NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
bowl.hu/forum/tippjatekok/nfl-playoff-tippelde
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Pats-Seahawks SB és Pats győzelem.akkor át kéne nevezni a ligát NBA-re
Bazzani
több mint 8 éve
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idénNFL Now-n a prediction-ben a 2 expert Josh Norman-re illetve Watt-ra tette a voksát.
braxa88
több mint 8 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!Szerintem kis pénzt tegyél rá, úgy is milliomos lennél... 😀
peach
több mint 8 éve
Mennyi az esélye, hogy mind a 3 csapatot elengedik LA-be?Elég betegnek hangzik, 2 elég
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Mennyi az esélye, hogy mind a 3 csapatot elengedik LA-be?
több mint 8 éve
Dzsonifutbol komolyan műbajusszal álnéven kaszinózott? 😀 Egy szatyor lepkének több esze van mint ennek a gyereknek.
több mint 8 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Úgyis Watt lesz. Mondjuk ő és Donald is megérdemelné, de csak egyik kaphatja. Watt még az 1/1-es évében is a legjobb volt, csak hát sokat nem tudott a csapatának segíteni. A playoff lehet, hogy eldönti az 50-50-et.Remélhetőleg a rájátszásban játszani is akarunk majd 😀Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
braxa88
Ha felépülnek a tökik, és a lehetőségekhez képest a legjobb felállásban tudunk játszani, szerintem még mindig a Pats a legjobb az AFC-ben
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Baggio feldobta a tippeldét, akkor tehát:SB tippem: Cardinals - Denver
Győztes: Cards
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Donald,vita nelkul.Ha elfogult lennék akkor Peters 😀
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Közben felébredtek Odaát is. Coughlin is befejezte a Giants élén.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idénnálam amugy Donald.
több mint 8 éve
igen, a tavalyival ellentétben ezt a PO-t most nem lehet előre megtippelni, de főleg a pats miatt kérdéses. Az NFC-ben azért nekem komoly meglepetés lenne ha a Panthers vagy a Cards kikapna a Div PO meccsen, kettejük közül meg már egyik sem lenne meglepetés. Lesz tippelés?majd itt lehet (egyelőre még nem), aki meg gondolja, megoszthatja ebben a topicban is:
davemayer
www.cbssports.com/nfl/postseason/playoff-predictions
én amúgy is várnék pár napot, hogy megmondjam, ki is lesz az idei két döntős és a bajnok
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Iszlamisták? Hol?nem is igazi black monday van ma....Korán van még odaát. 😊
Janek
somoskovig
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
nem is igazi black monday van ma....Korán van még odaát. 😊
Janek
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Revis wikipédiájával is trollkodtakTeljesen jogos. Egész este nem tudta megfogni Watkinst.
empty taxi
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Revis wikipédiájával is trollkodtakMadden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
igen, a tavalyival ellentétben ezt a PO-t most nem lehet előre megtippelni, de főleg a pats miatt kérdéses. Az NFC-ben azért nekem komoly meglepetés lenne ha a Panthers vagy a Cards kikapna a Div PO meccsen, kettejük közül meg már egyik sem lenne meglepetés. Lesz tippelés?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal