NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
az idei all-pro csapatoken.wikipedia.org/wiki/2015_All-Pro_Team
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
bevétel maximalizálásHa a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : DNem lenne örökké halálcsoport
Pedig ez esetben utóbbiról hallottam többet, de kizártnak tartom, hogy ilyen "halálcsoportot" akarjon bárki is az NFL-ben.
Chargers LT
Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.
Kampman
több mint 8 éve
Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.mert a két NY-i sincs
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : DNem lenne örökké halálcsoport
Pedig ez esetben utóbbiról hallottam többet, de kizártnak tartom, hogy ilyen "halálcsoportot" akarjon bárki is az NFL-ben.
Chargers LT
Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Kroenke stadionja 2017-re lesz kész. addig valszeg találnak valami stadiont LA-ben, ha mégis a Rams mellett dönt a többség. (nem)azta. de a stadion még nem lesz kész nyárra gondolommikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?Az új ligaévet már LA néven kezdik márciusban
braxa88
Höri
tehát LA Rams(v amit akarnak a Rams helyett) lenne, de még St.Louisban?
érdekes
braxa88
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
így van, ha a Chargers és a Raiders együtt költözik, azaz osztoznak a stadionon is, akkor hasonlóan NY-hoz, a két csapat külön konferenciába kerül. ahogy taxi írta, a Seahawks kerül át az AFC-be a történelem miatt és szinte biztos, hogy a RAiders-szel cserél helyet.Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.A Seattle anno szintén az AFC Westben nyomta így a hagyományok miatt ésszerű a Hox átsorolása. Az meg h a Raiderst nyomják át az valszeg azzal van összefüggésben hogy Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulajdonosa.
Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : D
Chargers LT
empty taxi
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
mikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?jövő szerdán szavaznak róla, ahogy ITT írtuk, kétharmados többség kell (+ 500 millió dollár relocation fee)
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.A Seattle anno szintén az AFC Westben nyomta így a hagyományok miatt ésszerű a Hox átsorolása. Az meg h a Raiderst nyomják át az valszeg azzal van összefüggésben hogy Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulajdonosa.
Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : D
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Mivel a Chargersen kívül mindegyik volt már másik városban, a mádik kettő aligha változtat. San Diego esetleg ragaszkodhatna a Chargers névhez, de nem hinném. A városvezetés elég kaotikus ott, a csapattal se túl jó a viszony, és a név is erősen a tulaj családhoz kötődik, aki ugyanaz, és menni fog.A Chargers LA-ben kezdte anno.
peterk2005
több mint 8 éve
Mivel a Chargersen kívül mindegyik volt már másik városban, a mádik kettő aligha változtat. San Diego esetleg ragaszkodhatna a Chargers névhez, de nem hinném. A városvezetés elég kaotikus ott, a csapattal se túl jó a viszony, és a név is erősen a tulaj családhoz kötődik, aki ugyanaz, és menni fog.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
sztem nem. Rams és Raiders adott brand. Chargers esetleg, de nem látom miért, bár kétségtelen elég hülye név.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
névváltás várható az uj csapat(ok)tól?persze, Los Angeles és mostani csapatnév
braxa88
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
névváltás várható az uj csapat(ok)tól?
több mint 8 éve
én úgy emlékszem, hogy a Coliseum felmerült mint átmeneti otthon az új stadion felépüléséig.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
azta. de a stadion még nem lesz kész nyárra gondolommikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?Az új ligaévet már LA néven kezdik márciusban
braxa88
Höri
tehát LA Rams(v amit akarnak a Rams helyett) lenne, de még St.Louisban?
érdekes
több mint 8 éve
mikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?Az új ligaévet már LA néven kezdik márciusban
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
mikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?
több mint 8 éve
szóval akkor a Rams-ről szavaz a Chargers-Raiders is és így tovább?
több mint 8 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/685433923762040832
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Stephon Anthony -t betetted és olyan neveket kihagytál ,mint Denzel Perryman?Azért az vitathatatlan szerintem, hogy a rookie LB-k közül az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta.
Sixo
több mint 8 éve
oké h Newton miatt minden 2. NFL játékos ezt nyomja már egy sacknél, TDnél, vagy csak a fürdőből kijövet, de h már a Juventus játékosok is ezt csinálják?! 😀braxa88Fotbalisták! Mit vársz?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Armstead mennyit csinált Friscóban, hogy első csapatos lett?Övé a 3. legtöbb irányító-siettetés az újoncok között (Golden és Beasley mögött) és futás ellen is elég jó volt a PFF szerint.
Höri
több mint 8 éve
Armstead mennyit csinált Friscóban, hogy első csapatos lett?első körös volt a drafton, sokkal többet nem
Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."