NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Napi grafikai orgazmus: dailysnark.com/concept-logos-nfl-stars/empty taxiEgy pillanatra azt hittem DeMarco Murray valahogy a Jagshez keveredett.
több mint 9 éve
Napi grafikai orgazmus: dailysnark.com/concept-logos-nfl-stars/empty taxiBrown xD
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Napi grafikai orgazmus: dailysnark.com/concept-logos-nfl-stars/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
851 oldal, nyomtatott kiadásban ~17 dollárfeltoltam dropboxra, innen bárki leszedheti ingyen
www.dropbox.com/s/70htdb7escx7jot/2015%2BNFL%2BRecord%2B%26%2BFact%2BBook.pdf?dl=0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
John Oliver a major league csapatok stadionkövteléseire fókuszált az éjjel. A Los Angeles-i költözés is érintve van benne.És a legelején láthatóak az Everbank Field medencéi is. Meg jeleneteket az FNLből és az Any Given Sundayből. De a Chargerses rapszám visz mindent. :dd 😀😀
több mint 9 éve
Fun #Rams Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.Hogyne tudtam volna
Coolearie
több mint 9 éve
Fun #Rams Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.A sorozat forgatókönyvírója meg Rashard Mendenhall.
Coolearie
Madden hates me.
több mint 9 éve
Fun #Rams Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.több mint 9 éve
Még mindig jobban álltok, mint a 70es években a Steelers, amikor egy olyan WRt draftoltak, akinek 3 ujja is hiányzott(!) az egyik kezéről. Hát igen, akkor a scoutolás is még csak babcipőben járt.addig ment a ködösítés, hogy egyet a pier paliról is lekaptak...😕oziboziJPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriadneki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?davemayer
több mint 9 éve
ozibozi
17 192
addig ment a ködösítés, hogy egyet a pier paliról is lekaptak...😕JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriadneki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?davemayer
több mint 9 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriadneki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Sajnos a 2. reklám alatt a bal oldalamra fordultam és elaludtam. 😊22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77én végignéztem anno, egyszer már lement az AMC-n.
ha nem tudod, hogy mi fog történni, akkor egész bele lehet élni magad.Höri
Annyi azért megmaradt, hogy a 2 KISS tag láthatóan jó barátságban van a fekete hajfestékkel és a plasztikai sebészettel.
Ma folytatódik, megpróbálom végignézni. (Minden hétköznap újabb résszel.)
több mint 9 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77én végignéztem anno, egyszer már lement az AMC-n.
ha nem tudod, hogy mi fog történni, akkor egész bele lehet élni magad.
több mint 9 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77a formátum jónak néz ki, a szinkron viszont borzasztó
több mint 9 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77LA KISS!!!!
Ennyi!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
xrace77
4 515
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 192
eredeti 'meccs hangokkal' 1perc 'védekezés' kb negyed százada+...csak hangosan megnézendő 😊 www.youtube.com/watch?v=6Ri52hN9dtM
több mint 9 éve
kicsit már keszekuzsza, eddig összesen kik és hány meccses eltiltást kaptak? (Belltől Gatesig stb..)braxa88Gondoltak rád: www.spotrac.com/nfl/fines-suspensions/
Madden hates me.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
kicsit már keszekuzsza, eddig összesen kik és hány meccses eltiltást kaptak? (Belltől Gatesig stb..)
több mint 9 éve
Goodellék ma