NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
ezt az utolsó fordulót remekül összehozták... SNF-n egy tuti, a Vikings csak rosszul jár azzal ha nyer (fogadnia kell a Wilsonékat)
viszont, ha Cardinals előtte megveri a 'hawkst, akkor már Packersnek is jobb lenne ha kikapna az esti meccsen, különben ők fogadják Wilsonékat, ahelyett hogy a fővárosba mennének
Benny Hill zene legyen a közelben, lehet szükség lesz rá 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
twitter.com/CBSSports/status/681243987332739072
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tippjáték forduló lesz?egyre valószínűbb, hogy nem
ZERO_L
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tippjáték forduló lesz?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
twitter.com/KevinQ/status/680833272553824257/photo/1
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ha már valamelyest szóba került: halálom az offensive holding esetében az automatikus első kísérlet. Tök mindegy gyakorlatilag, hogy előtte mit művelt a védelem, tolhatta vissza a támadócsapatot, egy ilyen hiba után mindez semmissé válik. Túl szigorúnak érzem egy ilyen szubjektíven megítélhető szabálytalanság büntetését.Egyetértek. Igaz, ha nem büntetnék elég szigorúan, akkor még inkább szabálytalanok lennének a falemberek, mert kb. most is minden második játékban be lehetne dobni. De nem lehet bedobni, mert annyi már meccset befolyásolna. Ha értelmesebb lenne a büntetés, akkor viszont be is lehetne fújni mindet. ("mindet")
Szokol
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jó hát a kicsire nem adunk, a végén pl. egy mondatban sikerült két különböző évet írni Ingram Heismanjához 😊Értem mire gondol, csak nem ezt írta le 😀"A dolog egyik gyökere egy 2004-es szabályváltoztatás. Azóta ugyanis sokkal szigorúbban veszik a bírók, hogy a védők 5 yard után nem érhetnek a támadókhoz."Ott mondjuk arra gondol szerintem, hogy mivel a DB-knek szinte a lehetetlennel tették egyenlővé a szabályos passzvédekezést, a csapatok elkezdték feladni a futást (és lett Flacco elit QB)
Ez a kedvencem.
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy ha megvan az 5 yard onnantól TD, mert nem érhetnek hozzád.
tenorx
baggio
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Értem mire gondol, csak nem ezt írta le 😀"A dolog egyik gyökere egy 2004-es szabályváltoztatás. Azóta ugyanis sokkal szigorúbban veszik a bírók, hogy a védők 5 yard után nem érhetnek a támadókhoz."Ott mondjuk arra gondol szerintem, hogy mivel a DB-knek szinte a lehetetlennel tették egyenlővé a szabályos passzvédekezést, a csapatok elkezdték feladni a futást (és lett Flacco elit QB)
Ez a kedvencem.
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy ha megvan az 5 yard onnantól TD, mert nem érhetnek hozzád.
tenorx
baggio
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Egyetértek, Raiders-Chargersön is 4&25-nél egy kamu holding miatt lehetett first down.
több mint 8 éve
Ha már valamelyest szóba került: halálom az offensive holding esetében az automatikus első kísérlet. Tök mindegy gyakorlatilag, hogy előtte mit művelt a védelem, tolhatta vissza a támadócsapatot, egy ilyen hiba után mindez semmissé válik. Túl szigorúnak érzem egy ilyen szubjektíven megítélhető szabálytalanság büntetését.
több mint 8 éve
"A dolog egyik gyökere egy 2004-es szabályváltoztatás. Azóta ugyanis sokkal szigorúbban veszik a bírók, hogy a védők 5 yard után nem érhetnek a támadókhoz."Ott mondjuk arra gondol szerintem, hogy mivel a DB-knek szinte a lehetetlennel tették egyenlővé a szabályos passzvédekezést, a csapatok elkezdték feladni a futást (és lett Flacco elit QB)
Ez a kedvencem.
tenorx
---
több mint 8 éve
"A dolog egyik gyökere egy 2004-es szabályváltoztatás. Azóta ugyanis sokkal szigorúbban veszik a bírók, hogy a védők 5 yard után nem érhetnek a támadókhoz."Ez a kedvencem.
több mint 8 éve
A bowl.hu rejtélye: A nick név és az ember aki mögötte vanbowl.hu detektívek munkára fel
peach
több mint 8 éve
A bowl.hu rejtélye: A nick név és az ember aki mögötte van
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ha jól emlékszem volt ide is regelve, de hogy milyen néven, és hogy még aktív-e, azt passzolom.Mindenkiről nem tudom, de elég sok fórumozót ismerek.Írói álnév ismeretlen fogalom? 😊
Például azt biztosan tudom, hogy nem Stez. 😉
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 8 éve
Nem te vagy Sherlock Holmes és Miss Marple szerelemgyereke, jól sejtem, ugye?Ezt speciel tudom, mer mindketten kitalált személyek, sosejelölnének vissza fészen
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Nem, de Gergő neve nem álnév.Írói álnév ismeretlen fogalom? 😊Mindenkiről nem tudom, de elég sok fórumozót ismerek.A szövegértelmezés pedig neked nem az erősséged, ahogy látom 😊 Vagy te azt is tudod mindenkiről, hogy a bowl.hu-s fórumnevek mögött ki lapul?Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Kinyomoztam, Koroknai Gergely írta.
Megláttam ezt a "cikket": index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/23/nfl_amerikaifutball_running_back_adrian_peterson_derrick_henry_todd_gurley/
az index-en, és félálomban elolvastam.Ennyi pontatlanságot, vagy hülyeséget rég olvastam már egy helyen...
tenorx
Mondjuk megkönnyítette a dolgomat, hogy oda volt írva a cikk fölé, fotóval megfejelve.
index.hu/szerzo/koroknai_gergely
Nem te vagy Sherlock Holmes és Miss Marple szerelemgyereke, jól sejtem, ugye?
Sobri Jóska
Pedig erre a cikkre reagálva tényleg feltehetted volna a jogos kérdést, hogy mi is a konklúzió, mert sok értelme nem volt, az biztos.
baggio
Sobri Jóska
empty taxi
És nem is kimondottan Colts drukker.
kepfeltoltes.hu/151225/kgeri1_www.kepfeltoltes.hu_.png
több mint 8 éve
Írói álnév ismeretlen fogalom? 😊Mindenkiről nem tudom, de elég sok fórumozót ismerek.A szövegértelmezés pedig neked nem az erősséged, ahogy látom 😊 Vagy te azt is tudod mindenkiről, hogy a bowl.hu-s fórumnevek mögött ki lapul?Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Kinyomoztam, Koroknai Gergely írta.
Megláttam ezt a "cikket": index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/23/nfl_amerikaifutball_running_back_adrian_peterson_derrick_henry_todd_gurley/
az index-en, és félálomban elolvastam.Ennyi pontatlanságot, vagy hülyeséget rég olvastam már egy helyen...
tenorx
Mondjuk megkönnyítette a dolgomat, hogy oda volt írva a cikk fölé, fotóval megfejelve.
Sobri Jóska
Pedig erre a cikkre reagálva tényleg feltehetted volna a jogos kérdést, hogy mi is a konklúzió, mert sok értelme nem volt, az biztos.
baggio
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mindenkiről nem tudom, de elég sok fórumozót ismerek.A szövegértelmezés pedig neked nem az erősséged, ahogy látom 😊 Vagy te azt is tudod mindenkiről, hogy a bowl.hu-s fórumnevek mögött ki lapul?Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Kinyomoztam, Koroknai Gergely írta.
tenorx
Sobri Jóska
baggio
több mint 8 éve
A szövegértelmezés pedig neked nem az erősséged, ahogy látom 😊 Vagy te azt is tudod mindenkiről, hogy a bowl.hu-s fórumnevek mögött ki lapul?Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Kinyomoztam, Koroknai Gergely írta.
tenorx
Sobri Jóska
---
több mint 8 éve
Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Kinyomoztam, Koroknai Gergely írta.
tenorx
több mint 8 éve
Ennyi pontatlanságot, vagy hülyeséget rég olvastam már egy helyen...Akkor tuti ,hogy stez írta.
tenorx
több mint 8 éve
Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Megláttam ezt a "cikket": index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/23/nfl_amerikaifutball_running_back_adrian_peterson_derrick_henry_todd_gurley/
több mint 8 éve
StaffordKik azok a qb-k akik iden nem hagytak ki erdemben meccset?Fitzmagic, Brady, Carr, Rivers, Cousins, Bridgrwater, Rodgers, Winston
Ryan, A Smith,Bortles,RW,Eli,Cam,Brees,Palmer, Thill?
Janek
Höri