NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Na jelenleg ott tartunk, hogy LA-ben tárgyalnak, és ott mutatja be a Carson tervet a Disney első embere, Robert Iger. Ő felügyelné a stadion építését is. Ezt a terver a Jerry Jones féle brancs támogatja. Erre is esély lenne. Ám 24 igen kell, hogy költözés legyen bárhova is. A napokban már tisztulni látszott, hogy Kroenke kompromisszum megoldása, azaz a Rams- Chargers közös költözése Inglewoodba elnyerhet 24 szavazatot. (A Raiders maradna Oaklandben) A Chargerst támogatják a tulajok közül a legtöbben, mert Spanos jó partner volt eddig is. Ám jött ez a Jerry Jones féle dolog, ami keresztbe tehet ennek. Így meg az is lehet, hogy nem lesz meg a 24 szavazat.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
twitter.com/ESPNNFL/status/687008624674258944
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
twitter.com/intent/user?screen_name=BenHigginsSD&original_referer=http://sports.live.stltoday.com/Event/NFL_owners_meetings_in_Houston
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
4 kaliforniai vagy 3 texasi csapat?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Alakul a molekula 😀twitter.com/JasonColeBR/status/686919412293582852
twitter.com/JasonColeBR/status/686925259430215680
twitter.com/UTKevinAcee/status/686926908118810624
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
nem is értem miről beszélsz 😊Nagy szarkavaró ez tény.Spanos bácsi variál: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/chargers-counsel-says-they-still-have-zero-interest-in-rams-project/őt ismerve csak azért csinálja ezt, hogy ne tűnjön úgy, hogy pillanatok alatt hátat fordított a Raiders-nek
empty taxi
twitter.com/RapSheet/status/686896895533252608
baggio
Akárcsak Rapoport 😊
empty taxi
twitter.com/RapSheet/status/686902536092041216
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nagy szarkavaró ez tény.Spanos bácsi variál: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/chargers-counsel-says-they-still-have-zero-interest-in-rams-project/őt ismerve csak azért csinálja ezt, hogy ne tűnjön úgy, hogy pillanatok alatt hátat fordított a Raiders-nek
empty taxi
baggio
Akárcsak Rapoport 😊
Madden hates me.
több mint 8 éve
Spanos bácsi variál: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/chargers-counsel-says-they-still-have-zero-interest-in-rams-project/őt ismerve csak azért csinálja ezt, hogy ne tűnjön úgy, hogy pillanatok alatt hátat fordított a Raiders-nek
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Spanos bácsi variál: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/chargers-counsel-says-they-still-have-zero-interest-in-rams-project/
Madden hates me.
több mint 8 éve
Burfict három meccsre eltiltva. Önmagában teljesen jogos, tolerálhatatlan amit tett, de itt megint jön a kérdés, hogy miért nem kettő, vagy négy? Kíváncsi vagyok, mikor jut el az NFL oda, hogy felállítanak egy szankciórendszert, ami alapján teljesen egyértelmű, hogy milyen cselekedetért (valamint visszaesőként) mennyi büntetés jár. Mert ez így megint teljesen hasraütésszerű.Gondolj bele:
gabokocka
Ha te megtehetnéd, hogy egy szankciórendszer felállítása nélkül is menedzselhetsz egy óriási céget, ugyan miért tennéd meg?
Tudsz akár egy olyan tényezőt, ami ebben a helyzetben mellette szólna?
Én nem tudok és én se állítanék fel.
"Majd én eldöntöm" -gondolnám.
És amíg a biznisz szakít, semmi sem kényszerít rá.
Ha megpróbálod belülről nézni, beleképzelni magad az NFL-vezetés helyébe, akkor módfelett szükségtelennek és indokolatlannak tűnik egy ilyen szankciórendszer léte.
Csak megköti az ember vele a saját kezét, és úgyis minden eset egyedi és más...
több mint 8 éve
Burfict három meccsre eltiltva. Önmagában teljesen jogos, tolerálhatatlan amit tett, de itt megint jön a kérdés, hogy miért nem kettő, vagy négy? Kíváncsi vagyok, mikor jut el az NFL oda, hogy felállítanak egy szankciórendszert, ami alapján teljesen egyértelmű, hogy milyen cselekedetért (valamint visszaesőként) mennyi büntetés jár. Mert ez így megint teljesen hasraütésszerű.Azért 3 mert azt a fellebbezés után nem tudják felezni 😀
gabokocka
több mint 8 éve
Burfict három meccsre eltiltva. Önmagában teljesen jogos, tolerálhatatlan amit tett, de itt megint jön a kérdés, hogy miért nem kettő, vagy négy? Kíváncsi vagyok, mikor jut el az NFL oda, hogy felállítanak egy szankciórendszert, ami alapján teljesen egyértelmű, hogy milyen cselekedetért (valamint visszaesőként) mennyi büntetés jár. Mert ez így megint teljesen hasraütésszerű.Amíg Goodell a commish ez így fog működni.
gabokocka
Madden hates me.
több mint 8 éve
Burfict három meccsre eltiltva. Önmagában teljesen jogos, tolerálhatatlan amit tett, de itt megint jön a kérdés, hogy miért nem kettő, vagy négy? Kíváncsi vagyok, mikor jut el az NFL oda, hogy felállítanak egy szankciórendszert, ami alapján teljesen egyértelmű, hogy milyen cselekedetért (valamint visszaesőként) mennyi büntetés jár. Mert ez így megint teljesen hasraütésszerű.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A Black Hole is Disney-kompatibilis lesz? 😀már az
Kampman
---
több mint 8 éve
Kampman
28 359
"The Chargers and Raiders have teamed up to propose a stadium in Carson, California, and in the fall, they brought on a critical figure: Disney chairman Bob Iger, who will oversee the project if it is approved. Why is that critical? Because there are real concerns among owners about the ability of the Raiders, in particular, to maximize the potential of being in Los Angeles, and owners believe there is nobody better equipped to design a spectacular fan experience than Iger."A Black Hole is Disney-kompatibilis lesz? 😀
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
jó kis All Time Top 25 lista a rájátszásban elért eredmények alapján. Nem könnyű bekerülni, pedig már 8 győzelem is elég felkerülni rá. www.forbes.com/sites/jasonbelzer/2016/01/09/the-most-successful-nfl-playoff-coaches-of-all-time/?utm_campaign=Forbes&utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_channel=Business&linkId=20268949
több mint 8 éve
twitter.com/UTKevinAcee/status/686676002613772288Jerry Jones pedig jelenleg azért lobbizik, hogy a Rams és a Chargers költözzön együtt Inglewoodbaalakul
baggio
www.latimes.com/sports/nfl/la-sp-nfl-la-relocation-20160112-story.html
baggio
Sőt lehet, hogy holnap mégse lesz döntés, hanem néhány hétig késleltetik a dolgokat: www.sportingnews.com/nfl-news/4690894-nfl-move-los-angeles-update-rams-chargers-raiders-owners-meeting-process?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
több mint 8 éve
Jerry Jones pedig jelenleg azért lobbizik, hogy a Rams és a Chargers költözzön együtt Inglewoodbaalakul
baggio
www.latimes.com/sports/nfl/la-sp-nfl-la-relocation-20160112-story.html
---
több mint 8 éve
olvasva 2 meg nem nevezett topicot, remélem Burfict a Steelersbe igazol a közeljövőben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000620927/article/nfl-network-to-reair-super-bowl-i-for-first-time-ever?campaign=Twitter_atnna ez kurva nagy lesz
Béczkó
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
www.nfl.com/news/story/0ap3000000620927/article/nfl-network-to-reair-super-bowl-i-for-first-time-ever?campaign=Twitter_atnkirályság, ezek szerint sikerült megvenni a felvételt. elég komoly jogi baszkodás volt.
Béczkó
szerk: ja hogy kb playenként rekonstruálják. Valahol pedig azt olvastam, hogy valaki megtalálta a padláson, az NFL elkérte ingyen, az illető meg azt mondta, hogy lófaszt...
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 8 éve
A 8 csapatból 2 tudott 19+ pontot feltenni a WC körben.
több mint 8 éve
Vannak olyan csapatok az NFL-ben, amelyek olyan erősek mentálisan, hogy képesek azt is elviselni, hogy évek óta őket segítik a bírók.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Vagy HoyerVagy Burfict.Amennyit szidtuk a romló színvonalú alapszakaszt, szerintem eddig kurva jó a playoff 😀kivéve ha lila vagy
Kampman
Janek
vassadi
Vagy sarokbanrettegőpatrióta
Aki nem hiszi, annak utánajárnak