NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha holnap kibasztok, utána pedig bannoltok, átveszem ma valamelyik csapatot. Gyorsan lehúznék három-négy GM-et, hogy könnyebb dolga legyen a következő GM-nek.
Na, nem mintha vágnám, mi is az a géem-játék. 8-/
több mint 8 éve
Azt hiszem a bucsnak én draftoltam idénElvileg NE és TB.GM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Melyik 2 csapat?
vassadi
Janek
Beki
de lehet másik csapat volt már nem emlékszem
Szerkesztette: Janek
több mint 8 éve
Sztem is jobb full szar csapattal kezdeni, azt építheted a nulláról, míg egy jót szinten tartani nem olyan izgalmas feladat. Tényleg jó játék, csak ajánlani tudom mindenkinek, draft a legfaszább az egészben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Elvileg NE és TB.GM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Melyik 2 csapat?
vassadi
Janek
több mint 8 éve
Pedig ugy a legjobb, jo kis Lions amikor kezdtem.Hát ha tök mindegy akkor könnyű lesz GM-et találni.tökmindegy, 2007 óta formálódnak a keretekGM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Melyik 2 csapat?
vassadi
Janek
braxa88
Én mondjuk egy szar roostert kevés pickkel nem biztos,hogy szívesen kezelnék....
vagy olyan csapatét amit pl nem kedvelek...
Janek
0 db WR vagy LB volt kereten, es ezek mellett csak oreg szar jatekosok 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 8 éve
Hát ha tök mindegy akkor könnyű lesz GM-et találni.tökmindegy, 2007 óta formálódnak a keretekGM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Melyik 2 csapat?
vassadi
Janek
braxa88
Én mondjuk egy szar roostert kevés pickkel nem biztos,hogy szívesen kezelnék....
vagy olyan csapatét amit pl nem kedvelek...
több mint 8 éve
tökmindegy, 2007 óta formálódnak a keretekGM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Melyik 2 csapat?
vassadi
Janek
több mint 8 éve
GM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Melyik 2 csapat?
vassadi
több mint 8 éve
Miért nem sikerült eltalálni a Falcons menetelését a szakíróknak és hogy egyes okok mely csapatokkal ismétlődhetnek meg 2017-ben:
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
GM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.legjobb játék, csak ajánlani tudom.
vassadi
több mint 8 éve
Valóban! 😊A 2016-os prospect ismeretetők topic az hol található?bowl.one/prospect-ismertetok
Bruce
Szerintem arra már nem volt külön topic.
bmg
Köszi 😉
több mint 8 éve
A 2016-os prospect ismeretetők topic az hol található?bowl.one/prospect-ismertetok
Bruce
Szerintem arra már nem volt külön topic.
több mint 8 éve
A 2016-os prospect ismeretetők topic az hol található?
több mint 8 éve
Spoiler: | Jó volt a Pro Bowl |
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
www.youtube.com/playlist?list=PLRdw3IjKY2glNAk65mMuKe8Fy45-gFjxLLesz mit nézni őszig!
Vrij6
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
www.youtube.com/playlist?list=PLRdw3IjKY2glNAk65mMuKe8Fy45-gFjxL
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
GM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.Ha lesz alkalom Goodell-t pofáncsapni érdekel.
vassadi
több mint 8 éve
GM játékban két csapat új gazdára vár, ha valaki szívesen csatlakozna, nálam lehet jelentkezni.
több mint 8 éve
Mindenhol az van, hogy csökken a Pro Bowl nézettsége... de hol? Az USA-ban? Én kb. leszarom őket... mert én szívesen nézem őket akkor is! Az amcsikról meg tudjuk, hogy idióták...ok hogy te leszarod őket csak akik ezt a sportágat irányítják még mindig azt a piacot tartják a mérvadónak ergo a döntéseket is azokra az adatokra hivatkozva hozzák meg amit az a piac generál. Úgyhogy ok hogy te leszarod de ők meg téged szarnak le 😊
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Szerdán volt amúgy a skills challenge Orlando-ban, amit ma éjszaka 1 órától ad le majd az ESPN

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én szeretem a Pro Bowlt... de hozzáteszem, 11 éve nézem a ligát, és akkoriban volt a legjobb az egész! Egyrészt Hawaii-in volt az egész, és tök jó skill feladatok voltak, ráadásul szinte alig volt lemondás. Mert minden játékos imádott Hawaii-ra járni, elvinni a családot, gyereket, stb strandolni... Aztán az egészet elhozták onnan, a skill is megszűnt... bár nekem az is tetszett, hogy a két jómadár és 3-3 top játékos választott magának csapatot, de azt igazán csak az élvezhette, aki a kiválasztást is megnézte hajnalban a meccs előtt 2-3 nappal, mert az vicces volt 😊 De azt alig nézhette valaki.
Pont az első ilyen alkalommal vették először komolyan a meccset a játékosok... az is jó volt.
De én élveztem a régebbi Hawaii-i örömjátékot is, hiszen azért vannak ott...
Mindenhol az van, hogy csökken a Pro Bowl nézettsége... de hol? Az USA-ban? Én kb. leszarom őket... mert én szívesen nézem őket akkor is! Az amcsikról meg tudjuk, hogy idióták...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Még látványos is lehetne a Pro Bowl, ha vennék a fáradságot meg némi fantáziát.A szöszi meg 10/10!
több mint 8 éve
Valamikor október végén lehetne ennek egy teljes hétvégét szentelni (ügyességi versenyekkel meg hasonló szarságokkal), akkor kevesebb játékos merné eljátszani a sérültet.Szerintem nemes egyszerűséggel meg kéne szüntetni az egész bohócgálát.
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
És még kevesebb menne el, mert senki sem akarja kockáztatni, hogy feleslegesen megsérül egy ilyen meccsen, és lemarad a szezon lényegi részéről