NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
az idei all-pro csapatok
 en.wikipedia.org/wiki/2015_All-Pro_Team

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : D
Pedig ez esetben utóbbiról hallottam többet, de kizártnak tartom, hogy ilyen "halálcsoportot" akarjon bárki is az NFL-ben.
Chargers LT
Nem lenne örökké halálcsoport

Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.
Kampman
bevétel maximalizálás

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.
Kampman
mert a két NY-i sincs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : D
Pedig ez esetben utóbbiról hallottam többet, de kizártnak tartom, hogy ilyen "halálcsoportot" akarjon bárki is az NFL-ben.
Chargers LT
Nem lenne örökké halálcsoport

Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
mikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?
braxa88
Az új ligaévet már LA néven kezdik márciusban
Höri
azta. de a stadion még nem lesz kész nyárra gondolom
tehát LA Rams(v amit akarnak a Rams helyett) lenne, de még St.Louisban?
érdekes
braxa88
Kroenke stadionja 2017-re lesz kész. addig valszeg találnak valami stadiont LA-ben, ha mégis a Rams mellett dönt a többség. (nem)

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.
Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
Chargers LT
A Seattle anno szintén az AFC Westben nyomta így a hagyományok miatt ésszerű a Hox átsorolása. Az meg h a Raiderst nyomják át az valszeg azzal van összefüggésben hogy Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulajdonosa.
empty taxi
így van, ha a Chargers és a Raiders együtt költözik, azaz osztoznak a stadionon is, akkor hasonlóan NY-hoz, a két csapat külön konferenciába kerül. ahogy taxi írta, a Seahawks kerül át az AFC-be a történelem miatt és szinte biztos, hogy a RAiders-szel cserél helyet.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
braxa88
jövő szerdán szavaznak róla, ahogy ITT írtuk, kétharmados többség kell (+ 500 millió dollár relocation fee)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.
Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
Chargers LT
A Seattle anno szintén az AFC Westben nyomta így a hagyományok miatt ésszerű a Hox átsorolása. Az meg h a Raiderst nyomják át az valszeg azzal van összefüggésben hogy Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulajdonosa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan

több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Mivel a Chargersen kívül mindegyik volt már másik városban, a mádik kettő aligha változtat. San Diego esetleg ragaszkodhatna a Chargers névhez, de nem hinném. A városvezetés elég kaotikus ott, a csapattal se túl jó a viszony, és a név is erősen a tulaj családhoz kötődik, aki ugyanaz, és menni fog.
peterk2005
A Chargers LA-ben kezdte anno.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mivel a Chargersen kívül mindegyik volt már másik városban, a mádik kettő aligha változtat. San Diego esetleg ragaszkodhatna a Chargers névhez, de nem hinném. A városvezetés elég kaotikus ott, a csapattal se túl jó a viszony, és a név is erősen a tulaj családhoz kötődik, aki ugyanaz, és menni fog.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sztem nem. Rams és Raiders adott brand. Chargers esetleg, de nem látom miért, bár kétségtelen elég hülye név.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
névváltás várható az uj csapat(ok)tól?
braxa88
persze, Los Angeles és mostani csapatnév

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
névváltás várható az uj csapat(ok)tól?
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én úgy emlékszem, hogy a Coliseum felmerült mint átmeneti otthon az új stadion felépüléséig.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
braxa88
Höri
azta. de a stadion még nem lesz kész nyárra gondolom
tehát LA Rams(v amit akarnak a Rams helyett) lenne, de még St.Louisban?
érdekes
több mint 8 éve
braxa88

több mint 8 éve
több mint 8 éve
szóval akkor a Rams-ről szavaz a Chargers-Raiders is és így tovább?

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/JasonColeBR/status/685433923762040832

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Stephon Anthony -t betetted és olyan neveket kihagytál ,mint Denzel Perryman?
Sixo
Azért az vitathatatlan szerintem, hogy a rookie LB-k közül az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta.

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
oké h Newton miatt minden 2. NFL játékos ezt nyomja már egy sacknél, TDnél, vagy csak a fürdőből kijövet, de h már a Juventus játékosok is ezt csinálják?! 😀braxa88
Fotbalisták! Mit vársz?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Armstead mennyit csinált Friscóban, hogy első csapatos lett?
Höri
Övé a 3. legtöbb irányító-siettetés az újoncok között (Golden és Beasley mögött) és futás ellen is elég jó volt a PFF szerint.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Armstead mennyit csinált Friscóban, hogy első csapatos lett?
Höri
első körös volt a drafton, sokkal többet nem

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."