film egyik klasszikus mondata: "nincs szomorúbb dolog, mint az elpocsékolt tehetség".
gaben
www.youtube.com/watch?v=uzH4tHc6ZzI
több mint 8 éve
Von Miller is visszakapta az 50. SB után ellopott sisakját. Ha egy üzlet beindul... 😊A végén az én 3410-em is előkerül amit gimis koromban loptak el
Matthew99
több mint 8 éve
Von Miller is visszakapta az 50. SB után ellopott sisakját. Ha egy üzlet beindul... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
elcsépelt közhely, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró, de hogy ez a két dolog pont egy napon megtörténjen, azért az talán elmondható, hogy minden képzeletet felülmúl...twitter.com/BraddJaffy/status/854735571650052096
twitter.com/Bowlhu/status/854688650382233600

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Most nézem a CNN-t. Felakasztotta magát?Engem?
gaben
több mint 8 éve
Most nézem a CNN-t. Felakasztotta magát?
több mint 8 éve
A bowl.hu GM játékában vanJavítom magam.egykét szabad hely, ha esetleg vkit érdekelne 😊
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Meg alapból az egész oldalt. Azt a sok mockot tán saját fejből rakják össze? Nem lennének fen az ismertetők nem tudnának semmit a játékosokról.Gondolom olvassák a hozzászólásaidat 😊Published: April 19, 2017 at 07:13 a.mNFL.comon direkt nem írnak semmit Hernandez öngyilkosságáról?www.nfl.com/news/story/0ap3000000800889/article/aaron-hernandez-found-dead-in-prison-cell
samu09
jr79
Kb akkor rakták fel mikor kérdeztem 😀
samu09
jr79
több mint 8 éve
Gondolom olvassák a hozzászólásaidat 😊Published: April 19, 2017 at 07:13 a.mNFL.comon direkt nem írnak semmit Hernandez öngyilkosságáról?www.nfl.com/news/story/0ap3000000800889/article/aaron-hernandez-found-dead-in-prison-cell
samu09
jr79
samu09
több mint 8 éve
Published: April 19, 2017 at 07:13 a.mNFL.comon direkt nem írnak semmit Hernandez öngyilkosságáról?www.nfl.com/news/story/0ap3000000800889/article/aaron-hernandez-found-dead-in-prison-cell
samu09
jr79
több mint 8 éve
NFL.comon direkt nem írnak semmit Hernandez öngyilkosságáról?
több mint 8 éve
Ahogy nézem tuti a Tampa HaKa idén!www.bucsnation.com/2017/4/18/15345716/buccaneers-will-be-on-hard-knocks-2017
Most látom ki is írtátok.
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 8 éve
Arról nem láttam semmit hova megy, de szerintem ez az első osztatlanul jó döntése mióta megkapta az előző pozícióját. A Goodell-bot így kommentálta az eseményt:Dean Blandino elmegy valamelyik csatornához Pereirázni, lehetőséget adva a ligának, hogy találjanak valakit aki tudja hogy néz ki egy elkapás.a FOX-hoz megy ő is, na erre varrj gombot!
gyeek
baggio
"Dean has done an outstanding job leading our officiating staff. He has been a trusted colleague and friend to so many of us around the league. Dean's knowledge of the playing rules, his tireless commitment to improving the quality of NFL officiating and his unquestioned dedication to his job has earned him the respect of the entire football community."
Beszarás... 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Dean Blandino elmegy valamelyik csatornához Pereirázni, lehetőséget adva a ligának, hogy találjanak valakit aki tudja hogy néz ki egy elkapás.a FOX-hoz megy ő is, na erre varrj gombot!
gyeek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Dean Blandino elmegy valamelyik csatornához Pereirázni, lehetőséget adva a ligának, hogy találjanak valakit aki tudja hogy néz ki egy elkapás.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
@AdamSchefter: Lions president Rod Wood said tonight that he expects the NFL regular-season schedule to be released next Thursday
több mint 8 éve
Az még mindig szomorúan tölt el hogy Kaep FA még, holott elment egy-két WTF Qb már.Nem vagyok biztos benne, hogy Kaepernicket szerződtetik. Tudása alapján illene, simán lenne helye, backupként kb. 32 csapat rosterén, de a vele járó reklámot elég sok csapat nem akarja, itt már a politika a főszereplő, nem a játéktudás.
Coolearie