NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Esélylatolgatás a főcsoportgyőztesre:AFC PO vmi kurvajó lesz, ezt a %ok is mutatják, lehetetlen egy erősorrendet felállítani
AFC
Pats 19%
Bengals 18%
Broncos 18%
Chiefs 18%
Steelers 18%
Texans 9%
NFC
Panthers 30%
Cardinals 25%
Seahawks 25%
Packers 10%
Vikings 6%
Redskins 4%
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Esélylatolgatás a főcsoportgyőztesre:AFC
Pats 19%
Bengals 18%
Broncos 18%
Chiefs 18%
Steelers 18%
Texans 9%
NFC
Panthers 30%
Cardinals 25%
Seahawks 25%
Packers 10%
Vikings 6%
Redskins 4%
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Fun fact: Az Alabama több meccset nyert ebben a szezonban az AT&T Stadiumban, mint a Cowboys.
több mint 8 éve
Goodbar
1
Sziasztok!Nézzétek velünk együtt a Super Bowlt.
Emeleten kivetítő még a földszinten Tv biztosítja az élményt.
Asztalfoglalás ajánlott.
0617984430
goodbarbudapest@gmail.com
www.facebook.com/events/855824647868950/
több mint 8 éve
bowl.hu/kialakult-a-wild-card-kor-programjajönni fognak a dühös e-mailek megint, hogy miért nincs Eagles meccs.
baggio
több mint 8 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ha valaki pedig szeretné Adam Scheint emlékeztetni az egyenesség és következetesség erényeire az itt megteheti:twitter.com/AdamSchein/status/680924230347812864
Ezzel:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Vagy Gurley vs Barwin hmm..Azért ezzel ne próbáld meg eladni... :/
{option}
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
És most, h az Eaglesnél elküldték Chip Kellyt, úgy megbolygatták az állóvizet h lehet tényleg mindenki tojik az egészre.Ez a tipikus senki sem akar nyerni meccs lesz.Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Nagy meccs lesz tuti ,főleg ha mindenki vigyáz a testére is...
Egy kis Odell vs Sherman csatát megnéznék. Vagy Gurley vs Barwin hmm..
Coolearie
de érdekes lehet Samu (ha marad)vs stlajos
Janek
Mondjuk én majdnem biztos vagyok a Giants győzelemben, valamiért ott jóval nagyobbnak érzem a presztízs helyreállítás jelentőségét.
Bazzani
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Ez a tipikus senki sem akar nyerni meccs lesz.Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Nagy meccs lesz tuti ,főleg ha mindenki vigyáz a testére is...
Coolearie
Janek
Mondjuk én majdnem biztos vagyok a Giants győzelemben, valamiért ott jóval nagyobbnak érzem a presztízs helyreállítás jelentőségét.
több mint 8 éve
Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Nagy meccs lesz tuti ,főleg ha mindenki vigyáz a testére is...
Coolearie
több mint 8 éve
Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Egy kis Odell vs Sherman csatát megnéznék. Vagy Gurley vs Barwin hmm..
több mint 8 éve
a szakmát lehet tudja, de az NFL-hez fing fogalma nincs...Már rég nem emlegette, amúgy én más szemszögből nézem. Kedvelem is, 8-9 éve nézem, ő legalább tudja, hogy mi az a cover2, fly route, stb... hülyeségeket meg néha mindenki mond : )egy ideje nem néztem sport tv-s közvetítést, még mindig 6*10^23-onszor hozza fel teljesen indokolatlanul Cutler basztatását?Kovács Sanyi hianyolja a Pro Bowlrol Mohamed Sanut.Mert senki más nem tudja olyan jól üvölteni, hogy "Hihijjjjjj!" mint ő.
Ez az ember mit keres a TVben szakertőkent?!
braxa88
Bazzani
Borbinho
Legalább tudja a szakmát.
Chargers LT
érdemes megnézni a mostani TT-t és végigvenni mennyi baromságot mondott a ligával kapcsolatban, díjakat meg úgy osztogatta, mintha egy random generátorral sikerült volna kisorsolnia
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Valaki tud linkelni olyan táblázatot, leírást vagy bármit, ami leírja, hogy pl idén, ha 6 darab csapat végez mondjuk 6-10-es mérleggel és abból vegyesen van AFC és NFC csapat, akkor mi alapján rangsorolják őket draft hely szempontjából. Előre is köszi.
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Tehát az AFC-ben lesz 4 veretlen irányító, Bradynek pedig négyszer annyi veresége van, mint a második legrosszabbnak. Teljesen reménytelen ez a Patsnek...
több mint 8 éve
AFC QB-k és a PO tapasztalat összevetése (jelen állás szerint)Becsapós statisztika, mert ha visszatér Dalton, akkor felhúzza a 0-4-el...
Beki
(Manningről nem is beszélve.)
több mint 8 éve
AFC QB-k és a PO tapasztalat összevetése (jelen állás szerint)Will Brinson már poénkodott ezzel a hétvégén:
Beki
twitter.com/WillBrinson/status/681231387802906625
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
AFC QB-k és a PO tapasztalat összevetése (jelen állás szerint)több mint 8 éve
braxa88
12 534
Aszittem mire hazaérek 150 értesítés vár a topciban annyira kibeszélitek Chip Kellyt erre semmi 😀megérdemelte. pont.
samu09
😀
több mint 8 éve
A csapattopicot már végigpörgettem 😀Aszittem mire hazaérek 150 értesítés vár a topciban annyira kibeszélitek Chip Kellyt erre semmi 😀van egy külön kibeszélő az edzőknek
samu09
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/kibol-lehet-2014-ben-nfl-vezetoedzo
meg hát a Philly topic a gócpont
baggio