NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Aszittem mire hazaérek 150 értesítés vár a topciban annyira kibeszélitek Chip Kellyt erre semmi 😀van egy külön kibeszélő az edzőknek
samu09
meg hát a Philly topic a gócpont
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kelly is tod
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Aszittem mire hazaérek 150 értesítés vár a topciban annyira kibeszélitek Chip Kellyt erre semmi 😀
több mint 8 éve
Az hogy Shurmur ideiglenes HC lehet(még ha csak egy meccsre is) az Eaglesnél kb mindent el is mond a szezonjukról.
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
A probléma, hogy csak ezt tudja és valószínűleg ő is érzi, hogy erről bármikor tud beszélni, ergo az aktuális dolgokról fel se kell készülnie.Már rég nem emlegette, amúgy én más szemszögből nézem. Kedvelem is, 8-9 éve nézem, ő legalább tudja, hogy mi az a cover2, fly route, stb... hülyeségeket meg néha mindenki mond : )egy ideje nem néztem sport tv-s közvetítést, még mindig 6*10^23-onszor hozza fel teljesen indokolatlanul Cutler basztatását?Kovács Sanyi hianyolja a Pro Bowlrol Mohamed Sanut.Mert senki más nem tudja olyan jól üvölteni, hogy "Hihijjjjjj!" mint ő.
Ez az ember mit keres a TVben szakertőkent?!
braxa88
Bazzani
Borbinho
Legalább tudja a szakmát.
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Már rég nem emlegette, amúgy én más szemszögből nézem. Kedvelem is, 8-9 éve nézem, ő legalább tudja, hogy mi az a cover2, fly route, stb... hülyeségeket meg néha mindenki mond : )egy ideje nem néztem sport tv-s közvetítést, még mindig 6*10^23-onszor hozza fel teljesen indokolatlanul Cutler basztatását?Kovács Sanyi hianyolja a Pro Bowlrol Mohamed Sanut.Mert senki más nem tudja olyan jól üvölteni, hogy "Hihijjjjjj!" mint ő.
braxa88
Bazzani
Borbinho
Legalább tudja a szakmát.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Ez így van, a liga legerősebb csoportja lenne, már így is szinte az. Papíron pozitív mérlegű csapat a Chargers, de idén kórház a város szélén voltunk. Erős drafttal (1/3 talán) most még erősebbek lehetünk, és a kasszában is van pénz. Amikor a Seattle SB-t játszott, mi voltunk az egyik, akik nyertünk ellenük. Én nem aggódom, Manning vissza fog vonulni (valamikor), már, ha egyáltalán tartani kell még tőle, Osweiler kezdő, stb, sok elem van még itt.Az igazi halálcsoport lenne, a Chargers se rossz, csak idén megsérült mindenki.Broncos,Seahawks,Chiefs egy csoportban...RIP Chargers 😀Amúgy az LA projekt kapcsán arról volt szó, hogy esetlegesen átvariálnák a csoportokat?Elvileg Raiders menne az NFC-be és a Seahawks menne vissza az AFC-be.
Hiszen adott esetben a Raiders és a Chargers költözésével egy csoporton belül lenne két csapat egy városból (stadionból), vagy ez nem jelentene problémát?
gabokocka
empty taxi
Borbinho
gabokocka
több mint 8 éve
egy ideje nem néztem sport tv-s közvetítést, még mindig 6*10^23-onszor hozza fel teljesen indokolatlanul Cutler basztatását?Kovács Sanyi hianyolja a Pro Bowlrol Mohamed Sanut.Mert senki más nem tudja olyan jól üvölteni, hogy "Hihijjjjjj!" mint ő.
braxa88
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Az igazi halálcsoport lenne, a Chargers se rossz, csak idén megsérült mindenki.Broncos,Seahawks,Chiefs egy csoportban...RIP Chargers 😀Amúgy az LA projekt kapcsán arról volt szó, hogy esetlegesen átvariálnák a csoportokat?Elvileg Raiders menne az NFC-be és a Seahawks menne vissza az AFC-be.
Hiszen adott esetben a Raiders és a Chargers költözésével egy csoporton belül lenne két csapat egy városból (stadionból), vagy ez nem jelentene problémát?
gabokocka
empty taxi
Borbinho
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kovács Sanyi hianyolja a Pro Bowlrol Mohamed Sanut.Mert senki más nem tudja olyan jól üvölteni, hogy "Hihijjjjjj!" mint ő.
braxa88
több mint 8 éve
Broncos,Seahawks,Chiefs egy csoportban...RIP Chargers 😀Amúgy az LA projekt kapcsán arról volt szó, hogy esetlegesen átvariálnák a csoportokat?Elvileg Raiders menne az NFC-be és a Seahawks menne vissza az AFC-be.
gabokocka
empty taxi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
fanspeak.com/mtc/Overthecap.com adatai alapján készült FA simulator.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Kovács Sanyi hianyolja a Pro Bowlrol Mohamed Sanut.Ez az ember mit keres a TVben szakertőkent?!
több mint 8 éve
Máris jobban támogatom a költözést 😊Amúgy az LA projekt kapcsán arról volt szó, hogy esetlegesen átvariálnák a csoportokat?Elvileg Raiders menne az NFC-be és a Seahawks menne vissza az AFC-be.
gabokocka
empty taxi
több mint 8 éve
Amúgy az LA projekt kapcsán arról volt szó, hogy esetlegesen átvariálnák a csoportokat?Elvileg Raiders menne az NFC-be és a Seahawks menne vissza az AFC-be.
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amúgy az LA projekt kapcsán arról volt szó, hogy esetlegesen átvariálnák a csoportokat?Hiszen adott esetben a Raiders és a Chargers költözésével egy csoporton belül lenne két csapat egy városból (stadionból), vagy ez nem jelentene problémát?
több mint 8 éve
Tud valaki linkelni olyan oldalt ahol meg lehet nézni kik a beugrók a Pro Bowl-ra a lemondások, sérülések esetén minden posztra?Tekerd le és táncolj.
Biztos én voltam balhere, de 7-8 perc után egyszerűen feladtam a keresést.
alatriste
bleacherreport.com/articles/2601790-pro-bowl-2016-unconferenced-voting-results-selections-and-alternates
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tud valaki linkelni olyan oldalt ahol meg lehet nézni kik a beugrók a Pro Bowl-ra a lemondások, sérülések esetén minden posztra? Biztos én voltam balhere, de 7-8 perc után egyszerűen feladtam a keresést.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Én tudtam.akkor te biztos tudtad, hogy a Ravens elkapja a Steelerstgondolom te nem néztél NFL-t az utóbbi pár hétben...ezt az utolsó fordulót remekül összehozták...Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
SNF-n egy tuti, a Vikings csak rosszul jár azzal ha nyer (fogadnia kell a Wilsonékat)
viszont, ha Cardinals előtte megveri a 'hawkst, akkor már Packersnek is jobb lenne ha kikapna az esti meccsen, különben ők fogadják Wilsonékat, ahelyett hogy a fővárosba mennének
Benny Hill zene legyen a közelben, lehet szükség lesz rá 😊
ZERO_L
Sobri Jóska
az ilyen "bármi megtörténhet" lózugokat hagyd meg nyugodtan Ricsiéknek
ZERO_L
Löfli
😕
több mint 8 éve
simán bejut a Colts és a Steelers is 😊www.sbnation.com/nfl/2015/12/28/10673570/nfl-playoffs-2015-scenarios-picture-colts-texans
több mint 8 éve
akkor te biztos tudtad, hogy a Ravens elkapja a Steelerstgondolom te nem néztél NFL-t az utóbbi pár hétben...ezt az utolsó fordulót remekül összehozták...Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
SNF-n egy tuti, a Vikings csak rosszul jár azzal ha nyer (fogadnia kell a Wilsonékat)
viszont, ha Cardinals előtte megveri a 'hawkst, akkor már Packersnek is jobb lenne ha kikapna az esti meccsen, különben ők fogadják Wilsonékat, ahelyett hogy a fővárosba mennének
ZERO_L
Sobri Jóska
ZERO_L
több mint 8 éve
Pedig bármi megtörténhet.gondolom te nem néztél NFL-t az utóbbi pár hétben...ezt az utolsó fordulót remekül összehozták...Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
ZERO_L
Sobri Jóska
ZERO_L
Ez az a sport.
több mint 8 éve
gondolom te nem néztél NFL-t az utóbbi pár hétben...ezt az utolsó fordulót remekül összehozták...Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
ZERO_L
Sobri Jóska
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ezt az utolsó fordulót remekül összehozták...Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
ZERO_L
több mint 8 éve
SNF-n egy tuti, a Vikings csak rosszul jár azzal ha nyer (fogadnia kell a Wilsonékat)A Cards pedig nyerni fog, szóval ez így szépséges lesz : D
ZERO_L